₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

787 بازدید، 71 پست، نویسنده: KuRoSh

• Life Dream

نقل قول: gilas
    نخیرم دستی تعداد محدودی این امکان رو دارن
    اما اگه از موس استفاده کنی همه این امکان رو دارن

آره خوب با موش بيايم بهتون پيشنهاد دوستي بديم بيشتر ميچسپه! :4:
    نقل قول: ماهی
    قبول نیست ..امین از من سوء استفاده تبلیغاتی کرده.. .آقا من می خوام اعاده حیثیت کنم.. مگر اینکه حق الوجه منو به حساب کاربریم بپردازید

:23: :23:

• gilas

نقل قول: Life Dream
    آره خوب با موش بيايم بهتون پيشنهاد دوستي بديم بيشتر ميچسپه!

شما با یوفوهات بیا :4:

شاید یه دوستی هم با اونا انجام دادیم و .... 824

• Life Dream

نقل قول: gilas

شما با یوفوهات بیا

شاید یه دوستی هم با اونا انجام دادیم و ....

هي گيلي جان، دست روو دلم نزار كه خيلي وقته ازشون خبري ندارم! :2: برم ببينم يه مقاله يوفويي پيدا كنم بزارم خيلي وقته نزاشتم! :83:

• Mahboob

وقتی چندین پیام دیدم چقدر کیف کردم :4:
    گفتم چقدر منو تحویل گرفتیدا :15:
    خعلی باحاله خعلییییییییییی :5:

• Holtek

نقل قول: Kurosh
    امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

اکثر فوروم ها این امکاناتو دارن ، با خودم فکر میکردم بوفی لند چرا نداره :7:

• hadi04

میتونیم برای ارسال درخواست دوستی به خانومها از جانب آقایون از متن زیر هم استفاده کنیم:

دوشیزه ی محترمه مکرمه مقدسه محجبه مهندسه مجسمه محدبه مقعره منوره مدوره آیا حاضرید با من دوست شوید ؟ وکیلم ؟ :4: :23:

• ژنرال

نقل قول: hadi04
    میتونیم برای ارسال درخواست دوستی به خانومها از جانب آقایون از متن زیر هم استفاده کنیم:

دوشیزه ی محترمه مکرمه مقدسه محجبه مهندسه مجسمه محدبه مقعره منوره مدوره آیا حاضرید با من دوست شوید ؟ وکیلم ؟ :4: :23:

از همه مهمترو جا انداختی !

مخدره! 781

• hadi04

نقل قول: Gabriel
    از همه مهمترو جا انداختی !مخدره!

جا ننداختم داداش توی این سایت این مدلی نداریم خدا رو شکر این پیام واسه اناث همین سایته نه سایت اعضای حزب دخانیات که :4:

• ژنرال

جا ننداختم داداش توی این سایت این مدلی نداریم خدا رو شکر این پیام واسه اناث همین سایته نه سایت اعضای حزب دخانیات که :4:

آرسام جان این مخدره با اون مخدره، خیلی توفیر داره!

کم مارو بذار سرکار! 781

• hadi04

نقل قول: Gabriel
    کم مارو بذار سرکار!

بیا و خوبی کن توی این دوران بی کاری خواستم به دولت خدمتگزار در تولید اشتغال کمکی کرده باشم :4:

• نخبه

مدوره

:23:

دوشیزه مرخصه هم بگو

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: