₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نظر شما چیه؟!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نظر شما چیه؟!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

نظر شما چیه؟!!!

2994 بازدید، 58 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

امروز یه اس ام اس برام اومد که بدجوری فکرم رو مشغول کرده

سرانجام کشف شد که صاحب بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند. ( روسکین )

نظر شما چیه؟

1 سپاس: javad1020

• دلشاد

بنظر من زیاد فکرتو با این چیزها مشغول نکنی بهتره :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: دیااکو
    سرانجام کشف شد که صاحب بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند. ( روسکین )

852 باور میکنید چند روزه منم دقیقا به همین مورد فکر میکنم اونم شدیدا؟؟؟؟؟؟

مرسی بابت تاپیک :3:

• mojde

ديااكوي عزيز من در مورد اين قضيه هميشه سوال داشتم واقعا چه چيزي در قلب مردا هست كه ميتونن خيلي سريع عاشق بشن و بعد فارق؟چي باعث ميشه كه خيلي زود ميتونن دل ببندن و دل ببُرن.آيا دليلش يك قضيه فيزيولوژي يا ذاتيه كه در نهاد اوناست و شاخه به شاخه شدن رو راحت ميتونن بپذيرن يا از بي قيدي دلشونه؟من خودم نميتونم زود به هر رابطه اي ليبل عشق بزنم كلي بايد اون رابطه و خودمو طرفمو محك بزنم اما يه مرد زود به هر خوش آمدن و دوستي و تفاهمي اسم عشق ميده اينجاست كه رابطه هامون ترك بر ميداره چون تعريف ما زنا از عشق خيلي عميقه و وقتي كسي بهمون ميگه عاشقتم توقع راحت دل كندن رو از دلش نداريم و فكر ميكنيم طرف عين شخصيتهاي فيلماي فارسي سر ميده واسمون. الان ميفهمم كه ما تو تعريف عشق مشكل داريم از هر چي كه خوشمون مياد ميگيم عاشقشم اما .... اينا عشق نيست .البته اين نظر منه مرسي از تاپيكت 282

• gilas

نظر شما چیه؟

خوبه :4:

• Ahora Quien

گشنمههههههههههههه
    نمایش یا پنهان متنفکر کنم تاپیک رو اشتب اومدم .... ببچخید :9:

• ماهی

سرانجام کشف شد که صاحب بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند.

کاملا درسته..
    به نظرم مردها طول می کشه تا بفهمن که از زن چی می خوان.بعضی ها زود می فهمن بعضی ها دیرتر و بعضی ها اصلا نمی فهمن..وقتی بفهمن از زن چی می خوان دیگه عاشق نمی شن..

• دیااکو

نقل قول: mojde
    ديااكوي عزيز من در مورد اين قضيه هميشه سوال داشتم واقعا چه چيزي در قلب مردا هست كه ميتونن خيلي سريع عاشق بشن و بعد فارق؟

فقط یه جواب داره و اونم خودبینیه، وقتی کسی عاشق میشه یعنی کلیت معشوق رو می پرسته، ولی در اکثر عشاق ما می بینیم که معشوق باید باب میل عاشق عمل کنه تا مورد قبول اون قرار بگیره، عاشق تقلبی به عشقش به عنوان یه مایملک نگاه می کنه که باید رفتارهاشو با رفتارهای عاشق منطبق کنه نه یک فرد آزاد که شخصیت و رفتارهاش باعث شده که مورد عشق قرار بگیره. این مشکلیه که در اکثر مردهای ایرانی هست و از نسلها پیش تو رگ و خون ما رفته،

• mojde

فقط یه جواب داره و اونم خودبینیه، وقتی کسی عاشق میشه یعنی کلیت معشوق رو می پرسته، ولی در اکثر عشاق ما می بینیم که معشوق باید باب میل عاشق عمل کنه تا مورد قبول اون قرار بگیره، عاشق تقلبی به عشقش به عنوان یه مایملک نگاه می کنه که باید رفتارهاشو با رفتارهای عاشق منطبق کنه نه یک فرد آزاد که شخصیت و رفتارهاش باعث شده که مورد عشق قرار بگیره. این مشکلیه که در اکثر مردهای ایرانی هست و از نسلها پیش تو رگ و خون ما رفته،

كاملا درسته اين يعني اگر مالِ من بود هر انچه كه من دوست دارم من عاشقشم و اگر نبود هيچ .كه در مفاهيم ما و اونچه از حافظ و سعدي و از مولانا ياد گرفتيم اين عشق نيست. خريدِ،معاملست با هدف كامروايي بازم ممنون از مطلبت
    311

• farzane

واقعا خیلی خوب گفتی دیااکو جان واقعا موافقم و کاملا شک ندارم درسته چون خیلی دیدم و روز به روز آمار زیاد تری دارم میبینم :32: به جز یه تعداد خیلی کم مردها که روز به روز شمار اونام داره میاد پایین 370
    با اون از دسته مردا باید اینجوری کرد مهلت حرف هم بهشون نباید داد آدم چه برسه باورشون کنه 414 1046

1189

• Kishe Mehr

هر کی زود آره بگه زود هم نه میگه :24:

• arash52

دیااکو,

من عاشق سوالاي توام ديا :4:

• ali41

خواستم تشکر کنم همین :46:

• ali41

شرمنده تکراری شد

• Aramesh

نظر شما چیه؟

اصولاً این تیپ آدمها زود لو میرن.. و خیلی زود در عمل جا میزنن ..
    فقط مختص مردها نمیشه.. در مورد خانمها هم ممکنه دیده بشه ولی خب میتونم بگم کمتر..
    و درنهایت هیچ کَس کامل نیست.. همیشه باید بهترینو ما بسازیم.. حتی مرد دمدمی مزاج یا عاشق پیشه رو میشه با هنر عشق رام کرد... و هیچ چیز نشد نداره... عشق نگهداری میخواد.. باید برای عشقت متفاوت باشی نیازی نیست از رو کتاب بلد باشی.. کافیه از خودت بگذری و دوستش داشته باشی.. لازم نیست هر دقیقه از احساست بگی.. باید پیچیده و دلربا باشی و لحظه های سوزان عاشقی رو خلق کنی.. و اونو همیشه تازه و تشنه نگه داری..
    تصویر در دسترس نیست

• دیااکو

نقل قول: ماهی
    به نظرم مردها طول می کشه تا بفهمن که از زن چی می خوان.بعضی ها زود می فهمن بعضی ها دیرتر و بعضی ها اصلا نمی فهمن..وقتی بفهمن از زن چی می خوان دیگه عاشق نمی شن..

به قول فردوسی پور اجازه دارم قانع نشم
    به نظر من اتفاقأ کسایی که زود زود عاشق می شند دقیقأ می دونند که چی میخان، ارضاء شدن تمایلات خودش، حالا در هر فردی این تمایلات متفاوته می تونه روحی روانی باشه یا جنسی ولی اگه روزی بتونه زن رو بشناسه و خواسته های اون رو بفهمه و فقط در صدد ارضاء تمایلات خودش نباشه و با دنیای قشنگ زنونه آشنا بشه اون وقته که عاشق میشه و دیگه تمایلات خودش اولویت نیست و طرفش و خواسته هاش براش مهم میشه و اون وقته که می فهمه دنیا اگه زنونه بود چقدر قشنگ تر بود.
    مگه زن چی میخاد که اگه مرد بفهمه عاشقش نمی شه؟ مگه به غیر از دوست داشتن بی قید و شرط چیز دیگه ایه؟ من به چشم خودم دیدم که خانمها در قبال عشق چه فداکاریهایی کردند.
    لب کلام جمله بالا اینه مردهایی که فقط تمایلات خودشون براشون مهمه با دیدن کوچکترین چیزی خلاف تمایلات از به اصطلاح عشقشون خسته می شند و سراغ یه نفر دیگه می رند تا این تمایلات رو ارضاء کنه و این چرخه بودن توقفه چون هر زنی شخصیت خودش رو داره و هیچکی نمی تونه مثل موم تو دستای عاشق تقلبی باشه.
    نقل قول: farzane
    با اون از دسته مردا باید اینجوری کرد مهلت حرف هم بهشون نباید داد آدم چه برسه باورشون کنه

اول به قول بزرگی باید بصیرت شناختشون رو پیدا کنی چون معمولأ اینطور مردایی خیلی رومانتیک تر و خواستنی تر هستند. به اینا می گند عشاق حرفه ای
    نقل قول: Kishe Mehr
    هر کی زود آره بگه زود هم نه میگه

عشق رخت چرک نیست که رو هر بندی آویزونش کنی، پس کسی که زمان گذاشت و مقاومت بند و تمیزی بند رو برای آویزون کردن لباسش تست کرد اون وقت باید بدونی لباسش رخت چرک نیست کاکو

• دیااکو

نقل قول: ماهی

به قول فردوسی پور اجازه دارم قانع نشم
    به نظر من اتفاقأ کسایی که زود زود عاشق می شند دقیقأ می دونند که چی میخان، ارضاء شدن تمایلات خودش، حالا در هر فردی این تمایلات متفاوته می تونه روحی روانی باشه یا جنسی ولی اگه روزی بتونه زن رو بشناسه و خواسته های اون رو بفهمه و فقط در صدد ارضاء تمایلات خودش نباشه و با دنیای قشنگ زنونه آشنا بشه اون وقته که عاشق میشه و دیگه تمایلات خودش اولویت نیست و طرفش و خواسته هاش براش مهم میشه و اون وقته که می فهمه دنیا اگه زنونه بود چقدر قشنگ تر بود.
    مگه زن چی میخاد که اگه مرد بفهمه عاشقش نمی شه؟ مگه به غیر از دوست داشتن بی قید و شرط چیز دیگه ایه؟ من به چشم خودم دیدم که خانمها در قبال عشق چه فداکاریهایی کردند.
    لب کلام جمله بالا اینه مردهایی که فقط تمایلات خودشون براشون مهمه با دیدن کوچکترین چیزی خلاف تمایلات از به اصطلاح عشقشون خسته می شند و سراغ یه نفر دیگه می رند تا این تمایلات رو ارضاء کنه و این چرخه بودن توقفه چون هر زنی شخصیت خودش رو داره و هیچکی نمی تونه مثل موم تو دستای عاشق تقلبی باشه.
    نقل قول: farzane
    با اون از دسته مردا باید اینجوری کرد مهلت حرف هم بهشون نباید داد آدم چه برسه باورشون کنه

اول به قول بزرگی باید بصیرت شناختشون رو پیدا کنی چون معمولأ اینطور مردایی خیلی رومانتیک تر و خواستنی تر هستند. به اینا می گند عشاق حرفه ای
    نقل قول: Kishe Mehr
    هر کی زود آره بگه زود هم نه میگه

عشق رخت چرک نیست که رو هر بندی آویزونش کنی، پس کسی که زمان گذاشت و مقاومت بند و تمیزی بند رو برای آویزون کردن لباسش تست کرد اون وقت باید بدونی لباسش رخت چرک نیست کاکو
    نقل قول: arash52
    من عاشق سوالاي توام ديا

منم عاشق زیر کار در رویی توام، مهندس زمان بذار و از تجرباتت بنگار

• The one

مرسی دیااکو جان ...امیدوارم حداقل نامرد بودنو به دلخستګی از عشق ترجیح ندیم :24:

• levrone

ولی در اکثر عشاق ما می بینیم که معشوق باید باب میل عاشق عمل کنه تا مورد قبول اون قرار بگیره، عاشق تقلبی به عشقش به عنوان یه مایملک نگاه می کنه که باید رفتارهاشو با رفتارهای عاشق منطبق کنه نه یک فرد آزاد که شخصیت و رفتارهاش باعث شده که مورد عشق قرار بگیره. این مشکلیه که در اکثر مردهای ایرانی هست و از نسلها پیش تو رگ و خون ما رفته،

فرض کن یه پسره با یه دختره تریپ داره!
    مثلا زنگ میزنه: سلام! خوبی؟ عزیزم هماهنگ کن شام بریم بیرون!
    دختره: ای وای عزیزم! من امروز خونه عمم دعوتم! شرمنده! باشه فردا!
    پسره: باشه!

روز بعد: عزیزم میای بریم بیرون یه دوری بزنیم؟
    دختره: ااااااااااااا ! کاش زودتر میگفتی! اتاقم به هم ریختس دارم جم و جورش میکنم. شرمنده باشه واسه فردا.
    پسره: باشه!

روز بعدی: عزیزم بریم سینما؟
    دختره: امروز وقت آرایشگاه دارم عزیزم. یک هفتس تو نوبتم! امروز نمی تونم و قس علیهذا ...(حالا کره بز با دوست پسر دیگش قرار داره!)
    پسره اسکل: باشه!

دو روز بعد...
    دختره تلفن میزنه: سلام عزیزم! میخوام برم بیرون خرید. میای بریم؟
    پسره: سلام عزیزم. الان با دوستام اومدیم سالن فوتبال. باشه وقتی برگشتم.
    دختره: اصلا نمیخوام! برو با همون دوستات! اونا برات مهمترن ...

بلانسبت دخترای ایتجا، هم خداوکیلی همینجوری نیست؟! آقایون مظلوم واقع شدن ...

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: