ميگم حالا نميشه يه بارم كه شده هارد ديسكتو فرمت كني؟! آره درست يادت مونده بود ولي اين بار براي دوستان جديد گذاشتم، ولي ظاهراً تا الان بازم دوستان قديمي اومدن و ديدن! ظايع شديم رفت
نقل قول: دلشاد
واااای داش مازیار بدبخت چی کشید
آره واقعاً كلي دلم واسش كباب شد به خصوص اون آخريش رو
نقل قول: The one
اگه پیش اون مستخدم بدبخت پرروبازی در نمیاورد الان یه شلوار زاپاس داشت که بپوشه
آخه مقصر مستخدمه بود همش ميگفت نه!! اونم هي واسش ناز كزد و ولي دريغا از كمي مهر و محبت زنونه!
وو اين موقعيتهاي سوپر بحراني، زنونه مردونه نداريم!! اصنش اميدوارم سر خودت بياد، از اين خودرو بازيافتيا هم نداشته باشي
یاد یه خاطره افتادم.. اوایل که تازه این کار جدیدمو شروع کرده بودم . نفرینت گرفته بود و خلاصه میخواستم برم ملاقات مستر .. اح عزیز.. بعدش معمولا تو هر طبقه دو تا دستشوییه هر دو تاشم اشغال بود رفتم طبقه ی بالا که خلوتتره دو تاش خالی بود چون معمولا در وقت مناسب این ملاقاتو انجام میدم وقت داشتم ببینم کدومش اب و هوای بهتری داره خلاصه اونیکه پنجره داشتو انتخاب کردم و توکل کردم به خدا پنجره رو باز کردم و همونجور که داشتم از زندگی لذت میبردم یهو صدای قدمهایی رو پشت در شنیدم..
گفتم به من چه اون یکی دستشویی خالیه میره اون تو و همچنان به لذت بردن از زندگی ادامه دادم که دیدم نه خیر یارو سمجه همینجور پشت در وایساده .. و از اونجایی که گوشهام خیلی تیزه مطمئن بودم که دستشویی بغل خالیه و این یارو همچنان منتظره من بیام بیرون.. با اینکه فضا دلباز بود و اینها دیگه از رو رفتم و اومدم بیرون و چپ چپ نگاهش کردم که خیلی پررویی... بعد که درو بست دیدم روی در با رنگ خیلی روشن علامت مردونه زدن از این فلش کجها و رو اون یکی علامت زنونه که مثبته رو زده بودن ولی خیلی کمرنگ بود!! ولی خیلی خجالت کشیدم گفتم خاک بر سر پرروت کنن که هم توالت مردونه شونو گرفته بودی هم طلبکار بودی ولی خدا رو شکر دیگه اون بالا نرفتم و یارو رو ندیدم
من چون خودم گلاب به روی دوستان، زیاد نیاز به دسشویی پیدا میکنم، از این لحظاتخیلی تجربه کردم
وقتی مسافرت میریم، من پمپ بنزین به پمپ بنزین و مسجد به مسجد، میپرم تو دسشویی
خب خدا روشکر بارداری رو تجربه نمیکنی که بدتر بشه... ما که اینجا مسجد نداریم متاسفانه .. ولی همه ی پمپ بنزینهای دانمارک و شهرهای مرزی سوئد و نروژ میشناسنم گفتی مسجد یهو به سرم زد برم توالتهای کلیساها رو هم کشف کنم حتما خیلی روحانیه شایدم توش اعتراف کردم ...
Life Dream
gilas
میگما پارسال هم خودت گذاشته بودی آره
دلشاد
The one
اگه پیش اون مستخدم بدبخت پرروبازی در نمیاورد الان یه شلوار زاپاس داشت که بپوشه
مرسی مازی جون خیلی بامزه بود
Life Dream
ميگم حالا نميشه يه بارم كه شده هارد ديسكتو فرمت كني؟!
آره واقعاً كلي دلم واسش كباب شد به خصوص اون آخريش رو
آخه مقصر مستخدمه بود همش ميگفت نه!! اونم هي واسش ناز كزد و ولي دريغا از كمي مهر و محبت زنونه!
The one
فکر کنم برعکس بید یعنی دستشوییش زنونه بود .. فشار مهر و محبت ، مردونه
gilas
بفرست هاردتو بیاد برات همچین خوشمل فرمت میکنم
آخه میدونی من از اون گیلاس باهوشام خوب یادم مونده بود دیگه
بعدم چون احساس همدردی شدید باش کردم خوب یادم مونده
Life Dream
توو اين موقعيتهاي سوپر بحراني، زنونه مردونه نداريم!! اصنش اميدوارم سر خودت بياد، از اين خودرو بازيافتيا هم نداشته باشي
نه من كه يادم نمياد ديروز چي خودرم!! هميشه يه ساعت بعد Auto Format ميشم! تو اون حافظه قسمت مديريت رو پاكش كن كه برامون شده دردسر
بعدم چون احساس همدردی شدید باش کردم خوب یادم مونده
آره واقعاً من نميدونم تو با اون هسته كوچيك چه طوري اينا توو حافظت ميمونه!
