₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

امکان جدید سایت: ایجاد لیست دوستان

787 بازدید، 71 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

سلام ودو رود به همه

داشتم در مشخصاتم تغییرات می دادم که یک دفعه چشمم به قسمتی افتاد که شما دوستی ندارید :38:
    با خودم گفتم این همه دوست چرا ندارم کنج کاو ای ام گل کرد و رفتم سراغ دوستان و اولین دوست سایت رو نصیب خود کردم :93: گفتم تا در رکورد بوفی ثبت گردد وتور خود را برای دوست دیگری انداختم و همین طور بعدی بعد دیدم که همه مشغول شدن و می خوان کارو کاسبی بنده را خراب کنند :4:

ولی این دوست جمع کردن ها هم مزایایی داره برای ما :7:
    مثلان هر چه بیشتر دوست جمع کنی می تونی بیشتر از مزایایی سایت استفاده کنیم و تخفیف ویژه نصیب خود کنیم در فروشگاه :82: پیشنهاد خوبی دادم نه :4:
    حال باید منتظر بمانیم ببینم آقای مدیر نظرشون در این مورد چی هست ؟
    نظر شما در مورد این امکانات جدیدچی هست (امکانات جمع چند تاس ولی شما یدونه حساب کنید تا مشتری بشیم :4:

• hadi04

شوکه شدم بابا گفتم بعد از دو سال و اندی تازه علیرضا یادش اومده با من دوست بشه :4: ولی هنوز هم در حالت شوک به سر میبرم چون نمی دونم چی شده اصلا چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ :7: خدایی عجب سایتی داریما صد سال هم که توش عضئیت داشته باشی نمی تونی ادعا کنی همه چیزاشو بلدی :23:

• Life Dream

منم اول فكر كردم اينايي كه برام اومده اسپم هستن! بيشتر دقت كردم و چك كردم ديدم نه بابا منم تازه بعد دو سال چند تا دوست خوب پيدا كردم! خلاصه ما هم توورمونو انداختيم ببينيم چند تا دوست ميتونيم از توو درياي بوف بوفي بگيريم، هر چه بيشتر بهتر :4:

• بهونه

اولین نفری که دوستت شد کی بود:4:

• بچه مثبت

هر که با بچه مثبت دوست شود، خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد شد :23:

اگر اشتباه نکنم این از امکاناتی است که به دست توانای معمار کبیر سایت همین امروز اضافه شد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Life Dream

نقل قول: بهونه
    اولین نفری که دوستت شد کی بود

اول عليرضا، بعد شما و بعد هم مجيد خان و بعد دلشاد و بعد هم هادي! منم چندتا در خواست دوستي با بوي گل محمدي فرستادم افتخار دادن و قبول كردن! ميرزا، بهروز بزرگه، بچه مثبت جون، وجلال! تا اين لحظه!! :4:

• hadi04

تیروم تیروم آخ جون
    میخوام بروم اخ جون
    دوست بگیروم آخ جون
    چه حالی میده آخ جون
    امشب همش آخ جون
    پیام میاد آخ جون
    وای وای وای :23:

• KuRoSh

نقل قول: بچه مثبت
    توانای معمار کبیر سایت همین امروز اضافه شد

پ ن پ من ساختم :4:
    اولین نفری که دوستت شد کی بود

خوب معلومه دیگه خودم :4:

گفته باشم از همین تری بوم که من نام خود را ثبت کردم کسی هم پیام نده که من اول بودم :4:
    بعدش هم جایزه ها هم برای خودم هست فعلان صداش رو در نیارید :3: خبر کاملان محرمانه است

• بهونه

اولین نفری که منو دوست کرد همین کوروش بود:4:بعدش که مدیر بزرگ :1:
    من اعتراف کردم :24:

• بچه مثبت

برای ارسال درخواست دوستی به صفحه مشخصات کاربر مورد نظر رفته و [ ارسال در خواست دوستی ] را کلیک نمایید

صفحه مشخصات بچه مثبت

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• KuRoSh

من اعتراف کردم

خوب شد اعتراف کردی از جرم خود کاستی وگرنه عواقب بدی در پیش داشتی :4:

• بهونه

نقل قول: Life Dream
    اول عليرضا، بعد شما

میدونستم :24:
    نقل قول: بچه مثبت
    صفحه مشخصات بچه مثبت

صفحه شخصی بهونه :23:

• علیرضا

:83: دستت درد نکنه کورش که زود زدی تو گوشش و این تاپیک رو زدی.. حالا من دنبال فرصت مناسب می گشتم تا با توضیحات کامل این امکان جدید (ایجاد لیست دوستان) رو خدمت کاربران عزیز معرفی کنم که دیگه مجال ندادی..
    باشه به هر حال اینجوری هم میشه..
    خوب همونطور که امین جان هم حدس زدند بله این امکان چند دقیقه پیش به سایت اضافه شد و بوسیله اون می تونید برای کاربران دیگه پیشنهاد دوستی بفرستید (البته همه با هم دوستیم ولی خوب ایجاد لیست مجزا منظوره) برای فرستادن پیشنهاد دوستی می تونید روی نام کاربری هر کس کلیک کنید و در پنجره پاپ آپی که باز میشه و یا بعد از ورود به صفحه مشخصاتش روی لینک ارسال در خواست دوستی کلیک کنید. به این ترتیب یک پیغام خصوصی حاوی لینک قبول یا رد درخواست برای اون کاربر ارسال میشه.
    شما می تونید بعدا اون دوست رو از لیستتون حذف کنید اگه با هم قهر کردید 804 370
    بقیه امکاناتش هم خیلی ساده هست. فکر می کنم همه با یک بار مرور متوجه بشن. اگه سؤالی بود تو همین تاپیک مطرح بفرمایید.

• hadi04

علیرضا,
    خووووو مدیر جون حالا به چه درردی میخوره ؟ منظورم اینه که این دوستی چه مزیتهایی داره نسبت به دوستی های شفاهی قبلیمون؟ :4:

• The one

من یه پیشنهاد دارم... برای اینکه مشکل شرعی پیش نیاد یه آپشن همشیرگی داداشی اینا بذارید.. یا اینکه اصلا یه عاقد بچپونید اونتو ملتو به هم محرم کنه ... :23:

• بهونه

نقل قول: علیرضا
    اگه سؤالی بود تو همین تاپیک مطرح بفرمایید.

این همه سوال زودی جواب بده آقا علیرضا :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7:
     :7:  :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :7:

:23: :23:

• علیرضا

نقل قول: hadi04
    خووووو مدیر جون حالا به چه درردی میخوره ؟ منظورم اینه که این دوستی چه مزیتهایی داره نسبت به دوستی های شفاهی قبلیمون؟ :4:

البته غیر از اینکه مشخص می کنید با چه کسانی دوست هستید تنها مزیتی که " فعلاً " داره امکان فعال یا غیر فعال کردن این گزینه از صفحه مشخصاتتون هست: دریافت پیغام خصوصی تنها از دوستان بعدا اگه فرصت شد بر حسب نیاز می تونیم امکانات دیگه ای هم براش تعیین کنیم. مثل... ؟

نقل قول: The one
    من یه پیشنهاد دارم... برای اینکه مشکل شرعی پیش نیاد یه آپشن همشیرگی داداشی اینا بذارید.. یا اینکه اصلا یه عاقد بچپونید اونتو ملتو به هم محرم کنه ... :23:

بوف بوفی با اونیفورم مخصوص لابد... ؟ :83: :buff: وکیلم؟؟؟

• دلشاد

فکر کنم با این کار بشه پیام خصوصی بصورت گروهی فرستاد :37:
    فکر کنم زیاد فکر کردم :4:

• بهونه

نقل قول: علیرضا
    کیلم؟؟؟

اصلا حرفشم نزن :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: