واااااااااااااااااااااااااااااااااای آخ جووووووووووووووووووووووونم به خدا همتون کد بانویین آفریییییییییییییییییییین به خانومای گل و بی همتای سایت دوستای گل خوشگل خودم و ماهی جونم کد بانو خانومه خودم خیلی گلی عاااااااااااااااالی بود به شما و همه خسته نباشید میگم که کاراتون حرف نداره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخ جون غذاهای خوشمزه ی مامان مریم تو راهه مامان مریم..می خوام یه اعترافی بکنم چند وقت پیش خواستم کبه درست کنم اما خیلی سخت سرخ شد..یعنی با احتیاط اینور اونورش م یکردم اولیش باز شد بقیه هاش هم به سختی درست شد... البته اعتراف م یکنم یه برنج روز قبلش درست کرده بودم که توش آب گوجه و لوبیا سبز و سیب زمینی بود بهش می گیم دمی گوجه.اضافه اومده بود گفتم بکنمش کبه آخه حیفش بود بریزمش دور.شاید به خاطر لوبیاهای توش اینجوری شد.ولی خیلی خوشمزه شده بود.پسرم همه شو خورد
آخ جون غذاهای خوشمزه ی مامان مریم تو راهه مامان مریم..می خوام یه اعترافی بکنم چند وقت پیش خواستم کبه درست کنم اما خیلی سخت سرخ شد..یعنی با احتیاط اینور اونورش م یکردم اولیش باز شد بقیه هاش هم به سختی درست شد... البته اعتراف م یکنم یه برنج روز قبلش درست کرده بودم که توش آب گوجه و لوبیا سبز و سیب زمینی بود بهش می گیم دمی گوجه.اضافه اومده بود گفتم بکنمش کبه آخه حیفش بود بریزمش دور.شاید به خاطر لوبیاهای توش اینجوری شد.ولی خیلی خوشمزه شده بود.پسرم همه شو خورد
ای داد بی داد چکار کردی ماهی جون این کبه بود من قبلا هم تذکر داده بودم .که کبه از خرده برنج یا برنج که لعاب دار باشه درست وبهتر در میاد ..برنجی که لعابش کمه هنگام سرخ کردن کبه باز میشه که یک تخم مرغ تو کاسه میشکنی وکبه را بغلطونی وبعد سرخش کنی برنج کبه هم باید خمیر مانند به دست ورز بدی
امروز براتون تبسی یا همون که بهونه تاپیکش گذشته بود مسمی بادمجان
خدا کنه اپلود سنتر سایت فلتر نباشه
تبسی غذای عربی
مواد لازم برا 4 نفر
دو عدد بادمجان متوسط دوعدد کدو متوسط سیب زمینی دوعدد بزرگ
ابتدا همه مواد به صورت حلقه حلقه برش میدیم همنطور که تو عکس مشاهد میکنید من انجا پوست با دمجان وکدو را نگرفتم به خاطر اینکه انجا زود له میشه شما اگه دوست دارید پوست بگیرید من انجا از مرغ استفاده کردم بچه هام با گوشت دوست ندارند
ابتدا همه مواد تک تک سرخ میکنیم . مرغ تو ماهیتابه سرخ کردم وچیدم تو سینی فر بعد پیاز وبعد فلفل ..
سپس سینی را در فر داغ قرار دهید .به مدت یک ساعت تا یک ساعت ونیم ۱۵ دقیقه آخر بهتر است کاغذ را از روی غذا بردارید تا مواد کاملا طلایی شود این غذا را با برنج یا نون میتونید سرو کنید سبزی خوردن ودوغ یادتون نره
▧ تصویر در دسترس نیست تا سرد شدن کاسترد ژله را اماده میکنیم ..که همگی طرز تهیه ژله رو بلد هستید . بعد از سرد شدن کاسترد ژله سرد شده را اضافه میکنید وتو یخچال میگذارید تا ژله هم ببندد
اموزش دسر با کاسترد این کاسترد که تو ایران موجوده است
عالي عالي عالي
آبجي جون ما تو شهرمون به كاسترد حرروت مي گيم و بيشتر توي ماه مبارك رمضان مصرف مي كنيم و فكر مي كنم بيشتر توي جنوب ايران مصرف داره البته فكر مي كنم .ولي خب به كاربراي عزيز توصيه مي كنم اين دسر خوشمزه رو فراموش نكنند . دلم هوسيد . برم به عيال جون بگم برام درست كنه
آبجي جون ما تو شهرمون به كاسترد حرروت مي گيم و بيشتر توي ماه مبارك رمضان مصرف مي كنيم و فكر مي كنم بيشتر توي جنوب ايران مصرف داره البته فكر مي كنم .ولي خب به كاربراي عزيز توصيه مي كنم اين دسر خوشمزه رو فراموش نكنند . دلم هوسيد . برم به عيال جون بگم برام درست كنه اره خسر و جان ما که بندر بودیم قوطی 500 تومان میخریدیم درسته بندریا بهش میگن حرروت ولی من اصفهان دیدم تو سوپر مارکتاشون تهران وشیراز که حتما هست
ولی من اصفهان دیدم تو سوپر مارکتاشون تهران وشیراز که حتما هست
آره مامان مریم..توی همه ی هایپر مارکت ها و بیشتر سوپر مارکت ها پیدا میشه.منم اولین بار توی خونه ی خواهرم خوردم چون شوهرش اصالتا خرمشهری هست...ما هم این دسر خوشمزه رو نمیشناختیم ولی خیلی خوشمزه ست.. با ژله حتما خوشمزه تر میشه
ماهی
مریم گلم فیلتر نیست..احتمال زیاد فردا درست میشه.اشکال از سرور هست
sib
farzane
آخ جووووووووووووووووووووووونم
به خدا همتون کد بانویین آفریییییییییییییییییییین به خانومای گل و بی همتای سایت دوستای گل خوشگل خودم و ماهی جونم کد بانو خانومه خودم خیلی گلی عاااااااااااااااالی بود به شما و همه خسته نباشید میگم که کاراتون حرف نداره
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
تو چقدر هیجان از خودت خارج می کنی فرزانه جونم
مرسی عزیزم
ماهی
تو چقدر هیجان از خودت خارج می کنی فرزانه جونم
مرسی عزیزم
zrnznn
maryamlondon1
ماهی
آخ جون غذاهای خوشمزه ی مامان مریم تو راهه
مامان مریم..می خوام یه اعترافی بکنم
البته اعتراف م یکنم یه برنج روز قبلش درست کرده بودم که توش آب گوجه و لوبیا سبز و سیب زمینی بود بهش می گیم دمی گوجه.اضافه اومده بود گفتم بکنمش کبه
maryamlondon1
مامان مریم..می خوام یه اعترافی بکنم چند وقت پیش خواستم کبه درست کنم اما خیلی سخت سرخ شد..یعنی با احتیاط اینور اونورش م یکردم اولیش باز شد بقیه هاش هم به سختی درست شد...
البته اعتراف م یکنم یه برنج روز قبلش درست کرده بودم که توش آب گوجه و لوبیا سبز و سیب زمینی بود بهش می گیم دمی گوجه.اضافه اومده بود گفتم بکنمش کبه آخه حیفش بود بریزمش دور.شاید به خاطر لوبیاهای توش اینجوری شد.ولی خیلی خوشمزه شده بود.پسرم همه شو خورد
ای داد بی داد چکار کردی ماهی جون این کبه بود
من قبلا هم تذکر داده بودم .که کبه از خرده برنج یا برنج که لعاب دار باشه درست وبهتر در میاد ..برنجی که لعابش کمه هنگام سرخ کردن کبه باز میشه که یک تخم مرغ تو کاسه میشکنی وکبه را بغلطونی وبعد سرخش کنی
امروز براتون تبسی یا همون که بهونه تاپیکش گذشته بود مسمی بادمجان
خدا کنه اپلود سنتر سایت فلتر نباشه
تبسی غذای عربی
مواد لازم برا 4 نفر
دو عدد بادمجان متوسط
دوعدد کدو متوسط
سیب زمینی دوعدد بزرگ
پیاز یک عدد بزرگ
▧ تصویر در دسترس نیست
کوجه فرنگی دوعدد
فلفل دلمه یک عدد متوسط
مرغ یا گوشت به اندازه دلخواه
نمک وفلفل ونمک وادویه به اندازه دلخواه
تمر هندی یک قاشق به اندازه دلخواه ما اینجا تمر هندی عین رب گوجه فرنگی اماده
داریم تو عکس هم مشاهد میکنید .شما میتونید به اندازه دلخواه خودتون بگذارید..
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه
ابتدا همه مواد به صورت حلقه حلقه برش میدیم
ابتدا همه مواد تک تک سرخ میکنیم . مرغ تو ماهیتابه سرخ کردم وچیدم تو سینی فر بعد پیاز وبعد فلفل ..
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم عکس بعد از سرخ کردن سیب زمینی وکدو ...
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد هم بادمجان وگوجه فرنگی را سرخ کردم ..
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد ادویه ونمک وفلفل ورب گوجه فرنگی ورب تمر هندی با یک لیوان اب مخلوط میکنیم وبهم میزنیم تا سس مانند به دستون بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
..بعد همنطور تو عکس میبینید روی مواد خالی میکنیم .اگه گوشت یامرغ با همین یک لیوان پخته نشده میتوانید دوباره اب اضافه کنید ..
▧ تصویر در دسترس نیست
روی این غذا را با یک کاغذ آلومینیوم کاملا
بپوشانید
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس سینی را در فر داغ قرار دهید .به مدت یک ساعت تا یک ساعت ونیم
▧ تصویر در دسترس نیست
یاا داوری میکنم اگه دوست ندارید تمر هندی بزارید .از لیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید .البته به اندازه دلخواهتون
maryamlondon1
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم
▧ تصویر در دسترس نیست
کیک متوسط دو عدد یا سه عدد به اندازه ظرفتون
ژله یک بسته
کاسترد دوقاشق غذا خوری
شیر یک لیوان
شکر دو الی سه قاشق غذا خوری
طرز تهیه ...
ابتدا کیک هارا تو ظرف میچینیم اگه دوست دارید تو لیوان بستنی خوری هم درست کنید شیکتر میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
کاسترد همراه شیر سرد حل میکنیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد شکر اضافه میکنیم .وروی حرارت ملایم بهم میزنیم .وقتی به حالت کش دار رسید اجاق خاموش میکنیم وبلافاصله مواد به کیک اضافه میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
.وتو یحچال میزاریم تا سرد بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
تا سرد شدن کاسترد ژله را اماده میکنیم ..که همگی طرز تهیه ژله رو بلد هستید . بعد از سرد شدن کاسترد ژله سرد شده را اضافه میکنید وتو یخچال میگذارید تا ژله هم ببندد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم نوع ساده اش
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
maryamlondon1
ماهی جون نگران عکسا بودم عکسا دیده میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
ماهی
آره دیده میشه به وضوح
دستت درد نکنه مامی جونم
maryamlondon1
دستت درد نکنه مامی جونم
خدا را شکر خیالم راحت شد
حورا
بندری
عالي عالي عالي
آبجي جون ما تو شهرمون به كاسترد حرروت مي گيم و بيشتر توي ماه مبارك رمضان مصرف مي كنيم و فكر مي كنم بيشتر توي جنوب ايران مصرف داره البته فكر مي كنم .ولي خب به كاربراي عزيز توصيه مي كنم اين دسر خوشمزه رو فراموش نكنند .
دلم هوسيد . برم به عيال جون بگم برام درست كنه
maryamlondon1
عالي عالي عالي
آبجي جون ما تو شهرمون به كاسترد حرروت مي گيم و بيشتر توي ماه مبارك رمضان مصرف مي كنيم و فكر مي كنم بيشتر توي جنوب ايران مصرف داره البته فكر مي كنم .ولي خب به كاربراي عزيز توصيه مي كنم اين دسر خوشمزه رو فراموش نكنند .
دلم هوسيد . برم به عيال جون بگم برام درست كنه
اره خسر و جان ما که بندر بودیم قوطی 500 تومان میخریدیم درسته بندریا بهش میگن حرروت
ماهی
آره مامان مریم..توی همه ی هایپر مارکت ها و بیشتر سوپر مارکت ها پیدا میشه.منم اولین بار توی خونه ی خواهرم خوردم چون شوهرش اصالتا خرمشهری هست...ما هم این دسر خوشمزه رو نمیشناختیم ولی خیلی خوشمزه ست..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→