₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر + عکس ::

690 بازدید، 34 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر

تصویر در دسترس نیست

هر گونه حركات نمايشي مانند دور زدن در جا و يا حركت موتور سيكلت بر روي يك چرخ براي وسايل نقليه شخصي 8 امتياز و براي وسايل نقليه عمومي 10 امتياز منفي در نظر گرفته شده است.

فارس: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي كشور جدول نمرات منفي براي تخلفات رانندگان پر خطر بر قانون جديد اخذ جرائم راهنمايي و رانندگي را تشريح كرد.

سردار اسكندر مومني گفت: هر گونه حركات نمايشي مانند دور زدن در جا و يا حركت موتور سيكلت بر روي يك چرخ براي وسايل نقليه شخصي 8 امتياز و براي وسايل نقليه عمومي 10 امتياز منفي در نظر گرفته شده است.

سردار مومني افزود: همچنين تجاوز از سرعت مجاز براي وسايل نقليه شخصي 10 امتياز و براي وسايل نقليه عمومي 15 امتياز منفي در نظر گرفته شده است.

وي ادامه داد: سبقت غير مجاز در مسيرهاي دوطرفه براي وسايل نقليه شخصي 5 امتياز و وسايل نقليه عمومي 10 امتياز، عبور از چراغ قرمز براي وسايل نقليه شخصي 5 امتياز وسايل نقليه عمومي 10 امتياز منفي در نظر گرفته شده است.

رئيس پليس راهور ناجا گفت: حركت بطور مارپيچ براي وسايل نقليه شخصي 3 امتياز و وسايل نقليه عمومي 5 امتياز در نظر گرفته شده است.
    حركت با دنده عقب در آزاد راهها و بزرگراهها براي وسايل نقليه شخصي 5 امتياز و وسايل نقليه عمومي 7 امتياز در نظر گرفته شده است.

سردار مومني تأكيد كرد: رانندگي در حالت مستي و مصرف داروهاي روان‌گردان و يا افيوني براي رانندگان وسايل نقليه شخصي 10 امتياز و وسايل نقليه عمومي 20 امتياز منفي است.

رئيس پليس راهور ناجا ادامه داد: عبور از محل ممنوعه براي وسايل نقليه شخصي 4 امتياز و وسايل نقلي عمومي 6 امتياز، انحراف به چپ براي وسايل نقليه شخصي 5 امتياز و وسايل نقليه عمومي 9 امتياز براي عبور وسايل نقليه از پياده رو براي وسايل نقليه شخصي 5 امتياز و وسايل نقليه عمومي 7 امتياز منفي در نظر گرفته شده است.

وي با اشاره به اينكه عدم رعايت حق تقدم عبور براي وسايل نقليه شخصي 4 امتياز منفي و براي وسايل نقليه عمومي 6 امتياز منفي در نظر گرفته شده است افزود: دور زدن در محل ممنوع براي وسايل نقليه شخصي 3 امتياز و براي وسايل نقليه عمومي 5 امتياز، استفاده از تلفن همراه يا وسايل ارتباطي مشابه در حين رانندگي در سرعت بالاي 60 كيلومتر براي رانندگان وسايل نقليه شخصي 3 امتياز و وسايل نقليه عمومي 5 امتياز منفي در نظر گرفته شده است.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي گفت: رانندگي در حالت مستي و مصرف داروهاي روانگردان و افيوني براي وسايل نقليه شخصي 10 امتياز منفي و براي وسايل نقليه عمومي 20 امتياز منفي در پي دارد.

معايب امتياز منفي:
    سردار مؤمني تصريح كرد: اگر نمرات منفي رانندگان به 30 برسد براي بار اول گواهينامه افراد براي 3 ماه توقيف شده و پس از آن با پرداخت 400 هزار ريال گواهينامه به فرد عودت داده مي‌شود.

اين مقام نيروي انتظامي تأكيد كرد: اگر در مرحله دوم امتياز فرد متخلف به 25 برسد گواهينامه به مدت 6 ماه توقيف و پس از اتمام اين مدت با پرداخت 600 هزار ريال گواهينامه به فرد برگردانده مي‌شود.

سردار مؤمني گفت: اگر در مرحله سوم امتياز راننده 20 امتياز منفي بگيرد گواهينامه باطل شده و يك سال بعد فرد خاطي پس از طي كردن مراحل قانوني مي‌تواند براي دريافت گواهينامه جديد در آزمون گواهينامه شركت كند.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي اعلام كرد: در هر 24 ساعت يك بار نمره منفي در نظر گرفته خواهد شد البته براي تخلفاتي مثل حركات نمايشي، سرعت غير مجاز، سبقت غير مجاز، عبور از چراغ قرمز، حركت به طور مارپيچ، حركت با دنده عقب در بزرگراه‌ها و رانندگي در حال مستي و مصرف داروهاي روان گردان و افيوني در صورت ارتكاب در هر 24 ساعت تعداد تخلفات انجام شده نمره منفي اعمال خواهد شد.

اين مقام نيروي انتظامي تأكيد كرد: جريمه استفاده از مواد مخدر و مشروبات الكلي و روانگردان 200 هزار تومان است و گواهينامه فرد خاطي به مدت 6 ماه توقيف و فرد به دادگاه معرفي خواهد شد.

وي اظهار داشت: وقوع همزمان چند تخلف حادثه ساز غير از جريمه و نمره منفي موجب توقيف 3 روزه خودرو خواهد شد.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي گفت: اگر راننده متخلفي 6 ماه از آخرين تخلفش گذشته باشد تمام تخلفات و نمره‌هاي منفي وي پاك شده و اگر اين راننده متخلف در مرحله سوم كسب نمره منفي باشد و از آخرين تخلفش يك سال گذشته باشد تمام تخلفاتش پاك خواهد شد.

نمایش یا پنهان متندوستان با شرايطي كه پيش اومده، حتي نبايد خودرو را به دوستان نزديك و فاميلها هم امانت داد، چون در صورت تخلف، امتياز منفي به پلاك خودروي شما، نه به شخص متخلف (در صورت تسليمي نبودن)، تعلق خواهد گرفت! در صورت فروش يا تعويض خودرو، حتماً و حتماً در اولين فرصت پلاك را تعويض كنيد يا مستقيماً با پلاك، خودرو را به فروش رسانده يا تعويض كنيد.
    قانون واقعاً مسخره اي گذاشتن، يكي ديگه گند ميزنه شما بايد جورشو بكشيد!!

• دلشاد

نقل قول: Life Dream
    دوستان با شرايطي كه پيش اومده، حتي نبايد خودرو را به دوستان نزديك و فاميلها هم امانت داد،

مرسی داش مازیار کاملا با نظرت موافقم

• Holtek

نقل قول: دلشاد

منم با نظر بهروز موافقم :1:

• kamal313

خیلی دوست داشتم برم گواهی نامه بگیرم ولی این جریمه ها و نمره منفی ها ادمو منصرف می کنه :44:
    من گواهی نامه می خوام :79:

• Life Dream

نقل قول: دلشاد

قربان شما :84:
    نقل قول: Dr.GSM
    منم با نظر بهروز موافقم

منم با نظر شما موافقم كه با نظر بهروز موافقيد كه اونم با نظر من موافقه :4:
    نقل قول: kamal313
    خیلی دوست داشتم برم گواهی نامه بگیرم ولی این جریمه ها و نمره منفی ها ادمو منصرف می کنه
    من گواهی نامه می خوام

جريمش بيشتر از هزينه رانندگيت ميشه! :4:

• hadi04

ممنون داداش مازیار با تموم تاپیک موافقم غیر از جمله آخر شاید قانون مورد دار زیاد داشته باشیم ولی در این مورد من با این قانون شدیدا موافقم آمار کشته شدگان جاده ای ایران بعد از جنگ تحمیلی معادل با سه برابر تلفات مستقیم و غیر مستقیم جنگه این یعنی فاجعه ضمنا درست نیست به نظر من خودرو شخصی خودمون رو به کسی بدیم تا کارش رو انجام بده غیر از نمره منفی خیلی چیزهای دیگه ای هم هست که ممکنه برامون با این کار گرون تموم شه ...

• Life Dream

نقل قول: hadi04
    ممنون داداش مازیار با تموم تاپیک موافقم غیر از جمله آخر شاید قانون مورد دار زیاد داشته باشیم ولی در این مورد من با این قانون شدیدا موافقم آمار کشته شدگان جاده ای ایران بعد از جنگ تحمیلی معادل با سه برابر تلفات مستقیم و غیر مستقیم جنگه این یعنی فاجعه ضمنا درست نیست به نظر من خودرو شخصی خودمون رو به کسی بدیم تا کارش رو انجام بده غیر از نمره منفی خیلی چیزهای دیگه ای هم هست که ممکنه برامون با این کار گرون تموم شه ...

