₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...

5819 بازدید، 55 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

سلام دوستان
    دیشب خبر این عکس خانم فراهانی رو خوندم و با نظرات کاملا برعکس ایرانی ها خیلی برام جالب شد ... یا خیلی سخت برخورد کرده بودند و یا با افتخار از ایشون تعریف کرده بودند ...
    من در اصل نظرات نسبت به این عکس برام جالبه تا خود عکس و باید بگم اصلا دیگه عکس برام مهم نشد و همین طور که نظرات رو می خوندم به یه نکته ای رسیدم که ما خیلی سریع و بی فکر قضاوت می کنیم
    دوستان من اصلا کاری به عکس ایشون یا هیچ هنرمند دیگه ای ندارم ... درست یا غلط ... اشتباه یا صحیح ... ما در یک ثانیه بدترین هارو بار اون طرف می کنیم و در ثانیه بعد ازش تعریف می کنیم ... نظرات برام تکان دهنده بود ...
    دوست داشتم با این تاپیک نظرات شما دوستان رو هم بدونم در هز حال ایشون هر جا باشند به عنوان یک هنرمند ایرانی هستند و ما هم ایرانی هستیم
    و همچنین چون می دونم اکثر دوستانم خوب تحلیل می کنند دوست داشتم بهتر این بازخوردها رو نسبت به این عکس متوجه بشم

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

451

راستش واقعا توش موندم که چه شکلک مرتبط با این تاپیک و بخصوص عکس این خانم ایرانی! بذارم!!!!

ولی از همون اولش که ایران فیلم بازی میکرد نمیدونم چرا ازش خوشم نمی اومد :22:

ولی اگه بخوام از نظر علمی بحث کنم، جامعه شناسا و روانشناسا میگن کسی که وارد یک محیط بزرگتری میشه ابتدا به موارد منفی اونجا روی میاره و جذب میشه! حالا نمیدونم دلیل گلشیفته برای این کارش چیه ولی خدا کنه که..... :22:

نمایش یا پنهان متنولی قیافه ای هم نداره ها :50:

• هاچو هاچو

والا چی بگم :66:
    به نظر من که خیلی مایع آبروریزییه :86:

نمایش یا پنهان متنآخه ازین حرصم میگیره که دستاشو گذاشته اونجا 390

• gilas

راستش نمیدونم چی بگم
    از یه طرف شوکه شدم و توقع همچین عکسی رو نداشتم
    از یه طرف هر کس آزادی فردی و اجتماعی خودش رو داره و خودش بد و خوب رو با توجه به موقعیت اجتماعیش باید تشخیص بده

• sib

من که همیشه ازش بدم میومد از وقتی ایران بود.
    چی بگم والا.من ترجیح میدم هیچوقت هیچوقت درباره آدما قضاوت نکنم چون نمیدونم چی تو سرشون میگذره :65:

• مخلوط کن

لطفا دقت کنید که دستی‌ که از طرف راست قرار داره دست یک مرد نه دست خودش !!!!!!.....

ولی‌ من به این هم اعتقاد دارم که برهنگی از دید انسانی‌ صحیح نیست ..حالا به هر مفهومی‌ می‌خواد باشه.چه اعتراضی ..چه تشویقی ..چه تبلیغی...و این جور کارا افرادی خاص خودشو میطلبه که ظاهراً هم ایشون طلبه بودن ... :24: .

• Aramesh

Mahboob,
    ژستش خیلی نامناسبه ظرافتو ازش گرفته به نظر من عکاسش خوب نبوده :34:

نقل قول: Kishe Mehr
    ولی اگه بخوام از نظر علمی بحث کنم، جامعه شناسا و روانشناسا میگن کسی که وارد یک محیط بزرگتری میشه ابتدا به موارد منفی اونجا روی میاره و جذب میشه!

من موافق نیستم بستگی به فردش داره..مجتبی جان 282

• الهام

راستش باور نمیکنم
    اون یه ایرانیه.هیچ وقت نمیاد اول از همه خودش و بعد پدرش و خواهرشو که تو ایران بعنوان هنرمند مشغول بکارند زیر سوال ببره. من که میگم ازش بعیده :46:

• بچه مثبت

فقط یه چیزی میتونم بگم که گلشیفته هر قصد و نیتی که داشت زمان رو درست انتخاب نکرد! دلیلم به خاطر تعطیل شدن خانه سینما و جایزه گرفتن فرهادی است!

الان داشتم نظرات افراد مختلف در صفحه گلشیفته توی فیس بوک رو میخوندم!
    اینو ادمین صفحه نوشته بود: از پیش قضاوت نکنیم،در حالیکه همه ما، در هر لحظه در مظان قضاوت و داوری اطرافیان هستیم، به دیگران در قضاوت رحم کنیم، تا به ما رحم شود!

شاهین نجفی نوشته بود:
    نمایش یا پنهان متنبه گلی که شیفته کرد ما را...
    تو نه دیگر آن دختر "میم مثل مادری" و نه زنی در "سنتوری".حالا حتی بازیگری جوان و مستعد و دلکنده از سینمای بیمار ایران و در سودای هالیوود هم نیستی .دیگر همه چیز تمام شد.دیگر مهم نیست که بگویند فقط برای حجاب و کار و پول و هرچه و چه و چه به بیرون زده باشی.از امروز تو یک خط شکنی.چه بخواهی چه نخواهی.نمی توانم فرض کنم که نادانسته سنگی را در آبی ها ی خالی و خیالی اذهان فسیلی انداخته باشی.یا شاید نمی دانستی و می دیدی و چه بهتر.دیگر هیچ چیز مهم نیست.تو بر روی "نباید "ها و"باید"هایی که قرن ها بر ما تحمیل شده است خط کشیدی. خوش آمدی قربانی.چرا شادی ام را پنهان کنم، وقتی روزهایی را می بینم که پرچم دار و خط شکن های سرزمین ام زنانی چون تواند ،که رگ های متورم غیرت و حجب و حیا و شرم را از درد و حسرت و ترس می ترکانند و با نگاهی کودکانه ،لخت ...برهنه در برابر چشمان از حدقه درآمده ی تاریخی کثیف می ایستند و نعره می شکند که هی ...های مرا ببین . من همانم که تو مرا به زنجیر کشیدی. در مقام خواهر و مادر و زن و با چماق عفت و عصمت و هر مفهوم بدبو و بدوی دیگر.من اینم . برهنه مرا ببین و در خلوت خویش به تدلیست ببغض، که در هزارتوی مفاهیمی فسیلی، به لجن کشیده شده ای و نمی دانی.آی خط شکن . من در برابرت سر تعظیم فرود می آورم و شرمنده ام و از هم اکنون ، تمام وجودم اشک و ترس است از دشنام هایی که نثارت می شود. آی دختر وحشی و معصوم-نگاهِ شرقیِ غمگین. تو را به برهنگی آسمانی ات سوگند که آنچه کردی ،کرد دیگرانی را که تو را محصور و مهجور می خواستند.
    تنها بدان که تنها نیستی .
    شاهین نجفی

هومن شریفی نوشته:
    نمایش یا پنهان متندر چشم های تو خیره شدن جرم کمی نیست....
    از بغض چشم هایت هزار حرف ناخوانده به جانم می افتد
    و آنها که درگیر عریانی ات شوند از چشم های عریان ترت نخواهند فهمید ........
    یاد ِ " زهره " ی آن روز ها بخیر
    همان موقع که خنده خنده با نگاهمان به دریدنش نشسته بودیم ...
    همان موقع اثبات کردیم فرهنگ آزادی نداریم ....
    باور کن ما هنوز تو را به قضاوت خواهیم نشست ...
    تو را محکوم یا اسطوره خواهیم ساخت .....
    و هیچ کس در درونش به تو / حق خود بودن ، آنچنان که هستی را نمی دهد
    تو محکوم خواهی شد ... که حصارهایمان محافظت شوند ...
    تو محکوم خواهی شد که حساب کار دست ِ خواهرانمان بیاید ......
    تو محکوم خواهی شد تا مرد و زن باشد / آدم و آدم نباشد ..........
    .
    .
    فارغ از تمام ِ مخالفت های مورد انتظارم .....
    در دلم به تبری که برداشته ای افتخار می کنم ....
    به حصاری که از خودت تا دیگران خواهی شکست ...
    به زنی / که در تنش شکوفا نمی شود ....
    به زنی که در تنش حبس نمی شود ...........
    به زنی که هر چقدر زیبا / خسته از ستودن ها ...
    چشم هایش را در کنار قوس هایش می گذارد
    و انتخاب را به مخاطبی می دهد که خودش بر اساس کمبود هایش / نگاه می کند
    ..... هنوز هم می گویم
    در چشم های تو خیره شدن جرم کمی نیست....

خبرگزاری فارس:
    نمایش یا پنهان متناقدام وقیحانه هنرپیشه فیلم اصغر فرهادی
    ۲۸ دی‌ ۱۳۹۰
    سرانجام بازیگری که کشورش را ترک کرد و به سینمای هالیوود پیوست،چیزی جز بی اخلاقی نبود.
    به گزارش خبرگزاری فارس، انتشار عکس نیمه برهنه «گلشیفته فراهانی» در فیس‌بوک و پس از آن دیگر سایت‌های اینترنتی واکنش بسیاری از سینما دوستان را برانگیخت که چرا بازیگری که یک روز با بازی در نقش مادری فداکار در فیلم «میم‌ مثل مادر» خوش درخشیده بود، با پناه بردن به سینمای غرب امروز افتخارش این است تا به حراج گذاشتن نجابتش، عکسش بر جلد یک مجله فرانسوی منتشر شده است.
    آنچه که در ابتدا به نظر می‌رسید که توطئه‌ای است برای هرچه بدنام‌تر شدن این بازیگر فراری، در کمال تاسف اولین بار توسط خود او با افتخار در صفحه فیس‌بوکش منتشر شده است.
    گلشیفته که روزی در عرصه سینمای ایران اسلامی فعال بود، پیش از این نیز برای بازی کردن در یک فیلم درجه ۳ یا ۴ غربی، تن به بازی در صحنه‌های غیراخلاقی داده بود، امروز با اینکارش بر آن ذره محبوبیت جا مانده در دل طرفدارانش به حرمت نقش‌هایی که در ایران آفریده بود، پشت پا زد.
    گویا این عکس از فیلم کوتاهی به نام مکاشفه‌ها برداشته شده که بازتابی از تنش و ناراحتی غرب از انقلاب‌های عربی و بیداری اسلامی است.
    در فیلم کوتاه «مکاشفه‌ها» تعدادی بازیگر زن و مرد از جمله «گلشیفته فراهانی» با گفتن جمله‌های به ظاهر متفاوت و همگی با این معنای مشترک که من می‌توانم تغییری عمیق در خودم ایجاد کنم و این فقط خودم هستم که می‌دانم که این تغییر به چه معناست، اقدام به درآوردن لباس‌هایشان می‌کنند، البته نکته جالب توجه این است که در این میان فراهانی تنها بازیگر زنی است که عضوی از بدنش را به معرض نمایش می‌گذارد.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• levrone

خوشم اومد از تابو شکنیش.به نظر من یه جورایی این کارش فریادی از بغض فرو خورده بانوان وطنم بود...
    از علاقه من به گلشیفته اپسیلونی کم نشده.

• دلشاد

چه فوتوشاپ گر ماهری بوده سر گلشیفته به تن x نمیخونه با تیره کردن و افکت و پلاگین فوتوشاپ گذاشتن خواستن دید بیننده را به قسمت لخت منحرف کنند
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• بچه مثبت

به ظاهر شریفی نیا از حرکت گلشیفته حمایت کرده :4:
    به قول یارو: هَی وایِ من :83:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

طفلي كاري نكرده! فقط دست به سينه نشسته! :4:

• Mahboob

Kishe Mehr,
    gilas,
    sib,

ممنون از نظرتون بچه ها ... منم شوکه شدم و speechless

نقل قول: Gormesabzi
    لطفا دقت کنید که دستی‌ که از طرف راست قرار داره دست یک مرد نه دست خودش !!!!!!.....

دوستان این عکس فتوشاپ نیست هم در وبسایت خود مجله و هم در صفحه خود خانم فراهانی گذاشته شده و من کامل چک کردم و عکس فتوشاپ نیست و خبرش درج شده

نقل قول: بچه مثبت
    اینو ادمین صفحه نوشته بود: از پیش قضاوت نکنیم،در حالیکه همه ما، در هر لحظه در مظان قضاوت و داوری اطرافیان هستیم، به دیگران در قضاوت رحم کنیم، تا به ما رحم شود!

ممنون این نوشته ها خیلی جالب بود ...مخصوصا نوشته شاهین نجفی

دلشاد,
    بچه مثبت,

:23:

• الهام

نقل قول: The one
    طفلي كاري نكرده! فقط دست به سينه نشسته! :4:

:23: :23:

• Mahboob

نقل قول: The one
    طفلي كاري نكرده! فقط دست به سينه نشسته!

:23:

• maryamlondon1

من خواستم بنویسم فتوشابه ولی پست امین خواندم دیدم نه بابا خبر راست راستکیه :13:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: