₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 30 31

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• هاچو هاچو

نقل قول: ماهی
    مرسی ...فقط با اون سبیلا ماچش نکنی بچه رو :9: :4:

:4: نه حواسم هست...با اون سیبیلای دیگم ماچش میکنم 674

3 سپاس: ماهی، نخبه، ♥Rose♥

• ماهی

13 سپاس: نخبه، بچه مثبت، حورا، garfild، نغمه، ♥Rose♥، Kishe Mehr، hadi04، mz56mz، تنها، KuRoSh، بندری، gilas

• نخبه

ای جونممممممممممممممم پستونک خوردنشو قربونت برم عزیزممممممممممممممممممممم :8: وای من نی نی میخام الان درک میکنم بار اول که من عکسای دنیزو میزاشتم همه میگفتن نی نی میخان :4: چه حسی داشت

یه عالمه از دستاش بوس بوس کنین 786 786 786 786 786

5 سپاس: ماهی، حورا، ♥Rose♥، hadi04، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: نخبه
    ای جونممممممممممممممم پستونک خوردنشو قربونت برم عزیزممممممممممممممممممممم

خدا نکنه شیرین جون!الهی خودم قربونش برم :6:
    وای من نی نی میخام

وااااااااااااای :20: منم میخوام :4:
    وای شیرین جونم نمی دونی چه بچه ی خوبیه هزار ماشالله.اصلا اهل گریه زاری نیست..فقط می خوره و می خوابه..باهاش حرف می زنم لبخند میزنه :90: به صدا ها واکنش نشون میده..خیلی خوشمزه ست...خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــی :6:
    ولی خواهرم هنوز هیچ چی نشده خسته شده..دیروز نشسته بود گریه زاری می کرد..تازه تنها وظیفه ای که داره شیر دادنه :83: همه ی کارا رو مامانم می کنه...
    فکر کنم خواهرم افسرده شده :2: دیروز داشت شیرش می داد یهو شیر پرید توی گلوش.مامانم توی حیاط بود.خواهرم صدام کرد هراسون..دویدم رفتم بغلش کردم به پشت زدم توی کمرش.خواهرم خیلی ترسیده بود...بعدش نشست کلی گریه کرد ومن کلی بهش خندیدم :10:

یه عالمه از دستاش بوس بوس کنین

وای بس که دندونامو به هم فشار میدم دندون درد گرفتم :83: نمی تونم بوسش کنم دارم می میرم :101: ولی دستاشو کف پاهاشو تا بخوای بوس می کنم :5:

6 سپاس: حورا، نخبه، ♥Rose♥، hadi04، هاچو هاچو، KuRoSh

• حورا

هزار ماشاله .لبخندشو :8:

نمایش یا پنهان متنبیا بغلم :62:

4 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، hadi04، هاچو هاچو

• نخبه

ولی خواهرم هنوز هیچ چی نشده خسته شده..دیروز نشسته بود گریه زاری می کرد..تازه تنها وظیفه ای که داره شیر دادنه همه ی کارا رو مامانم می کنه...
    فکر کنم خواهرم افسرده شده دیروز داشت شیرش می داد یهو شیر پرید توی گلوش.مامانم توی حیاط بود.خواهرم صدام کرد هراسون..دویدم رفتم بغلش کردم به پشت زدم توی کمرش.خواهرم خیلی ترسیده بود...بعدش نشست کلی گریه کرد ومن کلی بهش خندیدم

الهی بگردم خب خاله ماهی شما که مادر شدی نگووووووووووووو.. اخه شیر دادن که نیست یه عالمه درد تو بدن ادمه کنارش باید شیر بدی بار اوله نمیتونی بلد نیستی خعلی سخته منم اون روزا سختم بود مادرم تا 5 روز اول نبود و خاهرم کنارم بود یکم بهم سخت گذشت ولی صبوری کردم و گریه نکردم بعد هم که دنیز 14 روزش بود اسباب کشی کردم منی که تا حالا بچه رو حموم نبرده بودم خودم شدم و خودم همه کاری بچه رو خودم کردم حتی حمام بردنش توی 14 روزگیش ولی مقاوم بودم به خاهرتونم دلداری بدین اصلا بهش نخندین گناه داره بگید همه همینطورن چیز مهمی نیست این دوره هم میگذره و تموم میشه
    وای شیرین جونم نمی دونی چه بچه ی خوبیه هزار ماشالله.اصلا اهل گریه زاری نیست..فقط می خوره و می خوابه..باهاش حرف می زنم لبخند میزنه به صدا ها واکنش نشون میده..خیلی خوشمزه ست...خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــی
    هزار ماشلله بچه های امروزی خعلی باهوشنننننننننننننن :8:

8 سپاس: نغمه، ♥Rose♥، ماهی، Kishe Mehr، hadi04، هاچو هاچو، KuRoSh، بندری

• نغمه

مبارک باشه خاله ماهی جون ایشالا قدمش پر از خیر و برکت باشه :8:

این که خواهرتون گریه میکنه یه چیز طبیعی منم همین طوری بودم بچه ام کلاهش کج میشد تو خواب دلم براش میسوخت و گریه میکردم . :10:

البته یه مطلب علمی بود که نوشته بود به این حالتها میگن غم مادری البته باید مراقبت بشه که خدای ناکرده تبدیل به افسردگی نشه :1:

7 سپاس: ♥Rose♥، ماهی، hadi04، هاچو هاچو، نخبه، Kishe Mehr، KuRoSh

• ♥Rose♥

ماهی,
    فدای اون لبخند زیبا و بهشتیش بشم چه بچۀ مهربونیه 1153
    خدا حفظش کنه :48:

الهی بگردم خب خاله ماهی شما که مادر شدی نگووووووووووووو.. اخه شیر دادن که نیست یه عالمه درد تو بدن ادمه کنارش باید شیر بدی بار اوله نمیتونی بلد نیستی خعلی سخته منم اون روزا سختم بود مادرم تا 5 روز اول نبود و خاهرم کنارم بود یکم بهم سخت گذشت ولی صبوری کردم و گریه نکردم بعد هم که دنیز 14 روزش بود اسباب کشی کردم منی که تا حالا بچه رو حموم نبرده بودم خودم شدم و خودم همه کاری بچه رو خودم کردم حتی حمام بردنش توی 14 روزگیش ولی مقاوم بودم به خاهرتونم دلداری بدین اصلا بهش نخندین گناه داره بگید همه همینطورن چیز مهمی نیست این دوره هم میگذره و تموم میشه

بخاطر همین سختی ها و از جون مایه گذاشتن و خیلی چیزای دیگۀ مادره که بهشت زیر پاشه :24:
    پای همۀ مادرا رو از همین جا میبوسم، فدای همشون
    786

6 سپاس: ماهی، hadi04، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو، بندری

• ماهی

نقل قول: حورا
    بیا بغلم:62:

:56:
    الهی بگردم خب خاله ماهی شما که مادر شدی نگووووووووووووو.. اخه شیر دادن که نیست یه عالمه درد تو بدن ادمه کنارش ....

آره می دونم...اصلا این روزای اول خیلی بده..این همه زحمت و سختی با هم با یه عالمه ترس و استرس از هر چیزی می ریزه سر آدم.. :28: البته خدا رو شکر وزن تولدش خوب بود و مشکل زردی هم نداشت.شیر رو هم گرفت با اینکه اولش سه نفر می شدیم تا کمک می کردیم شیر بخوره ..ولی خب همون 5 روز اولش سخت بود.الانم خواهرم فقط می ترسه..دیروز گلاب به روتون استفراغ کرده خواهرم نشسته به گریه کردن :56:
    به هر حال باید این روزا رو بگذرونه..امیدوارم خدا براش آسون کنه :48:
    دنیز 14 روزش بود اسباب کشی کردم

وای شیرین جان! :89:
    ماشالله.. :72:
    البته من خودمم خیلی مقاوم بودم..ولی خواهرم روحیاتش فرق می کنه..ولی مطمئنم حالا ما دورش هستیم اینجوریه.وقتی بره خونه ی خودش مجبور میشه مقاومت کنه :44:

نقل قول: نغمه
    مبارک باشه خاله ماهی جون ایشالا قدمش پر از خیر و برکت باشه

مرسی نغمه جون..کوچولوی نازتو ببوس... :11:
    نقل قول: نغمه
    این که خواهرتون گریه میکنه یه چیز طبیعی منم همین طوری بودم بچه ام کلاهش کج میشد تو خواب دلم براش میسوخت و گریه میکردم .

آره اینم همینطوره..البته من خودمم همین جور بودم..من بچه م ماه اول وزن نگرفت چون مشکل شیر خوردن داشت.یادمه چقدر گریه کردم سر این قضیه..هی می نشستم و می گفتم مامان! چرا دستش کجه..چرا پاش اینجوریه؟ :83: الان خنده م می گیره.. :83:
    نقل قول: ♥Rose♥
    فدای اون لبخند زیبا و بهشتیش بشم چه بچۀ مهربونیه

مرسی فاطمه عزیز :11:
    نقل قول: ♥Rose♥
    بخاطر همین سختی ها و از جون مایه گذاشتن و خیلی چیزای دیگۀ مادره که بهشت زیر پاشه

البته که اینطوره.ایشالله روزیش به شما باشه :8:

5 سپاس: نغمه، ♥Rose♥، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

وای چه خوشجله :5: :4:

خدا به پدر و مادرش ببخشه :6:

نمایش یا پنهان متنبه خاله اش رفته 351

5 سپاس: ماهی، hadi04، ♥Rose♥، نخبه، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    وای چه خوشجله

نقل قول: Kishe Mehr
    به خاله اش رفته

:83:
    البته که رفته :4:
    هر قسمت خوشگلی که می بینید به خونواده ما رفته ولی وقتی اخم می کنه و گریه می کنه زشت میشه مثل باباش میشه :83:
    یه وقتایی بینهایت شبیه باباش میشه.از الان نمیشه گفت :10:

5 سپاس: Kishe Mehr، hadi04، ♥Rose♥، نخبه، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

البته که رفته

بر منکرش صلوات :4:
    نمایش یا پنهان متن 351

هر قسمت خوشگلی که می بینید به خونواده ما رفته ولی وقتی اخم می کنه و گریه می کنه زشت میشه مثل باباش میشه

بیچاره مردها :23:

5 سپاس: ماهی، hadi04، ♥Rose♥، نخبه، هاچو هاچو

• hadi04

وووووووووووووووی اینو ببین ماشالا ماشالا بذار بزنم به تخته چقده خوشمله نفس بچه ی شهره دیگه مگه بچه ی شهر زشت هم میشه ماشالا به کیاشاه بزرگ :4: میدونی که معنیش میشه چی ؟ یعنی شاه شاهان ووووی قلبونش از طرف من ببوسش :11: ایشالا سالم و سلامت و سربلند باشه :8:
    5 سپاس: ♥Rose♥، ماهی، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: hadi04
    میدونی که معنیش میشه چی ؟ یعنی شاه شاهان

آره دایی جونش! :8:
    دکترش وقتی می ریم پیشش میگه : شاه شاهان چطوره؟ :8:
    ووووی قلبونش از طرف من ببوسش

مرسی آرسام جان.. 786 786 786 دست و پاشو هزار تا بوس می کنم هر روز :11:
    ایشالا سالم و سلامت و سربلند باشه

مرسی دایی آرسامش :6:

4 سپاس: hadi04، نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• نخبه

خاله ماهی اومدم بگم دخترم یاد گرفته بگه ماهی
    ماهی عید پارسالمون هنوز زنده اس دنیز خیلی دوستش داره تا میبرم نزدیکش شروع میکنه مائییییییییی مائییییییییییییییییی میگه :4:

5 سپاس: hadi04، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh

• mahsa joon

ماهييييييي جونم 786
    3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• mahsa joon

ماهييييييي جونم 786

اي جانم ميدونم چه حسي داري خاله شدن خيلي مزه ميده منم الان نميتونم امير حسين.رو بوس كنم الان اومدن خونمون من دارم رواني ميشم :62:

خدا ايشالا از قضا بلا حفظش كنه.

4 سپاس: نخبه، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• ماهی

خاله ماهی اومدم بگم دخترم یاد گرفته بگه ماهی

ای جوووووووووووووووونم دنیز 786 786
    شروع میکنه مائییییییییی مائییییییییییییییییی

قربونش برم الهی 1153 بس که ماهی نازه بچه رو به وجد می آره :4:
    نقل قول: mahsa joon
    ماهييييييي جونم

جون دلم مهسا جون :6:
    نقل قول: mahsa joon
    منم الان نميتونم امير حسين.رو بوس كنم الان اومدن خونمون من دارم رواني ميشم

کف پاهاشو بوس کن.. :8: وای خیلی حال میده :65:

4 سپاس: نخبه، Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh

• serpent

خیلییی نازه ، خدا نگهش داره :46:
    2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: serpent
    خیلییی نازه ، خدا نگهش داره

مرسی دایی جان:24:

تصویر در دسترس نیست

نخند اینطوری..می میرم :8:

تصویر در دسترس نیست

فدای چشای دخترکُشت بشه خاله :4:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:90: :90: :90:

تصویر در دسترس نیست

اگه یهو ماهی خانوم سکته کرد تعجب نکنید..از وقتی می رم باهاش بازی می کنم تا شب که می خوام بخوابم.. :4:

6 سپاس: serpent، هاچو هاچو، garfild، تنها، نخبه، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: