مبارک همه ی برندگان عزیز باشه.. میگم خود تاپیک صندلی رو از حبس در میارید که جواب مژده جون به آخرین سوالمو بخونم..
مبارکت باشه عزیزم خواهری
فقط یه مساله که برام هنوز سواله اینه که دادن امتیاز رو چه معیاری انجام میشه؟ به نظر من و شاید خیلی از بچه ها این امتیاز دادن پشت درهای بسته اصلا جالب نیست و دوست داریم عوامل موثر روی امتیاز با شفافیت بیشتری ذکر بشه که بچه ها در اینده بدونن چطوری میتونن رضایت اکثر حضار رو به دست بیارن .. مرسی
فقط یه مساله که برام هنوز سواله اینه که دادن امتیاز رو چه معیاری انجام میشه؟ به نظر من و شاید خیلی از بچه ها این امتیاز دادن پشت درهای بسته اصلا جالب نیست و دوست داریم عوامل موثر روی امتیاز با شفافیت بیشتری ذکر بشه که بچه ها در اینده بدونن چطوری میتونن رضایت اکثر حضار رو به دست بیارن ..
هیفا گلم تو 3 دوره قبلی یه هدیه ویژه داشتیم که عمو محود زحمتش رو کشده بود برای همین همون هدیه ویژه بین 100 تا 120 بوفی بود از این دوره به بعد دیگه اون هدیه ویژه نیست برای همین هزینه اش رو نقدی پرداخت میکنیم
واقعا صندلی داغ خودم و صندلی داغ خاله مژی حال و هوای خاصی برام داشت در صندلی خودم ، "" خودم "" رو بیشتر شناحنم ، و در صندلی داغ خاله مژی "" چگونه پرسیدن "" رو آموختم. بهمین دلیل از همه سپاسگزارم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
از همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ممنونم
منم به نمایندگی از بروبکس بوفی، اهالی محل، خانواده ی محترم رجبی و نیم وجبی و سایر وابستگان کمال جمال قدردانی و تشکر را بعمل می آورم خاله مــــــــــــــــــــــــــژی
نمایش یا پنهان متنواقعا خیلی لذت بردم توی تاپیکتون قبلا گفتم الانم میگم. توی تاپیک خودم چگونه جواب دادن رو یاد گرفتم توی تاپیک شما هم چگونه پرسیدن منم از شما تشکر مجدد بعمل می آورم
mojde
gilas
سياسي ترين سوال
بچه مثبت
خنده دار ترین سوال
كوروش فسقلي
داغ ترین سوال
leverone
معنوی ترین سوال
حورا
عجيب ترين و ناجوانمردانه ترين سوال
boofdivone
غير قابل باورترين سوال
نخبه
جالب ترين سوال
mz56mz
واقع بينانه ترين سوال
ماهی
نخبه پاسخ به پنج سوال 25 بوفی
مباركشون باشه به بقيه ترين ها هم خودم بوف برنزي ميدم
The one
مبارکت باشه عزیزم خواهری
فقط یه مساله که برام هنوز سواله اینه که دادن امتیاز رو چه معیاری انجام میشه؟ به نظر من و شاید خیلی از بچه ها این امتیاز دادن پشت درهای بسته اصلا جالب نیست و دوست داریم عوامل موثر روی امتیاز با شفافیت بیشتری ذکر بشه که بچه ها در اینده بدونن چطوری میتونن رضایت اکثر حضار رو به دست بیارن .. مرسی
ژنرال
gilas
هیفا گلم تو 3 دوره قبلی یه هدیه ویژه داشتیم که عمو محود زحمتش رو کشده بود برای همین همون هدیه ویژه بین 100 تا 120 بوفی بود
از این دوره به بعد دیگه اون هدیه ویژه نیست برای همین هزینه اش رو نقدی پرداخت میکنیم
نخبه
gilas
شلمنده کلیدشو گم کرده بود
الان آزاد شد
mojde
Kishe Mehr
واقعا صندلی داغ خودم و صندلی داغ خاله مژی حال و هوای خاصی برام داشت
دیااکو
حورا
Kishe Mehr
مثل اینکه سوزوندنتون فقط واسه ما بود طرف
بهونه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
KuRoSh
مبارکتون بشه فقط تو گلوتون گیر نکنه
mojde
Kishe Mehr
منم به نمایندگی از بروبکس بوفی، اهالی محل، خانواده ی محترم رجبی و نیم وجبی و سایر وابستگان کمال جمال قدردانی و تشکر را بعمل می آورم خاله مــــــــــــــــــــــــــژی
نمایش یا پنهان متن
واقعا خیلی لذت بردم توی تاپیکتونهاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→