ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
gilas
تاپیک ~*~ قور قوری جــــــون ~*~ و زنده شدن خاطرات گذشته باعث شد به این فکر بیفتم که تاپیکی داشته باشین که بتونیم تو اون خاطرات رو پیدا کنیم و لحظاتی رو باهاش سپری کنیم
تو این تاپیک قرار کارتون ها ، داستان ها ، کتاب ها و قصه های زمان بچگیمون رو قرار بدیم
هر کس کارتون یا قصه ای مورد نظرش هست و نتونسته پیداش کنه رو اینجا مطرح کنه تا جای که امکان داشته باشه حتی با یه عکس سعی میکنم به درخواست هاتون پاسخ بدم
هر کس هم که اون مورد درخواستی رو داشت میتونه بزار
دانلود تیتراژ ابتدایی
آهنگ تیتراژ پایانی
دانلود تیتراژ پایانی
کلیپ تصویری تیتراژ ابتدایی
دانلود کلیپ تیتراژ ابتدایی
هاچو هاچو
برم فکر کنم ببینم چیو میخوام باز برمیگردم
نمایش یا پنهان متن
خیلی ایده خوبی بود گیلیgilas
نری یه چیز پیدا کنی برای دوران کودکی بابا بزرگتا به سن من بخوره
نمایش یا پنهان متن
قابلی نداره
دلشاد
هنوزم کودکی
gilas
اوهوم
نغمه
gilas
درستش کردم نغمه جان آهنگ فقط یه بار پخش میشه و بعد قطع میشه
maryamlondon1
اخیییییییی کارتونهای دکتر ارنست حنا دختری در مزرعه سرنتی پیتی پسر شجاع بینوایان کوهای الپ هاچ زنبور عسل سندباد
mami
دلشاد
فکرکنم لینک دانلودش خرابه کامل دانلود نمیشه
sotude
کاش کلیپ همین آهنگ زمینه رو بزاری که یه پسر کوچولو بود بالا پایین میپرید
مگه چند سالته گیلاسی؟ بگو تا مناسب سنت رو بزاریم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sotude
من فقط عکس خانوم لورا رو داشتم امیدوارم خوشتون بیاد
shaparak64
خب چیه ؟
نمایش یا پنهان متن
خیلی باحاله عزیزمهاچو هاچو
بچگی هام که حتما خوشم اومده
هاچو هاچو
مگ مگو دوستانو بدون سانسورشو داری؟
دیااکو
اولین آشنایی به طور رسمی با جنس مخالف تو 12-13 سالگی بود که با دختر همسایمون به اسم لیلا داشتم، این فسقلی دل شیر داشت و اکثر صبحها که پدر مادرش می رفتند سر کار منو می برد خونشون، یه روز عصر که پدر و مادرش خونه نبودند طبق معمول اونجا تلپ بودم که مامانش اومد و اونم منو برد تو حموم قایم کرد، تلوزیون روشن بود و برنامه کودک شروع شد، طبق معمول این خانوم مجری اومد و کلی نصیحت کرد و منم تو حموم کلی خودم رو سرزنش کردم که اگه به حرفهای این خانم خامنه (فکر کنم اون بود) گوش می کردم الان تو حموم زندونی نبودم. خلاصه برای اولین بار کلاه قرمزی پخش شد و من تو حموم محو این صدا شدم، این لیلاهه هم هی میومد و می گفت خیلی با حاله و اینجوری میگه آقای مجری، آقای مجری (اگه یادتون باشه تو اون قسمتها کلاه قرمزی می رفت تو صورت آقای مجری و می گفت آقای مجری آقای مجری و آقای مجریم کف دستش رو می ذاشت رو صورت کلاه قرمزی و سرش رو عقب می داد و آب دهن فرضی کلاه قرمزی رو از صورتش پاک می کرد) یادش به خیر لیلا هم تو اون موقعیت همینجوری میومد تو صورتم و می گفت آقای مجری، آقای مجری. فکر کنم 20 سال پیش بود.
اون روز رو قسر
shaparak64
آخخخخخخخخخی
ولی بار اول خوب قسر
نغمه
mati
خاله گیلی جونم عاشقتم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→