₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

396 بازدید، 78 پست، نویسنده: gilas

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    اینکه اشاره فرمودی ممکن است کسی سیو کرده باشد و ... . اتفاقاً خیلی هم خوب است. سیو کند، سرچ کند و جایزه ناقابلی بگیرد!

مجی پروووووووووووووووووووووووو دلم خاست سیو کنم خب اینم از زرنگیم بود که کل تاپیکو سیو کردم :86: تو مقررات ننوشته بودن سیو نکنید.. اصلا دلم میخاد سیو کنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :94: مرگ بر تو ای مجی
    مجی ایشالله که جای سوختگی صندلی داغت هیچ وقت خوب نشه :4:

• mojde

حالا سوالات

1-- جمله اي رو به عنوان متني كه خيلي بهش علاقه دارم 2 بار نوشتم اون جمله كدومه؟
    2--بزرگترين مشكل من با جنس مخالف به عنوان زن مطلقه چيه؟
    3--عجيب ترين آرزوم چيه و آيا من آرش رو ميفرستم مشهد؟(چون جواب كوتاه بود تقلبيدم)
    4--فرق مژده با mojde چيه؟
    5-- چرا شيرين پروئه؟ :4:

• نخبه

نقل قول: mojde
    -- 1جمله اي رو به عنوان متني كه خيلي بهش علاقه دارم 2 بار نوشتم اون جمله كدومه؟ خدایا اندیشه و احساس مرا در سطحی پایین میار که زرنگی های حقیر و پستیهای نکبت بار و پلید این شبه ادمهای اندک رو متوجه شوم چه دوست تر میدارم بزرگواری گول خور باشم تا همچون اینان کوچک واری گول زن
    2--بزرگترين مشكل من با جنس مخالف به عنوان زن مطلقه چيه؟مشكلم با جنس مخالف اينه كه بعضيا فكر ميكنن چون مطلقه اي ببخشيد هر غلطي ميتونن بكنن و وقتي ميبينن كه اصلا براي من چنين چيزي تعريف شده نيست واكنش هاي بد نشون ميدن و شروع ميكنن به تهمت زدن البته کم کم دارم به همه میفهمونم که چطوری رفتار کنن
    3--عجيب ترين آرزوم چيه و آيا من آرش رو ميفرستم مشهد؟(چون جواب كوتاه بود تقلبيدم)
    ارزوت اینه که ملکه انگلیس بشی.. ارش رو هم فقط هزینه رفتش رو تقبل میکنی .. چه بد بختی گیر کردیا کارای این ارش 52 همیشه بر عکسه
    4--فرق مژده با mojde چيه؟ مژده دقیقا همون mojde هست تاکید میکنم خود خودشه شک نکن مجی خنگول

5-- چرا شيرين پروئه؟
    :23:
    به نظر مژده جون روحیه ادمها با هم فرق داره بعضی از ادمها پرو تر و بی پروا تر حرفشونو میزنن.. بعضیا هم نه شیرین جزو اون دسته از خانمهایی هست که رک و بی پروا نظرش رو میگه و بعضیا اسم این حالت رو میزارن پروئی بعضیا هم میگن جسور.. شیرین تو گفتن نظراتش این حالت رو داره و خاله مژده در مورد حرفهایی که من بهش میگم منو تحسین میکنه و میخاد بهم جایزه بده:4:

• نخبه

جایزه منو بدین میخام برم خارج :4:

• mojde

نقل قول: نخبه
    منو تحسین میکنه و میخاد بهم جایزه بده:4:

جایزه منو بدین میخام برم خارج :4:

:11: :39:

• نخبه

:11: :39:

:9:

• Kishe Mehr

بچه مثبت,
    امین جان دفعه ی قبل گیلاسی گفت پیشنهادات من واسه این دور نمیرسه و میره واسه صندلی داغهای بعدی که البته با پی گیری های من رسید!!
    فکر میکنم جریان رو کاملا به شما توضیح نداده باشند! من دوتا پیشنهاد دادم که " یکی از اونها " این بود که چند نفر رو انتخاب کنم و از اونها سوال بپرسم و پیشنهاد دومی هم این بود که چندتا سوال بپرسم و همه بصورت عمومی جواب بدهند. پس هیئت اجرایی تغییراتی ندادند. حالا اگه پیشنهاد دوم رو به اطلاع شما نرسوندند جای تعجب داره و اگه به اطلاع شما رسوندند و تصویب نشده بازم جای تعجب داره که چرا اجرا نشده؟ مگه پیشنهاد خوبی نبوده؟ من هم نگفتم که همه ی نظرات من اجرا بشن، وقتی که خود جناب علیرضا گفتند که پیشنهاد خوبی هست چرا اجرا نشه؟ چه اشکال فنی و منطقی داره؟ بهرحال برای من که فرقی نمی کنه من فقط برای افزایش کیفیت مسابقه و سایت گفتم وگرنه خواه اجرا کنید خواه نکنید فرقی نداره برام! چون خودتون در صندلی داغ ساناز خانم گفتید که اگه پیشنهادی دارید ارائه بدین! فقط خدا کنه یه چیز اینجا نباشه و اونم لجبازیه، چون فکر میکنم اگه کس دیگه ای این پیشنهاد رو میداد اجرا می کردند. اگر مدیری از روی لجبازی عمل کنه فکر نمیکنم شایستگی مدیریت رو داشته باشه. خب اگر هدف، توجه کاربران به صندلی داغ هست با این روش معمول، این که شد همون توجیه کردن هدف با وسیله!!!!
    توی تعلیم و تربیت ما میگیم که هدف نباید جایزه بردن باشه بلکه هدف باید دستیابی به اصل هدف باشه :3: حالا جالب اینجاست که خود شیرین تاکیدش بر جایزه است! و چیزی که خیلی منو متعجب میکنه اینه که خود شما هم دارید تاکید و تایید میکنید! شما که دیگه تحصیل کرده هستید اینو دیگه میدونید که انگیزش اگه درونی باشه یادگیری بهتر انجام میشه ولی اگه انگیزش بیرونی باشه ( مثل پول و جایزه و امتیاز و...) زودی فراموش میشه. بچه ای که برای رسیدن به جایزه ی دوچرخه معدلش بیست میشه هدفش بهتره یا بچه ای که هدفش بیست شدن هست دوچرخه هم اگه بهش دادن فبه المراد!؟! امیدوارم منظورم رو گرفته باشید.
    البته امین جان دفعه ی قبل من به قوانین سایت احترام گذاشتم ولی به من احترام گذاشته نشد! هم توجه نشد و هم کم محلی کردند! بهرحال ببخشید که وقتتون رو گرفتم. یه سری مسائل دیگه ای هست که توی پیام خصوصی خدمت شما و علیرضا جان عرض میکنم.

• mojde

نقل قول: Kishe Mehr

امین جان دفعه ی قبل گیلاسی گفت پیشنهادات من واسه این دور نمیرسه و میره واسه صندلی داغهای بعدی که البته با پی گیری های من رسید!!
    فکر میکنم جریان رو کاملا به شما توضیح نداده باشند! من دوتا پیشنهاد دادم که " یکی از اونها " این بود که چند نفر رو انتخاب کنم و از اونها سوال بپرسم و پیشنهاد دومی هم این بود که چندتا سوال بپرسم و همه بصورت عمومی جواب بدهند. پس هیئت اجرایی تغییراتی ندادند. حالا اگه پیشنهاد دوم رو به اطلاع شما نرسوندند جای تعجب داره و اگه به اطلاع شما رسوندند و تصویب نشده بازم جای تعجب داره که چرا اجرا نشده؟ مگه پیشنهاد خوبی نبوده؟ من هم نگفتم که همه ی نظرات من اجرا بشن، وقتی که خود جناب علیرضا گفتند که پیشنهاد خوبی هست چرا اجرا نشه؟ چه اشکال فنی و منطقی داره؟ بهرحال برای من که فرقی نمی کنه من فقط برای افزایش کیفیت مسابقه و سایت گفتم وگرنه خواه اجرا کنید خواه نکنید فرقی نداره برام! چون خودتون در صندلی داغ ساناز خانم گفتید که اگه پیشنهادی دارید ارائه بدین! فقط خدا کنه یه چیز اینجا نباشه و اونم لجبازیه، چون فکر میکنم اگه کس دیگه ای این پیشنهاد رو میداد اجرا می کردند. اگر مدیری از روی لجبازی عمل کنه فکر نمیکنم شایستگی مدیریت رو داشته باشه. خب اگر هدف، توجه کاربران به صندلی داغ هست با این روش معمول، این که شد همون توجیه کردن هدف با وسیله!!!!
    توی تعلیم و تربیت ما میگیم که هدف نباید جایزه بردن باشه بلکه هدف باید دستیابی به اصل هدف باشه :3: حالا جالب اینجاست که خود شیرین تاکیدش بر جایزه است! و چیزی که خیلی منو متعجب میکنه اینه که خود شما هم دارید تاکید و تایید میکنید! شما که دیگه تحصیل کرده هستید اینو دیگه میدونید که انگیزش اگه درونی باشه یادگیری بهتر انجام میشه ولی اگه انگیزش بیرونی باشه ( مثل پول و جایزه و امتیاز و...) زودی فراموش میشه. بچه ای که برای رسیدن به جایزه ی دوچرخه معدلش بیست میشه هدفش بهتره یا بچه ای که هدفش بیست شدن هست دوچرخه هم اگه بهش دادن فبه المراد!؟! امیدوارم منظورم رو گرفته باشید.
    البته امین جان دفعه ی قبل من به قوانین سایت احترام گذاشتم ولی به من احترام گذاشته نشد! هم توجه نشد و هم کم محلی کردند! بهرحال ببخشید که وقتتون رو گرفتم. یه سری مسائل دیگه ای هست که توی پیام خصوصی خدمت شما و علیرضا جان عرض میکنم.

852 واي تو چه دل پري داري مجتبي جان فكر نميكنم لجبازي و اين حرفا باشه خوش بين باش ما يه مشت مدير مهربون دوست داشتني هستيم كه آزارمون به هيچ كاربر مورچه ايي نميرسه 979

• نخبه

حالا جالب اینجاست که خود شیرین تاکیدش بر جایزه است!

مطمئنی؟ مگه 15 امتیاز چقدره یا به چه درد میخوره.. اگه اینجوری بود و امتیاز واسم مهم بود که دو تا سوال اضافه هم نمیپرسیدم که ازم 10 امتیاز کم بشه یا امتیازامو بذل و بخشش نمیکردم .. از تو بعیده اینجوری راجع به من فکر کنی. چرا برای هر چیزی منو مثال میزنید من چی کار به کار شماها دارم و ایده هاتون .. من اگر حرفی میزنم همش شوخیه و الا امتیازات منو صفر کنید که بدونین برام مهم نیست از خیلی چیزا فاصله گرفتم فقط برای اینکه به خیلیا بفهمونم برای من این چیزا مهم نبوده و نیست چیزی که مهم بود کنار بچه ها بودن و دوستی بود باهاشون و برای همینم هست که هنوز اینجام و حرفها و ناراحتیها که دیگران برام به وجود اوردن رو اهمیت ندادم حالا تو اومدی به من میگی که 15 امتیاز برام اینقدر مهمه اقا اصلا من هیچ امتیازی نمیخام دیگه هم غلط بکنم با کسی تو این سایت شوخی بکنم که بخاد به من توهین بکنه

• mojde

816 بابا همش سوء تفاهمه

• نخبه

دیگه نه تو هیچ صندلی داغی سوال میپرسم و نه تو مسابقاتش شرکت میکنم .. لطفا پست منو از این تاپیک که جواب دادم پاک کنید من امتیاز هم نمیخام.. دیگه هیچ چیز از هیچ کسی نمیخام بی جا کردم که خاستم شادی بخش باشم و هر بار دیگرون ناراحتم کردن و سکوت کردم

• نخبه

بابا همش سوء تفاهمه

بابت همین سو تفاهمها هزار بار اینجا اذیت شدم ولی هیچی نگفتم..

• Kishe Mehr

852 واي تو چه دل پري داري مجتبي جان فكر نميكنم لجبازي و اين حرفا باشه خوش بين باش ما يه مشت مدير مهربون دوست داشتني هستيم كه آزارمون به هيچ كاربر مورچه ايي نميرسه 979

مژده خانم من نه از کسی دلخورم و نه دوست دارم کسی رو اذیت کنم. من اگه دلم پر بود و قرار بود گلایه بکنم یه چیزای دیگه ای که قبلا با امین اقا و گیلاسی بحث شده بود رو پیش میکشیدم، من چون سایت رو دوست دارم، دلم میخواد که بهترین باشه اینا رو گفتم که فقط واسه سایت پیشنهاداتی داده باشم و سایت روز به روز بهتر بشه.

نخبه,
    چطور مژده خانم فهمیدن که سوءتفاهمه شما نه؟! من چون باهات شوخی داشتم اونو نوشتم وگرنه یا خیلی جدی بهت جواب میدادم یا اینکه غیرمستقیم بهت حرف می پروندم. نمیدونم چرا توی این یکسال این همه شوخی با من کردی اصلا ناراحت نشدم ولی تا من یه شوخی کردم شما ناراحت شدین؟! خوبه خودت هم گفتی که از من بعیده اینطوری صحبت کنم. من تا حالا جدی با کسی اینطوری صحبت نکردم اونم با کسی مثل تو! بهرحال اگه ناراحتت کردم عذرخواهی میکنم و واقعا منظوری نداشتم. شاید منظورم رو درست نرسوندم وگرنه اصلا قصد و غرضی نداشتم. خودت منو میشناسی من دلم نمیخواد ازارم حتی به یک مورچه هم برسه دیگه چه برسه به اینکه بخوام دوستام رو از خودم برنجونم.

• Kishe Mehr

من بارها فقط بخاطر شادی بچه ها و افزایش انرژی مثبت در بین اونها سعی و تلاش کردم.. همین دیشب حاضرم قسم بخورم نزدیک یک ساعت و نیم از وقت خوابم رو گذاشتم تا یک تاپیک مثبت و انرژی بخشی رو به بچه ها تقدیم کنم. با اینکه اولش سرچ هم کردم هرچند بعدش تاپیک بعلت تکراری بودن بسته شد ولی همین که به دو سه نفر انرژی مثبت دادم همین برام کافیه. حالا اینو میخوام بگم با این روحیاتی که همه از من سراغ دارن من واقعا دلم میخواد کسی رو از خودم برنجونم؟ دیگه با کسی شوخی نمی کنم و دارم از سایت هم دست می کشم تا...

• نخبه

مژده خانم من نه از کسی دلخورم و نه دوست دارم کسی رو اذیت کنم. من اگه دلم پر بود و قرار بود گلایه بکنم یه چیزای دیگه ای که قبلا با امین اقا و گیلاسی بحث شده بود رو پیش میکشیدم، من چون سایت رو دوست دارم، دلم میخواد که بهترین باشه اینا رو گفتم که فقط واسه سایت پیشنهاداتی داده باشم و سایت روز به روز بهتر بشه.

تو از هر کسی دلخوری یا نیستی به من مربوط نمیشه حق شوخی با من تو یه همچین قضیه ای نداشتی خوشت می اومد منم بیام بگم تاپیک مدیران هر کی ثبت نام کرده برای امتیاز بوده و بعدش میرن لالا.. تو جواب منو چی میدادی؟ به نظرت شوخی بود؟ دوست داشتی بگم اونقدر امتیاز براتون مهم بود که ثبت نام کردین؟

نخبه,
    چطور مژده خانم فهمیدن که سوءتفاهمه شما نه؟! شرمنده من از اونجائی که خیلی نفهمم اینجور چیزا هم تحصیلاتش رو ندارم واسه همین نفهمیدم شما به تحصیلات خودت ببخشمن چون باهات شوخی داشتم اونو نوشتم وگرنه یا خیلی جدی بهت جواب میدادم یا اینکه غیرمستقیم بهت حرف می پروندم. اخه اصلا وسط حرف به این جدی و مهمی چه جای شوخی مجی جان اتفاقا خوب معنی حرفت رو فهمیدم هیچ سو تفاهمی هم نیست خیلی خوب میدونم چرا این حرفو گفتی منتها بی خیال شاید اینجوری راحتی که دیگری رو خورد کنی برای....... نمیدونم چرا توی این یکسال این همه شوخی با من کردی اصلا ناراحت نشدم برای اینکه موقع شوخی باهات شوخی کردم نه وسط یه حرف جدی و گلایه و شکایت و نارضایتی ولی تا من یه شوخی کردم شما ناراحت شدین؟! خوبه خودت هم گفتی که از من بعیده اینطوری صحبت کنم.برای اینکه یهو یه کاره اسم منو بردی خب مینوشتی یه عده براشون امتیاز مهمه چرا اسم من ؟ دلیلش رو خوب میدونم ولی بازم بی خیال من تا حالا جدی با کسی اینطوری صحبت نکردم اونم با کسی مثل تو! بهرحال اگه ناراحتت کردم عذرخواهی میکنم و واقعا منظوری نداشتم. شاید منظورم رو درست نرسوندم وگرنه اصلا قصد و غرضی نداشتم. خودت منو میشناسی من دلم نمیخواد ازارم حتی به یک مورچه هم برسه دیگه چه برسه به اینکه بخوام دوستام رو از خودم برنجونم.
    به هر حال اشکی که باید ریخته میشد ریخته شد .. از صبح نقشه یه چیز باحال کشیده بودم که چهارشنبه کلی بخندین و بهتون خوش بگذره ولی بعد که از باشگاه برگشتم وارد سایت شدم دیدم یهو اینجوری از تعلیم و تربیت حرف زدی و غیره .. بارها و بارها توسط از دست بچه های این سایت رنجیدم ولی به روی خودم نیاوردم و به دوستی باهاشون ادامه دادم ولی تو رو خدا دل منو بیشتر از این نشکونین .. من برای همتون شادی میخام پس چرا چند وقت یه بار بی دلیل اشک منو در میارین.. اگه برم راحت میشین؟

• gilas

تا اطلاع ثانوی تاپیک بسته میشود 923

• Kishe Mehr

یهو یه کاره اسم منو بردی خب مینوشتی یه عده براشون امتیاز مهمه چرا اسم من ؟

خب من در پست اولم در صفحه ی قبلی اسم تو رو نیاوردم ولی تو خودت عنوان کردی که منظورم خودته!
    حق شوخی با من تو یه همچین قضیه ای نداشتی

دیدی که پست اولم کاملا جدی بود، حالا چی شد اونجا شما حق داشتید شوخی بکنید ولی اینجا من حق نداشتم؟!!
    هر کی ثبت نام کرده برای امتیاز بوده

مگه هر کسی مدیر بشه بهش امتیاز میدن؟
    خیلی خوب میدونم چرا این حرفو گفتی منتها بی خیال شاید اینجوری راحتی که دیگری رو خورد کنی برای......

جان مجتبی هر چی هست بگو من ناراحت نمیشم.. دیگری رو خورد کنم برای... چی؟!!
    برای اینکه موقع شوخی باهات شوخی کردم نه وسط یه حرف جدی و گلایه و شکایت و نارضایتی

پست اولی من جدی بود و شما به قول خودتون شوخی کردین پس چرا من ناراحت نشدم؟

• ژنرال

چقدر پست از نمایش پنهان شده اینجاس :89:

:4:

• gilas

نقل قول: ژنرال
    چقدر پست از نمایش پنهان شده اینجاس

451

• ژنرال

نقل قول: gilas
    451

453

پاسخ سریع   پاسخ