فکر میکنم از اثرات معجون باشه که حوصله شو داری وگرنه از یک شیرازی بعیده
من عاشق طبیعتم مجی جان....آخه اون مشکل شیرازیها بیشتر مختص آقایوناست..مگه نه؟
نقل قول: نخبه
میدونم شوخی میکنم .. کرج هم از همین کوهها که میگید زیاد داره .. منتها منم مثل شما کسی نیست باهام بیاد منم که فندق دار نمیتونم تنهایی پاشم تو این سرما برم جائی...
تو برو توی مسابقه ی ویرایش عکس شرکت کن..بهونه مهونه هم نیار
اینم از فتوحات من کرج که جای دیدنی نداره همش باغ و بوستان و زمینهای زراعی اطراف شهر هست.. که خب عکس از باغ و بوستان و چشمه برام تکراری بود گفتم این بار یه عکس با موضوع جالب بگیرم موضوع این عکس هست بهار در زمستان .. اخه اینجا که من عکس گرفتم تمام زمینهای اطرافش خشک و بیابون بود ولی این یکی نمیدونم چی توش کاشته بودن که تازه جوانه زده بود بوف بوفی در مزرعه
میدونم شوخی میکنم .. کرج هم از همین کوهها که میگید زیاد داره .. منتها منم مثل شما کسی نیست باهام بیاد منم که فندق دار نمیتونم تنهایی پاشم تو این سرما برم جائی...
ماهی این همون کوه هست که روبه روی باغ عفیف هست اگر اشتباه نگفته باشم اسمش رو یکی نیست که بگه کلان تو خود شیراز مگه چند تا کوه داره
بچه ها اینم از من عکس از محلی که من خدمت می کنم در یک اتاق به سبک قدیم که قدمتش بر می گرده به زمان 50 سال پیش پادگان جی که معرف بود به پدافند هوایی جی در تصویر شما دوتا در می ببینی که اولی محل استقرار من و فرمانده مرکز هست زمان دیروز بعداز ظهر هوایی کاملان ابری و مه آلود تهران بایک تیر دونشان می زنیم هم در این مسابقه شرکت می کنیم هم مسابقه ماهی گلی
ماهی این همون کوه هست که روبه روی باغ عفیف هست اگر اشتباه نگفته باشم اسمش رو یکی نیست که بگه کلان تو خود شیراز مگه چند تا کوه داره
باغ عفیف آباد نه عفیف حالا بهت می گم شیراز چند تا کو ه داره... نمایش یا پنهان متن در سمت شمال چند رشته كوه به موازات يكديگر امتداد يافته كه بلندترين اين رشته كوهها به نام كوه بمو ناميده مي شود ،تنگ الله اكبر و تنگ سعدي امتـداد اين رشته كوهها را قطع كرده و دروازه قرآن در ميان تنگ الله ساخته شده است . اين تنگ معبري براي رفتن به شمال فارس و اصفهان مي باشد . در غرب شيراز از كوه دراك واقع شده كه به كوه قلات متصل مي شود . كوه دراك را كوه مادر يا كوه استسقاء نيز مي نامند . به دليل اينكه از دور مانند مادر باردار است كه طاق باز دراز كشيده است . در جنوب غربي و جنوب شيراز كوههاي قبله و سبز پوشان امتداد مي يابند . این شهر از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوههای بمو، سبزپوشان، چهلمقام و باباکوهی (از رشتهکوههای زاگرس) محدود شدهاست. (درياچه مهارلو پست ترين نقطه چلگه شيراز است )در اطراف شيراز چشمه سارهايي (برمر ) است بنامهاي برم دلك ، برم شور ، پل برنجي و جوشك . در شمال غربي شيراز ( قصر الدشت )باغات شيراز در وسعت قابل توجهي گسترده است . اين نواحي مرتفع ترين نقاط دشت شيراز تلقي مي شوند و نسبت به جنوب و جنوب غربي از لطافت هواي بيشتري برخوردار مي باشند و شهر شيراز داراي ويژگيهاي فصول چهار گانه می باشد. نمایش یا پنهان متن
در سمت شمال چند رشته كوه به موازات يكديگر امتداد يافته كه بلندترين اين رشته كوهها به نام كوه بمو ناميده مي شود ،تنگ الله اكبر و تنگ سعدي امتـداد اين رشته كوهها را قطع كرده و دروازه قرآن در ميان تنگ الله ساخته شده است . اين تنگ معبري براي رفتن به شمال فارس و اصفهان مي باشد . در غرب شيراز از كوه دراك واقع شده كه به كوه قلات متصل مي شود . كوه دراك را كوه مادر يا كوه استسقاء نيز مي نامند . به دليل اينكه از دور مانند مادر باردار است كه طاق باز دراز كشيده است . در جنوب غربي و جنوب شيراز كوههاي قبله و سبز پوشان امتداد مي يابند . (درياچه مهارلو پست ترين نقطه چلگه شيراز است )در اطراف شيراز چشمه سارهايي (برمر ) است بنامهاي برم دلك ، برم شور ، پل برنجي و جوشك . در شمال غربي شيراز ( قصر الدشت )باغات شيراز در وسعت قابل توجهي گسترده است . اين نواحي مرتفع ترين نقاط دشت شيراز تلقي مي شوند و نسبت به جنوب و جنوب غربي از لطافت هواي بيشتري برخوردار مي باشند و شهر شيراز داراي ويژگيهاي فصول چهار گانه می باشد.
این همه تلاش کردی نوشتی خوب عکسشم میاوردی دیگه شاهکاری به خدا
ماهی
من عاشق طبیعتم مجی جان....آخه اون مشکل شیرازیها بیشتر مختص آقایوناست..مگه نه؟
تو برو توی مسابقه ی ویرایش عکس شرکت کن..بهونه مهونه هم نیار
Kishe Mehr
حالا اگه شیرازی ها اینو بگن قابل توجیهه تو دیگه چرا
بر منکرش رحمت
نخبه
کرج که جای دیدنی نداره همش باغ و بوستان و زمینهای زراعی اطراف شهر هست.. که خب عکس از باغ و بوستان و چشمه برام تکراری بود گفتم این بار یه عکس با موضوع جالب بگیرم
موضوع این عکس هست بهار در زمستان .. اخه اینجا که من عکس گرفتم تمام زمینهای اطرافش خشک و بیابون بود ولی این یکی نمیدونم چی توش کاشته بودن که تازه جوانه زده بود
بوف بوفی در مزرعه
اینم عکس یه زمین دیگه که به غیر از خار هیچی توش نبود
بهونه
من میاما
نمایش یا پنهان متن
بهونه
چکاوک
میسی بهونه نمکی
بهونه
پس منتظر عکسش با آرم بوفیلند هستیم
خواهش دارم آبجی کم پیدا
هاچو هاچو
بهونه
تو که نمره هاتو صفر میشی درس نمیخونی
با فتوشاپ بذار ببین شرکت داده میشی یا نه
mojde
نمایش یا پنهان متن
لوس نشين فكراي بد كنين رو قلب آرم بوف بوفيهKuRoSh
ماهی این همون کوه هست که روبه روی باغ عفیف هست اگر اشتباه نگفته باشم اسمش رو
یکی نیست که بگه کلان تو خود شیراز مگه چند تا کوه داره
بچه ها اینم از من عکس از محلی که من خدمت می کنم در یک اتاق به سبک قدیم که قدمتش بر می گرده به زمان 50 سال پیش پادگان جی که معرف بود به پدافند هوایی جی
در تصویر شما دوتا در می ببینی که اولی محل استقرار من و فرمانده مرکز هست
زمان دیروز بعداز ظهر هوایی کاملان ابری و مه آلود تهران
بایک تیر دونشان می زنیم هم در این مسابقه شرکت می کنیم هم مسابقه ماهی گلی
نخبه
KuRoSh
می دونم نخبه جان گفتم شاید فرجی شد و قبول شد ولی مگه شما میزارید
بهونه
بله همون طوری که مامان فندوق گفت این فتوشاپ قبول نیست
ماهی
یکی نیست که بگه کلان تو خود شیراز مگه چند تا کوه داره
باغ عفیف آباد نه عفیف
نمایش یا پنهان متن
در سمت شمال چند رشته كوه به موازات يكديگر امتداد يافته كه بلندترين اين رشته كوهها به نام كوه بمو ناميده مي شود ،تنگ الله اكبر و تنگ سعدي امتـداد اين رشته كوهها را قطع كرده و دروازه قرآن در ميان تنگ الله ساخته شده است . اين تنگ معبري براي رفتن به شمال فارس و اصفهان مي باشد . در غرب شيراز از كوه دراك واقع شده كه به كوه قلات متصل مي شود .
كوه دراك را كوه مادر يا كوه استسقاء نيز مي نامند . به دليل اينكه از دور مانند مادر باردار است كه طاق باز دراز كشيده است . در جنوب غربي و جنوب شيراز كوههاي قبله و سبز پوشان امتداد مي يابند .
این شهر از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوههای بمو، سبزپوشان، چهلمقام و باباکوهی (از رشتهکوههای زاگرس) محدود شدهاست. (درياچه مهارلو پست ترين نقطه چلگه شيراز است )در اطراف شيراز چشمه سارهايي (برمر ) است بنامهاي برم دلك ، برم شور ، پل برنجي و جوشك . در شمال غربي شيراز ( قصر الدشت )باغات شيراز در وسعت قابل توجهي گسترده است . اين نواحي مرتفع ترين نقاط دشت شيراز تلقي مي شوند و نسبت به جنوب و جنوب غربي از لطافت هواي بيشتري برخوردار مي باشند و شهر شيراز داراي ويژگيهاي فصول چهار گانه می باشد.
نمایش یا پنهان متن
بهونه
كوه دراك را كوه مادر يا كوه استسقاء نيز مي نامند . به دليل اينكه از دور مانند مادر باردار است كه طاق باز دراز كشيده است . در جنوب غربي و جنوب شيراز كوههاي قبله و سبز پوشان امتداد مي يابند . (درياچه مهارلو پست ترين نقطه چلگه شيراز است )در اطراف شيراز چشمه سارهايي (برمر ) است بنامهاي برم دلك ، برم شور ، پل برنجي و جوشك . در شمال غربي شيراز ( قصر الدشت )باغات شيراز در وسعت قابل توجهي گسترده است . اين نواحي مرتفع ترين نقاط دشت شيراز تلقي مي شوند و نسبت به جنوب و جنوب غربي از لطافت هواي بيشتري برخوردار مي باشند و شهر شيراز داراي ويژگيهاي فصول چهار گانه می باشد.
این همه تلاش کردی نوشتی
ماهی
تو یعنی توقع داری من همه ی رشته کوه زاگرس رو فتح کنم؟
در این که شاهکار هستم شکی نیست...
بهونه
خوب یکی از اینا رو برو دیگه
پس باید بری تو موزه
ماهی
یه جای خوب سراغ دارم..
Holtek
نمایش یا پنهان متن
مي خواي بيام باهم بريم ، جايزشم نصف نصفكوروش فسقلي !!!! مگه پادگان عكاسي قدغن نيست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→