ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان
KuRoSh
داشتم در مشخصاتم تغییرات می دادم که یک دفعه چشمم به قسمتی افتاد که شما دوستی ندارید
با خودم گفتم این همه دوست چرا ندارم کنج کاو ای ام گل کرد و رفتم سراغ دوستان و اولین دوست سایت رو نصیب خود کردم
ولی این دوست جمع کردن ها هم مزایایی داره برای ما
مثلان هر چه بیشتر دوست جمع کنی می تونی بیشتر از مزایایی سایت استفاده کنیم و تخفیف ویژه نصیب خود کنیم در فروشگاه
حال باید منتظر بمانیم ببینم آقای مدیر نظرشون در این مورد چی هست ؟
نظر شما در مورد این امکانات جدیدچی هست (امکانات جمع چند تاس ولی شما یدونه حساب کنید تا مشتری بشیم
hadi04
دلشاد
Life Dream
بهونه
بچه مثبت
اگر اشتباه نکنم این از امکاناتی است که به دست توانای معمار کبیر سایت همین امروز اضافه شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
اول عليرضا، بعد شما و بعد هم مجيد خان و بعد دلشاد و بعد هم هادي! منم چندتا در خواست دوستي با بوي گل محمدي فرستادم افتخار دادن و قبول كردن! ميرزا، بهروز بزرگه، بچه مثبت جون، وجلال! تا اين لحظه!!
hadi04
میخوام بروم اخ جون
دوست بگیروم آخ جون
چه حالی میده آخ جون
امشب همش آخ جون
پیام میاد آخ جون
وای وای وای
KuRoSh
پ ن پ من ساختم
خوب معلومه دیگه خودم
گفته باشم از همین تری بوم که من نام خود را ثبت کردم کسی هم پیام نده که من اول بودم
بعدش هم جایزه ها هم برای خودم هست فعلان صداش رو در نیارید
بهونه
من اعتراف کردم
بچه مثبت
صفحه مشخصات بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
KuRoSh
خوب شد اعتراف کردی از جرم خود کاستی وگرنه عواقب بدی در پیش داشتی
بهونه
میدونستم
صفحه شخصی بهونه
علیرضا
باشه به هر حال اینجوری هم میشه..
خوب همونطور که امین جان هم حدس زدند بله این امکان چند دقیقه پیش به سایت اضافه شد و بوسیله اون می تونید برای کاربران دیگه پیشنهاد دوستی بفرستید (البته همه با هم دوستیم ولی خوب ایجاد لیست مجزا منظوره) برای فرستادن پیشنهاد دوستی می تونید روی نام کاربری هر کس کلیک کنید و در پنجره پاپ آپی که باز میشه و یا بعد از ورود به صفحه مشخصاتش روی لینک ارسال در خواست دوستی کلیک کنید. به این ترتیب یک پیغام خصوصی حاوی لینک قبول یا رد درخواست برای اون کاربر ارسال میشه.
شما می تونید بعدا اون دوست رو از لیستتون حذف کنید اگه با هم قهر کردید
بقیه امکاناتش هم خیلی ساده هست. فکر می کنم همه با یک بار مرور متوجه بشن. اگه سؤالی بود تو همین تاپیک مطرح بفرمایید.
hadi04
خووووو مدیر جون حالا به چه درردی میخوره ؟ منظورم اینه که این دوستی چه مزیتهایی داره نسبت به دوستی های شفاهی قبلیمون؟
The one
بهونه
این همه سوال زودی جواب بده آقا علیرضا
علیرضا
البته غیر از اینکه مشخص می کنید با چه کسانی دوست هستید تنها مزیتی که " فعلاً " داره امکان فعال یا غیر فعال کردن این گزینه از صفحه مشخصاتتون هست: دریافت پیغام خصوصی تنها از دوستان بعدا اگه فرصت شد بر حسب نیاز می تونیم امکانات دیگه ای هم براش تعیین کنیم. مثل... ؟
بوف بوفی با اونیفورم مخصوص لابد... ؟
دلشاد
فکر کنم زیاد فکر کردم
بهونه
اصلا حرفشم نزن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→