ژنرال
منتها این بنده خدا بی عرضه بود!
gilas
یکی یه پاک کن بده من لازم دارم
به کسی نگیا
نمایش یا پنهان متن
هسته گیلاس نیست که هسته اتمهmz56mz
ماهی
بهونه
Life Dream
منتها این بنده خدا بی عرضه بود!
يعني زير درخت و اينا...
آره والا تازه با اين نوناتون
جان دادااااااااااااااااااااش
نمایش یا پنهان متن
براي من كه پيش نيومده!
عكس نيست وحيد جان!! يه فايل انيميشن فلش هست، بايد برنامه Flash Player زوو سيستمت نصب باشه تا نشون بده!
The one
یاد یه خاطره افتادم..
اوایل که تازه این کار جدیدمو شروع کرده بودم . نفرینت گرفته بود و خلاصه میخواستم برم ملاقات مستر .. اح عزیز..
بعدش معمولا تو هر طبقه دو تا دستشوییه هر دو تاشم اشغال بود رفتم طبقه ی بالا که خلوتتره دو تاش خالی بود چون معمولا در وقت مناسب این ملاقاتو انجام میدم وقت داشتم ببینم کدومش اب و هوای بهتری داره خلاصه اونیکه پنجره داشتو انتخاب کردم و توکل کردم به خدا پنجره رو باز کردم و همونجور که داشتم از زندگی لذت میبردم یهو صدای قدمهایی رو پشت در شنیدم..
گفتم به من چه اون یکی دستشویی خالیه میره اون تو و همچنان به لذت بردن از زندگی ادامه دادم که دیدم نه خیر یارو سمجه همینجور پشت در وایساده .. و از اونجایی که گوشهام خیلی تیزه مطمئن بودم که دستشویی بغل خالیه و این یارو همچنان منتظره من بیام بیرون..
با اینکه فضا دلباز بود و اینها دیگه از رو رفتم و اومدم بیرون و چپ چپ نگاهش کردم که خیلی پررویی... بعد که درو بست دیدم روی در با رنگ خیلی روشن علامت مردونه زدن از این فلش کجها و رو اون یکی علامت زنونه که مثبته رو زده بودن ولی خیلی کمرنگ بود!!
ولی خیلی خجالت کشیدم گفتم خاک بر سر پرروت کنن که هم توالت مردونه شونو گرفته بودی هم طلبکار بودی
ژنرال
نه اتفاقاً خیلی بدم میاد از مردایی که فکر میکنن چون مرد هستن پس هرجایی میتونن قضای حاجت کنن!
نهایت بی شعوری و بی فرهنگیه!
البته اگر جنگل و کوه و بیابون باشه و آدم احساس امنیت کنه، مشکلی نیس...
امنیت توی این موضوع برای من خیلی مهمه!
از این جهت گفتم بی عرضه که نتونست زنه رو بزنه کنار و بپره تو دسشویی!
ولی خیلی اون لحظات، سخت و تلخه
من چون خودم گلاب به روی دوستان، زیاد نیاز به دسشویی پیدا میکنم، از این لحظاتخیلی تجربه کردم
The one
خب خدا روشکر بارداری رو تجربه نمیکنی که بدتر بشه...
ما که اینجا مسجد نداریم متاسفانه .. ولی همه ی پمپ بنزینهای دانمارک و شهرهای مرزی سوئد و نروژ میشناسنم
گفتی مسجد یهو به سرم زد برم توالتهای کلیساها رو هم کشف کنم حتما خیلی روحانیه شایدم توش اعتراف کردم ...
Life Dream
من نميدونم اين چه جور جاييه كه همه اونجا احساس رلكسيشن و شوق زندگي بهشون دست ميده!
نميري هيفاااااااااااااااااااااااا واي خدا دلم
بابا يكي اونو از اون توو بياره بيرون!
باز خوبه ايشون چپ چپ نگات نكردن! تازه هيچيم نگفته!!!
ميبيني ما آقايون حتي توو دستشوييهامونم باهاتون شريك ميشيم، ولي شما حتي دستشويتونم بهمون نميديد! خسيسها
نمایش یا پنهان متن
اين سوتي رو توو تاپيك شيرين كپي پست كن خيلي باحال بودThe one
راست میگیا.. حواسم نبود یاد یه سوتی دیگه افتادم اونهم از نوع دستشوییه ...
ژنرال
اولاً که
سعی کن تو هر ساختمونی که وارد میشی، فوراً دسشوئیش رو پیدا کن! من همیشه این کارو میکنم
استراتژیک ترین نقطه ی یه ساختمون، دسشوئیه!
دوماً هم نداره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→