موافقم! ولي اگه مثلاً پدرت، يا خانمت بگه يه مشكلي پيش اومده ماشينو يه نيم ساعت بده برم تا محل كارم، برگردم، و شما هم مثلاً در اون لحظه بايد بريد سر كار خودتون، خوب چيكار ميكنيد؟!! بعضي وقتا واقعاً آدم توو تعارف گير ميكنه و نميشه جواب رد داد! هر چند كه شايد اخرش بد هم تموم بشه!! ميدوني قسمت بدش كجاست؟ اينه كه اون شخص متخلف در صورت تخلف ككشم نميگزه ولي ما بايد جورشو بكشيم! خوب اين يك اشكال خيلي بزرگ در قانون راهنمايي و رانندگي هست! پس مجازات شخص متخلف چي ميشه؟

• hadi04

موافقم! ولي اگه مثلاً پدرت، يا خانمت بگه يه مشكلي پيش اومده ماشينو يه نيم ساعت بده برم تا محل كارم، برگردم، و شما هم مثلاً در اون لحظه بايد بريد سر كار خودتون، خوب چيكار ميكنيد؟!! بعضي وقتا واقعاً آدم توو تعارف گير ميكنه و نميشه جواب رد داد! هر چند كه شايد اخرش بد هم تموم بشه!! ميدوني قسمت بدش كجاست؟ اينه كه اون شخص متخلف در صورت تخلف ككشم نميگزه ولي ما بايد جورشو بكشيم! خوب اين يك اشكال خيلي بزرگ در قانون راهنمايي و رانندگي هست! پس مجازات شخص متخلف چي ميشه؟

خوب اینم درسته ولی باز هم ایراد در قانون راهنمایی و رانندگی نمیتونه باشه ایراد از فرهنگ تعارف در بین ما ایرانی هاست که گاهی بدجور گریبانمون رو میگیره

• ژنرال

به نظر من دنده 3 به بالا باید ماشینو بخوابونن! :103:

• Life Dream

نقل قول: hadi04
    خوب اینم درسته ولی باز هم ایراد در قانون راهنمایی و رانندگی نمیتونه باشه ایراد از فرهنگ تعارف در بین ما ایرانی هاست که گاهی بدجور گریبانمون رو میگیره

سربازيتو توو راهنمايي و رانندگي بودي هان؟!! 315
    نقل قول: ژنرال
    به نظر من دنده 3 به بالا باید ماشینو بخوابونن!

يكي از دوستاي فاميلمون به همراه خانمش از سوئد برگشته بودن بوكان، توو مغازه طلافروشي خودش همو ديده بودن و فاميلمون دعوتش كرده بود برن خونشون اونم قبول كرده بود! توو شهر با دنده چهار حدود هشتاد نودتا ميرفت ميگفت اون مرده با خانمش كه عقب نشسته بودن يه جيغو دادي راه انداختهبودن چرا اينطوري رانندگي ميكني، توو شهر كه از دنده سه نبايد بيشتر بزندي، ميگفت سر ميدان كه رسيدم توقف كامل نكردم اونم گفت اااااا چرا اين كارو كردي، اول بايد توقف ميكردي ببيني ماشين هست يا نه، وقتي هم ميخواستم برم به فرعيها مبگفت چرا راهنما نميزني!! ميگفت خلاصه بد جور كفرمو در اورده بود و اونم هي با چشماي گرد شده داشت رانندگي من و بقيه رو نگاه ميكرد، و اعتراض ميكرد، خداييش رانندگي ايرانيها وحشتناكه، براي مسابقات رالي خوبن، موندم چرا توو مسابقات پاريس داكار رالي شركت نميكنيم! :23: اول هم ميشيم، كسي جرعت نزديك شدن نداره! :23: :23:

• bijjan

:66:

• shaparak64

خیلی خوبه اتفاقا :105: یه ذره رانندگی تو شهر امنیتش میره بالا
    مگه چقدر پیش میاد آدم ماشینشو امانت بده کسی ، طرفم گند بزنه :37:
    ولی من همیشه یه کاری انجام میدم که درمواقع خاص ممکنه خیلی کمک کنه، تاریخی که ماشین به کسی دادم رو دقیق یادداشت میکنم ، حالا هرکی میخواد باشه، چون هر اتفاقی بیفته ، میدونیم چی به چی بوده

• shaparak64

میدونی قسمت بدش کجاست؟ اينه كه اون شخص متخلف در صورت تخلف ككشم نميگزه ولي ما بايد جورشو بكشيم! خوب اين يك اشكال خيلي بزرگ در قانون راهنمايي و رانندگي هست! پس مجازات شخص متخلف چي ميشه؟

ببینم داداشی :37: مگه نمره منفی برای گواهینامه نیست؟؟ به نام مالک یا مثل جریمه واسه پلاک ، ثبت نمیکنن که :37: میدن دست راننده ( به نام خودش و برای گواهینامش)

• maryamlondon1

اتفاقا خیلی هم خوبه باید دست افسر که این قانون نوشته بوسید و مدال هم بهش بدن .امار تصادفات کمتر میشه امنیت هم بیشتر :6: اون اشنای سوئدی شما هم عین من بود من هم وقتی ایران امدم از رد شدن از خیابان میترسیدم وای خیلی وحشتناکه :68:

• ژنرال

جدول نمره منفی برای رانندگان متخلف پرخطر

مازیار جان این پرخطر، دو پهلوئه :50:

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    ولی من همیشه یه کاری انجام میدم که درمواقع خاص ممکنه خیلی کمک کنه، تاریخی که ماشین به کسی دادم رو دقیق یادداشت میکنم ، حالا هرکی میخواد باشه، چون هر اتفاقی بیفته ، میدونیم چی به چی بوده

804

• aac198000

Life Dream,
    یک سوال اگر اتومبیل به نام شرکت باشه نمره منفی به نام کی ثبت میشه؟ :7:

• Life Dream

تاریخی که ماشین به کسی دادم رو دقیق یادداشت میکنم ، حالا هرکی میخواد باشه، چون هر اتفاقی بیفته ، میدونیم چی به چی بوده

شما ميدوني، ولي اون يارو ميزنه زيرش! شاپلي امروز هيچ كس صادق نمونده، همه يه جورايي افيوني شدن :87:
    ببینم داداشی مگه نمره منفی برای گواهینامه نیست؟؟ به نام مالک یا مثل جریمه واسه پلاک ، ثبت نمیکنن که میدن دست راننده ( به نام خودش و برای گواهینامش)

نه اگه تسليمي نباشه كه مسلماً نميشه!! به براي پلاك ثبت ميشه كه اونم متعلق به شخص مالك هست! :2:
    نقل قول: maryamlondon1
    اتفاقا خیلی هم خوبه باید دست افسر که این را نوشته بوسید و مدال هم بهش بدن .امار تصادفات کمتر میشه امنیت هم بیشتر

براي اون قسمت يه ماجرا كه امروز پيش اومد رو تعريف ميكنم تا ببيني بايد دست راهنمايي و رانندگي رو بوسيد يا شكست! :89:

صبح امروز براي معاينه فني رفتم كه ماشينو تست كنن برام! خنده دار تريت و عجيبترين چيز زندگيمو ديدم!!! وقتي رفتم يه نفر اومد پشت ماشين نشست و ماشين رو از در ورودي به داخل برد و بدون توقف از در خروجي بيرون برد، منم اونجا بودم، بعد گفت برو گواهي رو بگير ماشين سالمه!!!!!!!!!!!!! ديگه نه تست الايندگي، نه تست كمكها، نه تست ترمزها، چراغها، بخار، برف پاككن وهيچي و هيچي! واقعاً هيچي! فقط ماشين رو برد توو و اورد بيرون، بدون هيچ تستي، خيلي برام عجيب بود رفتم پرسيدم گفتم دستگاههاي هيدروليك و كامپيوتر همه خاموش بودن، ميخوايي دوباره از اول امتحان كني؟ گفت نه برو خدا حافظ! از يكي از مشتريها پزسيدم گفت اينجا از همون اولشم اينطوري بوده! حتي مامور راهنمايي و رانندگي براي بازديد بدنه و اشكالات هم اونجا نبود! بله ماشين ما بدون معاينه مهر تاييد رو گرفت! خوب اينم از صدقه سر ماموران راهنمايي و رانندگي هست، وقتي جريمه ها رو ميبرن روو 200000 تومان پس هدفشون فقط كسب درامد بيشتر هست نه جون مردم! اگه جون مردم براشون مهم بود يه نظارت فسقلي هم كه شده روو همچين مراكز عجيب غريبي ميكردن، كه اينطور با جون ادما بازي نشه و ماشين رو با كلي عيب و ايراد مهر تاييد سلامت نزنن. آره مامان مريمي اينم از ماجراي راهنمايي و رانندگي ايران. :44:
    نقل قول: maryamlondon1
    اون اشنای سوئدی شما هم عین من بود من هم وقتی ایران امدم از رد شدن از خیابان میترسیدم وای خیلی وحشتناکه

آره اون روز ماجراشو خوندم، خيلي خنديدم، امان از دست شما، اومدي ايران حتماً يه سرم به شهرهاي مرز نشين بزن :19:
    مازیار جان این پرخطر، دو پهلوئه

ولي بدون كنايه هست! :4:
    aparak64

804

بهت ماشينشو نداده! :83:
    نقل قول: aac198000
    یک سوال اگر اتومبیل به نام شرکت باشه نمره منفی به نام کی ثبت میشه؟

به هر حال اون ماشين سندش به اسم شخص خاصي هست، اگه راننده متخلف تسليم نشه و ايست رو رد كنه بازم به اسم همون شخص يا شركت ثبت ميشه!
    نقل قول: ماهی
    :1:

ولي من عصبانيم :frustrated:

• ماهی

ولي من عصبانيم :frustrated:

اااااااااااااااااا...چرااااااااااااااااااا؟ از دست من؟ :17:
    مگه من چیکار کردم؟ :17:
    :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: