تورا خدا تا امدن مادر امیر مارا بی خبر نزار حتما نتیجه کار به ما بده .من یکی خیلی نگرانم
مریم خانوم خیلی بزرگوارید شما چشم اگه عمری باقی بود و منم بودم چشم ولی به مادر امیر گفتم دیگه باهاش تماس نگیره و صبر کنه. آخه امیر بجز وقته مدرسه که ساعت 2.5 از مدرسه میاد روزی 5 تا 6 ساعت باید درس بخونه و تقریبا جزو شاگرد اولهای مدرسه خودشه و این تماس رو درسش اثر میزاره و من ازش خواستم فعلا تا تابستون که میاد ایران صبر کنه....
و من ازش خواستم فعلا تا تابستون که میاد ایران صبر کنه...
اوه خدا کریمه تا تابستون خیلی مونده من فکر کردم تعطیلات کریسمس مادر امیر میاد ایران اخه هفته اینده تعطیلات سال جدید شروع میشه .. کار خوبی کردی بزار بچه درسش بخوانه وفکر وذکرش مشغول نکن اخه من هم تجربه تلخی داشتم با یکی از پسرام .خودم چند سال پیش همچین مشکل داشتم
ali41
ممنونم محمد جان
ali41
mati
maryamlondon1
علی اقا غصه نخور انشالله درست میشه ..
نازدونه
ali41
مرسی از لطفت
مریم خانوم تشکر از لطف شما
نخبه
ali41
متشکر از لطف شما شیرین خانوم امیدوارم یه مادر نمونه بشی
ari 93
ali41
مرسی
maryamlondon1
ali41
مریم خانوم خیلی بزرگوارید شما
ولی به مادر امیر گفتم دیگه باهاش تماس نگیره و صبر کنه. آخه امیر بجز وقته مدرسه که ساعت 2.5 از مدرسه میاد روزی 5 تا 6 ساعت باید درس بخونه و تقریبا جزو شاگرد اولهای مدرسه خودشه و این تماس رو درسش اثر میزاره و من ازش خواستم فعلا تا تابستون که میاد ایران صبر کنه....
maryamlondon1
اوه خدا کریمه تا تابستون خیلی مونده من فکر کردم تعطیلات کریسمس مادر امیر میاد ایران
mojde
علي عزيز كار خوبي كردي بعضي وقتا انسانيت با مصلحت و عقلانيت و منفعت آدما جور نيست مهم اينه كه وجدانمون حالش خوب باشه
ali41
کاملا باهات موافقم ، تو خوب میدونی من نیتم خیر بوده و خدا میدونه هیچ وقت تو زندگیم واسه هیچکس اگه مسبب خیر نبودم حداقل منشاء شر نشدم.....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→