1-- جمله اي رو به عنوان متني كه خيلي بهش علاقه دارم 2 بار نوشتم اون جمله كدومه؟خدایا اندیشه و احساس مرا در سطحی پایین میار که زرنگی های حقیر و پستیهای نکبت بار و پلید این شبه ادمهای اندک رو متوجه شوم چه دوست تر میدارم بزرگواری گول خور باشم تا همچون اینان کوچک واری گول زن 2--بزرگترين مشكل من با جنس مخالف به عنوان زن مطلقه چيه؟مشكلم با جنس مخالف اينه كه بعضيا فكر ميكنن چون مطلقه اي ببخشيد هر غلطي ميتونن بكنن و وقتي ميبينن كه اصلا براي من چنين چيزي تعريف شده نيست واكنش هاي بد نشون ميدن و شروع ميكنن به تهمت زدن البته کم کم دارم به همه میفهمونم که چطوری رفتار کنن 3--عجيب ترين آرزوم چيه و آيا من آرش رو ميفرستم مشهد؟(چون جواب كوتاه بود تقلبيدم)ارزوت اینه که ملکه انگلیس بشی.. ارش رو هم فقط هزینه رفتش رو تقبل میکنی .. چه بد بختی گیر کردیا کارای این ارش 52 همیشه بر عکسه 4--فرق مژده با mojde چيه؟ مژده دقيقا تاكيد ميكنم دقيقاً همون mojdeهست بي كمو زياد خود خودشه شك نكن 5-- چرا شيرين پروئه؟شیرین جزو اون دسته از خانمهایی هست که رک و بی پروا نظرش رو میگه و بعضیا اسم این حالت رو میزارن پروئی بعضیا هم میگن جسور.. شیرین تو گفتن نظراتش این حالت رو داره
فکر کنم درست گفته باشم با توجه به سوالاتی که الان چک کردم از صندلی داغتون فقط همینی که گشتم پیدا کردم طول کشید
عزيزا من يه سري( ترين) دارم كه صرفا نظرمه راجع به صندلي و جزو مسابقه نيست و ايشالله خودم از خجالتشون در ميام كه با رنگ قرمز مشخص شدن
بهترين سوال: گيلاس 198. مژده تو آینه چی میبینه ؟ دوست داشتني ترين سوال مشتركا:بهونه و يكتا 168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کر دی؟ سياسي ترين:امين این جمله منو یاده جمله یه بنده خدایی انداخت که میگفت کابینه خط قرمز من است!!! اما به نظر من و جمعی دیگر از بزرگان این جمله خیلی چیزه! یعنی خیلی بی معنی و ... هست!
204. حالا بگو اینی که شما گفتی و اونی که اون بنده خدا گفت یعنی چه؟ هر دو به نظرت درست هست یا نه؟ چرا؟
82-آواتاری که گذاشتی همین طوری بوده یا دلیلی داشته؟ خنده دارترين:كوروش فسقلي 106.در یکی از کامنت ها گفتی می خواهی به کمال برسی :کمال کی هست؟ داغ ترين: بهروز leverone 94. میشه قضیه اعتیاد شوهرتو باز کنی؟ اعتیادو از چی شروع کرد؟ چی میکشید؟ در مورد دوره های ترک اعتیاد چقدر اطلاع داری؟ 12 قدم بیل ویلسون رو میشناسی؟ میشه دو تا غول بزرگ یک آقای سابقا معتاد در حال ترک که همیشه باید حواسش نسبت بهشون جمع باشه رو بگی چین؟ معنوي ترين:حورا 114 _ رابطه شما با خداوند چطوره ؟ خشک یا خودمانی؟ خلاقانه ترين:بهونه 121-روزی چند بار خودتو تو آینه میبینی؟اگه تونستی بگی عجيب ترين و ناجوانمردانه ترين: boofdivone
این سوال کمی متفاوته به مطالعه شخصی من در رابطه با اعتیاد بر میگرده قصد و منظوری در کار نیست همسر شما بعد از ازدواج اعتیاد پیدا کرده و شما زمانی متوجه شدید که احتمالا خیلی دیر بوده اما یه سوال چند سال قبل از اطلاع شما از اعتیاد همسرتان یعنی زمانی که ایشون تفریحی مصرف میکردن 81 -آیا گاهی اوقات از مصرف ایشون احساس رضایت نداشتید؟ مثلا زمان که ایشون از نظر جنسی قوی میشدن؟(افراد معتاد در اوایل دوران مصرف تفننی بعد از مصرف حسابی جذاب و دوست داشتنی و داراری........) 81 -منظورم اینه که میدونستید هرازگاهی مصرف میکنه و چشم پوشی کردید چون به شما هم لذت میداده و این احساس زضایت دلیل سکوت شما بوده؟
غير قابل باورترين: شيرين 123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟ چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟ جالب ترين:عمو محمود 166-شما به اين چى ميگين؟؟كه شما تنها بريد شام بيرون بخوريد و بعد دوستانتان تا اخر شب گرسنه بمونند, در صورتى كه منتظر شما بودند؟! خجالت آورترين:آرش 202- تاحالا دزدی کردی ؟ خودشيفته ترين سوال كننده :امين 173. یک بیت شعر بگو که توش امین و خرداد باشه (لطفاً اسمی از بچه مثبت و هرآنچه مربوط به سایت میشه در شعر نباشد) جلافت بار ترين:يكتا 246اما فكر كن تو فيلمها تا حالا شده از سياهپوست خوش اندامي خوشت بياد ... حالا خوش اومدن فانتزي تخيلي نه ،در حد تحسين؟! با توجه به اينكه بعضيهاشونخداي اندام و .... هستن!! اگه جوابت منفيه چرا؟ حالا اگه پوستشون روشن باشه چي؟ يعني اصلا تا حالا تا مرحله ي تخيل با جنس مخالف رفتي؟ ساري اين سوال جلفولانه رو مي كنم واقع بينانه ترين:ماهي
260-آیا حاضری در قالبی غیر از ازدواج ( که اسمی هم براش پیدا نمیشه) کنار چنین مردی تا ابد قرار بگیری.با توجه به اینکه همه جوره هواتو داره و می دونی که یه تکیه گاه حسابی هست برات.فقط نمی تونی توی جامعه مطرحش کنی. نهيب زننده ترين :DR GSM 141 - اگه ماشينت پنچر بشه چند كيلومتر بعدش متوجه ميشي ؟ مي توني لاستيك عوض كني؟ بهترين واكنش :آرش مرض بي انصافانه ترين واكنش: بهروز از جواب دادنت مشخصه که تلاش حداکثری در ترک اعتیاد شوهرت به کار نبردی منظور از حداکثری تلاش صد در صد هست شاید تلاش زیادی کرده باشی ولی نهایت سعیتو نکردی و در نتیجه این نکته به ذهن متواتر میشه که علت اصلی جدایی از همسرت چیز دیگه ای غیر از اعتیادش بوده یه چیزی مثل بیکاری یا بی مسئولیتیش البته این برداشت منه و شاید درست نباشه، ضمن اینکه یک جا گفتی به درخواست فرزندت از شوهرت جدا شدی.
غير قابل باورترين: شيرين 123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟ چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟
یعنی اینقدر غیر قابل باوره مرگ شیرین حالا زد و مردم فراموشم نکنیدا و الا ممنون و خسته نباشی خاله مژده بسیار صندلی داغ خوبی بود جوابها عالی مختصر و مفید.. راستی خاله مژده ببخشید باعث شدیم اینهمه نمایش پنهان وسط مسابقتون ایجاد بشه
غير قابل باورترين: شيرين 123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟ چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟
یعنی اینقدر غیر قابل باوره مرگ شیرین حالا زد و مردم فراموشم نکنیدا و الا ممنون و خسته نباشی خاله مژده بسیار صندلی داغ خوبی بود جوابها عالی مختصر و مفید.. خاله مژده ببخشید باعث شدیم اینهمه نمایش پنهان وسط مسابقتون ایجاد بشه راستی منم از سوالای خاله ماهی خیلی خوشم اومد
ممنونم ببخشید که به دلایلی که گفتم نتونستم صندلیت رو داغ تر کنم هرچند که پارسال صندلیت مذاب شد ! یادت که نرفته سوال ها رو ؟
مذاب شد ؟وحشتناك بود وحشتناك خدا نصيب گرگ بيابون نكنه خدايي تو يكي از معتقدين به روحي هر وقت يادم ميافته كهير ميزنم تعجب ميكنم چرا تا آخرش نشستم و تحمل كردم خييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي بدي
خیلی خوش گذشت در صندلی داغتون تقریبا جواب همه ی سوالاتمو به خوبی گرفتم به برندگانم تبریک میگم ولی خاله مژی اگه دفعه ی دیگه توی صندلی داغم شما رو برنده اعلام کردم اصلا همون خاله ی گیلاسی بشید بهتر... نمایش یا پنهان متننیست خاله ی خودم باشید فقط نمایش یا پنهان متنراستی شرمنده که از طرف اماکن بوفی اومدن اینجا رو پلمپ کردنا
نتیجه صندلی داغ آبان ماه با حضور mojde mojde برنده 275 بوفی به همراه یک ستاره که زیر آواتار قرار میگرد
اسامی برندگان بهترین سوال ، دوست داشتني ترين سوال ، سياسي ترين ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، معنوي ترين سوال ، خلاقانه ترین سوال ، عجيب ترين و ناجوانمردانه ترين سوال ، غير قابل باورترين سوال ، جالب ترين سوال ، و رواقع بينانه ترين سوال جایزه برابر با 15 بوفی
maryamlondon1
بهونه
2--بزرگترين مشكل من با جنس مخالف به عنوان زن مطلقه چيه؟مشكلم با جنس مخالف اينه كه بعضيا فكر ميكنن چون مطلقه اي ببخشيد هر غلطي ميتونن بكنن و وقتي ميبينن كه اصلا براي من چنين چيزي تعريف شده نيست واكنش هاي بد نشون ميدن و شروع ميكنن به تهمت زدن البته کم کم دارم به همه میفهمونم که چطوری رفتار کنن
3--عجيب ترين آرزوم چيه و آيا من آرش رو ميفرستم مشهد؟(چون جواب كوتاه بود تقلبيدم)ارزوت اینه که ملکه انگلیس بشی.. ارش رو هم فقط هزینه رفتش رو تقبل میکنی .. چه بد بختی گیر کردیا کارای این ارش 52 همیشه بر عکسه
4--فرق مژده با mojde چيه؟ مژده دقيقا تاكيد ميكنم دقيقاً همون mojdeهست بي كمو زياد خود خودشه شك نكن
5-- چرا شيرين پروئه؟شیرین جزو اون دسته از خانمهایی هست که رک و بی پروا نظرش رو میگه و بعضیا اسم این حالت رو میزارن پروئی بعضیا هم میگن جسور.. شیرین تو گفتن نظراتش این حالت رو داره
فکر کنم درست گفته باشم با توجه به سوالاتی که الان چک کردم از صندلی داغتون فقط همینی که گشتم پیدا کردم طول کشید
mojde
mojde
بهترين سوال: گيلاس
198. مژده تو آینه چی میبینه ؟
دوست داشتني ترين سوال مشتركا:بهونه و يكتا
168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کر دی؟
سياسي ترين:امين
این جمله منو یاده جمله یه بنده خدایی انداخت که میگفت کابینه خط قرمز من است!!! اما به نظر من و جمعی دیگر از بزرگان این جمله خیلی چیزه! یعنی خیلی بی معنی و ... هست!
204. حالا بگو اینی که شما گفتی و اونی که اون بنده خدا گفت یعنی چه؟ هر دو به نظرت درست هست یا نه؟ چرا؟
82-آواتاری که گذاشتی همین طوری بوده یا دلیلی داشته؟
خنده دارترين:كوروش فسقلي
106.در یکی از کامنت ها گفتی می خواهی به کمال برسی :کمال کی هست؟
داغ ترين: بهروز leverone
94. میشه قضیه اعتیاد شوهرتو باز کنی؟ اعتیادو از چی شروع کرد؟ چی میکشید؟ در مورد دوره های ترک اعتیاد چقدر اطلاع داری؟ 12 قدم بیل ویلسون رو میشناسی؟ میشه دو تا غول بزرگ یک آقای سابقا معتاد در حال ترک که همیشه باید حواسش نسبت بهشون جمع باشه رو بگی چین؟
معنوي ترين:حورا
114 _ رابطه شما با خداوند چطوره ؟ خشک یا خودمانی؟
خلاقانه ترين:بهونه
121-روزی چند بار خودتو تو آینه میبینی؟اگه تونستی بگی
عجيب ترين و ناجوانمردانه ترين: boofdivone
این سوال کمی متفاوته به مطالعه شخصی من در رابطه با اعتیاد بر میگرده قصد و منظوری در کار نیست
همسر شما بعد از ازدواج اعتیاد پیدا کرده و شما زمانی متوجه شدید که احتمالا خیلی دیر بوده اما یه سوال
چند سال قبل از اطلاع شما از اعتیاد همسرتان یعنی زمانی که ایشون تفریحی مصرف میکردن
81 -آیا گاهی اوقات از مصرف ایشون احساس رضایت نداشتید؟
مثلا زمان که ایشون از نظر جنسی قوی میشدن؟(افراد معتاد در اوایل دوران مصرف تفننی بعد از مصرف حسابی جذاب و دوست داشتنی و داراری........)
81 -منظورم اینه که میدونستید هرازگاهی مصرف میکنه و چشم پوشی کردید چون به شما هم لذت میداده و این احساس زضایت دلیل سکوت شما بوده؟
غير قابل باورترين: شيرين
123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟ چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟
جالب ترين:عمو محمود
166-شما به اين چى ميگين؟؟كه شما تنها بريد شام بيرون بخوريد و بعد دوستانتان تا اخر شب گرسنه بمونند, در صورتى كه منتظر شما بودند؟!
خجالت آورترين:آرش
202- تاحالا دزدی کردی ؟
خودشيفته ترين سوال كننده :امين
173. یک بیت شعر بگو که توش امین و خرداد باشه (لطفاً اسمی از بچه مثبت و هرآنچه مربوط به سایت میشه در شعر نباشد)
جلافت بار ترين:يكتا
246اما فكر كن تو فيلمها تا حالا شده از سياهپوست خوش اندامي خوشت بياد ... حالا خوش اومدن فانتزي تخيلي نه ،در حد تحسين؟! با توجه به اينكه بعضيهاشونخداي اندام و .... هستن!!
اگه جوابت منفيه چرا؟ حالا اگه پوستشون روشن باشه چي؟ يعني اصلا تا حالا تا
مرحله ي تخيل با جنس مخالف رفتي؟ ساري اين سوال جلفولانه رو مي كنم
واقع بينانه ترين:ماهي
260-آیا حاضری در قالبی غیر از ازدواج ( که اسمی هم براش پیدا نمیشه) کنار چنین مردی تا ابد قرار بگیری.با توجه به اینکه همه جوره هواتو داره و می دونی که یه تکیه گاه حسابی هست برات.فقط نمی تونی توی جامعه مطرحش کنی.
نهيب زننده ترين :DR GSM
141 - اگه ماشينت پنچر بشه چند كيلومتر بعدش متوجه ميشي ؟ مي توني لاستيك عوض كني؟
بهترين واكنش :آرش
مرض
بي انصافانه ترين واكنش: بهروز
از جواب دادنت مشخصه که تلاش حداکثری در ترک اعتیاد شوهرت به کار نبردی منظور از حداکثری تلاش صد در صد هست شاید تلاش زیادی کرده باشی ولی نهایت سعیتو نکردی و در نتیجه این نکته به ذهن متواتر میشه که علت اصلی جدایی از همسرت چیز دیگه ای غیر از اعتیادش بوده یه چیزی مثل بیکاری یا بی مسئولیتیش البته این برداشت منه و شاید درست نباشه، ضمن اینکه یک جا گفتی به درخواست فرزندت از شوهرت جدا شدی.
ماهی
میسسسسسسسسسسسسسسسسسی مژده عزیزم.از جواب صادقانت به این سوال هم خیلی ممنونم...
نخبه
123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟ چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟
یعنی اینقدر غیر قابل باوره مرگ شیرین
ممنون و خسته نباشی خاله مژده بسیار صندلی داغ خوبی بود جوابها عالی مختصر و مفید.. راستی خاله مژده ببخشید باعث شدیم اینهمه نمایش پنهان وسط مسابقتون ایجاد بشه
نخبه
یعنی اینقدر غیر قابل باوره مرگ شیرین
ممنون و خسته نباشی خاله مژده بسیار صندلی داغ خوبی بود جوابها عالی مختصر و مفید.. خاله مژده ببخشید باعث شدیم اینهمه نمایش پنهان وسط مسابقتون ایجاد بشه
راستی منم از سوالای خاله ماهی خیلی خوشم اومد
mojde
خدا نكنه دختر جان
arash52
ببخشید که به دلایلی که گفتم نتونستم صندلیت رو داغ تر کنم
هرچند که پارسال صندلیت مذاب شد ! یادت که نرفته سوال ها رو ؟
مدیونی اگه واسه من دزدی نکنی
mojde
ببخشید که به دلایلی که گفتم نتونستم صندلیت رو داغ تر کنم
هرچند که پارسال صندلیت مذاب شد ! یادت که نرفته سوال ها رو ؟
مذاب شد ؟وحشتناك بود وحشتناك خدا نصيب گرگ بيابون نكنه خدايي تو يكي از معتقدين به روحي هر وقت يادم ميافته كهير ميزنم تعجب ميكنم چرا تا آخرش نشستم و تحمل كردم خييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي بدي
Kishe Mehr
اصلا همون خاله ی گیلاسی بشید بهتر...
نمایش یا پنهان متن
نیست خاله ی خودم باشید فقطنمایش یا پنهان متن
راستی شرمنده که از طرف اماکن بوفی اومدن اینجا رو پلمپ کردناmaryamlondon1
بهونه
تازه یه چیز دیگه رمانتیک ترین سوال هم برا من بود
The one
168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کر دی؟
خدا رو شکر این اولین باره که به خاطر جلافت جایزه می گیرم
مرسی خوشگل خانم
mojde
و پر رنگ ترين حضور بهKishe Mehr, و بهونه و هاچو هاچو و نخبه تعلق داره
هاچو هاچو
مرسی مژده
بهونه
mojde
كجا ميري حالا؟
بهونه
اومدم پیاده روی
gilas
mojde برنده 275 بوفی به همراه یک ستاره که زیر آواتار قرار میگرد
اسامی برندگان بهترین سوال ، دوست داشتني ترين سوال ، سياسي ترين ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، معنوي ترين سوال ، خلاقانه ترین سوال ، عجيب ترين و ناجوانمردانه ترين سوال ، غير قابل باورترين سوال ، جالب ترين سوال ، و رواقع بينانه ترين سوال جایزه برابر با 15 بوفی
بهترین سوال
gilas
دوست داشتني ترين سوال
The one
بهونه
سياسي ترين سوال
بچه مثبت
خنده دار ترین سوال
كوروش فسقلي
داغ ترین سوال
leverone
معنوی ترین سوال