امسال دومین سالی هست که عضویتم رو در سایت جشن میگیرم و خوشحالم از اینکه امسال هم در کنار شما عزیزان هستم . نگران نباشید سال دیگه هم با فندق در خدمتتون هستیم به قول کوروش کبیر سایت باشد که باشیم
دیگه نطقم نمیاد باز هم این روز بزرگ و میمون و مبارک (سالروز عضویت نخبه) رو به همه شما عزیزان تبریک میگم یه دست و یه هورا اول به افتخار فندقققققققققققققققققققققققق بعد هم بزن اون دست قشنگه رو به افتخار خودم خودت خودش
مباركه عزيز دلم .مامان گل فندق ايشالله صد سالگي عضويتت كنار هم جشن بگيريم با فندق يا فندقات
ممنون خاله مژده
باورت شده من میخام یه قبیله بسازم که میگی با فندق یا فندقات.. همین یه فندق رو فعلا به دنیا بیارم.. هیچی نشده همش ازش کتک میخورم هی مشت و لگد نثارم میکنه بچه پرو
میمون بزرگ؟مبارک؟ حرف سیاسی که میزنی موجودات خطرناک هم که توی سایت میاری مگه قصد جون اعضای سایت رو کردی آقا ببند این تاپیک رو درش رو تخته کن والا مردم دو ساله توی سایت عضو هستن هنوز یه بار قوانین رو مطالعه نکردن شوخی کردم تولد دو ساگیت توی سایت رو تبریک میگم ایشالا سال آینده هم با فندقت سالم و سرحال و سرخوش در کنار ما باشی و از دوستی با هم لذت ببریم
تولد عضويت مبارك عمو جان همينجا ازدواج كردى همينجا فندق دار شدى الهى هميشه شاد و موفق و سربلند باشى و انشاءالله سال بعد با فندقى كه بزرگ شده جشن بگيرى اقا ارش شيرين خانم و .......فندق رضايى
حرف سیاسی که میزنی موجودات خطرناک هم که توی سایت میاری مگه قصد جون اعضای سایت رو کردی آقا ببند این تاپیک رو درش رو تخته کن والا مردم دو ساله توی سایت عضو هستن هنوز یه بار قوانین رو مطالعه نکردن
تو قوانین که نگفته میمون بزرگ نیاریم تو سایت
نقل قول: hadi04
شوخی کردم تولد دو ساگیت توی سایت رو تبریک میگم ایشالا سال آینده هم با فندقت سالم و سرحال و سرخوش در کنار ما باشی و از دوستی با هم لذت ببریم
اینهمه تایپ کردم فقط همین؟ نه شکلکی نه چیزی!!!! اگه بیرون تایپ کرده بودم الان صفحه ای 300 تومن کاسب بودم والا با اون تاریخ عضویتت
الهی بمیرم اتفاقا خودمم داشتم به همین فکر میکردم طولانی بنویسم ولی دقیقا همون موقع پای تلفن بودم از اون ور هم تو یاهو مبحث مهمی داشتم با یکی .. چشم سر فرصت میام تشکر ویژه میکنم اخه هنوزم تو یاهو هستم اینجا هی سرک میکشم
نخبه
امسال دومین سالی هست که عضویتم رو در سایت جشن میگیرم و خوشحالم از اینکه امسال هم در کنار شما عزیزان هستم . نگران نباشید سال دیگه هم با فندق در خدمتتون هستیم
دیگه نطقم نمیاد
بهونه
میام
mojde
نخبه
ممنون خاله مژده
باورت شده من میخام یه قبیله بسازم که میگی با فندق یا فندقات.. همین یه فندق رو فعلا به دنیا بیارم.. هیچی نشده همش ازش کتک میخورم هی مشت و لگد نثارم میکنه بچه پرو
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
ای جونمممممممممم
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
میمون بزرگ؟ مبارک؟ حرف سیاسی که میزنی موجودات خطرناک هم که توی سایت میاری مگه قصد جون اعضای سایت رو کردی آقا ببند این تاپیک رو درش رو تخته کن والا مردم دو ساله توی سایت عضو هستن هنوز یه بار قوانین رو مطالعه نکردن
boof divoone
مبارک باشه
Mahboob
mz56mz
نخبه
یاد کشفیاتم افتادم
تو قوانین که نگفته میمون بزرگ نیاریم تو سایت
ممنون ..
بندری
hadi04
اینهمه تایپ کردم فقط همین؟ نه شکلکی نه چیزی!!!!
هاچو هاچو
دلشاد
نخبه
الهی بمیرم اتفاقا خودمم داشتم به همین فکر میکردم طولانی بنویسم ولی دقیقا همون موقع پای تلفن بودم از اون ور هم تو یاهو مبحث مهمی داشتم با یکی .. چشم سر فرصت میام تشکر ویژه میکنم اخه هنوزم تو یاهو هستم اینجا هی سرک میکشم
gilas
Aramesh
امیــدوارم همیشه تو رو در کنــــار خودمون داشته باشیم
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم یه هدیه است برای شما
▧ تصویر در دسترس نیست
اگه گفتی چیه!!
.
.
نمایش یا پنهان متن
نخبه
از اینا تو یه پاساژی دیدم خیلی خوشگلن منم که عاشق چیزای زرق و برق دارم