ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Galexy
سوال خوب! دیالوگا خوب!
Aramesh
والا به خدا ما توو عمرمون اگه اینقدر بی وجدان بوده باشیم..
ali41
maryamlondon1
چه بگم والله تو این زمانه عشق فقط هوس شده عین یک پیراهن امروز خودت میکشی که اون داشته باشی بعد از دوروز که از مد میاافته میری دنبال مد جدید .. تنوع وسو استفاده از واژه مقدس عشق
از سنایی غزنوی
عشق بازیچه و حکایت نیست در ره عاشقی شکایت نیست
حسن معشوق را چو نیست کران درد عشاق را نهایت نیست
مبر این ظن که عشق را به جهان جز به دل بردنش ولایت نیست
رایت عشق آشکارا به زان که در عشق روی و رایت نیست
عالم علم نیست عالم عشق رویت صدق چون روایت نیست
هر که عاشق شناسد از معشوق قوت عشق او به غایت نیست
هر چه داری چو دل بباید باخت عاشقی را دلی کفایت نیست
به هدایت نیامدست از کفر هر کرا کفر چون هدایت نیست
کس به دعوی به دوستی نرسد چون ز معنی درو سرایت نیست
نیک بشناس کانچه مقصودست بجز از تحفه و عنایت نیست
shaparak64
عالی گفتی
چه ربطی داره بهروز؟؟؟ اینی که تعریف کردی که کار شبانه روزیه پسراست، حالا یکی پیدا شده پوز پسرا رو میزنه زورتون گرفته؟
هاچو هاچو
ali41
ماهی
Holtek
soheyla
سلام و سپاس
نظرات خیلی جالب بودن
از هر سو که به عشق نگاه بشه رنگی متفافت خواهد داشت .
آدما تو این دنیا خیلی زیادن . نمیشه که همه مثل هم عاشق و فارق بشن . عشق از دیدگاههای مختلفی بررسی میشه . و هیچ بررسی مثل بقیه نیست .
ولی تنها چیزی که ثابت شده اینه که عشق عاقبت خوشی نداره
اگه یه آقا به خانمی که میخواد باهاش رابطه ای داشته باشه بگه که من بارها عاشق شدم یا اگه بگه یکبار عاشق شدم حس نفرت رو درخانم بیدار میکنه
ولی اگه بگه من قبل از شما چند نفر یا یک نفرو دوست داشتم معقولتر به نظر میرسه .
نتیجه گیری اخلاقی :
خودتون و با عشق و تفسیراتش خسته نکنید
چون :
دوست داشتن زیباتر و و الاتر از عشقه
مرد هستن دیگه چیکارشون میکه کرد . جون بجونشون کنن حریص و بی بندو بار هستن ...
دیااکو
بذار یه خود زنی دیگه هم بکنم
مردانی که بیشتر از حقوق و هنجار زنان دفاع می کنند خود بیشتر از دیگران به نهاد زن می تازند. ارد بزرگ
صداقتت رو تحسین می کنم ولی هر چیزی که منطبق با وافعیتهای امروز باشه که درست نیست، مثلأ همین صداقت مطمئنأ در جامعه امروز عاملی برای پیشرفت نیست، شما در روابط، بازار، سیاست و... می بینید که دروغ و بی صداقتی غوغا می کنه و اگه آدم بخاد صادق باشه کلاهش پس معرکست پس ما با نیازهای امروز جامعه کاری نداریم و با واقعیتهای انسانی میخایم روبه رو بشیم،که صد البته عمل کردن به اونا در شرایط امروز جامعه خیلی سخته.
همون طوری که گفتم حرف کلی من اینه که آدمها می تونند در زندگی روابط متعددی رو تجربه کنند و مطمئنأ در این روابط عاطفه و صداقت هم هست ولی یه روزی (البته اگه خوش شانس باشه) آدم به یه رابطه می رسه که رنگ و بوی دیگه ای داره، شاید نتونم توصیفش کنم ولی بهترین توصیف براش همون رابطه مادر به فرزنده، بچه یه مادر زیباترین و دوست داشتنی موجود تو دنیاست، با همه نواقصش دوست داشتنیه، شاید بچه یکی دیگه دیگه باشه که همه خصوصیات مورد علاقه اون مادر رو داشته باشه و اون مادر می تونه به این خاطر اون بچه رو هم دوست داشته باشه ولی عشقش بچشه، فقط برا بچش بدن ثانیه ای فکر می میره.
اینی که آدم تشابهات رفتاری با هم داشته باشه و برای همین همدیگه رو دوست داشته باشند یه امر طبیعیه که می تونه بین دو تا همجنس هم پیش بیاد ولی عشق تو تعریف من یه چیز دیگست. تکه و قابل تعویض نیست
یه طور دیگه هم میشه گفت، اونا هیجانات اولیه آشنایی با یه نفر جدید رو عشق تفسیر می کنند و بعد از فروکش کردن این هیجانات احتیاج به یه فرد جدید پیدا می کنند، مثل کاشفی که سرزمینهای جدید پیدا می کنه و البته بکر بودن اون سرزمین هیجانات رو دو چندان می کنه.
ا
mojde
ا
من با نظرت موافقم .كاملا درست ميگي اينا هيجانه كه تو وجودمون شعله ميكشه و ما فكر ميكنيم عشقه درست ميگي
arash52
يه جوك يادم افتاد يارو ميگفت اين صداقتت منو كشته ، اين نجابتت منو كشته و قس عليهذا
gilas
نمایش یا پنهان متن
هااان چیه خوب دالم رد میشم دیگهali41
لذت بردم دوست عزیز
Kishe Mehr
The one
malakeh
مردانی که بیشتر از حقوق و هنجار زنان دفاع می کنند خود بیشتر از دیگران به نهاد زن می تازند. ارد بزرگ
با معني و تفكر برانگيز
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→