₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

787 بازدید، 71 پست، نویسنده: KuRoSh

• The one

من به کسی درخواست نمیدم زشته دختر خودشو سبک کنه :9:

نمایش یا پنهان متنعوضش یه لیست صد برگ دادم حاج اقا بعد از رکعت پنجم نماز مغرب میان تلاوت می کنن براتون :23:

• Kishe Mehr

ای بابا :37: من چندماه پیش میخواستم این پیشنهاد رو بدم گفتم شاید ....... :9: خلاصه بنا به این دلیلی که گفتم :50: این پیشنهاد رو عملی نکردم ولی چندتا پیشنهاد دارم که بعد میگم :4: الان بگم؟ چون خیلی مشتاق هستید باشه الان میگم :4:

تصویر در دسترس نیست

ببینید اگر بشه که با این کاربرانی که بعنوان دوست انتخاب شدند مثلا چت باکس خصوصی داشته باشند :3: مثلا منو بهونه که دوست هستیم بتونیم اینجا با هم چت باکس خصوص دو نفره و حتی چند نفره بصورت کنفرانس ارائه بدیم خیلی عالیه :3:
    پیشنهاد بعدی که هرچند برای این سایت چون که بچه ها تعدادشون زیاد نیست زیاد کاربرد نداره ولی میشه از همین روش برای کاربردهای مختلفی استفاده کرد. یعنی فقط افرادی بتونند در فیس بوف شخصی کامنت و پست بذارند که از دوستان ما باشند
    پیشنهادات بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد :4:

بهرحال کار خوفی کردی داداش کوروش جلالی 1189

• نخبه

با من دوس نشین من میخام تنها بمونم :4:

• Kishe Mehr

من وقتی وارد شدم دیدم دو نفر تقاضای دوستی دادن:4: اول گفتم خدایا اینا کی هستن که تقاضای دوستی دادن؟ :23: اولش خوشال شدم گفتم به به نمردیم و یکی بهمون تقاضای دوستی داد :50: بعد دیدیم که نه بابا دو تا از این سیبیل کلفتا بهمون پیشنهاد دادن :23: :9:

نقل قول: carlos
    کی با من دوست میشه ؟:9:
    مجرد ها در اولویتن :50: همسن هم بودیم اشکال نداره :9:

علی جان اگه خواستی با من دوست بشی همین اولش بگما باید خرجم کنی 804
    نمایش یا پنهان متنچیه مگه؟ 451 نگفتم که بری برام خر جمع کنی بیاری :4: منظورم این بود که باید برام هی خرج بکنی و از این چیزا حتی کارت شارژ هم برام بخری :74:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    بهرحال کار خوفی کردی داداش کوروش جلالی

کار علیرضا بود :4:

نمایش یا پنهان متنتو مگه مریض نبودی؟

• علیرضا

نقل قول: The one
    فقط مونده سرش که برای مسائل حیاتی بدرده.. تا یه شالی چیزی دورش ببندیم دردش کمتر شه..
    لابد رنگش هم باید سیاه سفید باشه :34:

نقل قول: دلشاد
    آیا میتونیم با این Google Bot و Yahoo Bot هم دوست بشیم
    دارم روشون کار می کنم.. سرشون خیلی شلوغه.. :83:

نقل قول: Life Dream
    فعلاً نرفتي توو ليست! تازه خودتم ميتوني اد كني!! ولي اول بايد بري توو ليست، فكر كنم عليرضا هر بار يه عده رو وارد ليست ميكنه!
    اون لیست فکر کنم لیستی باشه که پیشنهاد خود سیستمه که چند نفر رو ممکنه پیشنهاد بده ولی شما همونطور که امین جان هم با عکس و خیلی عالی توضیح داد می تونید به هر کسی که بخواهید درخواست دوستی بفرستید
    از یک روش دیگه هم غیر از اونی که امین گفت هست:

تصویر در دسترس نیست

نقل قول: Kishe Mehr
    بعد دیدیم که نه بابا دو تا از این سیبیل کلفتا بهمون پیشنهاد دادن
    :23: یکیش هم حتما من بودم...
    287 با من دوست میشی؟؟؟
    ممنون از پیشنهادت مجتبی جان درمورد چت و صفحات شخصی و .. :1:

• The one

نقل قول: علیرضا
    لابد رنگش هم باید سیاه سفید باشه

:4: اره یه چیزی تو مایه های روح جابز :23:

• چکاوک

عجب کار جالبی کردین اینجوری خیلی از کسانی که دوستی ندارن میتونن یه دوست خوب واسه خودشون داشته باشن :8: البته من فقط نظاره گرم و شرمنده فرصت ندارم که تک تک با شما دوست باشم ولی همیشه در کنار همۀ شما می مونم و دوستتون دارم از کسانی هم که به من پیشنهاد دوستی دادن صمیمانه تشکر ویژه دارم 282

• METALLICA

به تعدادي دوست خوب، ترجيها خانوم و مجرد و خوش برو روو و داراي امتياز بالا نيازمنديم ،
    همين الان باما تماس بگيريد و از ما يك مثبت هديه بگيريد !
    ‏D:

• gilas

خیلی باحاله :78:
    دیشب پیغام علیرضا رو دید اول اینجوری شدم 451
    بعد که لینک و دیدم فهمیدم امکانات فوق مدرن اضافه شده به سایت :93:

دوستی ها پذیرفته میشود :5:
    البته با فاصله 25 سانت و نیت خواهر برادری :23: :23:

• ژنرال

به تعدادی دوست خانوم، مسلط به نرم افزارهای Word و PhotoShop نیازمندیم. :24:

نرم افزار هلو هم هرکی بلده در اولویته :9:

هیچی هم بلد نبود قبول داریم :51:

• boof divoone

نه بابا سایت ماهم ابدیت میشه :1:
    اولین دوستی که به کدخدائی بنده امد حاجیه خانم گیلاس بید :9:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• ماهی

وای چقدر امروز با دیدن پیغامهام ترسیدما.. :23:
    ولی آخه ما خانوما باید پیشنهاد بدیم؟زشته 360 حیا هم خوب چیزیه :51:

• الهام

پس قضيه اينه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از ديشب فك ميكنم اينا چيه واسم مياد

• الهام

Kishe Mehr,
    پيشنهاد خيلي خوبي دادين .باهاتون موافقم. :46:

• محسن صائب

من اینجا به چشم دوست به همه نگاه میکنم و مطمئن هم هستم باقی دوستان هم همینطور به هم نگاه میکنند
    با بعضی دوستان همه روزه پیام رد بدل میکنم ولی عده ای هم، وقتی کاری باشه مزاحمشون میشم و با پیامی هم احوالشون رو میپرسم و هم علت این پیام رو بهشون میگم
    .
    .اگه این امکان جدید بخواد این دوستی ها رو در مسیر بهتری در جریان قرار بده
    خیلی عالی هست
    ولی اگه بخواد سدی بشه که هر کسی میخواد با یکی پیام رد بدل کنه اول باید توسط این امکانات جدید معرفی بشه فکر کنم جالب نیست
    ت

• ماهی

می دونید یاد چه ضرب المثلی افتادم؟ :4:
    آن را که حساب پاک است....از محاسبه چه باک است؟ :4:

• Life Dream

نقل قول: بچه مثبت
    مازیار جان وقتی کسی رو میخوای اد کنی برو تو صفحه مشخصات کاربریش! اونجا روی درخواست دوستی کلیک کن درخواست ارسال میشه، حالا باید منتظر تایید بمونی! تا چند لحظه دیگه آموزش تصویری میذارم

آهان پس اينطوريه! مرسي بچه مثبت جون :72:
    نقل قول: علیرضا
    اون لیست فکر کنم لیستی باشه که پیشنهاد خود سیستمه که چند نفر رو ممکنه پیشنهاد بده

درسته منم اون قسمت رو نگاه كردم، افرادي توو ليست براي اد كردن وجود داشتند ولي تعدادشون محدود بود! پس به صورت دستي هم ميشه!!

• gilas

نقل قول: Life Dream
    پس به صورت دستي هم ميشه!!

نخیرم دستی تعداد محدودی این امکان رو دارن
    اما اگه از موس استفاده کنی همه این امکان رو دارن :4:

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    با تشکر از ماهی عزیز :4:

قبول نیست ..امین از من سوء استفاده تبلیغاتی کرده.. :23: .آقا من می خوام اعاده حیثیت کنم.. :23: مگر اینکه حق الوجه منو به حساب کاربریم بپردازید :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: