₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » :: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » :: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

:: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::

990 بازدید، 74 پست، نویسنده: Life Dream

• الهام

نقل قول: Kurosh
    هر موقع چیزتون گرفت خودتون رو از میله ای آویزون کنید و وارونه ببنیند خیلی کار سازه برعکس عمل می کنه :4:

ميله از كجا بياريم.دلت خوشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فقط توكل جواب ميده :38:

• KuRoSh

نقل قول: الهام
    زياد بهشون فشار مياد نون دراوردن سخته

نه اون فشار از جای دیگه هست الهام جان :83:

حالا میله هم نبود نبود
    یکمی نرمش بدنی کفایت می کنه
    دست ها را روی زمین گذاشته و لنگ ها را به سمت هوا هدایت می نماییم (جرکات زیمنا
    فقط توكل جواب ميده

توکل کن که زودی فروکش کنه پس :23:

• Life Dream

هر موقع چیزتون گرفت خودتون رو از میله ای آویزون کنید و وارونه ببنیند خیلی کار سازه برعکس عمل می کنه

ميگم چيزه... خوب چيزه ديگه... :100: اونوقت اگه وسط خيابون اضطراريمون گرفت، بايد جلوي مردم مثل دراكولا بر عكس اويزون بشيم؟! مثلاً از در يكي از فروشگاه ها، بعد به مشتريناي كه ميخوان وارد بشن خوش ادم هم بگيم، بفرماييد توو :23:
    مسابقه جهانی تحمل هم بذاریم بد نیست هر کی بیشتر دوام بیاره

اينو هستم، آآآآآآآآآآآآآي نففففففففففففس :75:
    ولي يه بار به سرم زد با خودم گفتم ببينم چقدر ميتونم غذا نخورم!!! :83: دقيقاً دو روز و نيم رو تحمل كردم و به غير از آب خالي هيچي نخوردم و بعد اون فشارم بد جور افتاد، هي داشتم زمين ميخوردم و سرم گيج ميرفت! بايد همش مينشستم وگرنه ميوفتادم!! :23:
    من هر جايي اداره رفتم كارمندهاي مرد دستشويي بودن زياد بهشون فشار مياد نون دراوردن سخته

خوب به خاطر همينه كه وقتي خانمي بهشون سلام ميده خيلي رلكس و اروم از جاشون بلند ميشن و ديگه به زورم نميشينن!! :23:

همون درب فروشگاه ها خوبه ديگه اونم جلوي مردم بر عكس شي!!! واي خدا :23: :23: جلال چه پيشنهادي دادي خودت امتحان كردي جلوي مردم! :23:
    جرکات زیمنا

اين كه به معني نشستن تو كونگ فو توا هست! اگه ميگفتن زيمناي بايد يه متر به هوا ميپريديم و همونجا نسته به زمين فرود ميومديم!! :23: يادش به خير :65:

• الهام

Kurosh,
    با نرمش بدني اوضاع تغيير ميكنه لنگو بدي بالا ممكنه هوا عوض بشه.يهو ديدي پشت بندش صاعقه زد :4:
    ولي همه اينا خاطرس.مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4: :4:

• الهام

نقل قول: Life Dream
    خوب به خاطر همينه كه وقتي خانمي بهشون سلام ميده خيلي رلكس و اروم از جاشون بلند ميشن و ديگه به زورم نميشينن!! :23:

اره بهونه ميخوان واسه جيم شدن به بهترين نقطه ي اداره :80: اون موقع تازه تو فازن :56:

• KuRoSh

اونوقت اگه وسط خيابون اضطراريمون گرفت، بايد جلوي مردم مثل دراكولا بر عكس اويزون بشيم؟! مثلاً از در يكي از فروشگاه ها، بعد به مشتريناي كه ميخوان وارد بشن خوش ادم هم بگيم، بفرماييد توو

مردم که درک نمی کنند در چه وضعیتی هستی و بعدش این که ورزشی هم میشه و فشار ها برعکس عمل می کنه و فردا می ببنی همه آویزون تشریف دارن چی شده آره آقا مد جدیده :23:
    ولي يه بار به سرم زد با خودم گفتم ببينم چقدر ميتونم غذا نخورم!!! دقيقاً دو روز و نيم رو تحمل كردم و به غير از آب خالي هيچي نخوردم و بعد اون فشارم بد جور افتاد، هي داشتم زمين ميخوردم و سرم گيج ميرفت! بايد همش مينشستم وگرنه ميوفتادم!!

آی گفتی منم همین کار رو کردم 2 روز اول هیچی جس نمی کردم که گرسنه هستم ولی دیگه کم کم در روز سوم اوضاع عوض شد و وقتی هم که خواستم شروع به خوردن کنم هرچی که می خوردم رو پس می دادم بیرون :88: تا چند روز مثل این معتاد ها دنبال یه تیکه مواد به این درو اون در می خوردم :4:
    اين كه به معني نشستن تو كونگ فو توا هست! اگه ميگفتن زيمناي بايد يه متر به هوا ميپريديم و همونجا نسته به زمين فرود ميومديم!!

نگفتم که جنگولک بازی در بیار گفتم که روی دوتا دست بایستی
    با نرمش بدني اوضاع تغيير ميكنه لنگو بدي بالا ممكنه هوا عوض ميشه.يهو ديدي پشت بندش صاعقه زد

اون که مسئله مهمی نیست میگم باد بود که آزاد شد ولی باید ماسک اکسیژن هم همراه داشته باشی در مواقع ضروری استفاده کنی
    ولي همه اينا خاطرس.مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امان از خاطره هاتون :23:
    نه اینا همش تجربه هست :23:

• Life Dream

اره بهونه ميخوان واسه جيم شدن به بهترين نقطه ي اداره اون موقع تازه تو فازن

خوب زندگي كه همش كار نيست كه! :100:
    مردم که درک نمی کنند در چه وضعیتی هستی و بعدش این که ورزشی هم میشه و فشار ها برعکس عمل می کنه و فردا می ببنی همه آویزون تشریف دارن چی شده آره آقا مد جدیده

يعني تو خودت حاضري اين كارو بكني؟ مثلاً الان توو خيابوني، برعكس مي ايستي؟! :23:
    آی گفتی منم همین کار رو کردم 2 روز اول هیچی جس نمی کردم که گرسنه هستم ولی دیگه کم کم در روز سوم اوضاع عوض شد و وقتی هم که خواستم شروع به خوردن کنم هرچی که می خوردم رو پس می دادم بیرون تا چند روز مثل این معتاد ها دنبال یه تیکه مواد به این درو اون در می خوردم

اين نامرديه! تو 12 ساعت بيشتر از من دوام اوردي! حتماً يواشكي يه چيزايي خوردي! :4: ولي من بعد خوردن تازه حالم جا اومد و چيزي رو پس نفرستادم و زودي حالم خوب شد! بيشتر غذاهاي پر كالري و شيرين خوردم از آب ميوه شروع كردم :85:
    نگفتم که جنگولک بازی در بیار گفتم که روی دوتا دست بایستی

بابا آخه نميشه جلوي مردم زشته كه! فكرشو بكن از كنارت رد ميشن هي نگات ميكنن و پچ پچ ميكنن، بعد اين ور و اون ورو نگاه ميكنن ببينن دوربين مخفيه! :23:

• KuRoSh

يعني تو خودت حاضري اين كارو بكني؟ مثلاً الان توو خيابوني، برعكس مي ايستي؟!

وقتی که مجبور باشی صد در صد چون چاره ای نداری می دونی که چی میگم بهتره از این که بترکی وسط جمع :23:
    اين نامرديه! تو 12 ساعت بيشتر از من دوام اوردي! حتماً يواشكي يه چيزايي خوردي!

نه چیزی نخوردم بیشتر آب خوردم مدارکش هم موجوده206
    ولي من بعد خوردن تازه حالم جا اومد و چيزي رو پس نفرستادم و زودي حالم خوب شد! بيشتر غذاهاي پر كالري و شيرين خوردم از آب ميوه شروع كردم

حتما دکتر رفتی وقتی که اوضات بد بود ولی من روی پای خودم ایستاده بودم تا این که اولین لقمه رو بعد از مدتی که پس میدادم به مغازه بدنم پذیرفت و پولش رو پرداخت کرد :4:
    بابا آخه نميشه جلوي مردم زشته كه! فكرشو بكن از كنارت رد ميشن هي نگات ميكنن و پچ پچ ميكنن، بعد اين ور و اون ورو نگاه ميكنن ببينن دوربين مخفيه!

اون ها که نمی دونند چه خبره دنیا دسته کیه کی داره زجر می کشه که داره بهش فشار میاد :83:
    بعدش هم همه زوق زده میشن میگن نیگا کن ورزش کاره طرف :4:

• Life Dream

وقتی که مجبور باشی صد در صد چون چاره ای نداری می دونی که چی میگم بهتره از این که بترکی وسط جمع

راستش تا الان توو بيرون برام پيش نيومده! بايد يه بار امتحان كنم! :83:
    نه چیزی نخوردم بیشتر آب خوردم مدارکش هم موجوده

حالا كه مداركش موجوده، اونم با شاخصهاي كه هيچ جا ثبت و تاييد نشده! من ديگه چي ميتونم بگم!! :23: ولي آفرين سه روز رو خوب دووم آوردي :78:
    حتما دکتر رفتی وقتی که اوضات بد بود ولی من روی پای خودم ایستاده بودم تا این که اولین لقمه رو بعد از مدتی که پس میدادم به مغازه بدنم پذیرفت و پولش رو پرداخت کرد

نه دكتر كه نرفتم ولي وقتي رفتم حموم اونجا بود كه هي سرم گيج ميرفت و خيلي ترسيدم كه نكنه فشارم بيوفته و يهو اينجا بيهوش بشم، اين شد كه زود خودمو گربه شور كردم و اومدم فروشگاه يخچال رو باز كردمو... :85:
    اون ها که نمی دونند چه خبره دنیا دسته کیه کی داره زجر می کشه که داره بهش فشار میاد
    بعدش هم همه زوق زده میشن میگن نیگا کن ورزش کاره طرف

آره از اونايي كه رقص تكنو ميرن و روي سر ميچرخن، تازه كلي هم دست ميزنن، اونجاست كه خوشي ميزنه پس كله ادم و عضلات شل ميشه و واي واي :68:
    :23:

• levrone

:23:
    وای پسر لحظه آخرش چقدر قشنگ بود! به صورت اسلو موشن میرفت سمت مستراب!
    مرسی مازیار جون :46:

• Life Dream

نقل قول: levrone
    مرسی مازیار جون

مثل فيلماي رمانتيك هندي بود ها! :23: آخه بايد اوج احساس توو اون سكانس نشون داده ميشد!! :83:
    كم پيدا شدي داداش بهروز گل :46:

• gilas

Kurosh,
    این همه جنگولک بازی نمیخواد که کافیه فقط بند کفشتو ببندی همین خم و راست شدن جواب میده :4:

آخرشم دیگه جواب نداد زنگ خونه مردم و میزنی و میری تو :23:

• KuRoSh

نقل قول: gilas
    این همه جنگولک بازی نمیخواد که کافیه فقط بند کفشتو ببندی همین خم و راست شدن جواب میده

قشنگیش به این جور جنگولک بازی هاست :4:
    خیلی خطر ناکه یاد حرف الهام می افتم :23: یک دفعه دیدی رعد به برقی زد و انفجاری رخ داد :23:
    آخرشم دیگه جواب نداد زنگ خونه مردم و میزنی و میری تو

حالا بیایم خونه نبود اونجا اون موقع چی زنگ خونشون هم خراب بود کسی متوجه نمی شد زنگ داری میزنی اون وقت چی :74: اونوقته که بووووووووووومممممممممم :23:
    نقل قول: levrone

بیشتر شبیه قسمت فیلم های عشقولانه هست که به معشوق می رسند :23:
    خوشي ميزنه پس كله ادم و عضلات شل ميشه و واي واي

آخی چرا :2:
    راستش تا الان توو بيرون برام پيش نيومده! بايد يه بار امتحان كنم!

یک بار امتحان کن خوبه با اون که من خودم امتجان نکردم ولی تجربیات دیگران رو نقل قول می کنم
    ولي آفرين سه روز رو خوب دووم آوردي

:9: شما هم می توانید ما می توانیم :9:
    نه دكتر كه نرفتم ولي وقتي رفتم حموم اونجا بود كه هي سرم گيج ميرفت و خيلي ترسيدم كه نكنه فشارم بيوفته و يهو اينجا بيهوش بشم، اين شد كه زود خودمو گربه شور كردم و اومدم فروشگاه يخچال رو باز كردمو...

من که انقدر فشارم افتاده بود که دیگه رو به موت بودم ولی باتلاش ها و کنکاش ها توانستم از این حقوم چند لقمه برویم بالا

• Life Dream

این همه جنگولک بازی نمیخواد که کافیه فقط بند کفشتو ببندی همین خم و راست شدن جواب میده

آخرشم دیگه جواب نداد زنگ خونه مردم و میزنی و میری تو

امان از تجربه! :23:
    آخی چرا

خوب ديگه! :4:
    خودمو نگفتم كه! دوستان پر تجربه رو گفتم من ركورد تحمل ميزنم :83:
    من که انقدر فشارم افتاده بود که دیگه رو به موت بودم ولی باتلاش ها و کنکاش ها توانستم از این حقوم چند لقمه برویم بالا

خداييش اخه اينم كاره مار كرديم!! فقط براي اينكه بفهميم چند روز دووم مياريم!! :23: ديونگي و برازندگي! :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: