ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::
الهام
ميله از كجا بياريم.دلت خوشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط توكل جواب ميده
KuRoSh
نه اون فشار از جای دیگه هست الهام جان
حالا میله هم نبود نبود
یکمی نرمش بدنی کفایت می کنه
دست ها را روی زمین گذاشته و لنگ ها را به سمت هوا هدایت می نماییم (جرکات زیمنا
توکل کن که زودی فروکش کنه پس
Life Dream
ميگم چيزه... خوب چيزه ديگه...
اينو هستم، آآآآآآآآآآآآآي نففففففففففففس
ولي يه بار به سرم زد با خودم گفتم ببينم چقدر ميتونم غذا نخورم!!!
خوب به خاطر همينه كه وقتي خانمي بهشون سلام ميده خيلي رلكس و اروم از جاشون بلند ميشن و ديگه به زورم نميشينن!!
همون درب فروشگاه ها خوبه ديگه اونم جلوي مردم بر عكس شي!!! واي خدا
اين كه به معني نشستن تو كونگ فو توا هست! اگه ميگفتن زيمناي بايد يه متر به هوا ميپريديم و همونجا نسته به زمين فرود ميومديم!!
الهام
با نرمش بدني اوضاع تغيير ميكنه لنگو بدي بالا ممكنه هوا عوض بشه.يهو ديدي پشت بندش صاعقه زد
ولي همه اينا خاطرس.مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهام
اره بهونه ميخوان واسه جيم شدن به بهترين نقطه ي اداره
KuRoSh
مردم که درک نمی کنند در چه وضعیتی هستی و بعدش این که ورزشی هم میشه و فشار ها برعکس عمل می کنه و فردا می ببنی همه آویزون تشریف دارن چی شده آره آقا مد جدیده
آی گفتی منم همین کار رو کردم 2 روز اول هیچی جس نمی کردم که گرسنه هستم ولی دیگه کم کم در روز سوم اوضاع عوض شد و وقتی هم که خواستم شروع به خوردن کنم هرچی که می خوردم رو پس می دادم بیرون
نگفتم که جنگولک بازی در بیار گفتم که روی دوتا دست بایستی
اون که مسئله مهمی نیست میگم باد بود که آزاد شد ولی باید ماسک اکسیژن هم همراه داشته باشی در مواقع ضروری استفاده کنی
امان از خاطره هاتون
نه اینا همش تجربه هست
Life Dream
خوب زندگي كه همش كار نيست كه!
يعني تو خودت حاضري اين كارو بكني؟ مثلاً الان توو خيابوني، برعكس مي ايستي؟!
اين نامرديه! تو 12 ساعت بيشتر از من دوام اوردي! حتماً يواشكي يه چيزايي خوردي!
بابا آخه نميشه جلوي مردم زشته كه! فكرشو بكن از كنارت رد ميشن هي نگات ميكنن و پچ پچ ميكنن، بعد اين ور و اون ورو نگاه ميكنن ببينن دوربين مخفيه!
KuRoSh
وقتی که مجبور باشی صد در صد چون چاره ای نداری می دونی که چی میگم بهتره از این که بترکی وسط جمع
نه چیزی نخوردم بیشتر آب خوردم مدارکش هم موجوده
حتما دکتر رفتی وقتی که اوضات بد بود ولی من روی پای خودم ایستاده بودم تا این که اولین لقمه رو بعد از مدتی که پس میدادم به مغازه بدنم پذیرفت و پولش رو پرداخت کرد
اون ها که نمی دونند چه خبره دنیا دسته کیه کی داره زجر می کشه که داره بهش فشار میاد
بعدش هم همه زوق زده میشن میگن نیگا کن ورزش کاره طرف
Life Dream
راستش تا الان توو بيرون برام پيش نيومده! بايد يه بار امتحان كنم!
حالا كه مداركش موجوده، اونم با شاخصهاي كه هيچ جا ثبت و تاييد نشده! من ديگه چي ميتونم بگم!!
نه دكتر كه نرفتم ولي وقتي رفتم حموم اونجا بود كه هي سرم گيج ميرفت و خيلي ترسيدم كه نكنه فشارم بيوفته و يهو اينجا بيهوش بشم، اين شد كه زود خودمو گربه شور كردم و اومدم فروشگاه يخچال رو باز كردمو...
بعدش هم همه زوق زده میشن میگن نیگا کن ورزش کاره طرف
آره از اونايي كه رقص تكنو ميرن و روي سر ميچرخن، تازه كلي هم دست ميزنن، اونجاست كه خوشي ميزنه پس كله ادم و عضلات شل ميشه و واي واي
levrone
وای پسر لحظه آخرش چقدر قشنگ بود! به صورت اسلو موشن میرفت سمت مستراب!
مرسی مازیار جون
Life Dream
مرسی مازیار جون
مثل فيلماي رمانتيك هندي بود ها!
كم پيدا شدي داداش بهروز گل
gilas
این همه جنگولک بازی نمیخواد که کافیه فقط بند کفشتو ببندی همین خم و راست شدن جواب میده
آخرشم دیگه جواب نداد زنگ خونه مردم و میزنی و میری تو
KuRoSh
قشنگیش به این جور جنگولک بازی هاست
خیلی خطر ناکه یاد حرف الهام می افتم
حالا بیایم خونه نبود اونجا اون موقع چی زنگ خونشون هم خراب بود کسی متوجه نمی شد زنگ داری میزنی اون وقت چی
بیشتر شبیه قسمت فیلم های عشقولانه هست که به معشوق می رسند
آخی چرا
یک بار امتحان کن خوبه با اون که من خودم امتجان نکردم ولی تجربیات دیگران رو نقل قول می کنم
من که انقدر فشارم افتاده بود که دیگه رو به موت بودم ولی باتلاش ها و کنکاش ها توانستم از این حقوم چند لقمه برویم بالا
Life Dream
آخرشم دیگه جواب نداد زنگ خونه مردم و میزنی و میری تو
امان از تجربه!
خوب ديگه!
خودمو نگفتم كه! دوستان پر تجربه رو گفتم من ركورد تحمل ميزنم
خداييش اخه اينم كاره مار كرديم!! فقط براي اينكه بفهميم چند روز دووم مياريم!!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→