ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...
The one
ولي بي شوخي مساله اينه كه ما اينجا دو حالت داريم يا اين برهنگي و پوشيدگي يه امر شخصيه و خودش اختيار بدنشو داره كه در اينصورت نميتونه ازش به عنوان يه امر اجتماعي و قهرمانانه استفاده كنه! يا نه ميخواد بگه كه نماينده ي بانوي مظلوم ايراني و شايد شرقي هست كه در اينصورت كارش جنبه ي اجتماعي داره وديگه فقط مربوط به خودش نيست و هر كسي حق واكنش اعتراضي به اين كنش رو داره!!
mojde
maryamlondon1
عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لافیگارو یکبار دیگر سبب شد تا نام او در رسانه های کشور بر سر زبان ها بیفتد و این مساله واکنش فهیمه رحیمیان،مادر وی را به همراه داشت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران رحیمیان در این باره اظهار داشت: در حال حاضر دخترم در هند به سر می برد و حالی مطلوب دارد وبنده که مادر او هستم به شما می گویم یقین بدانید دختر من اهل برهنگی و این مسائل نیست.
وی ادامه داد: در دنیای امروز که دنیای تکنولوژی است همه چیز امکان پذیر است و مطمئن باشید این عکس فتوشاپ بوده وبه هیچ عنوان نمی تواند عکس واقعی او باشد.
رحیمیان افزود: اگر من گلشیفته را بزرگ کرده ام بهتر از هرکس به این امر واقف هستم که دخترم اهل این چنین خودنمایی ها و خودفروختگی ها نیست وبه شما با قاطعیت می گویم این عکس واقعی و متعلق به دختر من نیست.
همچنین بهزاد فرهانی پدر گلشیفته در این باره گفت: نمی دانم کسانی که مدتی است در پی دامن زدن به این موضوع هستند اصلا از خود سوال کرده اند که چرا دختر من باید دست به چنین کاری بزند؟ یک آدم مریض عکسی را در داخل اینترنت قرار داده است وجملاتی را به در زیر آن نوشته وفکر کرده است مردم هم به راحتی آن را پذیرفته اند. حقیقت این است که گلشیفته در هیچ شبکه اجتماعی عضویت ندارد، پس نمی تواند چنین حرفهایی را زده باشد.
به گزارش اوج؛ وی افزود: من پدر گلشیفته فراهانی اعلام می کنم این عکس هرگز متعلق به دختر من نیست و این عمل زشت یک فتوشاپ است. دخترم اهل این مسائل وبازی ها نیست.
mati
اما اگه این یه کار شخصی بوده و پشت پرده سیاستی نبوده پس یه چیز کاملا شخصی هستش و به خودش مربوطه
ماهی
به نظر من تن خودشه مال خودشه. اختیارشو داره...والله... به قول یکتا جون اگه دست به سینه ی خودش گرفته وایستاده ، حق من و شما رو بالا نکشیده ببره توی کانادا دست به سینه کس دیگه بگیره وایسته
ژنرال
محدودیت های بیجایی توی جامعه ما وجود داره؛ ریا و زد و بند و هزار کثافت کاری دیگه هم هست؛ اما این کار به هر انگیزه و هدفی انجام شده باشه، باز هم پذیرفتنی نیست.
اون هم از زنی که در خاک ایران بالیده.
ایرانی که در هیچ دوره ای از تاریخ، مردمانش عریان نبودن و عریانی رو ارزش نمیدونستن. (خیلی شعاریه ولی واقعیه!)
البته اینجور وقتها میشه ژست روشنفکرانه گرفت و گفت که همه ی انسانها آزادند و هر کس آزاده که هر جور که میخواد زندگی کنه.
اتفاقاً منم همین اعتقاد رو دارم! اما این دلیل نمیشه که نسبت به همه چیز، بدون داوری و فاقد موضع باشم.
اگر این عکس واقعیت داشته باشه، حرکت اشتباهی انجام داده و کاش این کارو نمیکرد.
boof divoone
مثلا اسیبهای قدیمی و تاریخ گذشته و غلط فرهنگ ایرانی رو بروز میکرد
shaparak64
درسته که خودش میدونه و خودش، اما بدک نبود که به خاطر مردمش یه کم خودشو نگه میداشت، اگر این عکس رو نمینداخت مطمئنا چیزی ازش کم نمیشد
به عنوان یه ایرانی براش متاسفم، نه متعصب هستم ، نه مومن! من یه ایرانیم! مسلمان هم نباشم، نسلم آریایی هست! تو قاموس من این برهنگی پذیرفته نیست
بهروز جان! با تمام احترامی که برات قائلم، میشه مسائل رو با هم قاطی نکنی؟!!
بغض فروخورده ی بانوان وطنت، لخت بودن و درآوردن هوا کردن نیست! آزادی با این قضیه خیلی فرق داره، این الان خارج از ایرانه، هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه ، فقط به عنوان یه زن آزاد، نه به عنوان یه زن ایرانی آزاد!!!!!
به نظر من تن خودشه مال خودشه. اختیارشو داره...والله... به قول یکتا جون اگه دست به سینه ی خودش گرفته وایستاده ، حق من و شما رو بالا نکشیده ببره توی کانادا دست به سینه کس دیگه بگیره وایسته
ماهی جونم! هرکسی حوزه ی اختیاراتش دست خودشه ، منتها زمانی که میشه یه سیاستمدار، یه مقام قضایی ، وزیر یا رییس جمهور، ویا نماینده یه کشور (حالا به هر نحوی) قضیه فرق میکنه، پس باید دوراندیشی داشته باشه! مردم کشورش رو هم در نظر بگیره، فرهنگش و ریشه اش!
shaparak64
levrone
تو پست قبلیم فقط همون عکسی که محبوب گذاشته بود رو دیده بودم. عکسا و فیلم مربوط به ایربکاشو تازه دیدم! اگه واقعیت داشته باشه انصافا کارش قشنگ نبوده.
Mahboob
این لینک ویدئوی عکس هست ... :
گلشیفته فراهانی درفیلم کوتاهی برای مراسم سالیانه جایزه سینمایی سزار (با زیرنویس فارسی): من به رویاهای شما جان می بخشم
گلشیفته فراهانی امسال نامزد جایزه بهترین بازیگر زن خوش آتیه در اسکار سینمایی فرانسه (جوایز سزار) است و در آنونس این مراسم ظاهر شده است.
ترجمه متن: سوده راد، ویرایش و زیرنویس: امید حبیبی نیا
لینک فیلم گلشیفته در مراسم سزار
levrone
اینکه هیلتره که!
shaparak64
اوکی
من واقعا هرچقدرم میخوام روشنفکرانه به قضیه نگاه کنم ، یا از دید آزادی شخصی هر فرد، بازم برهنگی رو نمیپذیرم
نه برای ایرانی، بلکه برای هر زن و حتی مردی!
ژنرال
ماهی
دوستان خوبم ! صحبت من به معنای تایید کارش نبود که بی بند و باری در هیچ کیش و آ ئینی تایید نمیشه.حتی توی قبیله های سرخپوست و سیاهپوست هم محدودیت هایی وجود داره.
ولی من خودم رو در جایگاهی نمی بینم که بخوام راجع به مسئله ای که 90 درصد جنبه ی شخصی داشته قاطعانه نظر بدم. در جامعه ای که این همه مدل و بازیگر وجود دارند کار خیلی عجیب غریبی انجام نداده.ایشون که دکترای فیزیک نداشتن وسط دانشگاه چنین کاری کرده باشن.ایشون هنرپیشه یا مدل هستند.
درانجیل آمده است ( یوحنا ۸ ) که جمعی از یهودیان که نسبت به عیسی مسیح و قدرت یافتنش بیمناک بودند و زمانی كه مسیح هنگام تعلیم مردمان بود زنی زناكار را به پیش او آوردند که درباره او حکم کند .عیسی گفت : " هر کس گناه نکرده ، سنگ بزند " و اینگونه بود که همه ی مدعیان یکان یکان از جمع خارج شدند.
یک تابلو نقاشی هم بیانگر این واقعه وجود داره که هم اکنون در موزه سن پترزبورگ در روسیه نگهداری میشود و هر چی می گردم همه جا ف ی ل ت ره و نمی تونم پیداش کنم....
اصل صحبت من این بود
خدا همه ی ما رو به راه راست هدایت کند..
Aramesh
نمایش یا پنهان متن
ولی چه جوری روش شده اینجوری عکس بگیره عکسی که شاپلی گذاشته رو میگم حالا اگه شخصی بود برا خودش بود یه حرفی ولی...دلشاد
لینک دانلود
gilas
این که تبلیغ گلکسی نوت سامسونگ بود
ژنرال
مطمئنی؟
دلشاد
درست شد
آدرسی که محبوبه داده بود اشتباه بود
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→