₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » نامه ای به خواهرم...
1 2 3 4

بدون عکس

نامه ای به خواهرم...

262 بازدید، 68 پست، نویسنده: The one

• The one

فضل شاکر تعا یا حبیبی

سلام دوستان خوبم راستش این نامه رو صبح نوشتم ولی چون کارم متراکم بود نتونستم بیام سایت و تاپیکش کنم..خب خدا رو شکر که خواهرم هم به سایت برگشته و شاید محتوای نامه باید کمی ویرایش بشه ولی فعلا وقت زیادی ندارم و برای اینکه جو سایت همچنان در زیبایی بی نظیر بمونه تصمیم گرفتم که این نوشته دست نخورده، تاپیک بشه..به هر حال کار دل دیگه دیروز از روی درموندگی امروزم از سر مهر.. :46:

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنتقصیر تو نبود خواهری..مشکل از منه .. اینجا قبل از اینکه مکان توقفی برای من باشه، خونته پس برگرد و بدون که همه منتظرتن.. فکر منم نکن..من هنوزم همون پرنده ی مهاجرم که داره دنبال آشیونش می گرده ..نمیدونم یهو چی شد .. خواستم به اعصابم مسلط بشم..

تقصیر تو نبود خواهری..فشار زندگی هم تقصیر نداره .. همه زیرش شونه خم کردن ..فقط من نیستم که گوژپشت شدم ..تقصیر خاندانی هم نیست که با حسن نیت، شراکت رو در جفت گیری میدونن...

.تقصیر هوا هم نیست که ابریه.. نمیدونم هوا چیکار به دلم داره .. اینم از اون حرفها بودا...فعلا تنها چیزی که ازش مطمئنم اینه که دل مهربونت همینجا داره می طپه .. پیش کسانیه که دلشونم پیش توئه.. دوست داری بازم سرک بکشی مواظبشون باشی به موقع سرزنششون کنی به موقع هم آغوشتو براشون مرتب کنی..

باور کن تقصیر تو نبود خواهری..فکر کن منم مثل یکی از گل پسراتم که شاید یه روز جرات کنه و بگه حق نداشتی اونجوری با من حرف بزنی..حالا نمیدونم آسمون به زمین میومد اگه خواهر بزرگه خواست کوچیکه رو به روش خودش تنبیه کنه...تقصیر این کاسه ی صبرمم نبود که لبریز شده باشه ..اصلا این کاسهه سوراخ سوراخه هیچوقتم لبریز نمیشه.. خیالت راحت..

من الان در حال سفرم برای اولین بار تو عمرمم دنبال همسفر نمیگردم .. دست روحمو تو دستم گرفتم که بره تو کنج و گوشه های تاریک این روان روانی که ببینه چه خبره..شاید تقصیر، یه جاهایی خودشو اونجا قایم کرده..بالاخره یه روزی باید این گوشه های تاریکم گوشه تکونی بشن دیگه ..
    نمیدونم ..چقدر طول میکشه تا آستر پیرهن این روح کهنه رو در اورد و از نو دوخت..ولی هر چقدر هم که طول بکشه بازم تقصیر تونیست خواهری .. فقط برگرد..

یادت نره اینجا خونته همه هم منتظرتن .. من موقتم و تو دائمی..گوش کن صدای مهمون داره میاد ..میزبانشونو میخوان..منم که میشناسی همیشه چند گرم شیطنت تو دست و بالم هست، اونقدر که بشه حین گوشه تکونی یه دوربین مخفی به اینجا وصل کرد و میزبانی کم نظیرتو از دور دید..پس بیا خواهری همه منتظرتن..

• ali41

• ali41

نقل قول: The one
    تقصیر هوا هم نیست که ابریه.. نمیدونم هوا چیکار به دلم داره .. اینم از اون حرفها بودا...فعلا تنها چیزی که ازش مطمئنم اینه که دل مهربونت همینجا داره می طپه .. پیش کسانیه که دلشونم پیش توئه.. دوست داری بازم سرک بکشی مواظبشون باشی به موقع سرزنششون کنی

یکتا جان من که نمیدونم داستان چیه ولی هر کیه چون به شما مربوط میشه پس حتما اونم خوبه :1: متنت قشنگ بود :46:

• Aramesh

The one,
    یکتا قبل از اینکه نامتو بخونم ازت خواهش میکنم کدورتها رو بگذارید کنار تا مثل همیشه در کنار هم شاد باشیم.
    فقط اینو بدونیم که هیچ کَس جای دیگری رو تنگ نمیکنه..
    و هر کسی جای خودشه..و همونطور که هرگُلی یه بویی داره..
    هیفای عزیز هیفای بوفیه, مریم عزیز مریم بوفیه..
    بخدا حرفهای خاله زنکی نفرت انگیزن.. چرا روح و روانتونو آلوده این حرفها میکنید..
    اینجا قراره ما آرامش بگیریم.. دور هم اوقات خوب و به یاد ماندنی رو بگذرونیم..
    همین جا اعلام میکنم:
    چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه ! چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه ! چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن ! چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه ! اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
    منو با محبتت بزن همینو بس.. :8: :8: :8:

نمایش یا پنهان متنهر وقت با بابای کوروش کَل کَل میکنم میگه گفتن باید زَنو با بوس بزنیش.. 824

• بچه مثبت

ممنون هیفای عزیز :46:
    نامه زیبایی بود

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• arash52

استغفرالله ربي و اتوب اليه :43:

• ژنرال

بر شیطون لعنت !

• دلشاد

آبجی یکتای عزیز امیدوارم هر کودورتی هست برطرف بشه و باز هم شما دو عزیز را دور هم ببینیم چون هر دو شما برام عزیزید :6:

• Aramesh

نقل قول: maryamlondon1
    متاسفانه خیلی دیر شده با خوندن این تاپیک اشکم سرازیر شد ولی حیف که زمان برنمیگرده ..حیف خیلی دیر شده ارزوی خوشبختی برات دارم

وقتی که ما نمیتونیم بدیها و خطاهای همدیگه رو ببخشیم..
    اونوقت چطور انتظار داریم که خدا خطاهای ما رو ببخشه..
    واقعاً چی دیر شده؟!
    ببخشش!
    گذشت!
    خواهش میکنم الگوهای خوبی باشید همچون قبل... 1014

• The one

نازنين جان اونهايي كه در جريانن ميدونن كه چه كسي بدترين توهينها و تهمتها رو تحمل كرد ولي بازم به خاطر خدا بخشيد... اين نامه همونجور كه نوشتم از روي مهر بود نه پوزش ، ولي مثل اينكه باز اين دلم خطا كرد ... اشكالي نداره ... محبت ارزش امتحان شدن رو هميشه داره... 

• Aramesh

نازنين جان اونهايي كه در جريانن ميدونن كه چه كسي بدترين توهينها و تهمتها رو تحمل كرد ولي بازم به خاطر خدا بخشيد... اين نامه همونجور كه نوشتم از روي مهر بود نه پوزش ، ولي مثل اينكه باز اين دلم خطا كرد ... اشكالي نداره ... محبت ارزش امتحان شدن رو هميشه داره... 

هیفا عاقلتر از اونی که من بخوام چیزی بگم..
    همین جا بس..
    ما که قرار نیست به جای خدا قضاوت کنیم و گناهان همدیگه رو بشماریم و به رخ هم بیاریم..
    اگه از من میشنوی اگر کسی به یک طرف صورتت سیلی زد، طرف دیگر صورتت را به او بده..

ووووووول کنید حرفهای خاله زنکی رو به خدا..
    تصویر در دسترس نیست

• hadi04

نامه قشنگي بود آبجي بزرگه ولي قشنگترش اينه كه هر دوتاييتون كوتاه بيايد و همديگه رو ببخشيد درست نيست به خدا سن هر دوتاييتون از من بزرگتره شما الگوي ما هستيد
    درسته دلخوري به سن كاري نداره و واسه همه پيش مياد ولي بايد هر دوتاييتون نشون بديد كه روش برخورد كردن با دلخوري به سن ربط داره و يه برخورد گذشت گونه باهاش داشته باشيد
    هر دوتاييتون رو دوست دارم و برام عزيز هستيد لطفا براي گل روي همه بچه هاي سايت همينجا همديگه رو ببخشيد و رفاقت رو ادامه بديد :1:

• The one

راستش من اين تاپيك رو به خاطر اين زدم كه اگه غيبتم طولاني شد كسي اونرو يه واكنش خاله زنكي يا مشابه اون حساب نكنه... در واقع يه راهي هست كه بايد برم ...
    همونطور هم كه گفتم سبب نيومدنم فقط خودمم... پيام اخلاقي تاپيك بسته شدن يه بحث عقيم بود .. نه كش دادنش.. همين.. مرسي..شاد باشيد:46:

• hadi04

راستش من اين تاپيك رو به خاطر اين زدم كه اگه غيبتم طولاني شد كسي اونرو يه واكنش خاله زنكي يا مشابه اون حساب نكنه... در واقع يه راهي هست كه بايد برم ...
    همونطور هم كه گفتم سبب نيومدنم فقط خودمم... پيام اخلاقي تاپيك بسته شدن يه بحث عقيم بود .. نه كش دادنش.. همين.. مرسي..شاد باشيد:46:

هيفا؟
    بابا بي خيال
    به خدا اعصابم از ديشب به هم ريخته
    يعني اينقده واست بي ارزشم كه به حرفهام توجهي نكردي آبجي؟
    تو رو خدا نرو من تازه خوب شدم ميخوام بيام سايت اونوقت تو ميخواي دوباره بري؟
    اينو نميگم كه باعث موندنت بشما دارم ميگم كه يادت بياد بارها بهت گفتم اگه تو توي سايت نباشي من هم نميتونم بيام سايت يادت مياد كه همشو نمينويسم چون ميدونم خوب يادت هست پس اگه رفتي و مدت زيادي نيومدي اگه برگشتي منتظر من نباش چون من خيلي وقته كه رفتم همين

• The one

هادي جان ..تو رو خدا ... سوتفاهم نشه ...باور كن نميتونم ... اگه برات ارزش دارم اجازه ي اين مرخصي رو بهم بده..شايدم زود درمان شدم نميدونم ...فقط اگه قرار باشه تو هم ازم برنجي دووم نميارم...

• sib

ای باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :62: :62: :62:

• دلشاد

واقعا برای هر دوتاتون متاسفم مگه بچه شدید یه روز باهم قهر میکنید یه روز سایت نمیاید بابا جمع کنید بساطتو نو 368 368 368

• sib

انقده لجم میگیره از این کارا که نگو :21:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: