₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه (فتح مکان‌های دیدنی) ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه (فتح مکان‌های دیدنی) ๑۩۞۩๑
1 2 ... 5 6 7 8 9

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه (فتح مکان‌های دیدنی) ๑۩۞۩๑

2352 بازدید، 165 پست، نویسنده: بهونه

• بهونه

ایول به شیرین با فندوق صندوق :78:

• Kishe Mehr

نقل قول: ژنرال
    حافظیه . . اونم تو هوای بارونی . . . مارو هوایی کردی :79:

ایشالله تشریف بیارید با هم میریم حافظیه و سعدی و... البته به همراه کاکو هادی گلو :6: 311

نقل قول: ماهی
    وای این چه حرفیه داداشم...در این که واقعا وقت همیشه تنگ هست برام شکی نیست و این از کم سعادتی خودمه :9:

مخلص ماهی گلو :9: خواهش میکنم شوخی کردی ام :5: شما منبع سعادتین کم سعادتی از ماست. ایشالله کاکو ارسام خوب بشه دور همی بریم حافظیه 311

نقل قول: بهونه
    مجی پجی آفرین به تو خیلی عالی بود :78: هم خودت هم جناب حافظ

خواهش میشه بهونه وحیدی قابل نداشت :4: 311 به افتخار بوف بوفی بود دیگه :buff:

بچه مثبت,
    مرسی امین جان :5: راستش همش حواسم پیش این مهدی یره بود :2: می سپرمش دست شما حسابشو برسید :86: 311

• Kishe Mehr

نقل قول: shaparak64
    آفرین :78:

میسی :9: :4: 311

نقل قول: The one
    منظورم دوست جناب فرشته سان خوشتیپ بیوتی فولبوفی هستش :4: دامت برکاته

اینا رو ولش کن . وایسا ببینم :37: واسه کی دام پهن کردی؟ :22:

نقل قول: The one
    خیلی عکست خوشمل افتاده گلو هی میام اینجا سرک می کشم

:9: حالا عکسم خوشمله یا عکسم خوشمل افتاده یا خودم خوشملم یا خودت خشملی؟ :56: فقط زیاد سرک نزن که گیلاسی شاکی میشه :50: بعدشم چشات خشمل می بینه :10:
    نقل قول: The one
    راستی این پای بوفی مگه جنسش چی بوده که شکسته؟ من فکر کردم پلاستیکه!! :4: حالا که همه دعوات کردن انگار فقط من موندم..

خب اره چیزی تو همون مایه های پلاستیکه ولی جنسش پلاستیک خشکه :17: خیلی حیفم شد که چرا خراب شده :40:

مجی خشملو چرا زدی پای بچه رو ناقص کردی هان؟ :87: اونهم کنار حضرت حافظ!! مرتکب عنف شدی وایییی :68:

من از بیگانگان هرگز ننالم که هر کی منو زد اون هیفا بود :4: الهی که دستش طلا گرفته بشه :10:
    913

:13: واقعا زدی؟ :40: فکر کردم داری شوخی میکنی :2:

نقل قول: maryamlondon1
    موفق باشی ایت الله مجتبی سعید کیش مهر دامت برکاته :4: عکسات خیلی جالبه این درخت پرتقال پشت سرت یا نارنج :85:

خواهش میشه مامی مریمی گلی :6: راستش وقت نشد که تست بزنم یعنی به فکرم هم نرسید ولی فکر میکنم نارنج باشه :4: نمیدونم شیراز اومدین یا نه اونم توی فصل بهار. فصل بهار که میشه توی خیابون عطر بهارنارنج ادم رو مست میکنه 301

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    مرسی امین جان :5: راستش همش حواسم پیش این مهدی یره بود :8: می سپرمش دست شما حسابشو برسید :86:

نه یره حواست پپیش من نیست که :66: آخرین بار دادم به خودت 286 :4: امین ریاضیش خوب نیست نمیشه خودت به حسابم برسی؟ :4:

• بهونه

فتوحات انجام دهید :111:

• نازدونه

تصویر در دسترس نیستچیکار کنم دیگه رفتم دیدم بوفی عاشق شده منم فتحشون کردممممممم

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    ایشالله کاکو ارسام خوب بشه دور همی بریم حافظیه 311

ایشالله..ایشالله..خیلی بهش فکر می کنم و از خدا می خوام بهش قدرت مبارزه با بیماری رو بده... :48:

و اما این بوف بوفی ما خیلی دَ دَ ری شده..تو خونه بند نمیشه....برا همین روز جمعه هم وقتی دیدیم دلش گرفته توی هوای بارونی بردیمش باغ..
    جاتون خالی هوا بسیار لطیف و زیبا بود...بوف بوفی به عمرش چنین روز لطیف و زیبایی رو ندیده بود... :buff:

بوف بوفی کنار آلاچیق :

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بوف بوفی روی شاخه های یه درخت سیب قرمز

تصویر در دسترس نیست

بوف بوفی کنار منقل کباب لاری

تصویر در دسترس نیست

بوف بوفی کنار ظرف شلغم که قراره روی آتیش پخته بشه

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بفرمایید چای ذغالی:
    نمایش یا پنهان متن
    این عکسو ویرایش کردم که قسمتهای تابلوش پوشیده بشه :4:

تصویر در دسترس نیست

اینجا هم پسر ماهی خانوم از دست دختر خاله ش عصبانیه و می گه : بیاد بیرون با یه تیر حسابشو می رسم..و دختر خاله شم اون تو وایستاده جیغ می کشه.. :83:

تصویر در دسترس نیست

از اونجا که پسر ماهی خانوم قلبش رئوفه خیلی زود کوتاه اومد اما اینجا برا اینکه یه کمی دلش خنک شه تبدیل به عکس خراب کن برا دختر خاله ش میشه.. :83:
    الهی بمیرم چه فیگوری هم گرفته :23:

تصویر در دسترس نیست

اینجا دیگه صلح و صفا بر قرار شده و پسر ماهی خانوم با دختر خاله جان زیر بارون قدم می زنند :4:

تصویر در دسترس نیست

جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت.. :65:

• بهونه

این عکسو ویرایش کردم که قسمتهای تابلوش پوشیده بشه

تابلو دیگه چیه؟:4:
    مرسی ایول :78:

• mz56mz

جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت.

دوستان بجاى ما الهى هميشه خوش باشيد

• هاچو هاچو

اینجا دیگه صلح و صفا بر قرار شده و پسر ماهی خانوم با دختر خاله جان زیر بارون قدم می زنند :4:

به به :4: دست گُلتون درد نکنه......... :9:
    عکسای زیبایی بود 826

• ماهی

نقل قول: بهونه
    تابلو دیگه چیه؟:4:

فکر بد نکن....اونقدرام تابلو نبود.. :4:
    نمایش یا پنهان متنیه مشت لباس مباس بود..ترجیح دادم حذفشون کنم :10:

نقل قول: mz56mz
    دوستان بجاى ما الهى هميشه خوش باشيد

ممنون عمو جان.با شمای دوست ان شاء الله :24:
    نقل قول: هاچو هاچو
    به به :4: دست گُلتون درد نکنه......... :9:

806
    خب چیه مگه...
    اگه می دونستی اینا چقدر با هم دعوا می کنن... :83: مثل خواهر برادر های پشت سر هم هستن که همش با هم دعواشون میشه.اما اگه یه وقت جایی باشیم که یکیشون نباشه اون یکی خیلی پکر میشه.. :8:

• نخبه

جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت.. :65:

دوستان به جای ما.. خوشحالم که کلی بهتون خوش گذشته :8: همیشه شاد و خوشحال باشید

فتح نازدونه هم خیلی قشنگ بود افرین :8:

• بهونه

نقل قول: نخبه
    فتح نازدونه هم خیلی قشنگ بود افرین

اون حساب نیست :2:

• بندری

سلام
    می خوام بگم عکس بوف بوفی تو عکسام نیست چون یادم رفت ببرمش ولی چون رفته بودیم باغ آشناهامون و به جای فتح باغ مردم رو آباد کردیم و دو سه گونی پرتقال و نارگی چیدیم . :13: جاتون خالی . :3: عین کنه افتادیم به جون درختای بنده خدا :93: . خب از اونجایی که بوف بوفی یه دونه بندری که بیشتر نداره و اونم منم پس میشم یه نمادی از بوف بوفی :buff: پس برا همین شرکت کردم . حالا تو مسابقه شرکت نمی دید ولی 20 امتیاز و دیگه بدید گناه دارم زحمت کشیدم :110: :50: :48:

• بندری

سلام
    می خوام بگم عکس بوف بوفی تو عکسام نیست چون یادم رفت ببرمش ولی چون رفته بودیم باغ آشناهامون و به جای فتح باغ مردم رو آباد کردیم و دو سه گونی پرتقال و نارگی چیدیم . :13: جاتون خالی . :3: عین کنه افتادیم به جون درختای بنده خدا :93: . خب از اونجایی که بوف بوفی یه دونه بندری که بیشتر نداره و اونم منم پس میشم یه نمادی از بوف بوفی :buff: پس برا همین شرکت کردم . حالا تو مسابقه شرکت نمی دید ولی 20 امتیاز و دیگه بدید گناه دارم زحمت کشیدم :110: :50: :48:

• بهونه

بندری,
    قوانین مسابقه اجرا نشده :53:

• بندری

حالا سعی خودمو می کنم ببینم تا پنجشنبه چکار می تونم بکنم :4:

• بهونه

نقل قول: بندری
    حالا سعی خودمو می کنم ببینم تا پنجشنبه چکار می تونم بکنم

آفرین :78:

• هاچو هاچو

اما اگه یه وقت جایی باشیم که یکیشون نباشه اون یکی خیلی پکر میشه.. :8: