مبارك باشه مامان فندق، از اين به بعد بهت ميگم مامان فندق ايشالله دفعه بعد با فندقت بيايي جشن رو برگزار كنيم، عكسشم بايد بزاري ببينيم فندقت تا اون موقع هلو شده يا نه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امسال دومین سالی هست که عضویتم رو در سایت جشن میگیرم و خوشحالم از اینکه امسال هم در کنار شما عزیزان هستم . نگران نباشید سال دیگه هم با فندق در خدمتتون هستیم به قول کوروش کبیر سایت باشد که باشیم
دیگه نطقم نمیاد باز هم این روز بزرگ و میمون و مبارک (سالروز عضویت نخبه) رو به همه شما عزیزان تبریک میگم یه دست و یه هورا اول به افتخار فندقققققققققققققققققققققققق بعد هم بزن اون دست قشنگه رو به افتخار خودم خودت خودش
الهی بمیرم اتفاقا خودمم داشتم به همین فکر میکردم طولانی بنویسم ولی دقیقا همون موقع پای تلفن بودم از اون ور هم تو یاهو مبحث مهمی داشتم با یکی .. چشم سر فرصت میام تشکر ویژه میکنم اخه هنوزم تو یاهو هستم اینجا هی سرک میکشم
خدا نکنه بمیری دختر ،دارم شوخی میکنم ای بابا تشکر لازم نیست حضورت در کنارمون بزرگترین تشکره دخمل گلم فقط پول سه صفحه تایپ رو واسم بفرستی کفایت میکنه
کجاش برات عجیبه ؟؟؟ خوب 2 سال تو سایت عضو هستش و سالگرد عضویتش رو جشن گرفته یه رسم اینجا حالا آشنا میشی
حالا باید کلی سبزی پاک کنه هفت هشت تا پیراهن پاره کنه اووووووووووووه دوستان پایه خدمتیشون پایینه باور سخته تازه چند ماه دیگه من سه سالم میشه اونوقت یکی باید بیژن جون رو آب قند بده
نخبه
یهو بگو سایت مال منو بچه هامه
levrone
ایشالله 100 سالگیت!
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستLife Dream
ايشالله دفعه بعد با فندقت بيايي جشن رو برگزار كنيم، عكسشم بايد بزاري ببينيم فندقت تا اون موقع هلو شده يا نه!
gilas
تفلدت هوارتااااااااااااااااااا مبارک باشه شیلین عسل مامان فندوق
ایشالا علوسی فندوق
اینارو فندق برات فرستاده
گفت خاله گیلاسی من فعلا امکانات ندارم اینارو از طرف من بده مامان شیلینم
تا خودم بیام از خجالتش در بیام
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
فرناز مهربونم امیدوارم نراحت نشده باشی جگرمAramesh
مراحل بزرگ شدن نی نیت ( فندوق بوف بوفی)
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
فندوق برای مامان بابا نون می پزه
Holtek
شيرين ، مباركه ، انشالله صدمين سالگردتت بهمراه فندقي
baron jon
ايشالا سال ديگه هم با فندق
carlos
سال بعد ميشه 3 سالگيت
kamal313
دو سالگیت تو سایت مبارک
ایشالله 100 سالگیت!
موفق باشی
koorosh kabir
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
garfild
Hurricane
دیگه نطقم نمیاد باز هم این روز بزرگ و میمون و مبارک (سالروز عضویت نخبه) رو به همه شما عزیزان تبریک میگم یه دست و یه هورا اول به افتخار فندقققققققققققققققققققققققق بعد هم بزن اون دست قشنگه رو به افتخار خودم خودت خودش
What !??
دوربین مخفیه!؟؟
ژنرال
سال دیگه این موقع، 9ماه حبس فندق تموم شده
gilas
کجاش برات عجیبه ؟؟؟
خوب 2 سال تو سایت عضو هستش و سالگرد عضویتش رو جشن گرفته
یه رسم اینجا حالا آشنا میشی
hadi04
تشکر لازم نیست حضورت در کنارمون بزرگترین تشکره دخمل گلم
فقط پول سه صفحه تایپ رو واسم بفرستی کفایت میکنه
hadi04
خوب 2 سال تو سایت عضو هستش و سالگرد عضویتش رو جشن گرفته
یه رسم اینجا حالا آشنا میشی
حالا باید کلی سبزی پاک کنه هفت هشت تا پیراهن پاره کنه اووووووووووووه دوستان پایه خدمتیشون پایینه باور سخته
sib
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→