موجودیست مرموز،لاغر، تنبل و چشم تنگ. ذهن اندیشمندان بسیاری رابه خود جلب کرده. مانندجغدروزهاخواب وشبهابیداراست. خودرامحورهستی میداندو خدا ازخلقتش پشیمان است. معمولا کنارقوری وپیک نیک زندگی میکندو همیشه حق با اوست. این جاندارجثه واندام نحیفی دارد اما تقریبا همه جانداران کره زمین از او میترسند. کارهای خارق العاده ای میکند مثلامیتواند به مدت طولانی برروی پاهای خودچرت بزند. یاحتی روزهامتوالی بدون آب وغذافقط بایک لیوان چای ونبات و یک ماده سیاه رنگ اندازه نخود به زندگی ادامه دهد.کارشناسان نظرشان براین است که احتمالا این ماده کوچک وسیاه رنگ همانند سوخت اتم عمل میکند وبا وجود کوچک بودن از انرژی بسیار بالایی برخوردار است. {حکیم بوعلی شینا}
کارهای خارق العاده ای میکند مثلامیتواند به مدت طولانی برروی پاهای خودچرت بزند.
حتی میتواند با سر به سمت زمین خم شده بدون اینکه بر زمین بیفتد و با قابلیت ارتجاعی عجیب خویش باز بایستد، آنهم با لیوان چای و نبات بر دست *از کتاب "فی المشاهدات فی الخیابان فی کل عمر" اثر "رهگذر ثانی"
The one, انگار تازه از نماز جماعت مسجد اومدی بیرون قبول باشه حاج خانوم بعدشم مرسی حالا با یه تازه وارد بجای محبت و راهنمایی دعوا میکنید لازمه که کمی قهر بشم باهاتون تا خاله تنبیهتون کنه
انگار تازه از نماز جماعت مسجد اومدی بیرون قبول باشه حاج خانوم بعدشم مرسی حالا با یه تازه وارد بجای محبت و راهنمایی دعوا میکنید لازمه که کمی قهر بشم باهاتون تا خاله تنبیهتون کنه
نه اینجا نماز 7 ساعت پیش بود تازه چراغ راهنما فقط سه رنگ داره که هیچکدومش مشکی و سفید نیست تازه ترشم ابجیم مهربونتر از دوست تازه واردشه این اخری دیگه خیلی داغ و تازست و اون اینه که من که مثل شما اینهمه تاپیک نمیزنم که بتونی قهر کنی و سر نزنی ولی من میتونم برعکسشو نیت کنم
و اما ............... این دیگه شوخی نیست. معمولا افراد احساسی و کسانی که خلائی دارند معتاد میشن افراد بسیار بسیار باهوش و مهربونی هستن قدرت ریسک، بدلیل حس کنجکاوی در آنها بیداد میکنه بیشتر از حد انسانی تو جامعه بهشون بد نگاه میکنن مجرم نیست او بیمار است اگر به زندگی برگردد موجب حیرت همه میشود همه حتی کسی که با اون هیچ رابطه ای نداره فکر میکنن حقشونو اونا خوردن بجای همدردی و کمک معمولا مورد توهین قرار میگیرن مردم به دزد ناموس، به فاحشه، به سارق مسلح، به تبه کار ، ظالمین اقتصادی و همه ی مجرمین خطرناک، نگاه بهتری دارند. او کمی زیادی مورد کم لطفی است و درک جامعه ما نسبت به او یا ترحم است یا بدبینی مفرط.
ali41
ذهن اندیشمندان بسیاری رابه خود جلب کرده.
مانندجغدروزهاخواب وشبهابیداراست.
خودرامحورهستی میداندو خدا ازخلقتش پشیمان است.
معمولا کنارقوری وپیک نیک زندگی میکندو همیشه حق با اوست.
این جاندارجثه واندام نحیفی دارد اما تقریبا همه جانداران کره زمین از او میترسند.
کارهای خارق العاده ای میکند مثلامیتواند به مدت طولانی برروی پاهای خودچرت بزند.
یاحتی روزهامتوالی بدون آب وغذافقط بایک لیوان چای ونبات و یک ماده سیاه رنگ اندازه نخود به زندگی ادامه دهد.کارشناسان نظرشان براین است که احتمالا این ماده کوچک وسیاه رنگ همانند سوخت اتم عمل میکند وبا وجود کوچک بودن از انرژی بسیار بالایی برخوردار است.
{حکیم بوعلی شینا}
maryamlondon1
ممنون داشی
قلندر
Galexy
حتی میتواند با سر به سمت زمین خم شده بدون اینکه بر زمین بیفتد و با قابلیت ارتجاعی عجیب خویش باز بایستد، آنهم با لیوان چای و نبات بر دست
*از کتاب "فی المشاهدات فی الخیابان فی کل عمر" اثر "رهگذر ثانی"
The one
ایسون از بشتگان دکتر سریعتی هشتن؟
ali41
مرسی قشنگ بود دمت گرم
ولی بدلایلی دوست ندارم مسخرشون کنم
حالا یادم باشه برعکسشم براتون بنویسم.
ali41
بهتره بجای مسخره کردن من بری چادورتو درست کنی
Galexy
مرسی قشنگ بود دمت گرم
ولی بدلایلی دوست ندارم مسخرشون کنم
حالا یادم باشه برعکسشم براتون بنویسم.
چاکریم،
نه قصد من هم مسخره کردن نبود، یه جمله قشنگه هست که میگه به هم نخندیم با هم بخندیم
ali41
آره یادم رفت بگم ضریب الاستیستش خیلی بالاست و میشه ازش بعنوان مصالح اصلی در بتون های الاستیک استفاده کرد!!!!!
Galexy
ali41
بابا این کاره
تو که میفهمی من چی میگم. ok bahatam
The one
نه به اون ژست محترمانه ت که نمیخوای معتادا رو مسخره کنی نه به این پسر خاله شدنت
من چادرم درسته مهم دماغمه که معلومه
بعدشم که تو رو مسخره نکردم !!میخواستم با شینا خان بیشتر آشنا بشم همین!!
Galexy
خارجی ننویسید من سوادشو ندارم
ali41
انگار تازه از نماز جماعت مسجد اومدی بیرون
قبول باشه حاج خانوم
بعدشم مرسی حالا با یه تازه وارد بجای محبت و راهنمایی دعوا میکنید
لازمه که کمی قهر بشم باهاتون تا خاله تنبیهتون کنه
The one
قبول باشه حاج خانوم
بعدشم مرسی حالا با یه تازه وارد بجای محبت و راهنمایی دعوا میکنید
لازمه که کمی قهر بشم باهاتون تا خاله تنبیهتون کنه
نه اینجا نماز 7 ساعت پیش بود
تازه چراغ راهنما فقط سه رنگ داره که هیچکدومش مشکی و سفید نیست
تازه ترشم ابجیم مهربونتر از دوست تازه واردشه
این اخری دیگه خیلی داغ و تازست و اون اینه که من که مثل شما اینهمه تاپیک نمیزنم که بتونی قهر کنی و سر نزنی ولی من میتونم برعکسشو نیت کنم
ali41
من تسلیم . از پس شما زنها نمیشه براومد
نخبه
نمیدونم من که نیستم
حورا
ali41
معمولا افراد احساسی و کسانی که خلائی دارند معتاد میشن
افراد بسیار بسیار باهوش و مهربونی هستن
قدرت ریسک، بدلیل حس کنجکاوی در آنها بیداد میکنه
بیشتر از حد انسانی تو جامعه بهشون بد نگاه میکنن
مجرم نیست او بیمار است
اگر به زندگی برگردد موجب حیرت همه میشود
همه حتی کسی که با اون هیچ رابطه ای نداره فکر میکنن حقشونو اونا خوردن
بجای همدردی و کمک معمولا مورد توهین قرار میگیرن
مردم به دزد ناموس، به فاحشه، به سارق مسلح، به تبه کار ، ظالمین اقتصادی و همه ی مجرمین خطرناک، نگاه بهتری دارند.
او کمی زیادی مورد کم لطفی است و درک جامعه ما نسبت به او یا ترحم است یا بدبینی مفرط.
بهونه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→