ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
ماهی
نکن این کارو...
بی بهداشت!
یه سری عکس جدید آوردم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
یه عالمه از دستاش بوس بوس کنین
ماهی
خدا نکنه شیرین جون!الهی خودم قربونش برم
وااااااااااااای
وای شیرین جونم نمی دونی چه بچه ی خوبیه هزار ماشالله.اصلا اهل گریه زاری نیست..فقط می خوره و می خوابه..باهاش حرف می زنم لبخند میزنه
ولی خواهرم هنوز هیچ چی نشده خسته شده..دیروز نشسته بود گریه زاری می کرد..تازه تنها وظیفه ای که داره شیر دادنه
فکر کنم خواهرم افسرده شده
وای بس که دندونامو به هم فشار میدم دندون درد گرفتم
حورا
نمایش یا پنهان متن
بیا بغلمنخبه
فکر کنم خواهرم افسرده شده دیروز داشت شیرش می داد یهو شیر پرید توی گلوش.مامانم توی حیاط بود.خواهرم صدام کرد هراسون..دویدم رفتم بغلش کردم به پشت زدم توی کمرش.خواهرم خیلی ترسیده بود...بعدش نشست کلی گریه کرد ومن کلی بهش خندیدم
الهی بگردم خب خاله ماهی شما که مادر شدی نگووووووووووووو.. اخه شیر دادن که نیست یه عالمه درد تو بدن ادمه کنارش باید شیر بدی بار اوله نمیتونی بلد نیستی خعلی سخته منم اون روزا سختم بود مادرم تا 5 روز اول نبود و خاهرم کنارم بود یکم بهم سخت گذشت ولی صبوری کردم و گریه نکردم بعد هم که دنیز 14 روزش بود اسباب کشی کردم منی که تا حالا بچه رو حموم نبرده بودم خودم شدم و خودم همه کاری بچه رو خودم کردم حتی حمام بردنش توی 14 روزگیش ولی مقاوم بودم به خاهرتونم دلداری بدین اصلا بهش نخندین گناه داره بگید همه همینطورن چیز مهمی نیست این دوره هم میگذره و تموم میشه
نغمه
این که خواهرتون گریه میکنه یه چیز طبیعی منم همین طوری بودم بچه ام کلاهش کج میشد تو خواب دلم براش میسوخت و گریه میکردم .
البته یه مطلب علمی بود که نوشته بود به این حالتها میگن غم مادری البته باید مراقبت بشه که خدای ناکرده تبدیل به افسردگی نشه
♥Rose♥
فدای اون لبخند زیبا و بهشتیش بشم چه بچۀ مهربونیه
خدا حفظش کنه
بخاطر همین سختی ها و از جون مایه گذاشتن و خیلی چیزای دیگۀ مادره که بهشت زیر پاشه
پای همۀ مادرا رو از همین جا میبوسم، فدای همشون
ماهی
آره می دونم...اصلا این روزای اول خیلی بده..این همه زحمت و سختی با هم با یه عالمه ترس و استرس از هر چیزی می ریزه سر آدم..
به هر حال باید این روزا رو بگذرونه..امیدوارم خدا براش آسون کنه
وای شیرین جان!
ماشالله..
البته من خودمم خیلی مقاوم بودم..ولی خواهرم روحیاتش فرق می کنه..ولی مطمئنم حالا ما دورش هستیم اینجوریه.وقتی بره خونه ی خودش مجبور میشه مقاومت کنه
مرسی نغمه جون..کوچولوی نازتو ببوس...
آره اینم همینطوره..البته من خودمم همین جور بودم..من بچه م ماه اول وزن نگرفت چون مشکل شیر خوردن داشت.یادمه چقدر گریه کردم سر این قضیه..هی می نشستم و می گفتم مامان! چرا دستش کجه..چرا پاش اینجوریه؟
مرسی فاطمه عزیز
البته که اینطوره.ایشالله روزیش به شما باشه
Kishe Mehr
خدا به پدر و مادرش ببخشه
نمایش یا پنهان متن
به خاله اش رفتهماهی
البته که رفته
هر قسمت خوشگلی که می بینید به خونواده ما رفته ولی وقتی اخم می کنه و گریه می کنه زشت میشه مثل باباش میشه
یه وقتایی بینهایت شبیه باباش میشه.از الان نمیشه گفت
Kishe Mehr
بر منکرش صلوات
نمایش یا پنهان متن
بیچاره مردها
hadi04
ماهی
آره دایی جونش!
دکترش وقتی می ریم پیشش میگه : شاه شاهان چطوره؟
مرسی آرسام جان..
مرسی دایی آرسامش
نخبه
ماهی عید پارسالمون هنوز زنده اس دنیز خیلی دوستش داره تا میبرم نزدیکش شروع میکنه مائییییییییی مائییییییییییییییییی میگه
mahsa joon
mahsa joon
اي جانم ميدونم چه حسي داري خاله شدن خيلي مزه ميده منم الان نميتونم امير حسين.رو بوس كنم الان اومدن خونمون من دارم رواني ميشم
خدا ايشالا از قضا بلا حفظش كنه.
ماهی
ای جوووووووووووووووونم دنیز
قربونش برم الهی
جون دلم مهسا جون
کف پاهاشو بوس کن..
serpent
ماهی
مرسی دایی جان
▧ تصویر در دسترس نیست
نخند اینطوری..می میرم
▧ تصویر در دسترس نیست
فدای چشای دخترکُشت بشه خاله
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
اگه یهو ماهی خانوم سکته کرد تعجب نکنید..از وقتی می رم باهاش بازی می کنم تا شب که می خوام بخوابم..
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→