₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

396 بازدید، 78 پست، نویسنده: gilas

• mojde

بهترین سوال
    gilas

سياسي ترين سوال
    بچه مثبت

خنده دار ترین سوال
    كوروش فسقلي

داغ ترین سوال
    leverone

معنوی ترین سوال
    حورا

عجيب ترين و ناجوانمردانه ترين سوال
    boofdivone

غير قابل باورترين سوال
    نخبه

جالب ترين سوال
    mz56mz

واقع بينانه ترين سوال
    ماهی

نخبه پاسخ به پنج سوال 25 بوفی
    مباركشون باشه به بقيه ترين ها هم خودم بوف برنزي ميدم :24:

• The one

مبارک همه ی برندگان عزیز باشه.. میگم خود تاپیک صندلی رو از حبس در میارید که جواب مژده جون به آخرین سوالمو بخونم.. :4:

مبارکت باشه عزیزم خواهری :8:

فقط یه مساله که برام هنوز سواله اینه که دادن امتیاز رو چه معیاری انجام میشه؟ به نظر من و شاید خیلی از بچه ها این امتیاز دادن پشت درهای بسته اصلا جالب نیست و دوست داریم عوامل موثر روی امتیاز با شفافیت بیشتری ذکر بشه که بچه ها در اینده بدونن چطوری میتونن رضایت اکثر حضار رو به دست بیارن .. مرسی :84: :46:

• ژنرال

من برنده نشدم :9:

• gilas

نقل قول: The one
    فقط یه مساله که برام هنوز سواله اینه که دادن امتیاز رو چه معیاری انجام میشه؟ به نظر من و شاید خیلی از بچه ها این امتیاز دادن پشت درهای بسته اصلا جالب نیست و دوست داریم عوامل موثر روی امتیاز با شفافیت بیشتری ذکر بشه که بچه ها در اینده بدونن چطوری میتونن رضایت اکثر حضار رو به دست بیارن ..

هیفا گلم تو 3 دوره قبلی یه هدیه ویژه داشتیم که عمو محود زحمتش رو کشده بود برای همین همون هدیه ویژه بین 100 تا 120 بوفی بود
    از این دوره به بعد دیگه اون هدیه ویژه نیست برای همین هزینه اش رو نقدی پرداخت میکنیم :3:

• نخبه

ممنون خاله مژده صندلی داغتون خیلی عالی بود :8:

• gilas

نقل قول: The one
    میگم خود تاپیک صندلی رو از حبس در میارید که جواب مژده جون به آخرین سوالمو بخونم..

شلمنده کلیدشو گم کرده بود :4:
    الان آزاد شد :5:

• mojde

نقل قول: gilas
    لان آزاد شد :5:

351 351 351 351 351 351 351 351 351 248

• Kishe Mehr

مرسی خاله مژی گلو 1189

واقعا صندلی داغ خودم و صندلی داغ خاله مژی حال و هوای خاصی برام داشت :65: در صندلی خودم ، "" خودم "" رو بیشتر شناحنم ، و در صندلی داغ خاله مژی "" چگونه پرسیدن "" رو آموختم. بهمین دلیل از همه سپاسگزارم 826

• دیااکو

ای داد بر من، یعنی صندلی داغ مژی رو از دست دادم. این مسابقه جانبی چه صیغه ایه؟ من کلی از اونجور سئوالا داشتم از مژی.

• حورا

مرسی برای جایزه وتشکر از مژده جون برای صندلی داغ :1:
    :46:

• Kishe Mehr

نقل قول: دیااکو
    ای داد بر من، یعنی صندلی داغ مژی رو از دست دادم. این مسابقه جانبی چه صیغه ایه؟ من کلی از اونجور سئوالا داشتم از مژی.

مثل اینکه سوزوندنتون فقط واسه ما بود طرف :83:

• بهونه

دست شما مرسی386

• بچه مثبت

جوایز صندلی داغ آبان 90 (مژده) پرداخت شد d
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

به برندگان تبریگ میگم :1:

• KuRoSh

به همه تبریک میگم
    مبارکتون بشه فقط تو گلوتون گیر نکنه :23:

• mojde

از همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ممنونم :6:

• Kishe Mehr

نقل قول: mojde
    از همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ممنونم :6:

منم به نمایندگی از بروبکس بوفی، اهالی محل، خانواده ی محترم رجبی و نیم وجبی و سایر وابستگان کمال جمال قدردانی و تشکر را بعمل می آورم خاله مــــــــــــــــــــــــــژی:6:

نمایش یا پنهان متنواقعا خیلی لذت بردم توی تاپیکتون :39: قبلا گفتم الانم میگم. توی تاپیک خودم چگونه جواب دادن رو یاد گرفتم توی تاپیک شما هم چگونه پرسیدن :65: منم از شما تشکر مجدد بعمل می آورم 1189

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: