ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...
Kishe Mehr
آبجی ارامشی حق با شماست اگه یک کلمه ی معمولا یا مترادف این کلمات رو میذاشتم درست میشد
bijjan
یه نظریم تو پیج گلشیفته دیدم که به نظرم خیلی جالب بود
نمایش یا پنهان متن
«امروز یه آقا تا نشست تو تاکسی گفت ببین... (گلشیفته فراهانی) با لخت شدنش چطوری آبرومون رو تو دنیا برد. به شعور همه توهین کرده فلان فلان شده.. راننده برگشت نگاش کرد و گفت: "مردحسابی... طرف دوست داشته لخت شده. دست تو جیبت کرده مگه؟ تو مملکت اختلاس شده رقمش تو ماشین حساب جا نمیشه، هیشکی به شعورش توهین نمیشه، ... زن و بچه مردم رو تو خیابون میگیرن سر چادر و چاقچور میزنند به شعورت برنمیخوره؟ هر روز میری مغازه خرید از ماست و شیر و تخم مرغ قیمتش با دیروز فرق کرده، به شعورت برنمیخوره؟»NILA
shaparak64
کوفت و شاپرک
ولی من خودم رو در جایگاهی نمی بینم که بخوام راجع به مسئله ای که 90 درصد جنبه ی شخصی داشته قاطعانه نظر بدم.
حرفش جالبه بوده ، البته این حرف دل خیلیاس ، البته حرف ماها نظر شخصیمونه (مثلا من به عنوان یه خانم ، نه از دید سیاسی و اسلام و...) نه اینکه بخوایم محکومش کنیم، چون اول و آخر میدونیم که هرکسی آزاده که هم راهشو و هم اعتقاداتشو انتخاب کنه
شما فکرایی که کردی رو بیار ارائه بده
bijjan
الهام
فیلمو دیدم.نمیدونم چرا واسم سخته قبول کنم.نظر نمیدم شاید راسته شاید دروغه.در هر دو صورت متاسفم
farzane
Mahboob
آدرسم اشتباه نبود چون روش تبلیغ داره اول اون لود شده
SaMaN TaJ
Aramesh
با مجتبی کار داشتم
از این رو به اون رو میشد معنی جمله
نمایش یا پنهان متن
نخبه
KuRoSh
چرا چون این عکس کاملان ساختگی هست
کسانی که از برنامه های گرفیکی سر در میارن خیلی راحت می تونند از ایرادات ناشیانه ای که در عکس هست ایراد بگیرند
کسی که این عکس رو ساخته کمی فکر نکرده که نوع دست ها و نوع فونتیک صورت به عکس نمی خوره
و با افکت ها سعی کرده که تصویر رو واقعی جلوه بده
اما در مورد دیگر که فیس بوکی که گفته میشه برای گلشیفته هست طبق گفته های مادرش اصلان گلشیفته در صفحات اجتماعی صفحه ای نداره و سرکاری هست این صفحه
پدر و مادرش هم این قضحه رو رد کردن
مردم هم به این دروغ دارن دامن میزنند
ali41
1- تابو شکنی هم نیست چون تابو یعنی گذر از ترسی که اکثریت از آن میترسند درحالیکه اکثریت اینطور فکر نمیکنند تابو به فروغ میگن نه این.
2- مقایسه با ماجده هم منطقی نیست چون من معتقدم با گرفتن سینه هاش داره بنوعی حیا رو مثلا رعایت میکنه!
3- اینکه منفعت مادی یا معروفیت باشه هم چندان منطقی نیست ولی یک آلترناتیو میتونه باشه.
4- اینکه خواسته فرهادی رو زیر سئوال ببره بعیده چون خودش هند بوده و نمیدونسته فیگارو دقیقا کی عکسشو منتشر میکنه.
5- خانه سینما هم مثل همه جای دیگه از بایبست ویران است و بود و نبودش مهم نیست.
6- اینکه زبون دولتی ها واسه به زیر کشیدن فرهادی یا سینمای ایران رو دراز کرد هم منطقی نیست چون دولت خودکامتر از این حرفاست.
7- اینکه برخلاف عرف یا فرهنگ یا هویت عمل کرده ، یعنی هنجار شکنی کرده کمی جای سئوال داره.
8- بعدشم مگه خانوما قبل از انقلاب از این جور فیلمها یا عکسا ندارن؟! گوگوش که بقول وی او ای بابت اون عکسا و فیلماش تقدیر میشد و هنوزم میشه.
9- عکس هنریه؟! اینم مشکوک میزنه چون به عواقبش اشراف داشته.
10- مغایر دین قومیت و فرهنگه .... اونم به خودش مربوطه چون مدعیه دین و مذهب نبوده.
کارش هر چند با عقاید شخصی من نمیخونه ، ولی خیلی جسور و با شهامت بوده و سعی کرده حیا رو در اندازه چنین عکسی حفظ کنه بر خلاف ماجده ، ولی راهش غلط بوده و نشان از سلامت عقلی در کارش نمیبینم و میتونه امنیت خودش و خانوادشو تو ایران به خطر بندازه ......
خرزوخان
mad
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→