حالا عکسم خوشمله یا عکسم خوشمل افتاده یا خودم خوشملم یا خودت خشملی؟ فقط زیاد سرک نزن که گیلاسی شاکی میشه بعدشم چشات خشمل می بینه
نقل قول: The one
راستی این پای بوفی مگه جنسش چی بوده که شکسته؟ من فکر کردم پلاستیکه!! حالا که همه دعوات کردن انگار فقط من موندم..
خب اره چیزی تو همون مایه های پلاستیکه ولی جنسش پلاستیک خشکه خیلی حیفم شد که چرا خراب شده
مجی خشملو چرا زدی پای بچه رو ناقص کردی هان؟ اونهم کنار حضرت حافظ!! مرتکب عنف شدی وایییی
من از بیگانگان هرگز ننالم که هر کی منو زد اون هیفا بود الهی که دستش طلا گرفته بشه
واقعا زدی؟ فکر کردم داری شوخی میکنی
نقل قول: maryamlondon1
موفق باشی ایت الله مجتبی سعید کیش مهر دامت برکاته عکسات خیلی جالبه این درخت پرتقال پشت سرت یا نارنج
خواهش میشه مامی مریمی گلی راستش وقت نشد که تست بزنم یعنی به فکرم هم نرسید ولی فکر میکنم نارنج باشه نمیدونم شیراز اومدین یا نه اونم توی فصل بهار. فصل بهار که میشه توی خیابون عطر بهارنارنج ادم رو مست میکنه
ایشالله کاکو ارسام خوب بشه دور همی بریم حافظیه 311
ایشالله..ایشالله..خیلی بهش فکر می کنم و از خدا می خوام بهش قدرت مبارزه با بیماری رو بده...
و اما این بوف بوفی ما خیلی دَ دَ ری شده..تو خونه بند نمیشه....برا همین روز جمعه هم وقتی دیدیم دلش گرفته توی هوای بارونی بردیمش باغ.. جاتون خالی هوا بسیار لطیف و زیبا بود...بوف بوفی به عمرش چنین روز لطیف و زیبایی رو ندیده بود...
از اونجا که پسر ماهی خانوم قلبش رئوفه خیلی زود کوتاه اومد اما اینجا برا اینکه یه کمی دلش خنک شه تبدیل به عکس خراب کن برا دختر خاله ش میشه.. الهی بمیرم چه فیگوری هم گرفته
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا دیگه صلح و صفا بر قرار شده و پسر ماهی خانوم با دختر خاله جان زیر بارون قدم می زنند
فکر بد نکن....اونقدرام تابلو نبود.. نمایش یا پنهان متنیه مشت لباس مباس بود..ترجیح دادم حذفشون کنم
نقل قول: mz56mz
دوستان بجاى ما الهى هميشه خوش باشيد
ممنون عمو جان.با شمای دوست ان شاء الله
نقل قول: هاچو هاچو
به به دست گُلتون درد نکنه.........
خب چیه مگه... اگه می دونستی اینا چقدر با هم دعوا می کنن... مثل خواهر برادر های پشت سر هم هستن که همش با هم دعواشون میشه.اما اگه یه وقت جایی باشیم که یکیشون نباشه اون یکی خیلی پکر میشه..
