اره بابا مال نوه ونتیجه هات هم هست مبارکه به فندق خان بگو مامان شیرین اذیت نکن از حالا فوتبال وگل زدن شروع کردی زوده بچه جون این از اعجوبهای زمان جنین سه ماه فوتبال یازی کنه من گفتم عجیب غریبی
نمایش یا پنهان متنسونگرافی نمی خواد بری جنس جنین مشخص شد مبارکه یک جنین سبیلو تو راه داری
سونگرافی نمی خواد بری جنس جنین مشخص شد مبارکه یک جنین سبیلو تو راه داری
من که از اول گفتم فندق من سیبیلوئه
نقل قول: maryamlondon1
به فندق خان بگو مامان شیرین اذیت نکن362 از حالا فوتبال وگل زدن شروع کردی 415 زوده بچه جون این از اعجوبهای زمان جنین سه ماه فوتبال یازی کنه من گفتم عجیب غریبی
نه مامان مریم فعلا فوتبال رو شروع نکرده فعلا صندوق ما رو کرده پارک و سرسره بازی میکنه از این ور سر میخوره میره اون ور از اون ور سر میخوره میاد این ور هی میگم بچه بشین یه جا اینقدر وول نخور گوش به حرفم نمیده تازه از این کارا هم میکنه
حقته بهت بگن نخك! چرا از من نقل قول نگرفتي هان!! 354
من تشکر کلی کردم و از تبریکات نقل قول نگرفتم فقط کسانی که یه چی گفته بودن جواب داشت رو نقل قول کردم بقیه رو یه جا تشکر کردم که هی ایجاد پست ننمایم یهو دیتا بیس سایت پر نشه
من هیچی اون فندوق رو بگو کلی با شوق و ذوق رفته بود برات کادو گرفته
ای جانم بیا بغلم خو چی کار کنم دیروز با عجله این تاپیک رو گذاشتم و بعد هم رفتم خونه دوستم و از همه عزیزان که تبریک گفتن به صورت کلی تشکر و قدردانی کردم و مهمتر از همه مثبتها رو واریز نمودم.. اینقدهههههههه منو دعوا نکنین فندق ناراحت میشه
bijjan
Kishe Mehr
ishala 3 sale beshi
bazam mobarak bashi mamane GHARPOOOOZ
نخبه
با این مادر بزرگواری که گفتی یاد بهشت زیر پام افتادم
من که میدونم میخاستی من بشینم رو صندلی همش سوالای بی حیاتی بپرسی.. پس بمونید تو کف که من صندلی داغ شرکت کنم مگر از جانم سیر شدم
دوربین مخفیه!؟؟
اره محمود جان دوربین مخفیه شما لبخند ملیح بزن
شکل اجیمه اخه اون توی بچگیش بور بود ولی من از اول کمر بند مشکی داشتم
اگه هنوز نی نی بودی میگرفتمت برای فندق
از همه دوستان و عزیزانی که این روز فرخنده رو بهم تبریک گفتن کمال تشکر رو دارم باشد که از این روزهای فرخنده باز هم برایتان ایجاد بفرمایم
hosseinhn82
shaparak64
مبارک باشه
امیدوارم سالهای دیگه رو هم پیش هم باشیم و جشن بگیریم
با فندوقیجاتت
ali41
maryamlondon1
اره بابا مال نوه ونتیجه هات هم هست
نمایش یا پنهان متن
سونگرافی نمی خواد بری جنس جنین مشخص شد مبارکه یک جنین سبیلو تو راه دارینخبه
من که از اول گفتم فندق من سیبیلوئه
نه مامان مریم فعلا فوتبال رو شروع نکرده فعلا صندوق ما رو کرده پارک و سرسره بازی میکنه از این ور سر میخوره میره اون ور از اون ور سر میخوره میاد این ور هی میگم بچه بشین یه جا اینقدر وول نخور گوش به حرفم نمیده تازه از این کارا هم میکنه
دیااکو
Life Dream
حقته بهت بگن نخك!
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
برای اینکه از این همه تبریک و محبت دچار غرور نشیsoheyla
سلام
تولد دوسالگیتون تو بوف بوفی مبارک . انشاءالله 100 ساله بشید
▧ تصویر در دسترس نیست
aac198000
مبارکه
مامان دوساله
خودشم رکوردیه ها
نمایش یا پنهان متن
ببخشید من دیر اومدم
نخبه
gilas
نخبه
من تشکر کلی کردم و از تبریکات نقل قول نگرفتم فقط کسانی که یه چی گفته بودن جواب داشت رو نقل قول کردم بقیه رو یه جا تشکر کردم که هی ایجاد پست ننمایم یهو دیتا بیس سایت پر نشه
نخبه
حورا
مثبتمم ندادی
نخبه
مثبتمم ندادی
راست میگیا چرا شما رو جاانداختم .. اخه به همه کسانی که اومدن تاپیک و پست ایجاد کردن مثبت دادم
مثبت شما هم واریز شد ممنون از تشریف فرمائیتون و تبریکاتتون
حورا
نمایش یا پنهان متن
معمولا من دیده نمیشم ناراحت نشو عادت دارمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→