₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه (فتح مکان‌های دیدنی) ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه (فتح مکان‌های دیدنی) ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 ... 8 9

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه (فتح مکان‌های دیدنی) ๑۩۞۩๑

2352 بازدید، 165 پست، نویسنده: بهونه

• ژنرال

برج میلاد خیلی قشنگه . . . :65:

میرم اونجا یه عکس میندازم :24:

• بهونه

نقل قول: carlos
    ببينيم چي ميشه

چی میشه نداریم شرکت میکنید :111:
    نقل قول: shaparak64
    برم بفتحم

آفرین :4:
    نقل قول: mati
    بستگی به اون موضوعی داره که هی اذیتم میکنی نمیگی چیه اگه بگی شاید شرکت کنم

حالا بماند :15:
    نقل قول: ژنرال
    برج میلاد خیلی قشنگه . . .

فکر خوبیه :93:
    میرم اونجا یه عکس میندازم

خیلی خوبه :111:

• Kishe Mehr

به یه شیرازی میگن پاشو بیا اینجا، اونم میگه :13: هم پاشم :18: هم بیام اونجا ؟ :32:
    :4: حالا منم هم برم فتح بکنم هم برم عکس بگیرم؟ :4: آخه لامروت ها یه فکری هم واسه ما شیراز نشین ها بکنید دیگه :22: لابد انتظار دارید توی همه ی مسابقات هم شرکت کنیم؟ :2:

نقل قول: بهونه
    ارم بوفى روى كاغذ يا پارچه

یعنی عین پی ام سی بریم اونجا بگیم ای تو روحت pmc :68: نه یعنی آی لاو یو بوف بوفی؟ :4:

• بهونه

نقل قول: Kishe Mehr
    به یه شیرازی میگن پاشو بیا اینجا، اونم میگه هم پاشم هم بیام اونجا ؟
    حالا منم هم برم فتح بکنم هم برم عکس بگیرم؟ آخه لامروت ها یه فکری هم واسه ما شیراز نشین ها بکنید دیگه لابد انتظار دارید توی همه ی مسابقات هم شرکت کنیم؟

بابا تو که مکان توریستی بقل گوشته :4:
    یعنی عین پی ام سی بریم اونجا بگیم ای تو روحت pmc نه یعنی آی لاو یو بوف بوفی؟

اره دیگه آرم بوفی هم تو عکس باشه :buff:
    ماهی,
    شما چرا به حرف همشهریت میخندی؟ :4:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    فتحم نمیاد 276

اول باید دچار توفان فکری بشی! همین جوری که نیس :4:

• Kishe Mehr

کجا طوفان اومده 852
    همگی فرار بکنید 351 و سنگر بگیرید ، البته واسه من خشخاش بگیرید :4:

ضمنا بهونه وحیدی آثار باستانی همین نزدیکی هاست چندان حوصله نمیکنم اگه دور بود که اصلا هیچی :74:
    راستی امروز از کنار ارگ کریم خان رد میشدم عسک گرفتم ولی بدون آرم :41:

• ali41

منظور از آرم بوفی وقتی که عکس میخوای بگیری باید آرم بوفیلند باشه

از فتو شاپ میشه واسه آرم بهره کشی کرد؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنفکر کنم نباید میگفتم :50:

• نخبه

نقل قول: ali41
    از فتو شاپ میشه واسه آرم بهره کشی کرد؟ :4:

نخیر کلک نزنید باید با خودتون ارم بوفی ببرید عکس بگیرید که معلوم بشه برای این مسابقه عکس گرفتین و الا عکسهای صد سال پیش رو فتوشاپ میکنیم میگیم فتحیدیدم همین دیروز به خدا :4:

اول باید دچار توفان فکری بشی! همین جوری که نیس :4:

اتفاقا طوفان فکری هی میاد دیروز کم مونده بود طوفان فندق رو ببره.. منتها طوفان میاد ولی من فتحم نمیاد 276 391 299

• بهونه

فتحم نمیاد

باید بیاد:4:
    اول باید دچار توفان فکری بشی! همین جوری که نیس

دچار بشید حالا 1198
    ضمنا بهونه وحیدی آثار باستانی همین نزدیکی هاست چندان حوصله نمیکنم اگه دور بود که اصلا هیچی

شما دیگه بلههههه :4:
    نقل قول: ali41
    از فتو شاپ میشه واسه آرم بهره کشی کرد؟

د نـ د عکس بوف بوفی نباید اینطوری باشه چون خیلی تابلو که با فتو شاپ :3:

• ماهی

شما چرا به حرف همشهریت میخندی؟ :4:

برا اینکه حرف دلمو می زنه :23:
    ولی من شرکت می کنم.تنها مشکلم پیدا کردن وقته..ولی سعی خودمو می کنم.حداکثرش اینه که میرم بالای کوه پشت خونمون :23:

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

نقل قول: ماهی
    ولی من شرکت می کنم.تنها مشکلم پیدا کردن وقته.

ماهی جون مشکلت شد دو تا اخه ارم بوف بوفی نداره عکست :4:

• ماهی

ماهی جون مشکلت شد دو تا اخه ارم بوف بوفی نداره عکست :4:

اینو که برا توی مسابقه نگذاشتم دارم کوه پشت خونمونو نشون می دم..10 دقیقه راه برم میرسم بالای کوه :4:

• نخبه

اینو که برا توی مسابقه نگذاشتم دارم کوه پشت خونمونو نشون می دم..10 دقیقه راه برم میرسم بالای کوه :4:

با این حساب میشه تپه نه کوه :83: کوه باید یه چند ساعتی بری تا برسی به قله:4:

• علیرضا

به به .... این مسابقه هم واقعا جالب و یکی از خلاقانه ترین مسابقه ها مون هست. تاپیک خیلی جالبی میشه اگه دوستان هم همکاری کنند در گذاشتن عکس و شرکت در مسابقه... :78:

• mati

حالا بماند

پس مسابقتم بماند واسه همون موقع که تصمیم گرفتی اعتراف کنی :86:

• ماهی

با این حساب میشه تپه نه کوه :83: کوه باید یه چند ساعتی بری تا برسی به قله:4:

شیرین جون یکی از زیبایی های شهر ما اینه که کوه هاش دیده می شن و دم دست هستند...بعضی خونه ها روی کوه واقع شدند.البته من یه جای بهتری توی نظرم هست برای فتح اما چون زمستونه و تا اونجا 1 ساعت و نیم راهه مطمئن نیستم کسیو پیدا کنم ( مامان و بابا رو می گم) که باهام بیاد.چون سرده..تنهایی هم می ترسم برم خطرناکه.اگر اونجا موفق نشم برم میرم همین پشت سرم. :4: عکس که بگیرم می بینی که کوهه تپه نیست :4:

• Kishe Mehr

برا اینکه حرف دلمو می زنه :23:

همشهری که همشهریشو نشناسه همشهری نیست ، همشهری :4:

ولی من شرکت می کنم.تنها مشکلم پیدا کردن وقته..ولی سعی خودمو می کنم.حداکثرش اینه که میرم بالای کوه پشت خونمون :23:

خوش بحالت که مشکل حوصله نداری :18: من تقریبا وقتشو دارم ولی حوصله اش نیست که نیست هر کاری هم میکنم نمیاد که نمیاد :2:

نمایش یا پنهان متن:23:

فکر میکنم از اثرات معجون باشه که حوصله شو داری وگرنه از یک شیرازی بعیده :23: :4: :23:

• نخبه

من تقریبا وقتشو دارم ولی حوصله اش نیست که نیست هر کاری هم میکنم نمیاد که نمیاد :2:

اخ گفتی :4:

شیرین جون یکی از زیبایی های شهر ما اینه که کوه هاش دیده می شن و دم دست هستند...بعضی خونه ها روی کوه واقع شدند.

میدونم شوخی میکنم .. کرج هم از همین کوهها که میگید زیاد داره .. منتها منم مثل شما کسی نیست باهام بیاد منم که فندق دار نمیتونم تنهایی پاشم تو این سرما برم جائی...

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: