₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » :: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » :: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

:: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::

990 بازدید، 74 پست، نویسنده: Life Dream

• The one

نقل قول: Gabriel
    اولاً که
    سعی کن تو هر ساختمونی که وارد میشی، فوراً دسشوئیش رو پیدا کن! من همیشه این کارو میکنم

استراتژیک ترین نقطه ی یه ساختمون، دسشوئیه!

دوماً هم نداره

اره میدونم من تازه میدونم دستشویی شل و او کی و کیو ایت و ستاتایل کجاست :23: یه سریشون پشت ساختمونه همه نمیدونن!!
    تازه تو آلمانم دستشویی پولیه 5 یورو هیمشه تو جیبم هست بعدش یه کارت از اتومات دستشویی میگیری میری باهاش از مغازه ی پمپش قاقالیلی میگیری به عنوان جایزه که دستشوییشون رو زیارت کردی :23: :23:

راستی دستشوییهای مک دونالدم خیلی خوبه همه رو تست کردم مثل همبرگرش ارزون و مال طبقه دردمنده :23:

• Life Dream

من چون خودم گلاب به روی دوستان، زیاد نیاز به دسشویی پیدا میکنم، از این لحظاتخیلی تجربه کردم

يادمه يه بار يه مقاله خوندم توو اينترنت كه در مورد همين موضوع بود!! اگه اشتباه نكرده باشم بهش ميگن مثانه تحريك پذير يا يه همچين چيزايي! ولي اين يه مشكل هست و طبيعي نيست و راحت هم درمان ميشه! كافيه به يه پزشك اورولوژي مراجعه كني، خيلي سخته ادم مرتب توو اين شرايط قرار بگيره!
    نقل قول: The one
    ما که اینجا مسجد نداریم متاسفانه .. ولی همه ی پمپ بنزینهای دانمارک و شهرهای مرزی سوئد و نروژ میشناسنم
    گفتی مسجد یهو به سرم زد برم توالتهای کلیساها رو هم کشف کنم حتما خیلی روحانیه شایدم توش اعتراف کردم ...

آبجي شما هم اين مشكلو داري به يه پزشك مراجعه كن :4:
    راست میگیا.. حواسم نبود یاد یه سوتی دیگه افتادم اونهم از نوع دستشوییه ... برم بنویسم...

تاپيك داره به قهقرا ميره!! :23:
    اولاً که
    سعی کن تو هر ساختمونی که وارد میشی، فوراً دسشوئیش رو پیدا کن! من همیشه این کارو میکنم

استراتژیک ترین نقطه ی یه ساختمون، دسشوئیه!

دوماً هم نداره

نميري ميرزا، چقدر نكته سنج هستي!! :23: :23: :23:
    اره میدونم من تازه میدونم دستشویی شل و او کی و کیو ایت و ستاتایل کجاست یه سریشون پشت ساختمونه همه نمیدونن!!
    تازه تو آلمانم دستشویی پولیه 5 یورو هیمشه تو جیبم هست بعدش یه کارت از اتومات دستشویی میگیری میری باهاش از مغازه ی پمپش قاقالیلی میگیری به عنوان جایزه که دستشوییشون رو زیارت کردی

دستشويي مونده كه شما زيارت نكرده باشي!! خوب همشونو ميشناسي :23: :23: :20:

• ژنرال

اره میدونم من تازه میدونم دستشویی شل و او کی و کیو ایت و ستاتایل کجاست :23: یه سریشون پشت ساختمونه همه نمیدونن!!
    تازه تو آلمانم دستشویی پولیه 5 یورو هیمشه تو جیبم هست بعدش یه کارت از اتومات دستشویی میگیری میری باهاش از مغازه ی پمپش قاقالیلی میگیری به عنوان جایزه که دستشوییشون رو زیارت کردی :23: :23:

فوری برو دسشویی معلومه نیاز مبرمی داری به WC!

• دلشاد

با اینکه فضا دلباز بود و اینها دیگه از رو رفتم و اومدم بیرون و چپ چپ نگاهش کردم که خیلی پررویی... بعد که درو بست دیدم روی در با رنگ خیلی روشن علامت مردونه زدن از این فلش کجها و رو اون یکی علامت زنونه که مثبته رو زده بودن ولی خیلی کمرنگ بود!!
    ولی خیلی خجالت کشیدم گفتم خاک بر سر پرروت کنن که هم توالت مردونه شونو گرفته بودی هم طلبکار بودی ولی خدا رو شکر دیگه اون بالا نرفتم و یارو رو ندیدم

247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247

• The one

نقل قول: Life Dream
    آبجي شما هم اين مشكلو داري به يه پزشك مراجعه كن

نه بابا من بعد از زایمان گلاب به روت از بس هوای بابای بچه رو داشتم به خریدای سنگین و مهمونداری و اینها اونقدر ادامه دادم که شدم جهانگرد تویلت :23:
    ولی محسنو نمیدونم شاید تو زندگی سابقش سقط جنین تپل داشته :23:

وری برو دسشویی معلومه نیاز مبرمی داری به WC!

وا؟ مگه سونوگرافی داری؟ نه اونقدر تعریفشو کردم دیگه از مزه افتاد :23:

• هاچو هاچو

خیلی باحال بود :83: اونجاش که به زن التماس میکرد خیلی قیافش گناه داشت :10: مرسی مازی جون :3:

• ژنرال

يادمه يه بار يه مقاله خوندم توو اينترنت كه در مورد همين موضوع بود!! اگه اشتباه نكرده باشم بهش ميگن مثانه تحريك پذير يا يه همچين چيزايي! ولي اين يه مشكل هست و طبيعي نيست و راحت هم درمان ميشه! كافيه به يه پزشك اورولوژي مراجعه كني، خيلي سخته ادم مرتب توو اين شرايط قرار بگيره!

میتونه از علائم دیابت هم باشه!
    رفتم آزمایش و گفت مشکلی نیست... و بدنت سیستمش اینجوریه.
    هر سال که چکاپ میرم قند خونم هم نرماله.

البته الان کمی نسبت به گذشته بهتر شدم.

ولی همیشه تو ذهنم هست برم یه متخصص اورولوژی.

نه بابا من بعد از زایمان گلاب به روت از بس هوای بابای بچه رو داشتم به خریدای سنگین و مهمونداری و اینها اونقدر ادامه دادم که شدم جهانگرد تویلت :23:
    ولی محسنو نمیدونم شاید تو زندگی سابقش سقط جنین تپل داشته :23:

وا؟ مگه سونوگرافی داری؟ نه اونقدر تعریفشو کردم دیگه از مزه افتاد :23:

هیفا جان نیازی به سونوگرافی نیس!
    کاملاً مشخصه از 2تا پست اخیرت :83:

نمایش یا پنهان متن :103:

• بهونه

عكس نيست وحيد جان!! يه فايل انيميشن فلش هست، بايد برنامه Flash Player زوو سيستمت نصب باشه تا نشون بده!

حالا دیدم خیلی باحال بود :23:

• The one

کاملاً مشخصه از 2تا پست اخیرت

نه کلا تو خونه اصلا حال نمیده باید بیرون باشی هوام سرد باشه بعد تو اتوبان باشی بغل دستتم یه شوور خیلی مهربون باشه که هی بری رو اعصابش :23:

نمایش یا پنهان متناخی یادش به خیر :46: خداییش تو هر چی بد بود تو این یه مساله خیلی هوامو داشت :79:

• Life Dream

ولی محسنو نمیدونم شاید تو زندگی سابقش سقط جنین تپل داشته

واي محسن هم از دست رفت!! محسن كجايي بي از خودت دفاع كن! :23:
    نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی باحال بود اونجاش که به زن التماس میکرد خیلی قیافش گناه داشت مرسی مازی جون

منم همينو ميگم، اون خانمه اصلاً رحم و عطوفت زنانه نداشت براي همين اون بيچاره قاط زد! :23:
    میتونه از علائم دیابت هم باشه!
    رفتم آزمایش و گفت مشکلی نیست... و بدنت سیستمش اینجوریه.
    هر سال که چکاپ میرم قند خونم هم نرماله.

البته الان کمی نسبت به گذشته بهتر شدم.

ولی همیشه تو ذهنم هست برم یه متخصص اورولوژی.

اگه ديابت باشه پاهات و زانوت هميشه درد ميكنه و احساس بي حسي توو پاهات به وجود مياد! زياد هم آب ميخوري و زود هم بايد بري دستشويي، خستگي، كم اشتهايي و تاري ديد، مورمور شدن دست و پا به خصوص، لثه هاي قرمز و متورم، اينا از نشانه هاي ديابت هستند! متاسفانه پدرم داره ولي خدا رو شكر كه از نوع دوم هست و كنترل شده هست و مشكلي براش به وجود نمياره تا زماني كه رژيم غذاييشو رعايت كنه!
    انشالله كه شما هم ديابت نداري محسن جان، به يه متخصص اورولوژي مراجعه كن چون مشكل از مثانه هست كه تحمل نگه داشتن رو نداره! و به احتمال 90% برات حداقل كپسول تامسولوسين مينويسه كه شل كننده عضلات مثانه و صاف كننده مجراي بين پرستات هست، يعني دو كار رو انجام ميده! من شبا معمولاً يه بار بايد از خواب براي wc بيدار بشم و اين مساله زياد برام خوش ايند نبود، رفتم دكتر و اين داروي ساده رو برام نوشت و مشكلم حل شد!!
    نقل قول: بهونه
    حالا دیدم خیلی باحال بود

خوشحالم خوشت اومد :4:
    اخی یادش به خیر خداییش تو هر چی بد بود تو این یه مساله خیلی هوامو داشت

آخي... :6: آجي جون طلاق هميشه اخرين راهه و خيليا به عنوان اولين راه بهش نگاه ميكنن! اميدوارم كه براي شما اخرين راه بوده باشه تا براش افسوس نخوريد :2:

• The one

اگه ديابت باشه پاهات و زانوت هميشه درد ميكنه و احساس بي حسي توو پاهات به وجود مياد! زياد هم آب ميخوري و زود هم بايد بري دستشويي، خستگي، كم اشتهايي و تاري ديد، مورمور شدن دست و پا به خصوص، لثه هاي قرمز و متورم، اينا از نشانه هاي ديابت هستند! متاسفانه پدرم داره ولي خدا رو شكر كه از نوع دوم هست و كنترل شده هست و مشكلي براش به وجود نمياره تا زماني كه رژيم غذاييشو رعايت كنه!
    انشالله كه شما هم ديابت نداري محسن جان، به يه متخصص اورولوژي مراجعه كن چون مشكل از مثانه هست كه تحمل نگه داشتن رو نداره! و به احتمال 90% برات حداقل كپسول تامسولوسين مينويسه كه شل كننده عضلات مثانه و صاف كننده مجراي بين پرستات هست، يعني دو كار رو انجام ميده! من شبا معمولاً يه بار بايد از خواب براي wc بيدار بشم و اين مساله زياد برام خوش ايند نبود، رفتم دكتر و اين داروي ساده رو برام نوشت و مشكلم حل شد!!

ماشالا به دکی مازی :4:

آخي... آجي جون طلاق هميشه اخرين راهه و خيليا به عنوان اولين راه بهش نگاه ميكنن! اميدوارم كه براي شما اخرين راه بوده باشه تا براش افسوس نخوريد

نه نبود :20: .. اصلا یادم نمیاد چی بود از بس وسط راه هی میرفتم دشولی.. :23:
    کلا من همه چی میخورم افسوسم روش و گرنه اینقدر مشکل بین راهی نداشتیم :23:

نمایش یا پنهان متنچی بگم داداشی ... راستشو بخوای ... هیچی ... این نیز بگذرد... :46:

• چکاوک

اینو پارسال هم گذاشته بودیش یادش بخیرکلی خندیدم 533

• Life Dream

چی بگم داداشی ... راستشو بخوای ... هیچی ... این نیز بگذرد...

گذشتنش كه ميگذرد، انشالله كه خدا درهاي رحمتشو بروت باز ميكنه و زندگيت زيباتر از هميشه ميشه :48:
    نقل قول: چکاوک
    اینو پارسال هم گذاشته بودیش یادش بخیرکلی خندیدم 533

اي واي شما هم يادتونه! :23: بد جور ضايع شديم بابا :83:

• The one

ذشتنش كه ميگذرد، انشالله كه خدا درهاي رحمتشو بروت باز ميكنه و زندگيت زيباتر از هميشه ميشه

همینکه درهای قضای حاجت همیشه بروم باز بوده خودش کلیه :23:

بی شوخی مرسی داداش مهربون و گلم خیلی ماهی :6: :46: :6:

• Life Dream

بی شوخی مرسی داداش مهربون و گلم خیلی ماهی

:4: :84:

• ماهی

براي من كه پيش نيومده! :75:

ولی برا من پیش اومده ...خیلی مرگ آوره...
    چایی خوردم از در رفتم بیرون که برم دنبال پسرم کلاس داشت...برگشتنی خیابونمونو کنده بودن ماشینا توهم فقل شده بودن...یعنی خیلی حس این آقائه رو درک می کنم :23: بعد از اون راه بندون که در اومدم پامو گذاشته بودم رو گاز....یکی دو تا سرعتگیر توی کوچه مون هست ....پسرم می گفت : مامان ! چرا اینطوری میکنی :13: خودمم خنده م گرفته بود ولی مجاز به خنده نبودم :23:
    خیلی بد بود..وقتی رسیدیم توی پارکینگمون یه دونه دستشویی عمومی هست...ماشین روشنو وسط راه نگه داشتم پریدم توی دستشویی :23:
    بعد که برگشتم پسرم گفت: مامان ! خجالت آوره :37: .....:23:

• Holtek

نقل قول: ماهی
    بعد از اون راه بندون که در اومدم پامو گذاشته بودم رو گاز....یکی دو تا سرعتگیر توی کوچه مون هست ..

دست انداز سرعتگیر که بدتر میکنه :4:
    یبار شب رسیدم یه شهری هوا هم سرد بود ، دیدم یه تابلو فلش زده WC ، از در که خواستم وارد شم دیدم شبیه اتاق فرش و موکت داره ، گفتم عجب کلاسی داره این دسشویی ، حالا مونده بودم کفشمو دربیارم یا با کفش برم ، بالاخره رفتم تو دیدم یه خانم چادری اومد و گفت بفرمائید ، گفتم اومدم دسشویی ، گفت بفرما بیرون .... خلاصه فرداش رفتم دقیق تر ببینم اینجا کجا بوده ، دیدم بالای درش نوشته بسیج خواهران ..... :83:

• gilas

میبینم همه درد کشیده هستن :23: :23:

• aac198000

Life Dream,
    خیلی با حال بود :23:
    من ندیده بودم :9:
    سپاس :110:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: