₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نظر شما چیه؟!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نظر شما چیه؟!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

نظر شما چیه؟!!!

2994 بازدید، 58 پست، نویسنده: دیااکو

• Holtek

نقل قول: دیااکو
    نظر شما چیه؟

يه رفيق داشتم فاميليش نظري بود ، هر وقت ميگفيم نظرت چيه ؟ ميگفت : نظري نظري ندارد.
    نقل قول: mojde
    آيا دليلش يك قضيه فيزيولوژي يا ذاتيه كه در نهاد اوناست و شاخه به شاخه شدن رو راحت ميتونن بپذيرن يا از بي قيدي دلشونه؟

فكر كنم من اشتباهي شدم :7:
    نقل قول: ali41
    عاشق بسوزه به پای معشوقی که همه را میبیند و آغوشش برای همه باز است ؟

اينو قبول دارم
    نقل قول: levrone
    (حالا کره بز با دوست پسر دیگش قرار داره!)

يه دختري رو ميشناختم كه همزمان با 7 تا پسر دوست بود و برام جالب بود كه چطوري اينارو هماهنگ ميكنه كه باهم تلاقي نداشته باشن

• levrone

نقل قول: Dr.GSM
    يه دختري رو ميشناختم كه همزمان با 7 تا پسر دوست بود و برام جالب بود كه چطوري اينارو هماهنگ ميكنه كه باهم تلاقي نداشته باشن

خدا پدر مادرتو بیامرزه! یکککککککککی سراغ داری؟!

• ژنرال

levrone,
    :83:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

این عشق هم از اون واژه هاس که خیلی در حقش ظلم شده!

البته منظورم عشق بین مرد و زنه وگرنه عشق بین خدا و انسان که کلاً بحث متفاوتیه.

هرکسی یه تعریفی از عشق داره و شاید در بدو امر خیلی از این تعاریف هم شبیه به هم به نظر برسه اما کمی که دقیق تر نگاه میکنی، میبینی خیلی تفاوت وجود داره و تلقی ها از عشق چقدر متفاوته.

چیزی من که خیلی دقت کردم اینه که بیشتر ما ایرانیها تصورات خیلی شاعرانه و تخیلی و فانتزی ای از عشق داریم.
    دریای بیکران و ذوب شدن و غرق شدن و . . .
    واقعیت اینه که تو میدون زندگی و مخصوصاً با کمی گذر زمان، خیلی از این تعاریف فانتزی رنگ میبازه...
    کم کم نقص ها، کمبودها و ایراداتی که هر انسانی داره، خودش رو نشون میده و تازه واقعیت خشن زندگی، نمایان میشه.
    تضادها عیان میشه و خیلی چیزای دیگه...

به نظرم این که ما چه تعریف یا تلقی ای از عشق داریم، خیلی مهم نیست؛ مهم اینه که وقتی زن و مردی میخوان وارد یه رابطه ی جدی بشن، تلقی و نوع نگاهشون به عشق یکسان و یا لااقل نزدیک به هم باشه. ویا اینکه بتونن به یه نقطه مشترک برسن.

تازه بعد از این هم باز مرحله ی مهمتری وجود داره که اونم نگهداری و مراقبت از عشقه.

در غیر اینصورت نتیجه همینی میشه که توی خیلی از رابطه ها میبینیم. چون تلقی هر کدوم از طرفین، از عشق، یه چیز متفاوتی بوده و فقط در "لفظ عشق" مشترک بودن با هم.

• Holtek

خدا پدر مادرتو بیامرزه! یکککککککککی سراغ داری؟!

اين مال خيلي وقت پيشا بود كه مثل شما جووون بودم

• دیااکو

نقل قول: Aramesh
    همیشه باید بهترینو ما بسازیم.. حتی مرد دمدمی مزاج یا عاشق پیشه رو میشه با هنر عشق رام کرد... و هیچ چیز نشد نداره... عشق نگهداری میخواد.. باید برای عشقت متفاوت باشی نیازی نیست از رو کتاب بلد باشی.. کافیه از خودت بگذری و دوستش داشته باشی.. لازم نیست هر دقیقه از احساست بگی.. باید پیچیده و دلربا باشی و لحظه های سوزان عاشقی رو خلق کنی.. و اونو همیشه تازه و تشنه نگه داری..

بذار از تجربیاتم بگم :4:
    چندین سال پیش با یه خانم آشنا بودم که تو خانواده ای بزرگ شده بود که 5 تا برادر داشت (دل و جرأت منو حال می کنی) و همین خانواده مرد سالار باعث شده بود که اون آدمی باشه که کمتر نظر خودش رو بگه و تابع باشه، باور کنید این دختر هیچی برای دوست داشتن کم نداشت ولی هیچ وقت تو دل من جا نگرفت، می دونید مثل چیه؟ دیدید که یه آدم بزرگسال وقتی سعی می کنه عکسش خوب بیفته و فیگور می گیره چقدر بد عکس میشه و یه بچه که نمی دونه دوربین چیه هیچوقت عکسش بد نمیوفته. آدم اگه تو یه رابطه سعی کنه خودش نباشه و برای نگهداری کسی جور دیگه ای رفتار کنه هیچوقت نمی تونه یه آدم مقبول باشه، گفتم وقتی آدم عاشق میشه عاشق کلیت طرفش میشه و این حس باید متقابل باشه تا یه رابطه درست شکل بگیره.

دختره: امروز وقت آرایشگاه دارم عزیزم. یک هفتس تو نوبتم! امروز نمی تونم و قس علیهذا ...(حالا کره بز با دوست پسر دیگش قرار داره!)

رفیق یه رفیقی داشتم که از عشاق حرفه ای بود تو نوجوونی یه راه حل بهم نشون داد که خدایی کار می کنه، من تو دوره خودم که هنوز به کمندی گرفتار نشده بودیم به کار بستم و نتیجه گرفتم. راه حل ساده ایه، اوایلی که میخاهید آشنا بشید تریپ عاشقانه بذارید خفن، وقتی طرف مربوطه نرم شد شروع کنید به دور شدن و کمتر زنگ بزنید و مسائل کاری رو بهونه کنید و...
    بعد ببینید چی میشه
    حالا اصرار از اونه و انکار از شما
    شاید این رو شوخی تلقی کنی ولی انجام بده خدایی جواب می ده
    اون دوستم وحید، سگ پدر در آن واحد شصت تا دوست دختر داشت و همشون هم می دونستند و همشون هم امید داشتند که اون از 59 نفر دیگه بگذره به خاطر اونا، جالبه قیافشم معمولی بود ولی زبون داشت و ذاتأ روانشناس بود،

نقل قول: The one
    به نظرم اوضاع کسانیکه در یک زمان عاشق چند نفرن بدتره و البته شامل زن و مرد هم میشه...جالب اینه که طاقت دیدن خوشبختی یک در صد از معشوقه یا معشوقهای متعددشون رو هم ندارن و البته باز هم شامل زن ومرد میشه.. :3:
    به نظرم اسم عشق داره لوث میشه، یه نفر می تونه در یک زمان با چند نفر باشه ولی نمی تونه عاشق باشه. عشق حرمت داره. من اعتقاد دارم که عشق (در صورت خوش شانسی) فقط یک بار اتفاق میفته و لا غیر
    مرسی دیااکو جان ...امیدوارم حداقل نامرد بودنو به دلخستګی از عشق ترجیح ندیم

• mami

سرانجام کشف شد که صاحب بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند.

از همون سر اول كشف شده بود:1:
    مردان زود به زود عاشق :94:

• دیااکو

نقل قول: ali41
    شرط عاشقی محبته و عاشقی رابطه ای یونیک و منحصر بفرده و قابل تعویضه ... چرا که عاشق شاید در میسر غلطی قرار گرفته .... عاشق بسوزه به پای معشوقی که همه را میبیند و آغوشش برای همه باز است ؟ من این را حماقت و اشتباه عاشق ساده لوح میدانم .....

من اینی که عشق قابل تعویضه رو قبول ندارم، شاید منظور شما رابطست که می تونه تعویض بشه ولی اگه یه رابطه ای لیاقت اینو داشت که اسمش عشق بشه دیگه قابل تعویض نیست، رابطه می تونه اتفاقی پیش بیاد و آدم در مورد اون رابطه اشتباه کنه ولی عشق از شناخت میاد و اگه در عشق، آدم اشتباه کنه باید به طور جدی تو خودش کنکاش کنه. شاید ما داریم در مورد یه چیز صحبت می کنیم ولی اصطلاحاتمون با هم فرق می کنه چون من معتقدم انسان اجازه داره روابط متعددی رو تجربه کنه ولی حق داره فقط یه بار عاشق بشه.

• Aramesh

آدم اگه تو یه رابطه سعی کنه خودش نباشه و برای نگهداری کسی جور دیگه ای رفتار کنه هیچوقت نمی تونه یه آدم مقبول باشه، گفتم وقتی آدم عاشق میشه عاشق کلیت طرفش میشه و این حس باید متقابل باشه تا یه رابطه درست شکل بگیره.

مگه میشه آدم خودش نباشه.. آخه تا کی.. اصلاً برای نگهداشتن یه رابطه عشقی و همیشگی نمیشه که نقش بازی کنی.. یا خودت نباشی.. مثل این میمونه که توو خونه ی خودت راحت نباشی..
    اگه زیاد براش بمیری و کلیتت اون بشه.. جذابیتتو کامل از دست میدی.. به هر حال شاید منظورمو درست متوجه نشدید دیا جان.. دلربا بودن هنر است.. :9: وقس معهذا...
    :51:

• دیااکو

نقل قول: ژنرال
    واقعیت اینه که تو میدون زندگی و مخصوصاً با کمی گذر زمان، خیلی از این تعاریف فانتزی رنگ میبازه...
    کم کم نقص ها، کمبودها و ایراداتی که هر انسانی داره، خودش رو نشون میده و تازه واقعیت خشن زندگی، نمایان میشه.
    تضادها عیان میشه و خیلی چیزای دیگه...

متأسفانه ما اسم هر رابطه ای رو عشق می ذاریم، عشق همون طوری که گفتم از شناخت میاد.
    بذارید یه مثال ملموس بزنم که قبلأ هم گفتم، رابطه یک مادر با بچش، شاید بچه اون زیباترین و سالمترین و باهوشترین بچه دنیا نباشه ولی یه بچه زشت و بداخلاق هم برای مادرش بهترین بچه دنیاست، یک رابطه که احساس خالصه، حالا رابطه ای که بشه اسم عشق رو روش گذاشت یه چیزیه تو همین مایه ها، شاید اون زیباترین و خوش اخلاق ترین زن یا مرد روی زمین نباشه ولی در نظر عاشق بهترینه، همون طوری که مادر بچش رو بهترین تو دنیا می دونه.

• Kishe Mehr

راستش عده ای از این کار نیت بدی ندارن و عده ای هم دارن. اونایی که نیت بدی ندارن تا یکی رو می بینن میگن اخ جون خدا رو شکر این بهترین کسی هست که توی عمرم باهاش مواجه شدم. غافل از اینکه تا یکی دیگه رو می بینن میگن نه این یکی بهترین ادمی هست که دیدم! و این روال کمافی السابق تکرار می پذیره.
    اما اونایی که نیت غیرخوب دارن رو باید بشینی تا اخر پاییز جوجه هاش رو بشماری تا از نیتش اگاه بشی!!! که البته زن و مرد هم نداره

• mami

سرانجام کشف شد که صاحب بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند.

از همون سر اول كشف شده بود:1:
    اينم از مرداني كه زود به زود عاشق ميشن :94:

• mz56mz

بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند

موافقم

• toranj

الان خانوما هم زودی عاشق میشن... 245

• ماهی

به نظر من اتفاقأ کسایی که زود زود عاشق می شند دقیقأ می دونند که چی میخان

اگه می دونستن چی می خوان که ارضا می شدن سراغ کس دیگه نمی رفتن..اونا فکر می کنن اینی که امروز دیدن همونه که می خوان ..بعد در مورد نر بعدی هم همین فکرو می کنن و قس علیهذا :4: االبته این پیزی که گفتم در مورد زن و مرد هر دو هست..

• Aramesh

نقل قول: ماهی
    اگه می دونستن چی می خوان که ارضا می شدن سراغ کس دیگه نمی رفتن..اونا فکر می کنن اینی که امروز دیدن همونه که می خوان ..بعد در مورد نر بعدی هم همین فکرو می کنن و قس علیهذا االبته این پیزی که گفتم در مورد زن و مرد هر دو هست..

:83:
    این نَرِ با پیزی یه ربطی با هم دارن... :9: :10:

نمایش یا پنهان متنماهییییییی.... :9: :10: :6:

• ali41

نقل قول: ژنرال
    به نظرم این که ما چه تعریف یا تلقی ای از عشق داریم، خیلی مهم نیست؛ مهم اینه که وقتی زن و مردی میخوان وارد یه رابطه ی جدی بشن، تلقی و نوع نگاهشون به عشق یکسان و یا لااقل نزدیک به هم باشه. ویا اینکه بتونن به یه نقطه مشترک برسن.
    تازه بعد از این هم باز مرحله ی مهمتری وجود داره که اونم نگهداری و مراقبت از عشقه.
    در غیر اینصورت نتیجه همینی میشه که توی خیلی از رابطه ها میبینیم. چون تلقی هر کدوم از طرفین، از عشق، یه چیز متفاوتی بوده و فقط در "لفظ عشق" مشترک بودن با هم

محسن جان مرسی موافقم باهات

• ali41

تشکر از شما دوست گلم دیااکوی عزیز :46:

• ali41

ممنونم از نظرات شما :46:

• SaMaN TaJ

دختره تلفن میزنه: سلام عزیزم! میخوام برم بیرون خرید. میای بریم؟

اونم مگه بخوان خرید برن دیگه......وگرنه تفریحاشون با بقیس :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: