₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بوفیلند بیست سال بعد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بوفیلند بیست سال بعد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بوفیلند بیست سال بعد

2366 بازدید، 47 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

سلام دوستان مدتی دستم از دنیای مجازی کوتاه بود گفتم با اومدنم یه خورده سر به سر دوستان بذارم ببخشید ولی این به ذهنم رسید که بیست سال بعد بوف بوفی رو نقل کنم امیدوارم کسی ناراحت نشه اگر ناراحت کننده بود بگید مدیرا ترتیب تاپیکم رو بدن ناراحت نمیشم فقط دق مرگ میشم
    علیرضا: ببخشید مشکل از ارائه دهنده سرویس بود قول دادن دیگه تکرار نشه باز هم پوزش میخوام :103:
    بچه مثبت :بنده هر گونه خبری رو در مورد عروسی بنده با خانومم ، عقد کنون پسرم و حنا بندون دخترم تکذیب میکنم 304
    کوروش فسقلی : 5 روز دیگه مونده ، 4روز دیگه مونده ، 3 روز دیگه مونده ... و 1 روز دیگه مونده ... هی دنیا :28: دوباره دویست روز دیگه مونده ، 199 روز دیگه مونده...
    کاکو محمود: اینجا ساعت 12:15 دقیقست بوفیان عزیز من دندون مصنوعی هامو شستم الان هم دارم میرم بخوابم شب خوش :buff:
    گیلاسی : در یک تاپیک :زتمام بودنی هاتو فقط از آن من باش * که به غیر باتوبودن دلم آرزو ندارد
    اعضای سایت:گیلاسی خبریه؟ :22:
    گیلاسی: نه فقط واسه دل خودم نوشتم خبری نیست :42:
    نخبه:واااااااااااااای امروز واسه فندقم خواستگار اومده بود خلاصه اینقده با آرش سوال پیچش کردیم که بنده خدا مجبور شد اعتراف کنه تا الان به 27 قتل اعتراف کرده تازه خودش گفته داوطلبانه میره خودشو معرفی میکنه البته نمیدونم چرا اینطوری شد به خدا ما فقط یه 14 ساعت بیشتر ازش بازجویی نکردیم :7:
    مژده: واه واه واه چه جلافتا امروز یکی توی اتوبان با 100 تا سرعت مستقیم اومده با عقب ماشینش زده جلوی ماشینمو داغون کرده بعد یه چیزی هم طلبکاره مردک جلف بی حیات بی ... :43:
    لایف دریم: بالاخره پیداش کردم دوستان با این نرم افزار میتونید مستقیم از توی بوف بوفی صبحونه و ناهار و شامتون رو آماده کنید تازه دندون مصنوعی هاتون رو هم میتونه به صورت اتومات شستشو بده به عنوان عصا هم میتونیم ازش استفاده کنیم اینم لینک نرم افزار در سایت سازنده ... :25:
    هادی 04: دیشدم دیشدم دیریم دیریم دام دام دیریم دیریم رام داررام ... هااااااااااااااااااااا ماشالا به اون نونتون ماشالا والا ... یاس: بابا بیا قرصاتو بخور بسه دیگه سرم رفت ای واااااااااااااااای ... هادی 04 : لای لای لالای تیروم تیروم آخ جون .... :23:
    کیش مهر: در راستای تهدیدات دشمن در خصوص حمله به تاسیسات ایران واژگانی در فرهنگستان کیش مهر تهیه و طراحی گردید با عنوان ای دشمن نا توان* نشیمنگاهت باد لرزان مگه نه کاکو هادی؟ :4:
    محسن (میرزا، ژنرال، تیمسار، امیر ،کاپتان و...): ببخشید اگه ممکنه میخواستم نام کاربریمو به ناخدا تغییر بدم فکر کنم این دیگه خودش باشه راستی به نظرتون اون اولیه بهتر نبود؟ من حواسم درد میکنه نمیتونم فکر کنم 370
    کوروش کبیر:یه سوال برام پیش اومده خوب چیه؟ پسر شجاع وقتی میرفت خونه شلوارشو چطوری عوض میکرد با اون دمش؟ 245
    محبوب: دانشمندان کشف کردند که مگس 35 دختر عمو ، 55 پسر عمو ، 45 دختر خاله و تعداد مدیدی دختر عمه دارد که برای هر مراسم تمامی آنها را دعوت میکنند
    آرش 52: شعری در مورد اوضاع کشور زامبیا سرودم در صفحه شخصیم میتونید قرائت کنید حضرت کربلایی آرش دامت مدیده بطول و المدته :74:
    یکتا: ساری ساری ساری دو نفر نبود؟ 245
    مجید آرت: این تاپیک رو تقدیم میکنم به همه دوستان به مناسبت تمدید کارت پایان خدمتم :10:
    هاچو هاچو: شانس ما رو ببین حالا که قرار بود بابام بعد بیست سال برام آستین بالا بزنه خوردیم به تابستون آستین کوتاه پوشیده حالا باید سه ماه دیگه هم صبر کنم 276
    مامان مریم: مازیار 35 بار از روی این کلمه بنویس تا یاد بگیری ، ای وااااااااااااااای گیلاسی باز که قرو قاطی نوشتی تو هم 35 بار از روی این متن بنویس تا دستت روون شه 351
    شاپری: ...................................................................................چیه بعد از بیست سال مگه قراره خبری بشه که اینطوری نگاه میکنی ها؟ درد مرگ مرض اصلا بیا تا ادبت کنم 1180
    یلدا : امروز اصلا حالم خوب نیست هر کس بیاد جلو میزنمش مثل آگهی بچسبه سینه دیوار 1076
    دلشاد: خطاب به یک کاربر تازه وارد:ای بابا تو اینجا چکار میکنی ؟ منتقلت میکنم به بخش مربوطه
    بهونه: کوروش بیا یاهو ،قطع شده؟ ای بابا بیا چتروم بازم نمیشه؟ ای بابا خوب ولش کن بیا در خونه بازم نمیشه ؟ بیا ...
    سامان تاج: ای بابا عجب زمونه ی لایتی شده با برو بچ رفتیم بریم کوه دیدیم کوه فیلتر شده
    حاج حسین82 : وییییییییییییییییییییییییییییییینگ (صدای فانتوم) بالاخره یکیشو خریدم وییییییییییییییییییییییییینگ
    lion 1360(هاشم): برای رفع دلدرد از شربت استوخودوس و مقداری آویشن مخلوط در عسل استفاده کرده و آنها را به موهای خود بمالید تا موهایی نرم و راحت داشته باشید :9:
    ماهی: امروز طرز تهیه یه غذا رو کشف کردم که برای ارتروز گردن و زیاد کردن سوی چشمها خیلی موثره به سن و سال ما هم میخوره مواد لازم .... :4:
    ساحل ناقلا: دیشب گاو موج منفی سیبیل کلفت تنبل کلاس ... زاییده با آقای بچه ها داریم میریم خونشون چشم روشنی ببریم 1230
    قرمه سبزی: قناری یه آهنگ جوات بذار به یاد دوران جوونیمون عقش کنیم فقط صداشو کم کن اعصاب ندارم :4:
    دیااکو: دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با بهروز بریم نصب کنیم واسش :23:
    بهروز :دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با دیااکو بریم نصب کنیم واسش :23:
    گیلاس: تکراری بسته میشه :4:
    دوستایی که بالا ازشون نامی برده نشد نه اینکه به یادشون نبودما نه، چیزی به ذهنم نرسید وگرنه از خجالتشون در میومدم :11:

4 سپاس: Life Dream، دیااکو، sib، Ahora Quien

• دلشاد

وای داش آرسام مردم از خنده از همشون حقیقتی بیش نبود :23: :23: :23:

• علیرضا

نقل قول: hadi04
    علیرضا: ببخشید مشکل از ارائه دهنده سرویس بود قول دادن دیگه تکرار نشه باز هم پوزش میخوام

تصویر در دسترس نیست

یعنی تا اون موقع هنوز سرور اختصاصیمونو نگرفتیم؟ ببندیم بریم دیگه..
    منبعش موثقه هادی جان؟

• hadi04

نقل قول: علیرضا
    یعنی تا اون موقع هنوز سرور اختصاصیمونو نگرفتیم؟ ببندیم بریم دیگه..
    منبعش موثقه هادی جان؟

داش علیرضا اینو گفتم تا دوستان تلاش کنن برای آینده :10: و گرنه اون روز مطمئن باش اینترنت رو تسخیر کردیم با بوف بوفی سرور اختصاصی که جای خود :3:
    منبعش؟ ای بابا از من موثقتر ؟ :83:

• gilas

گیلاسی : در یک تاپیک :زتمام بودنی هاتو فقط از آن من باش * که به غیر باتوبودن دلم آرزو ندارد
    اعضای سایت:گیلاسی خبریه؟
    گیلاسی: نه فقط واسه دل خودم نوشتم خبری نیست

یعنی تا 20 سال دیگه همچنان برای دل خودم باید بنویسم 391
    عمو محمود پس اون پست سفارشی چی شد 20 سال گذشت :79:

نخبه:واااااااااااااای امروز واسه فندقم خواستگار اومده بود خلاصه اینقده با آرش سوال پیچش کردیم که بنده خدا مجبور شد اعتراف کنه تا الان به 27 قتل اعتراف کرده تازه خودش گفته داوطلبانه میره خودشو معرفی میکنه البته نمیدونم چرا اینطوری شد به خدا ما فقط یه 14 ساعت بیشتر ازش بازجویی نکردیم

شیرین :23: :23:

مژده: واه واه واه چه جلافتا امروز یکی توی اتوبان با 100 تا سرعت مستقیم اومده با عقب ماشینش زده جلوی ماشینمو داغون کرده بعد یه چیزی هم طلبکاره مردک جلف بی حیات بی

اوووووووووووه خاله بیا ماشینت داغون شده :23: :23:

لایف دریم: بالاخره پیداش کردم دوستان با این نرم افزار میتونید مستقیم از توی بوف بوفی صبحونه و ناهار و شامتون رو آماده کنید تازه دندون مصنوعی هاتون رو هم میتونه به صورت اتومات شستشو بده به عنوان عصا هم میتونیم ازش استفاده کنیم اینم لینک نرم افزار در سایت سازنده ...

یوفوها هنوز نیومدن :23: :23:

هادی 04: دیشدم دیشدم دیریم دیریم دام دام دیریم دیریم رام داررام ... هااااااااااااااااااااا ماشالا به اون نونتون ماشالا والا ... یاس: بابا بیا قرصاتو بخور بسه دیگه سرم رفت ای واااااااااااااااای ... هادی 04 : لای لای لالای تیروم تیروم آخ جون

آهاااااا بیا چه میکنه تو این سن و سال :23: :23:

محسن (میرزا، ژنرال، تیمسار، امیر ،کاپتان و...): ببخشید اگه ممکنه میخواستم نام کاربریمو به ناخدا تغییر بدم فکر کنم این دیگه خودش باشه راستی به نظرتون اون اولیه بهتر نبود؟ من حواسم درد میکنه نمیتونم فکر کنم

:23: :23:

آرش 52: شعری در مورد اوضاع کشور زامبیا سرودم در صفحه شخصیم میتونید قرائت کنید حضرت کربلایی آرش دامت مدیده بطول و المدته

نه دیگه تا اونوقت شده خود آقا :23: :23:

یکتا: ساری ساری ساری دو نفر نبود؟

شاپری: ...................................................................................چیه بعد از بیست سال مگه قراره خبری بشه که اینطوری نگاه میکنی ها؟ درد مرگ مرض اصلا بیا تا ادبت کنم

تف به شانس شاپری رو یادت رفت :23:

مامان مریم: مازیار 35 بار از روی این کلمه بنویس تا یاد بگیری ، ای وااااااااااااااای گیلاسی باز که قرو قاطی نوشتی تو هم 35 بار از روی این متن بنویس تا دستت روون شه

مریم گلم جریمه دیگه نه :20:

ماهی: امروز طرز تهیه یه غذا رو کشف کردم که برای ارتروز گردن و زیاد کردن سوی چشمها خیلی موثره به سن و سال ما هم میخوره مواد لازم ....

دیااکو: دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با بهروز بریم نصب کنیم واسش
    بهروز :دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با دیااکو بریم نصب کنیم واسش

:23: :23: کیم هنوز کار میکنه :23: :23:

گیلاس: تکراری بسته میشه

بسته 923

:23: :23: :23:

دوستایی که بالا ازشون نامی برده نشد نه اینکه به یادشون نبودما نه، چیزی به ذهنم نرسید وگرنه از خجالتشون در میومدم

دوستان اشکال نداره عوضش 3دفعه از خجالت من دراومد :23: :23:

• gilas

علیرضا,
    مُرده این عکسای جدیدم که استفاده میکنید :23: :23:
    این کیه آدم یاد عزائیل میافته :23:

• arash52

:110:
    خيلي باحال بود ؛ صد مرحبا هادي جان
    يك كار نو و بديع بود كه جاش توي سايت خيلي خاليه :46:
    فقط يه اشتباه داشتي
    من اونموقع دارم واسه ماداگاسكار شعر وَگوئم :4:

راستي ميگم سعي كن هرسال 3-4 بار دستت به اينترنت برسه ؛ اينجوري بهتره 264

• MAJID ART

مجید آرت: این تاپیک رو تقدیم میکنم به همه دوستان به مناسبت تمدید کارت پایان خدمتم

هه هه !!! به قول یه نفر ، بترررررررررررررررکی :23:

• hosseinhn82

حاج حسین82 : وییییییییییییییییییییییییییییییینگ (صدای فانتوم) بالاخره یکیشو خریدم وییییییییییییییییییییییییینگ

:83: :83:

خیلی باحال بود , مردم از خنده :23:

مرسی داداش آرسام :1:

• KuRoSh

:23: وای کاکو مردم از خنده دستت طلا روحت بلا چشمات هم مثل حنا :4:
    آرسام : 20 سال آینده اینا هم با این نوناشون که میزارن تو کاسمون :4:

کوروش فسقلی : 5 روز دیگه مونده ، 4روز دیگه مونده ، 3 روز دیگه مونده ... و 1 روز دیگه مونده ... هی دنیا دوباره دویست روز دیگه مونده ، 199 روز دیگه مونده...

کاکو الان دیگه تغییر رویه دادیم برعکس شده آی دنیا بیا کاروت دارم :4:

• نغمه

خیلی بامزه بود داداش آرسام 282

• garfild

:23:
    خیلی باحال بود
    دستت درد نکنه
    :3:

• بندری

خيلي جالب بود . حظيديم :46:

• Kishe Mehr

کاکو این تو ذهن خودم بود میخواستم توی زمان مناسب تاپیکش کنم 391

دمت گرم کاکو درست بود :11: راستی شعر رو درست گفتی، نمونش شعر پریروزمه که روی دیوار نوشتم :4:
    راستی تاپیک وااااااااااااااااااااااای شماره 28754679 رو یادت رفت بگی کیش مهر زده :74:

• The one

یکتا: ساری ساری ساری دو نفر نبود؟

خدا خفت نکنه یعنی سر پیری میام ایران شوفر میشم تو خط گیلان مازندران؟ :23:
    مرده شور بحران اقتصادی رو ببرن که عاقبت به خیرمون می کنه :23:

• هاچو هاچو

:23: یره خیلی حال دادی :23: خیلی کار جدید و باحالی بود :78:
    هاچو هاچو: شانس ما رو ببین حالا که قرار بود بابام بعد بیست سال برام آستین بالا بزنه خوردیم به تابستون آستین کوتاه پوشیده حالا باید سه ماه دیگه هم صبر کنم 276

نههههه بیست سال و سه ماه دیگه 967 البته شانس آوردم بابام همیشه آستین بلند میپوشه :15:
    آرسام خیلی باحال بود ، زحمت کشیدی واقعا :4: :6:

• gilas

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو این تو ذهن خودم بود میخواستم توی زمان مناسب تاپیکش کنم

تو هم که هر کی یه چیزی تاپیک میکنه میگی میخواستم بزنم :23:
    حتی اگه خاطره شخصی طرف باشه :23: :23:

• The one

lion 1360(هاشم): برای رفع دلدرد از شربت استوخودوس و مقداری آویشن مخلوط در عسل استفاده کرده و آنها را به موهای خود بمالید تا موهایی نرم و راحت داشته باشید

دیااکو: دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با بهروز بریم نصب کنیم واسش
    بهروز :دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با دیااکو بریم نصب کنیم واسش

:23: :23: :23: :23:

• mz56mz

دستم بهت نرسه كاكووووووو گلوووووووووووووو همين
    247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 786 786

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: