حتما این جمله رو شنیدین که میگه پدرتو در میارم! مگه بیچاره پدرش کجاش رفته آیــــا؟ اصلا چجوری رفته اونجا؟ برای چی رفته اونجا؟ حالا اینا هیچی ، چطوری میخواد پدرشو از اونجاش در بیاره؟ اصلا اینها به کنار، نوع شدیدتر اون رو بازم حتما شنیدین که میگه چنان پدری از تو در بیارم که کیـــــــــــــــف کنی!!!! اخه مگه پدرشو در آوردن حض حظ حز حذ هظ هز هض کردن داره؟ وااااااااااااااای؟ بیچاره پدرش
منم یه جوک بگم غضنفر میره جهنم از پشت میلهها به یه بهشتی میگه یه لیوان آب خنک بده من, طرف میگه: نمیشه, تو هم کارای خوب میکردی تا میومدی بهشت. غضنفر میگه باشه فردا صبح که آب جوش خواستی پدرتو در میارم
یعنی پدر آن شخص را از کالبد وجودی اش بکشی بیرون و آن را بکنی اندرون فاضلاب های درون شهری و برون شهری ، سپس میتوانید آن ر به کالبد وجودی اش بازگردانید و یا همانگونه رهایش کنید. نمایش یا پنهان متنهاااان چی گفتم
نقل قول: naneh
تو خیلی نازی
مجتبی! فکرر کنم این بنده خدا با این پستش پدرتو در آورداااا ، نه؟ نغمه,
نمنه؟ نمایش یا پنهان متنمرسی نگار جان، خیلی خوش اومدین به سایت و علاوه بر اینکه اوقات خوشی رو براتون ارزومندم از شما تشکر میکنم که اولین پستتون رو افتخار دادین در تاپیک بنده بگذارید
نغمه, منم یاد جکی افتادم که یارو سرشو از دیوار جهنم میکنه توی بهشت و میگه آب جوش نمی خواین؟ اونم میگه نه.. میگه یه موز میدی؟
نقل قول: shaparak64
هاااان 453 چی گفتم 451
اگه خودت فهمیدی به منم بگو
نقل قول: shaparak64
مجتبی! فکرر کنم این بنده خدا با این پستش پدرتو در آورداااا ، نه؟
دقیقــــــــــــــــــــــــــــــــــا زدی توی خال و پدرمو در اورد و توی نامرد هم حض حظ حز کردی
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
گیلاسی این دیگه سوال خودم بوداAhora Quien
sib
ماهی
Kishe Mehr
با توجه به اینکه اوزوم همان انگور بید، بید هم همان بود بید، فادرت هم همان پدرت بود بید؟
دلشاد
Kishe Mehr
راجع به خواهر و مادر که سوژه ندارم ولی راجع به یه چی دیگه سوژه دارم که بزودی خواهم پرسید
maryamlondon1
خوب پدرش در میاریم اینجوری
kamal313
]چقدر خانومه جذابه
------------------
ممنون مجی جون
Kishe Mehr
اینجوری که هفت جد و ابادش رو در اورده
zrnznn
آفریننننن آفریننننن منم همینجوری منظورمه.........
maryamlondon1
carlos
یعنی پدر ِپدر ِپدر ِپدر ِ پدر سوختتو در میارم
gilas
هر جا بری اسمی از گیلاس هست چه میکنه این گیلاس
naneh
نغمه
غضنفر میره جهنم از پشت میلهها به یه بهشتی میگه یه لیوان آب خنک بده من, طرف میگه: نمیشه, تو هم کارای خوب میکردی تا میومدی بهشت. غضنفر میگه باشه فردا صبح که آب جوش خواستی پدرتو در میارم
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
هاااانمجتبی! فکرر کنم این بنده خدا با این پستش پدرتو در آورداااا ، نه؟
نغمه,
Kishe Mehr
از کجاش در میاره مهمه ، مسئله این است
سوال رو جواب بده ، زیر کار در برویی نکنه
نمایش یا پنهان متن
مرسی نگار جان، خیلی خوش اومدین به سایت و علاوه بر اینکه اوقات خوشی رو براتون ارزومندم از شما تشکر میکنم که اولین پستتون رو افتخار دادین در تاپیک بنده بگذاریدنغمه,
اگه خودت فهمیدی به منم بگو
چکاوک
وای من از این کلمه زیاد استفاده میکنم مجی تو که میدونی بگو دیگه
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ننهآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→