سلام می خوام بگم عکس بوف بوفی تو عکسام نیست چون یادم رفت ببرمش ولی چون رفته بودیم باغ آشناهامون و به جای فتح باغ مردم رو آباد کردیم و دو سه گونی پرتقال و نارگی چیدیم . جاتون خالی . عین کنه افتادیم به جون درختای بنده خدا . خب از اونجایی که بوف بوفی یه دونه بندری که بیشتر نداره و اونم منم پس میشم یه نمادی از بوف بوفی پس برا همین شرکت کردم . حالا تو مسابقه شرکت نمی دید ولی 20 امتیاز و دیگه بدید گناه دارم زحمت کشیدم
سلام می خوام بگم عکس بوف بوفی تو عکسام نیست چون یادم رفت ببرمش ولی چون رفته بودیم باغ آشناهامون و به جای فتح باغ مردم رو آباد کردیم و دو سه گونی پرتقال و نارگی چیدیم . جاتون خالی . عین کنه افتادیم به جون درختای بنده خدا . خب از اونجایی که بوف بوفی یه دونه بندری که بیشتر نداره و اونم منم پس میشم یه نمادی از بوف بوفی پس برا همین شرکت کردم . حالا تو مسابقه شرکت نمی دید ولی 20 امتیاز و دیگه بدید گناه دارم زحمت کشیدم
بهونه
Kishe Mehr
ایشالله تشریف بیارید با هم میریم حافظیه و سعدی و... البته به همراه کاکو هادی گلو
مخلص ماهی گلو
خواهش میشه بهونه وحیدی قابل نداشت
بچه مثبت,
مرسی امین جان
Kishe Mehr
میسی
اینا رو ولش کن . وایسا ببینم
خب اره چیزی تو همون مایه های پلاستیکه ولی جنسش پلاستیک خشکه
من از بیگانگان هرگز ننالم که هر کی منو زد اون هیفا بود
خواهش میشه مامی مریمی گلی
هاچو هاچو
هاچو هاچو
نه یره حواست پپیش من نیست که
بهونه
نازدونه
ماهی
ایشالله..ایشالله..خیلی بهش فکر می کنم و از خدا می خوام بهش قدرت مبارزه با بیماری رو بده...
و اما این بوف بوفی ما خیلی دَ دَ ری شده..تو خونه بند نمیشه....برا همین روز جمعه هم وقتی دیدیم دلش گرفته توی هوای بارونی بردیمش باغ..
جاتون خالی هوا بسیار لطیف و زیبا بود...بوف بوفی به عمرش چنین روز لطیف و زیبایی رو ندیده بود...
بوف بوفی کنار آلاچیق :
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بوف بوفی روی شاخه های یه درخت سیب قرمز
▧ تصویر در دسترس نیست
بوف بوفی کنار منقل کباب لاری
▧ تصویر در دسترس نیست
بوف بوفی کنار ظرف شلغم که قراره روی آتیش پخته بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بفرمایید چای ذغالی:
نمایش یا پنهان متن
این عکسو ویرایش کردم که قسمتهای تابلوش پوشیده بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم پسر ماهی خانوم از دست دختر خاله ش عصبانیه و می گه : بیاد بیرون با یه تیر حسابشو می رسم..و دختر خاله شم اون تو وایستاده جیغ می کشه..
▧ تصویر در دسترس نیست
از اونجا که پسر ماهی خانوم قلبش رئوفه خیلی زود کوتاه اومد اما اینجا برا اینکه یه کمی دلش خنک شه تبدیل به عکس خراب کن برا دختر خاله ش میشه..
الهی بمیرم چه فیگوری هم گرفته
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا دیگه صلح و صفا بر قرار شده و پسر ماهی خانوم با دختر خاله جان زیر بارون قدم می زنند
▧ تصویر در دسترس نیست
جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت..
بهونه
تابلو دیگه چیه؟
مرسی ایول
mz56mz
دوستان بجاى ما الهى هميشه خوش باشيد
هاچو هاچو
به به
عکسای زیبایی بود
ماهی
فکر بد نکن....اونقدرام تابلو نبود..
نمایش یا پنهان متن
یه مشت لباس مباس بود..ترجیح دادم حذفشون کنمممنون عمو جان.با شمای دوست ان شاء الله
خب چیه مگه...
اگه می دونستی اینا چقدر با هم دعوا می کنن...
نخبه
دوستان به جای ما.. خوشحالم که کلی بهتون خوش گذشته
فتح نازدونه هم خیلی قشنگ بود افرین
بهونه
اون حساب نیست
بندری
می خوام بگم عکس بوف بوفی تو عکسام نیست چون یادم رفت ببرمش ولی چون رفته بودیم باغ آشناهامون و به جای فتح باغ مردم رو آباد کردیم و دو سه گونی پرتقال و نارگی چیدیم .
بندری
می خوام بگم عکس بوف بوفی تو عکسام نیست چون یادم رفت ببرمش ولی چون رفته بودیم باغ آشناهامون و به جای فتح باغ مردم رو آباد کردیم و دو سه گونی پرتقال و نارگی چیدیم .
بهونه
قوانین مسابقه اجرا نشده
بندری
بهونه
آفرین
هاچو هاچو
آخی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→