₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ☺ خاطرات کودکی ☺
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ☺ خاطرات کودکی ☺

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

☺ خاطرات کودکی ☺

1607 بازدید، 84 پست، نویسنده: gilas

• zrnznn

وای خدا شما ها چقدر باحالید :23:
    من میدونی دلم واسه چی تنگ شده؟؟؟ برا اون لحظاتی که یک دفعه برنامه قطع میشد بعد یه نوشته رو صفحه میاومد به این مضمون که ادامه برنامه تا لحضاتی دیگرررررررر:4:
    و برا اون آهنگ شروع برنامه کودک بود که بعده یه عالمه دیدن برفک و بعد خطهای رنگی رنگی حدود ساعت 4 یا 5 عصر شروع به ونگ ونگ کردن میکرد اونم دلم میخواد یه بار دیگه ببینم 261

3 سپاس: کوروش فسقلی، maryamlondon1، gilas

• Ahora Quien

:65: داریم لذت میبریم از خاطرات دوستان !
    تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: کوروش فسقلی، gilas

• 3 سپاس: ماهی، نغمه، gilas

• KuRoSh

عجب تاپیک خوشجلی خانومی زدی میسی و آفرین

من چند تا عکس دارم ولی نمی زارم که دلتون نخواد :4: عکس های عتیقه هست برای شونصد سال پیش :4:

1 سپاس: gilas

• gilas

نقل قول: maryamlondon1
    دکتر ارنست

تصویر در دسترس نیست خانواده دکتر ارنست

اسم اصلی کارتون خانواده سوئیسی رابینسون بود محصول سال 1998 :1:

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان :

این کارتون داستان خانواده ای اهل برن است. پدر خانواده یک پزشک می‌باشد و به دنبال دعوت دوست انگلیسی خود تصمیم به حرکت به سمت استرالیا می‌گیرد.در راه این سفر دریایی بعلت طوفانی شدن و غرق شدن کشتی انها خود را به یک جزیره متروکه میرسانند و باتوجه به امکانات کم خود میتوانند از حداقل امکانات به بی نیازی برسند.

گروه دوبلاژ:

مدیر دوبلاژ و گوینده عنوان مجموعه: مهدی علی‌محمدی

گویندگان:

حسین معمارزاده---دکتر ارنست رابینسون

شهلا ناظریان ---مادر

محمد بهره‌مندی---فرانس

ناهید امیریان---فلون

نوشابه امیری--- جک (از قسمت 9 تا 13 ناهید امیریان)

مریم شیرزاد---جک (از قسمت 43 تا انتها)

مریم شیرزاد امیلی

ولی‌الله مومنی--- آقای مورتون

فریبا شاهین‌مقدم--- تام تام

مهین برزویی--- ماری

جواد پزشکیان--- کاپیتان کشتی

علیرضا بدرطالعی--- آقای الیوت

احمد مندوب هاشمی--- فروشنده کتاب

احمد مندوب هاشمی---دکتر کشتی

زهرا هاشمی---دوست فلون + از دوستان مادر

دوبله شده در سال 1362

حذفیات

سانسورهای بی‌دلیل و نابجای مجموعه قابل توجه است و گاه کل یک قسمت دوبله نشده(مراسمی که بچه ها برای سالگرد ازدواج پدر و مادر تدارک می‌بینند، جشن تولد فلون و...) در ابتدای سفر فرانس دلبسته یکی از مسافران کشتی(دختر جوانی به نام امیلی) می‌شود که تمام صحنه‌های مربوط به این دو حذف شده و در قسمت پایانی امیلی که نزد آقای الیوت در بیمارستانی پرستار است، به عنوان یکی از بازماندگان کشتی معرفی می‌شود و هیچ نشانه‌ای از علاقه بین فرانس و امیلی دیده نمی‌شود.

فرانس به موسیقی علاقه‌ دارد و گیتار می‌زند، یکی از دلایل مخالفت او با سفر خانواده به استرالیا، تصمیم او برای ادامه تحصیل در زمینه موسیقی در اتریش است،در جزیره هم یک آلت موسیقی دست‌ساز ساخته؛ تمام صحنه‌های مرتبط با موسیقی حذف شده است.

در یکی از قسمت‌ها، صحنه‌های مربوط به بازی شطرنج نیز حذف شده است(در زمان پخش مجموعه، در اوایل دهه 60، هنوز شطرنج بازی ممنوعه به حساب می‌آمد و بعدها طبق فتوایی آزاد اعلام شد) در همین قسمت وقتی صحبت از بازی(شطرنج)بین فرانس و فلون می شود، فرانس می‌گوید دوز بازی!

در قسمتی آقای مورتون الکل دکتر ارنست را می‌خورد و مست می کند، در نسخه دوبله حالت غیرطبیعی مورتون تبدیل شده به خوردن زیاد دارو! و یا اغلب صحنه‌های سیگار کشیدن او جزء دیگر حذفیات مجموعه است.

تیتراژ مجموعه، شامل تصاویری از فلون در جزیره همراه آوازی با صدای خواننده زن، در نسخه پخش شده، حذف شده است.

حنا دختری در مزرعه

تصویر در دسترس نیست حنا دختری در مزرعه
    نام اصلی کارتون کاتری دختری در چمنزار محصول سال 1984

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

کاتری (حنا) با پدربزرگ و مادربزرگش در مزرعه ای در فنلاند زندگی می کند و منتظر است. مادر کاتری برای شغل از فنلاند به آلمان میرود و کاتری را در مزرعه ای تنها میگذارد اما جنگ جهانی اول شروع شده و فنلاند زیر قدرت روسیه است و کاتری (حنا) با وقایع ناگوار بسیاری روبرو می شود از جمله قادر به برقراری ارتباط با مادرش نیست و تنها گاو شیرده پدربزرگش توسط یک خرس کشته میشود و ادامه کسب درآمد برای آنان با مشکلات بسیاری مواجه میشود و کاتری تصمیم به کار کردن میکند.
    او این دشواری ها را با سخت کوشی و اراده ای قوی تحمل میکند. او همواره از محبت و علاقه اطرافیانش برخوردار است. و با اخلاق خوب خود با همه کنار می آید و در دلها جا باز میکند...

گروه دوبلاژ:

شيوا گوراني بجاي (حنا)
    مرحوم احمدمندوب هاشمي بجاي (پدربزرگ)
    بدري نورالهي بجاي (مادربزرگ)
    آزيتالاچيني بجاي (خانم سارا)
    مرحوم كنعان كياني بجاي (آقاي ساشا وآقاي ياشار)
    غلامعلي افشاريه بجاي (آقاي ميكائيل)
    نوشابه اميري بجاي (نيك)
    مرحوم آذردانشي بجاي (خانم لوتا)
    عباس نباتي بجاي (آقاي تيمو)
    زهراهاشمي بجاي (الناز و سلماز)
    مرحوم مهدي آژير بجاي (پدرخانم سارا)
    ناهيدشهشهاني بجاي (عمه خانم)
    مرحوم عزت الله گودرزي بجاي (عموي آقاي تيمو)
    حسين حاتمي بجاي (ممتحن)
    ايران بزرگمهر بجاي (خانم سونيا)
    مرحوم مهين بزرگي بجاي (خدمتكار آقاي تيمو)
    مرحوم عباس سعيدي و محمدعبادي در نفشهاي مختلف
    تيتراژ:مرحوم كنعان كياني

آهنگ تیتراژ بدون خواننده :

تیتراژ کارتون حنا دختری در مزرعه ( پخش در ایران )

تیتراژ اصلی کارتون حنا دختری در مزرعه:

سرنتی پیتی

تصویر در دسترس نیست جزیره ناشناخته ( سرندیپیتی)
    اسم اصلی کارتون سرندیپیتی اژدهای صورتی محصول 1983

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

یک بچه به نام کنا و یک موجود اسطوره ای با نام سرندیپیتی بود که ناخواسته به جزیره ای ناشناخته وارد می شوند و با نجات دادن حیوانات جزیره محبوب اهالی جزیره می شوند.

گروه دوبلاژ:

مدیر دوبلاژ ژاله علو

گویندگان

سرندیپیتی---مریم شیرزاد

کونا --- نوشابه امیری

پوری پوری --- حسین باغی

مرحوم احمد آقالو --- ماهی پرنده خبررسان

فریبا شاهین مقدم --- پیلا پیلا

حذفیات :

خانم لورا :4:

تیتراژ اصلی کارتون جزیره ناشناخته :

پسر شجاع

تصویر در دسترس نیست پسر شجاع
    پسر شجاع محصول سال 1975

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

پسر شجاع یک سریال اپیزودیک بود و هر قسمت آن یک داستان داشت. داستان‌های این کارتون در یک جنگل رخ می‌دهد و شخصیت اصلی آن یک بچه سگ آبی به نام پسر شجاع است.

گروه دوبلاژ:

مدیر دوبلاژ غلامعلي افشاريه

پسر شجاع --- نادره سالارپور/مهوش افشاری
    خانم کوچولو --- مهین برزویی
    مادر خانم کوچولو --- زهرا هاشمی
    پدر پسرشجاع ---پرویز ربیعی
    دکتر بزی --- پرویز نارنجیها/پرویز ربیعی
    خرس مهربون--- ناهید امیریان چشم آبی ---نوشابه امیری
    خرگوش کوچولو ---مهوش افشاری
    پدر خرگوش کوچولو ---محمد یار احمدی
    شیپورجی ---تورج نصر
    روباه ---اصغر افضلی
    خرس قهوه ای ---جواد پزشکیان
    گرگ پیر ---صادق ماهرو

آهنگ تیتراژ کارتون پسر شجاع

تیتراژ اصلی کارتون پسر شجاع

بینوایان

تصویر در دسترس نیست بینوایان

نسخه های مختلفی از این کارتون ساخته شده از سال 1979 تا 2007

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

نام این رمان از داستان مشهور بینوایان اثر ویکتور هوگو گرفته شده است که روایت کننده ی فرانسه ی قرن نوزدهم میلادی است .
    داستان که بر اساس رمان بینوایان اثر ویکتور هوگو نوشته شده است به شرح بی عدالتی های اجتماعی در قرن نوزدهم میلادی می پردازد. در این حین با معرفی شخصیت هایی چون ژان والژان که فردی قوی و تنومند است و در حال فرار از بازرس بی عدالت می باشد به دختری به نام کوزت بر می خورد که وی نیز یتیم است و خانواده ای به نام تناردیه از او بیگاری می کشند . کوزت همراه ژان والژان می شود و آنها از شهری به شهر دیگر سفر می کنند .

اطلاعات زیادی درباره این کارتون پیدا نمیشه یه مطلب جالب از سایت کافه کلاسیک خوندم درباره این کارتون اونو براتون میزارم :1:

ماجرای پیدا كردن اطلاعات و تصاویر كارتون «بینوایان»، یكی از مهیج‌ترین بخش‌های كار این مجموعه بود. اولین بار در سایت گوگل دنبال تركیب دو كلیدواژه بینوایان (Les Mirablse) و animation گشتیم. بعد لغت كوزت و انیمیشن. بعد دنبال مقالاتی درباره بینوایان و تبدیل‌های آن به فیلم و اپرا و انیمیشن. هیچ‌كدام از این روش‌ها جواب نداد. جست‌وجو با اسم ویكتور هوگو هم همین‌طور. سایت رسمی طرفداران ویكتور هوگو (victorhugoonline.com) در این زمینه اطلاعاتی داشت. 4 انیمیشن از روی بینوایان. دو تایشان خیلی جدید (بعد از 2000) بودند، یكی یك كارتون كوتاه 7 دقیقه‌ای و یك سریال كارتونی به اسم «ماجراهای ژان والژان» (1972) محصول شركت توئی. معلوم است كه فقط این آخری می‌توانست همانی باشد كه ما دیده‌ایم. در جست‌وجوهای بعدی اما مشخص شد كه این كارتون هم كارتون موردنظر ما نیست. جست‌وجوی عنوان ژاپنی «بینوایان» هم جواب نداد. به نظر می‌رسید كه دیگر باید از این كارتون مهم صرف‌نظر كنیم كه یكباره در یكی از صفحات كاتالوگ ‌فروش كارتون كه متعلق به یك كشور عربی بود، عكس كوزت پیدا شد. اسم فایل تصویر بود hikayat.jpg. همین شد موضوع یك جست‌وجوی جدید. جست‌وجو در سایت‌های اینترنتی مشخص كرد كه فقط دو كارتون هست كه عنوان عربی‌شان «حكایات» است. با پیدا كردن معادل‌های انگلیسی و ژاپنی این دو تا، معلوم شد كه اسم آن كارتونی كه ما به نام بینوایان دیده‌ایم، «داستان‌های پریان از سراسر دنیا» یا manga fairy tales of the world. محصول مشترك كمپانی‌های dax (كه نل را هم ساخته) و madhouse (كه ماركوپولو را هم ساخته) در سال 1976 و با 107 قسمت توی این مجموعه، داستان‌هایی از تمام مجموعه ادبیات دنیا بود. از قصه‌های ازوپ و كریستین آندرسن تا شاهكار ویكتور هوگو. برای ما 30 قسمت كارتون را سوا كرده بودند و به اسم «بینوایان» نشانمان داده‌اند. ما بقیه قسمت‌ها را هم جداجدا (و بدون عنوان خاصی) دیده‌ایم.

آهنگ تیتراژ کارتون بینوایان ( اثر یانی )

کوهای الپ

تصویر در دسترس نیست بچه های کوه آلپ
    کارتون بچه های کوه آلپ با نام اصلی آنت من محصول سال 1983 محصول کمپانی نیپون

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

آنت دختر نوجوانی است که برادری کوچک به نام دنی دارد. آنها با پدرشان در مزرعه ای در دامنه های آلپ زندگی می کنند و مادرشان بعد از به دنیا آوردن دنی کوچولو می میرد. در همسایگی آنها لوسین با خانواده اش زندگی می کند که با آنت خیلی صمیمی است، تا اینکه طی حادثه ای دلخراش دنی کوچولو از پرتگاهی می افتد و فلج می شود. مقصر لوسین است و با این اتفاق دوستی بین او و آنت به نفرت تبدیل می شود و…

گروه دوبلاژ:

سرپرست گویندگان: زنده یاد هوشنگ مرادی

ناهید امیریان --- آنت

نوشابه امیری --- لوسین

مریم شیرزاد --- دنی/خواهر لوسین

آزیتا لاچینی --- مادر لوسین

فهیمه راستکار ---مادر بزرگ آنت

حمید منوچهری ---استاد نجار

زنده یاد مهدی آژیر ---پدر آنت

زنده یادهوشنگ مرادی --- راوی

آهنگ تیتراژ کارتون بچه های کوه آلپ ( اثری زیبا از مجید انتظامی )

تیتراژ کارتون بچه های کوه آلپ:

تیتراژ اصلی کارتون بچه های کوه آلپ:

هاچ زنبور عسل

تصویر در دسترس نیست هاچ زنبور عسل

کارتون هاچ زنبور عسل محصول سال 1970 از استودیو Tatsunoko Production.

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

کارتون هاچ زنبور عسل ماجرای زنبوری است که به دنبال مادر خود می گردد و برای رسیدن به این هدف با دوستان خود جنگل را زیر پا می کنند.

گروه دوبلاژ:

ناهید امیریان ---- هاچ

آهنگ تیتراژ کارتون هاچ زنبور عسل

تیتراژ اصلی کارتون هاچ زنبور عسل:

سندباد

تصویر در دسترس نیست سندباد

داستان این مجموعه بر اساس داستان سندباد است. محصول سال 1975.

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان:

داستان این کارتون برداشتی از هزار و یکشب که در اصل ایرانیست ولی چون ماجراهای آن در بغداد اتفاق می افتد (آن زمانها بغداد جزو ایران بوده است) با نام “شبهای عربی ” مشهور است. سندباد محصول کشور ژاپن بود سال ۱۹۷۵ به کارگردانی (فومیو کوروکاوا -هیکو اکازاکی) ساخته شده ،سندباد پسری که به دنبال ماجراجویی است و شخصیت اصلی کارتون است. در داستان‌های ایرانی چنین است که سندباد، ناخدای سیستانی پرآوازه ایران، سکان را اختراع نمود. و قدیمی ترین نمونه های کشف شده سکان نیز مربوط به کشتیهای ایرانی است. سِندباد که در فارسی روزمره ایران به گونه سَندباد هم تلفظ می‌‌شود در بنیاد به معنای بادی است که از سوی رود بوزد. (جالب اینجاست که سند باد در زبان انگلیسی به صورت sendbad نوشته می شود) ولی جدا از این معنا سندباد بیشتر یک چهره داستانی کهن ایرانی است که از او به همراه لقب سندباد دریایی، سندباد دریانورد یا سندباد بحری نام برده شده است. داستان سندباد را از دوره می‌‌دانند. این داستان در قصه‌های هزار و یکشب هم گنجانده شده و به میان عربها هم راه یافته است و اروپاییان آن را از ایشان گرفته اند. داستان سندباد امروزه سوژه چندین فیلم سینمایی و پویانمای گوناگون در جهان شده است. این کارتون در ایران در اواخر دهه شصت و اوایل هفتاد خورشیدی از طرفداران بسیاری برخوردار بوده است. کارتون به صورت سریالی بوده و بر اساس داستان های سندباد بحری ساخته شده است.

گروه دوبلاژ:

مدیر دوبلاژ ناصر ممدوح

گویندگان

ناهید امیریان --- سندباد

ظفر گرایی --- علی بابا

مهدی آژیر --- شیلا

مرتضی احمدی ---- بابا علاالدین

گویندگان میهمان :

ایرج رضایی ، پرویز نارنجیها ، مینو غزنوی ، شهروز ملک آرایی ، کنعان کیانی

تیتراژ عربی کارتون سندباد:

تیتراژ اصلی کارتون سندباد:

6 سپاس: بچه مثبت، mati، shaparak64، levrone، نخبه، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: gilas
    اولین درخواست مال ماهی قرمز بود خاله قورباغه و آقا پسر ( بچه جون )

مرسی گیلاسی دیدمش می خواستم بکنمش آهنگ موبایلم :83:
    نقل قول: دلشاد
    زبل خان
    :93:
    آخ جون زبل خان عاشقشم
    چه تاپیک با حالی.. :93:
    گیلاسی یه درخواست دارم..
    اون کارتون من موش نیستم من موش نیستمو می خوام...همون موش ترسوئه..نمی دونم چه زمانی پخش شده و من چند سالم بوده..ولی خیلی دوستش داشتم..:93:
    مسافر کوچولو رو هم خیلی دوست داشتم :5:
    بامزیییییییییییی..من بامزی رو می خوام :4:

• ژنرال

اشتباهی به ماهی مثبت دادم :4:

من بامزی رو دوس دارم که ماهی گفت.

واتو واتو لطفاً :4:

• پری سا

چه تایپکی باحالی مرسی گیلاسی
    چه کارتونهای قشنگی بود:65:
    خانواده دکتر ارنست چقدر سانسور شده بود :32:
    من عاشق کارتون خانواده دکتر ارنست بودم ان خونه درختیشون چقدر خوشگل بود :65:

• مستانه

آخی گیلاس جونم من او فیلم رو دوست دارم که توش یه آقایی هی میگفت :

کاکا دِریا موجه کاکا
    1191

1152

3 سپاس: نغمه، هاچو هاچو، gilas

• 1 سپاس: gilas

• ماهی

نقل قول: پری سا
    من عاشق کارتون خانواده دکتر ارنست بودم ان خونه درختیشون چقدر خوشگل بود

شبکه فارس عصرا پخش می کنه پریسا جان.ساعتشو نمی دونم ولی می دونم که پخشش می کنه :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، gilas

• gilas

مستانه,
    ای جااان ببین کی اومده :93: :11: خوش اومدی عزیزم :11:

دوستان اگه جواب نمیدم دارن درخواستارو آماده میکنم پست کمتر میزارم که شلوغ نشه :3:

• mojde

جزيره اسرار آميز :4:

• بهونه

چه روزهایی بود :65:

• Kishe Mehr

الستون و ولستون ، قصه دارم براتون ، گردو و بادوم دارم، فندقه بچه ها جوووووووووووون :4:
    بیا بخوریم بیا بخوریم ، 852 نــــــــــــــــه نخورین نه نخورین گول میخورین :4:

3 سپاس: mati، sotude، gilas

• mati

نقل قول: Kishe Mehr
    الستون و ولستون ، قصه دارم براتون ، گردو و بادوم دارم، فندقه بچه ها جوووووووووووون
    بیا بخوریم بیا بخوریم ، نــــــــــــــــه نخورین نه نخورین گول میخورین

آخی یادش به خیر آدم میره به بچگی چه تاپیکی بشه :93:

• بندری

يادش بخير من عاشق افسانه توشيشان بودم :1:
    2 سپاس: نغمه، gilas

• حورا

وااای گیلاسی چه تاپیکی چه خاطراتی :100:

:46: :46:

• نغمه

گیلاسی جونم خیلی تاپیکت باحاله خاطره ها دوباره زنده میشن خیلی ممنون عزیزم :8:

من کارتون ها رو همونطور که دیدم دوستشون دارم نسخه اصلی بعضی هاشون رو هم دیدم ولی معصومیتش از بین میره بچه ها روحیه شون لطیفه 786

• gilas

maryamlondon1,
    مریم گلم اینم از همه کارتونای که دوران نوجونی رو باهاشون سپری کردی :11:
    پست 25 رو ببین :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: