ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: اگه دستشويت بگيره و دستشويي گيرت نياد... واي واي واي ::
The one
سعی کن تو هر ساختمونی که وارد میشی، فوراً دسشوئیش رو پیدا کن! من همیشه این کارو میکنم
استراتژیک ترین نقطه ی یه ساختمون، دسشوئیه!
دوماً هم نداره
اره میدونم من تازه میدونم دستشویی شل و او کی و کیو ایت و ستاتایل کجاست
تازه تو آلمانم دستشویی پولیه 5 یورو هیمشه تو جیبم هست بعدش یه کارت از اتومات دستشویی میگیری میری باهاش از مغازه ی پمپش قاقالیلی میگیری به عنوان جایزه که دستشوییشون رو زیارت کردی
راستی دستشوییهای مک دونالدم خیلی خوبه همه رو تست کردم مثل همبرگرش ارزون و مال طبقه دردمنده
Life Dream
يادمه يه بار يه مقاله خوندم توو اينترنت كه در مورد همين موضوع بود!! اگه اشتباه نكرده باشم بهش ميگن مثانه تحريك پذير يا يه همچين چيزايي! ولي اين يه مشكل هست و طبيعي نيست و راحت هم درمان ميشه! كافيه به يه پزشك اورولوژي مراجعه كني، خيلي سخته ادم مرتب توو اين شرايط قرار بگيره!
گفتی مسجد یهو به سرم زد برم توالتهای کلیساها رو هم کشف کنم حتما خیلی روحانیه شایدم توش اعتراف کردم ...
آبجي شما هم اين مشكلو داري به يه پزشك مراجعه كن
تاپيك داره به قهقرا ميره!!
سعی کن تو هر ساختمونی که وارد میشی، فوراً دسشوئیش رو پیدا کن! من همیشه این کارو میکنم
استراتژیک ترین نقطه ی یه ساختمون، دسشوئیه!
دوماً هم نداره
نميري ميرزا، چقدر نكته سنج هستي!!
تازه تو آلمانم دستشویی پولیه 5 یورو هیمشه تو جیبم هست بعدش یه کارت از اتومات دستشویی میگیری میری باهاش از مغازه ی پمپش قاقالیلی میگیری به عنوان جایزه که دستشوییشون رو زیارت کردی
دستشويي مونده كه شما زيارت نكرده باشي!! خوب همشونو ميشناسي
ژنرال
فوری برو دسشویی معلومه نیاز مبرمی داری به WC!
دلشاد
ولی خیلی خجالت کشیدم گفتم خاک بر سر پرروت کنن که هم توالت مردونه شونو گرفته بودی هم طلبکار بودی ولی خدا رو شکر دیگه اون بالا نرفتم و یارو رو ندیدم
The one
نه بابا من بعد از زایمان گلاب به روت از بس هوای بابای بچه رو داشتم به خریدای سنگین و مهمونداری و اینها اونقدر ادامه دادم که شدم جهانگرد تویلت
ولی محسنو نمیدونم شاید تو زندگی سابقش سقط جنین تپل داشته
وا؟ مگه سونوگرافی داری؟ نه اونقدر تعریفشو کردم دیگه از مزه افتاد
هاچو هاچو
ژنرال
میتونه از علائم دیابت هم باشه!
رفتم آزمایش و گفت مشکلی نیست... و بدنت سیستمش اینجوریه.
هر سال که چکاپ میرم قند خونم هم نرماله.
البته الان کمی نسبت به گذشته بهتر شدم.
ولی همیشه تو ذهنم هست برم یه متخصص اورولوژی.
ولی محسنو نمیدونم شاید تو زندگی سابقش سقط جنین تپل داشته
هیفا جان نیازی به سونوگرافی نیس!
کاملاً مشخصه از 2تا پست اخیرت
نمایش یا پنهان متن
بهونه
حالا دیدم خیلی باحال بود
The one
نه کلا تو خونه اصلا حال نمیده باید بیرون باشی هوام سرد باشه بعد تو اتوبان باشی بغل دستتم یه شوور خیلی مهربون باشه که هی بری رو اعصابش
نمایش یا پنهان متن
اخی یادش به خیرLife Dream
واي محسن هم از دست رفت!! محسن كجايي بي از خودت دفاع كن!
منم همينو ميگم، اون خانمه اصلاً رحم و عطوفت زنانه نداشت براي همين اون بيچاره قاط زد!
رفتم آزمایش و گفت مشکلی نیست... و بدنت سیستمش اینجوریه.
هر سال که چکاپ میرم قند خونم هم نرماله.
البته الان کمی نسبت به گذشته بهتر شدم.
ولی همیشه تو ذهنم هست برم یه متخصص اورولوژی.
اگه ديابت باشه پاهات و زانوت هميشه درد ميكنه و احساس بي حسي توو پاهات به وجود مياد! زياد هم آب ميخوري و زود هم بايد بري دستشويي، خستگي، كم اشتهايي و تاري ديد، مورمور شدن دست و پا به خصوص، لثه هاي قرمز و متورم، اينا از نشانه هاي ديابت هستند! متاسفانه پدرم داره ولي خدا رو شكر كه از نوع دوم هست و كنترل شده هست و مشكلي براش به وجود نمياره تا زماني كه رژيم غذاييشو رعايت كنه!
انشالله كه شما هم ديابت نداري محسن جان، به يه متخصص اورولوژي مراجعه كن چون مشكل از مثانه هست كه تحمل نگه داشتن رو نداره! و به احتمال 90% برات حداقل كپسول تامسولوسين مينويسه كه شل كننده عضلات مثانه و صاف كننده مجراي بين پرستات هست، يعني دو كار رو انجام ميده! من شبا معمولاً يه بار بايد از خواب براي wc بيدار بشم و اين مساله زياد برام خوش ايند نبود، رفتم دكتر و اين داروي ساده رو برام نوشت و مشكلم حل شد!!
خوشحالم خوشت اومد
آخي...
The one
انشالله كه شما هم ديابت نداري محسن جان، به يه متخصص اورولوژي مراجعه كن چون مشكل از مثانه هست كه تحمل نگه داشتن رو نداره! و به احتمال 90% برات حداقل كپسول تامسولوسين مينويسه كه شل كننده عضلات مثانه و صاف كننده مجراي بين پرستات هست، يعني دو كار رو انجام ميده! من شبا معمولاً يه بار بايد از خواب براي wc بيدار بشم و اين مساله زياد برام خوش ايند نبود، رفتم دكتر و اين داروي ساده رو برام نوشت و مشكلم حل شد!!
ماشالا به دکی مازی
نه نبود
کلا من همه چی میخورم افسوسم روش و گرنه اینقدر مشکل بین راهی نداشتیم
نمایش یا پنهان متن
چی بگم داداشی ... راستشو بخوای ... هیچی ... این نیز بگذرد...چکاوک
Life Dream
گذشتنش كه ميگذرد، انشالله كه خدا درهاي رحمتشو بروت باز ميكنه و زندگيت زيباتر از هميشه ميشه
اي واي شما هم يادتونه!
The one
همینکه درهای قضای حاجت همیشه بروم باز بوده خودش کلیه
بی شوخی مرسی داداش مهربون و گلم خیلی ماهی
Life Dream
ماهی
ولی برا من پیش اومده ...خیلی مرگ آوره...
چایی خوردم از در رفتم بیرون که برم دنبال پسرم کلاس داشت...برگشتنی خیابونمونو کنده بودن ماشینا توهم فقل شده بودن...یعنی خیلی حس این آقائه رو درک می کنم
خیلی بد بود..وقتی رسیدیم توی پارکینگمون یه دونه دستشویی عمومی هست...ماشین روشنو وسط راه نگه داشتم پریدم توی دستشویی
بعد که برگشتم پسرم گفت: مامان ! خجالت آوره
Holtek
دست انداز سرعتگیر که بدتر میکنه
یبار شب رسیدم یه شهری هوا هم سرد بود ، دیدم یه تابلو فلش زده WC ، از در که خواستم وارد شم دیدم شبیه اتاق فرش و موکت داره ، گفتم عجب کلاسی داره این دسشویی ، حالا مونده بودم کفشمو دربیارم یا با کفش برم ، بالاخره رفتم تو دیدم یه خانم چادری اومد و گفت بفرمائید ، گفتم اومدم دسشویی ، گفت بفرما بیرون .... خلاصه فرداش رفتم دقیق تر ببینم اینجا کجا بوده ، دیدم بالای درش نوشته بسیج خواهران .....
gilas
mojde
aac198000
خیلی با حال بود
من ندیده بودم
سپاس
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→