ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چي مي خواي اونجا جيگر . جيزززززه برا باباته نه تو
بندری
به علت رعایت نشدن قانون در پست ها تاپیک بسته شد.
gilas
هاچو هاچو
دلشاد
چندتا از عکسها خیلی چیز بود منم چیزش کردم
arash52
فرستادم به بخش 18
maryamlondon1
sotude
garfild
اون چیزاش خوب بود
levrone
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
Life Dream
پرهام
KuRoSh
یاد اون کارتونه بخیر چاق و لاغر عجب دورانی بود
soheyla
خیلی جالب و دیدنی بودن
mati
دیااکو
همش با حال بود مخصوصأ جیز داراش
مامي
حواسمون باشه سخنان گوهر بار بزرگان را براي هر چيزي استفاده نكنيم به نظرم اين حديث جاش در اين تاپيك و بالاي اين عكس هاي ....... نيست پس يادمون نره
baron jon
حواسمون باشه سخنان گوهر بار بزرگان را براي هر چيزي استفاده نكنيم به نظرم اين حديث جاش در اين تاپيك و بالاي اين عكس هاي ....... نيست پس يادمون نره
منم موافقم جاش مناسب نبود ..
دیااکو
روایت شده که مردى به خدمت امیر المؤ منین على علیه السلام رسید، و به او عرض کرد: زنى دارم که هر وقت به نزدیک او مى روم ، مى گوید: مرا کشتى مرا کشتى ، حضرت فرمود: او را با این کارت بکش ، گناهش به گردن من .
از کتاب جواهر یا کشکول ممتاز مؤ لف : حاج شيخ مرتضى احمديان
اینطوری که از روایات بر میاد حضرت علی و پیامبر انسانهایی بشاش و شوخ طبع بودند به طوری که عمر و عاص از این خصوصیت حضرت علی بر ضدش استفاده می کنه:
از کسانی که از علی(ع) عیبجویی میکرد، عمرو عاص بود. به علی(ع) خبر دادند که ابن عاص از او انتقاد میکند و او را در نزد مردم شام مورد نکوهش قرار میدهد. علی(ع) بالای منبر رفت و پس از حمد خدا فرمود تعجب دارم از فرزند نابغه که در نزد شامیان مرا متهم به شوخی و مزاح میکند. او میگوید: من مردی هستم اهل تفریح و بزم و همواره به بازی و وقتگذرانی و خوشی میگذرانم
من اینجا میخام بگم که یهو از زور مسلمونی عمر و عاص نشیم.
من فکر می کنم اگه امروز پیامبر و علی به قدرت خدا دوباره بیان بین ما آدمها عده کثیری از مردم اون دو بزرگوار رو به بی دینی و ارتداد محکوم می کنند همون طوری که عمر و عاص و معاویه در زمان حیات حضرت علی اون رو بخ بی دینی محکوم کردند.
نمی دونم ما چرا عادت کردیم به اینکه فکر کنیم نحوه نگرش ما به دنیا بهترینه و دیگران در قعر تباهی و ظلمت نادانی هستند.
arash52
ديا جان اولا كاربرد برچسب اوني نيست كه خسرو استفاده كرده . توي برچسب از كلمات مرتبط با تاپيك استفاده كرد .
برچسبها:
(مثلا بوف بوفی, ایرانیان, فنلاند)
برچسبها باید با علامت کاما ( , ) از هم جدا شوند. حداقل یک برچسب به مطلب اضافه کنید.
مثلا بايد براي اين تاپيك اينجوري نوشت :
عكسهاي ديدني , خنده دار , هجده
نوشتن حديث و جمله و غيره اشتباهه كه به زودي فرصت كنم اصلاحش مي كنم
در مورد ذكر اون حديث هم با مامي و بارون جون موافقم كه هرچيزي جايگاهي داره . من نميدونم اون مطلب رو از كجا ذكر كردي كه حضرت امير فرمودند : من مردی هستم اهل تفریح و بزم و همواره به بازی و وقتگذرانی و خوشی میگذرانم . برام خيلي عجيبه .
ميگن يه نفر يه حركتي كرد و يكي از بزرگان دين ازش انتقاد كرد . اون شخص گفت كه من كاري خلاف شرع انجام ندادم كه شما منو مواخذه مي كنيد . اون بزرگ گفت : بله خلاف شرع نبود ولي خلاف شان كه بود . به نظر من هم شان هرچيزي بايد حفظ بشه
دیااکو
آرش جان من نگفتم حضرت علی گفته من مردی اهل تفریح و بزمم، اگه توجه کنی اونجا حضرت نقل قول می کنه از عمر و عاص که اون این رو گفته و من در بالای این متن هم گفتم که عمر و عاص از رفتار و شوخ طبعی حضرت علی سوء استفاده کرده و این خصوصیات رو بهش نسبت داده.
من با این موضوعی که در مورد کارکرد برچسب گفتی موافقم ولی با بقیش نه
توصیه می کنم یه بار دیگه شعر موسی و شبان رو بخونید
ديد موسي يك شباني را به راه
كو همي گفت اي خدا واي اله
توكجايي تا شوم من چاكرت
چارقت دوزم كنم شانه سرت
دستك بوسم بمالم پايكت
وقت خواب آيد بروبم جايكت
اي فداي توهمه بزهاي من
اي به يادت هي هي وهي هاي من
زين نمط بيهوده مي گفت آن شبان
گفت موسي با كه هستت اي فلان