دیشب با پیغام خصوصی یکی از دوستان در جریان قرار گرفتم که هنگام باز کردن انجمن با مرورگر گوگل کروم، پیغام هشدار میاد که این سایت جیز است..
بقیه ماجرا را تصویری دنبال کنید. فقط در جریان باشید که این پیغام فکر می کنم متاسفانه چند روز دیگه در مرورگرتون ظاهر بشه. هرچند منبع آلوده رو حذف کردم از سایت. تا قطع شدن اون پیغام می تونید از مرورگر فایر فاکس یا اوپرا استفاده کنید و یا اگه دوست دارید از گوگل کروم استفاده کنید بعد از مشاهده صفحه هشدار روی عبارت proceed anyway کلیک کنید.
صفحه هشدار به همراه توضیح اینکه این سایت به یک سایت آلوده که لینکش رو علامت زدم پیوند داده شده...
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم اون سایتی که لینکش بالا اومده... زیاد لازم نبود فسفر سوزونده بشه چون خوشبختانه عکس صفحه اولش منو یاد یکی از تاپیکها انداخت
▧ تصویر در دسترس نیست
لطفا عکسها و آهنگها و ویدئوهاتونو در آپلود سنترهای خود سایت آپلود کنید. چند لحظه یا حداکثر چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره. اگه مشکل سرعت دارید از دوستان دیگه که سرعت اینترنتشون بهتره کمک بگیرین ولی دیگه هرگز به سایتهای آلوده لینک ندید.
▧ تصویر در دسترس نیست
(مشکل در حال حاضر رفع شده و فقط باید منتظر حضور بعدی جناب گوگل در سایتمون باشیم تا بعد از اینکه اسکن خودشو انجام داد پیغام هشدارشونو بر دارند بی زحمت )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمایش یا پنهان متنهان؟ من که اصلا عکس مکس اپلود نمیکنم منتها این اواخر یعنی هفته گذشته هر بار می اومدم سایت هی شوت میشدم و روشن خاموش میشد کام... بعد هم که یه عالمه ویروس نوش جان فرمودم حالا نمیدونم چی رو اینجا نگاه میکردم یا از اهنگهایی بود که داخل تاپیکها بودکه اونجوری شد چون سایت دیگه ای نرفتم و هیچ چیز اضافه ای هم تو کامم نبود..به هر حال ممنون که اطلاع رسانی کردیندیگه میترسم ویدئو تو سایت ببینم و یا اهنگ گوش بدم
اینطوریا که بوش میاد مثل اینکه مشکل از عکس تاپیک بنده حقیر سراپا تقصیر بوده البته اون عکس رو من نذاشته بودم، یکی از مدیران اون عمس رو زحمت کشیده بودن چسبوندن به سایت
اینطوریا که بوش میاد مثل اینکه مشکل از عکس تاپیک بنده حقیر سراپا تقصیر بوده البته اون عکس رو من نذاشته بودم، یکی از مدیران اون عمس رو زحمت کشیده بودن چسبوندن به تاپیک
ای وای من هم دو سه بار که انجمن زدم این امد برام من فکر کردم اشکال ازکامپیوترم بود کامپیوترم ریسترت کردم .باز امد حالا زیاد نمیتونم باهاش کار کنم هی داغ وخاموش میشه پسرم گفت ویروس داره باورم نشد امروز میدم پسرم برام فرمنت کنه
علیرضا
بقیه ماجرا را تصویری دنبال کنید. فقط در جریان باشید که این پیغام فکر می کنم متاسفانه چند روز دیگه در مرورگرتون ظاهر بشه. هرچند منبع آلوده رو حذف کردم از سایت.
تا قطع شدن اون پیغام می تونید از مرورگر فایر فاکس یا اوپرا استفاده کنید و یا اگه دوست دارید از گوگل کروم استفاده کنید بعد از مشاهده صفحه هشدار روی عبارت proceed anyway کلیک کنید.
صفحه هشدار به همراه توضیح اینکه این سایت به یک سایت آلوده که لینکش رو علامت زدم پیوند داده شده...
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم اون سایتی که لینکش بالا اومده...
زیاد لازم نبود فسفر سوزونده بشه چون خوشبختانه عکس صفحه اولش منو یاد یکی از تاپیکها انداخت
▧ تصویر در دسترس نیست
لطفا عکسها و آهنگها و ویدئوهاتونو در آپلود سنترهای خود سایت آپلود کنید. چند لحظه یا حداکثر چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره. اگه مشکل سرعت دارید از دوستان دیگه که سرعت اینترنتشون بهتره کمک بگیرین ولی دیگه هرگز به سایتهای آلوده لینک ندید.
▧ تصویر در دسترس نیست
(مشکل در حال حاضر رفع شده و فقط باید منتظر حضور بعدی جناب گوگل در سایتمون باشیم تا بعد از اینکه اسکن خودشو انجام داد پیغام هشدارشونو بر دارند بی زحمت
kamal313
علیرضا
کدوم دسته کمال جان؟ اونهای که عکس ها رو آپلود نمی کنند یا اونهایی که با صفحه هشدار مواجه شدند؟
kamal313
من تو این دسته هستم یعنی وقت اپلود کردن رو ندارم
garfild
gilas
MAJID ART
ஜღஜღ چشـــ
علیرضا
عکس کجا رو گیلاس جان؟
MAJID ART,
garfild,
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
علیرضا
حورا
نخبه
نمایش یا پنهان متن
هان؟ من که اصلا عکس مکس اپلود نمیکنم منتها این اواخر یعنی هفته گذشته هر بار می اومدم سایت هی شوت میشدم و روشن خاموش میشد کام... بعد هم که یه عالمه ویروس نوش جان فرمودم حالا نمیدونم چی رو اینجا نگاه میکردم یا از اهنگهایی بود که داخل تاپیکها بودکه اونجوری شد چون سایت دیگه ای نرفتم و هیچ چیز اضافه ای هم تو کامم نبود..به هر حال ممنون که اطلاع رسانی کردینKishe Mehr
اینطوریا که بوش میاد مثل اینکه مشکل از عکس تاپیک بنده حقیر سراپا تقصیر بوده
Kishe Mehr
اینطوریا که بوش میاد مثل اینکه مشکل از عکس تاپیک بنده حقیر سراپا تقصیر بوده
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
mati
zrnznn
sib
maryamlondon1
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→