₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

عکس گلشیفته فراهانی در مجله مادام لا فیگارو ...

5819 بازدید، 55 پست، نویسنده: Mahboob

• Kishe Mehr

نقل قول: Aramesh
    من موافق نیستم بستگی به فردش داره..مجتبی جان 282

آبجی ارامشی حق با شماست اگه یک کلمه ی معمولا یا مترادف این کلمات رو میذاشتم درست میشد :4: 311

• bijjan

من نه افراط رو نه تفریط رو تبلیغ نمیکنم ولی ترجمه متن این فیلم رو دیدم خیلی قشنگ بود نمیتونم بهش نظر منفی بدم تازه ام تحسینش میکنم
    یه نظریم تو پیج گلشیفته دیدم که به نظرم خیلی جالب بود
    نمایش یا پنهان متن«امروز یه آقا تا نشست تو تاکسی گفت ببین... (گلشیفته فراهانی) با لخت شدنش چطوری آبرومون رو تو دنیا برد. به شعور همه توهین کرده فلان فلان شده.. راننده برگشت نگاش کرد و گفت: "مردحسابی... طرف دوست داشته لخت شده. دست تو جیبت کرده مگه؟ تو مملکت اختلاس شده رقمش تو ماشین حساب جا نمی‌شه، هیشکی به شعورش توهین نمی‌شه، ... زن و بچه مردم رو تو خیابون میگیرن سر چادر و چاقچور می‌زنند به شعورت برنمی‌خوره؟ هر روز میری مغازه خرید از ماست و شیر و تخم مرغ قیمتش با دیروز فرق کرده، به شعورت برنمی‌خوره؟»

• NILA

نشستید اینجا گلشیفته را محاکمه میکنید, یه فکری به حال مملکت زوراردررفته بکنید, آقایونا و خانمهای "عاری از گناه "

• shaparak64

ژنرال,
    کوفت و شاپرک :83:
    نقل قول: ماهی
    دوستان خوبم ! صحبت من به معنای تایید کارش نبود که بی بند و باری در هیچ کیش و آ ئینی تایید نمیشه.حتی توی قبیله های سرخپوست و سیاهپوست هم محدودیت هایی وجود داره.
    ولی من خودم رو در جایگاهی نمی بینم که بخوام راجع به مسئله ای که 90 درصد جنبه ی شخصی داشته قاطعانه نظر بدم.

نقل قول: Aramesh
    ولی چه جوری روش شده اینجوری عکس بگیره عکسی که شاپلی گذاشته رو میگم حالا اگه شخصی بود برا خودش بود یه حرفی ولی... :68:

:5: :100: :5:
    نقل قول: bijjan
    یه نظریم تو پیج گلشیفته دیدم که به نظرم خیلی جالب بود

حرفش جالبه بوده ، البته این حرف دل خیلیاس ، البته حرف ماها نظر شخصیمونه (مثلا من به عنوان یه خانم ، نه از دید سیاسی و اسلام و...) نه اینکه بخوایم محکومش کنیم، چون اول و آخر میدونیم که هرکسی آزاده که هم راهشو و هم اعتقاداتشو انتخاب کنه :5:
    نقل قول: NILA
    نشستید اینجا گلشیفته را محاکمه میکنید, یه فکری به حال مملکت زوراردررفته بکنید, آقایونا و خانمهای "عاری از گناه "

شما فکرایی که کردی رو بیار ارائه بده :4: مای عاری ازگناه از بیکاری دربیایم ، بریم رو فکرای کرده ی شما برنامه ریزی کنیم ، بلکه زوارای مملکتو بگیریم :3:

• bijjan

میشه یکی به گلشیفته بگه چند دقیقه دستاش رو ببره بالا :4:

• الهام

دلشاد,
    فیلمو دیدم.نمیدونم چرا واسم سخته قبول کنم.نظر نمیدم شاید راسته شاید دروغه.در هر دو صورت متاسفم 1146

• Mahboob

نقل قول: دلشاد
    آدرسی که محبوبه داده بود اشتباه بود

آدرسم اشتباه نبود چون روش تبلیغ داره اول اون لود شده :29:

• SaMaN TaJ

به نظر ساختگی میاد...ولی اگه درست باشه،کارش قشنگ نبوده :32:

• Aramesh

چرا همتون به من نگاه میکنید 1057
    با مجتبی کار داشتم 805

نقل قول: Kishe Mehr
    آبجی ارامشی حق با شماست اگه یک کلمه ی معمولا یا مترادف این کلمات رو میذاشتم درست میشد

از این رو به اون رو میشد معنی جمله :51:
    نمایش یا پنهان متن :6: :11:

• KuRoSh

مجبوب جان من مخالف هستم
    چرا چون این عکس کاملان ساختگی هست
    کسانی که از برنامه های گرفیکی سر در میارن خیلی راحت می تونند از ایرادات ناشیانه ای که در عکس هست ایراد بگیرند
    کسی که این عکس رو ساخته کمی فکر نکرده که نوع دست ها و نوع فونتیک صورت به عکس نمی خوره
    و با افکت ها سعی کرده که تصویر رو واقعی جلوه بده
    اما در مورد دیگر که فیس بوکی که گفته میشه برای گلشیفته هست طبق گفته های مادرش اصلان گلشیفته در صفحات اجتماعی صفحه ای نداره و سرکاری هست این صفحه
    پدر و مادرش هم این قضحه رو رد کردن
    مردم هم به این دروغ دارن دامن میزنند

• ali41

این خبر واقعی است و مجله فیگارو دروغ نیست
    1- تابو شکنی هم نیست چون تابو یعنی گذر از ترسی که اکثریت از آن میترسند درحالیکه اکثریت اینطور فکر نمیکنند تابو به فروغ میگن نه این.
    2- مقایسه با ماجده هم منطقی نیست چون من معتقدم با گرفتن سینه هاش داره بنوعی حیا رو مثلا رعایت میکنه!
    3- اینکه منفعت مادی یا معروفیت باشه هم چندان منطقی نیست ولی یک آلترناتیو میتونه باشه.
    4- اینکه خواسته فرهادی رو زیر سئوال ببره بعیده چون خودش هند بوده و نمیدونسته فیگارو دقیقا کی عکسشو منتشر میکنه.
    5- خانه سینما هم مثل همه جای دیگه از بایبست ویران است و بود و نبودش مهم نیست.
    6- اینکه زبون دولتی ها واسه به زیر کشیدن فرهادی یا سینمای ایران رو دراز کرد هم منطقی نیست چون دولت خودکامتر از این حرفاست.
    7- اینکه برخلاف عرف یا فرهنگ یا هویت عمل کرده ، یعنی هنجار شکنی کرده کمی جای سئوال داره.
    8- بعدشم مگه خانوما قبل از انقلاب از این جور فیلمها یا عکسا ندارن؟! گوگوش که بقول وی او ای بابت اون عکسا و فیلماش تقدیر میشد و هنوزم میشه.
    9- عکس هنریه؟! اینم مشکوک میزنه چون به عواقبش اشراف داشته.
    10- مغایر دین قومیت و فرهنگه .... اونم به خودش مربوطه چون مدعیه دین و مذهب نبوده.

کارش هر چند با عقاید شخصی من نمیخونه ، ولی خیلی جسور و با شهامت بوده و سعی کرده حیا رو در اندازه چنین عکسی حفظ کنه بر خلاف ماجده ، ولی راهش غلط بوده و نشان از سلامت عقلی در کارش نمیبینم و میتونه امنیت خودش و خانوادشو تو ایران به خطر بندازه ......

• خرزوخان

بيچاره پدر و مادرش چقدر بايد حرف بشنوند
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: