₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نظر شما چیه؟!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نظر شما چیه؟!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

نظر شما چیه؟!!!

2994 بازدید، 58 پست، نویسنده: دیااکو

• Galexy

:65:
    سوال خوب! دیالوگا خوب! :65:

• Aramesh

نقل قول: SaMaN TaJ
    اونم مگه بخوان خرید برن دیگه......وگرنه تفریحاشون با بقیس

والا به خدا ما توو عمرمون اگه اینقدر بی وجدان بوده باشیم.. 387

• ali41

از نظر کلیه دوستان گلم استفاده کردم :46:

• maryamlondon1

نقل قول: دیااکو
    سرانجام کشف شد که صاحب بیمارترین افکار و خشن ترین قلبها مردانی هستند که زود به زود عاشق می شوند. ( روسکین )

چه بگم والله تو این زمانه عشق فقط هوس شده عین یک پیراهن امروز خودت میکشی که اون داشته باشی بعد از دوروز که از مد میاافته میری دنبال مد جدید .. تنوع وسو استفاده از واژه مقدس عشق :2: تو این زمانه دیگه لیلی ومجنون رومئو و ژولیت وجود ندارن :2:

از سنایی غزنوی

عشق بازیچه و حکایت نیست در ره عاشقی شکایت نیست
    حسن معشوق را چو نیست کران درد عشاق را نهایت نیست
    مبر این ظن که عشق را به جهان جز به دل بردنش ولایت نیست
    رایت عشق آشکارا به زان که در عشق روی و رایت نیست
    عالم علم نیست عالم عشق رویت صدق چون روایت نیست
    هر که عاشق شناسد از معشوق قوت عشق او به غایت نیست
    هر چه داری چو دل بباید باخت عاشقی را دلی کفایت نیست
    به هدایت نیامدست از کفر هر کرا کفر چون هدایت نیست
    کس به دعوی به دوستی نرسد چون ز معنی درو سرایت نیست
    نیک بشناس کانچه مقصودست بجز از تحفه و عنایت نیست

• shaparak64

تحلیلش سخته، ولی واقعا تو این مسئله زن ها خیلی آسیب خوردن ، خیلی بیشتر از مردها. فکر میکنم دلیل اصلیش هم تفاوت تعریف زن و مرد از عشق و عاشقیه :44:و اینکه درصد زنهای احساساتی بیشتر از مردهای احساساتیه ، و در کنار همین مسئله درصد، همیشه زنها و مردهای احساساتی به تور هم نمیفتن که ، خیلی مواقع به صورت نامتناسب با هم جفت میشن
    فقط یه جواب داره و اونم خودبینیه، وقتی کسی عاشق میشه یعنی کلیت معشوق رو می پرسته، ولی در اکثر عشاق ما می بینیم که معشوق باید باب میل عاشق عمل کنه تا مورد قبول اون قرار بگیره، عاشق تقلبی به عشقش به عنوان یه مایملک نگاه می کنه که باید رفتارهاشو با رفتارهای عاشق منطبق کنه نه یک فرد آزاد که شخصیت و رفتارهاش باعث شده که مورد عشق قرار بگیره. این مشکلیه که در اکثر مردهای ایرانی هست و از نسلها پیش تو رگ و خون ما رفته،

عالی گفتی :39:
    نقل قول: levrone
    بلانسبت دخترای ایتجا، هم خداوکیلی همینجوری نیست؟! آقایون مظلوم واقع شدن ...

چه ربطی داره بهروز؟؟؟ اینی که تعریف کردی که کار شبانه روزیه پسراست، حالا یکی پیدا شده پوز پسرا رو میزنه زورتون گرفته؟ :4:
    نقل قول: Dr.GSM
    يه رفيق داشتم فاميليش نظري بود ، هر وقت ميگفيم نظرت چيه ؟ ميگفت : نظري نظري ندارد.

:23::23:

• هاچو هاچو

خب این بر میگرده به احساسات آقایون که منعطف تره اون پیامی که برای شما اومده ایرانسل امروز واسه منم فرستاد :4: هر روز واسم اس ام اس میده،کم کم دارم دلبستش میشم 806

• ali41

نقل قول: هاچو هاچو
    خب این بر میگرده به احساسات آقایون که منعطف تره اون پیامی که برای شما اومده ایرانسل امروز واسه منم فرستاد :4: هر روز واسم اس ام اس میده،کم کم دارم دلبستش میشم 806

:23:

• ماهی

نقل قول: Aramesh
    این نَرِ با پیزی یه ربطی با هم دارن... :9: :10:

:83: چی نوشتم من؟ :83:

• Holtek

تا قبل از ازدواج فقط مرگ مي تواند دو عاشق را ازهم جدا کند اما بعد از ازدواج تقريبا هرچيزي مي تواند سبب جدايي آنان شود- قانون مورفي سامرست موام

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    نظرات خیلی جالب بودن 286.
    از هر سو که به عشق نگاه بشه رنگی متفافت خواهد داشت .
    آدما تو این دنیا خیلی زیادن . نمیشه که همه مثل هم عاشق و فارق بشن . عشق از دیدگاههای مختلفی بررسی میشه . و هیچ بررسی مثل بقیه نیست .
    ولی تنها چیزی که ثابت شده اینه که عشق عاقبت خوشی نداره :25: .
    اگه یه آقا به خانمی که میخواد باهاش رابطه ای داشته باشه بگه که من بارها عاشق شدم یا اگه بگه یکبار عاشق شدم حس نفرت رو درخانم بیدار میکنه :62: . خانمه دیگه باهاش راحت نیست و هیچ تکه ای از قلب اون آقارو برای خودش نمیدونه .
    ولی اگه بگه من قبل از شما چند نفر یا یک نفرو دوست داشتم معقولتر به نظر میرسه .
    نتیجه گیری اخلاقی :
    خودتون و با عشق و تفسیراتش خسته نکنید
    چون :
    دوست داشتن زیباتر و و الاتر از عشقه :8: .
    مرد هستن دیگه چیکارشون میکه کرد . جون بجونشون کنن حریص و بی بندو بار هستن ... :3:

• دیااکو

نقل قول: shaparak64
    اینی که تعریف کردی که کار شبانه روزیه پسراست، حالا یکی پیدا شده پوز پسرا رو میزنه زورتون گرفته؟

بذار یه خود زنی دیگه هم بکنم
    مردانی که بیشتر از حقوق و هنجار زنان دفاع می کنند خود بیشتر از دیگران به نهاد زن می تازند. ارد بزرگ
    نقل قول: ali41
    خیلی ساده و بی تکلف و منطبق بر واقعیت جامعه گفتم نه بر اساس معیارهای عاشقی در اشعار و عرفان و ....

صداقتت رو تحسین می کنم ولی هر چیزی که منطبق با وافعیتهای امروز باشه که درست نیست، مثلأ همین صداقت مطمئنأ در جامعه امروز عاملی برای پیشرفت نیست، شما در روابط، بازار، سیاست و... می بینید که دروغ و بی صداقتی غوغا می کنه و اگه آدم بخاد صادق باشه کلاهش پس معرکست پس ما با نیازهای امروز جامعه کاری نداریم و با واقعیتهای انسانی میخایم روبه رو بشیم،که صد البته عمل کردن به اونا در شرایط امروز جامعه خیلی سخته.
    همون طوری که گفتم حرف کلی من اینه که آدمها می تونند در زندگی روابط متعددی رو تجربه کنند و مطمئنأ در این روابط عاطفه و صداقت هم هست ولی یه روزی (البته اگه خوش شانس باشه) آدم به یه رابطه می رسه که رنگ و بوی دیگه ای داره، شاید نتونم توصیفش کنم ولی بهترین توصیف براش همون رابطه مادر به فرزنده، بچه یه مادر زیباترین و دوست داشتنی موجود تو دنیاست، با همه نواقصش دوست داشتنیه، شاید بچه یکی دیگه دیگه باشه که همه خصوصیات مورد علاقه اون مادر رو داشته باشه و اون مادر می تونه به این خاطر اون بچه رو هم دوست داشته باشه ولی عشقش بچشه، فقط برا بچش بدن ثانیه ای فکر می میره.
    اینی که آدم تشابهات رفتاری با هم داشته باشه و برای همین همدیگه رو دوست داشته باشند یه امر طبیعیه که می تونه بین دو تا همجنس هم پیش بیاد ولی عشق تو تعریف من یه چیز دیگست. تکه و قابل تعویض نیست
    نقل قول: ماهی
    اگه می دونستن چی می خوان که ارضا می شدن سراغ کس دیگه نمی رفتن..اونا فکر می کنن اینی که امروز دیدن همونه که می خوان ..بعد در مورد نر بعدی هم همین فکرو می کنن و قس علیهذا

یه طور دیگه هم میشه گفت، اونا هیجانات اولیه آشنایی با یه نفر جدید رو عشق تفسیر می کنند و بعد از فروکش کردن این هیجانات احتیاج به یه فرد جدید پیدا می کنند، مثل کاشفی که سرزمینهای جدید پیدا می کنه و البته بکر بودن اون سرزمین هیجانات رو دو چندان می کنه.
    ا

• mojde

ه طور دیگه هم میشه گفت، اونا هیجانات اولیه آشنایی با یه نفر جدید رو عشق تفسیر می کنند و بعد از فروکش کردن این هیجانات احتیاج به یه فرد جدید پیدا می کنند، مثل کاشفی که سرزمینهای جدید پیدا می کنه و البته بکر بودن اون سرزمین هیجانات رو دو چندان می کنه.
    ا

من با نظرت موافقم .كاملا درست ميگي اينا هيجانه كه تو وجودمون شعله ميكشه و ما فكر ميكنيم عشقه درست ميگي :110:

• arash52

دیااکو,

يه جوك يادم افتاد يارو ميگفت اين صداقتت منو كشته ، اين نجابتت منو كشته و قس عليهذا :4:

• gilas

997

نمایش یا پنهان متنهااان چیه خوب دالم رد میشم دیگه :10:

• ali41

دیااکو,
    لذت بردم دوست عزیز :1:

• malakeh

بذار یه خود زنی دیگه هم بکنم
    مردانی که بیشتر از حقوق و هنجار زنان دفاع می کنند خود بیشتر از دیگران به نهاد زن می تازند. ارد بزرگ

با معني و تفكر برانگيز :37:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: