چغور بغور چیه دیگه؟ اینجا یه غذایی هست توی دروازه اصفهان می فروشن فکر کنم اسمش چغور بغوره.از شش گوسفند و پیاز داغ و یه سری ادویه جات درست میشه منظورت اونه؟اگه اونه بوش که به من می خوره که حالم بد میشه پس درخواست قابل قبول نبود.
اشکالی نداره براتون یه غذای خوشمزه آوردم امروز ببین خوشت می آد؟ توی پست بعدی توضیح می دم
طرز تهیه خمیر نان: ابتدا آرد را با آرد جوانه گندم الک می کنیم.وسط آن را گود کرده آب ولرم ، تخم مرغ ، مایه خمیر وروغن مایع را اضافه کرده خمیر درست می کنیم...خمیر را به مدت 15 دقیقه استراحت می دیم.بسته به جنس آرد و کیفیت مواد تشکیل دهنده گاهی اوقات خمیر ها به مقدار آرد بیشتر یا آب بیشتر احتیاج پیدا می کنند.آرد و آب باید در حدی باشه که خمیر نرم و لطیف به دست بیاد.ریختن آرد زیادی از لطافت خمیر کم می کنه.
مواد لازم جهت تهیه جوجه خامه ای: سینه مرغ یک عدد کامل فیله شده خامه چهار قاشق غذاخوری می توان به جای خامه از نصف استکان روغن زیتون یا همان مقدار سس مایونز استفاده کرد.اما به نظر من خامه خوشمزه تره. کیوی در صورت تمایل یک عدد بزرگ یا دوعدد کوچک (دلخواه ، من استفاده نکردم ) پیاز بزرگ یک عدد نمک و زردچوبه ، زعفران آب کرده و در صورت تمایل فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز و کیوی رو در غذا ساز با هم مخلوط می کنیم .در ظرفی به اونها ادویه جات و زعفران به جز نمک اضافه کرده و خامه رو با اون مخلوط می کنیم.گوشتهای فیله شده رو در مواد به مدت حداقل 8 ساعت می خوابونیم.البته گوشت مرغ با 1 ساعت هم آماده میشه.این دیگه به شما بستگیی داره که چقدر دوست داشته باشید اصولی آشپزی کنید و تغییر طعم ها رو با تغییر زمان خوابودند احساس کنید یا نکنید.من معمولا از روز قبل می خوابونم و فردا این غذا رو درست می کنم.
نانها رو در فر 190. درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دیم و بعد از بیرون آوردن از فر حوله تمیزی روی اون قرار می دیم تا خشک نشه و بعد برش داده سرو می کنیم.
جوجه ها رو به سیخ کشیده در این مرحله نمک می زنیم.اونها رو در فر قرار می دیم تا پخته شن.دمای فر حدودا 180 درجه و به مدت 20 دقیقه کافیه.مواظب باشید که جوجه ها خشک نشن و نسوزن.
می تونید این نون رو در حالت نیمه گرم در فویل پیچیده و در کیسه فریزر قرار بدید و فریز کنید .یک ربع قبل از استفاده اون رو از فریزر خارج کنید.و نوش جان نمایید.
چغور بغور چیه دیگه؟ اینجا یه غذایی هست توی دروازه اصفهان می فروشن فکر کنم اسمش چغور بغوره.از شش گوسفند و پیاز داغ و یه سری ادویه جات درست میشه منظورت اونه؟اگه اونه بوش که به من می خوره که حالم بد میشه پس درخواست قابل قبول نبود.
اوه اوه اگه اینطوریه که پس همون بهتر که درست نکنین پس من برم بررسی کنم ببینم چی هوس کردم بر میگردم
نقل قول: ماهی
اشکالی نداره براتون یه غذای خوشمزه آوردم امروز ببین خوشت می آد؟ توی پست بعدی توضیح می دم
ماهی جون من همین الان داشتم دستور تهیه پنکیک شکلاتی رو میخوندم ولی عکساش دیگه نیست.
شیرین جون ! متاسفانه به دلیل عوض شدن آپلود سنتر این مشکلات بوجود می آد. شاید درستش این باشه که عکسا رو آرشیو کنم اما واقعا وقت گیره و نمی تونم قولی بدم روش
نقل قول: mz56mz
مرسى
دُ غیَن
متشكرم
خواهش می کنم عمو
ممنون
قابلی نداشت
شكرا
خواهشن..
براوو
تنکس.
تنكس
براوو
بوت شكرياه
بوت خواهشاه
دانكه
عمووو؟!!! فحش نداشتیما؟دانکی هم شدیم؟ نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن
سالامات
عمو! کجایی بود این یکی؟
نقل قول: هاچو هاچو
اتفاقا میخواستم بگم هوس جوجه خامه ای با نون استیک کردم
والله اینا غذاهای مورد علاقه ی پسرمه.مرغ رو به بد بختی با هزار قر و فر باید درست کنم تا بخوره.تازه کلی منت هم سرم می گذاره که بچه ی خوبی شدم و مرغی رو که اینطوری درست کردی می خورم
شیرین جون ! متاسفانه به دلیل عوض شدن آپلود سنتر این مشکلات بوجود می آد. شاید درستش این باشه که عکسا رو آرشیو کنم اما واقعا وقت گیره و نمی تونم قولی بدم روش
خب خدا رو شکر نمایش یا پنهان متنباور کنین همه دلخوشیم در طی روز همین پست گذاشتنا وخندیدنای اینجاست نمایش یا پنهان متن
چی می گی؟
همون که بسته بندی شده کنار ظرف نمک تو عکس اول
والله اینا غذاهای مورد علاقه ی پسرمه.مرغ رو به بد بختی با هزار قر و فر باید درست کنم تا بخوره.تازه کلی منت هم سرم می گذاره که بچه ی خوبی شدم و مرغی رو که اینطوری درست کردی می خورم
والا اگه مامان منم هر روز ازین غذاهای متنوع درست میکرد واسش ناز میکردم
شکر 3/4 پیمانه سیب زمینی پخته شده یک عدد متوسط رو به بزرگ دو عدد تخم مرغ روغن مایع 1/2 پیمانه یا معادل آن کره آب شده ماست نصف پیمانه خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری سر خالی آرد سفید 3 پیمانه پودر قند مقداری
با قالب گرد ( من از لیوان استفاده کردم) خمیر رو برش می دیم و با یه قالب کوچک گرد دیگه به قطر حدودا 1 و نیم سانت وسط دایره ها رو در می آریم ( من قالب نداشتم از نی آیس پک استفاده کردم )
دونات ها رو در روغن حسابی داغ شده سرخ می کنیم.اونهایی که می خوان دایتی رفتار کنن می تونن خمیر ها رو در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدن .اما خب سرخ شده ش خیلی خوشمزه تره.
ماهی
ای وای از آقایون.خیلی تنبلن
farzane
هاچو هاچو
زحمت کشیدین آفرین
نمایش یا پنهان متن
امروز سر سفره صبحانه به مامانم میگم فسنجون درست کن میگه چشم مادر جان انشالله ماه رمضوننمایش یا پنهان متن
خب بی مقدمه بریم سر اصل مطلب
اینم عکسش :
شما همون جغور بغور خودمونم درست کنین قبوله
ماهی
چغور بغور چیه دیگه؟
اینجا یه غذایی هست توی دروازه اصفهان می فروشن
اشکالی نداره براتون یه غذای خوشمزه آوردم امروز ببین خوشت می آد؟
توی پست بعدی توضیح می دم
نخبه
ماهی
مواد لازم:
آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
آرد جوانه گندم 1/4 پیمانه
مایه خمیر 1/2 قاشق غذاخوری
آب ولرم 1/2 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
نمک دریایی /کنجد/سیاه دانه....
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه خمیر نان:
ابتدا آرد را با آرد جوانه گندم الک می کنیم.وسط آن را گود کرده آب ولرم ، تخم مرغ ، مایه خمیر وروغن مایع را اضافه کرده خمیر درست می کنیم...خمیر را به مدت 15 دقیقه استراحت می دیم.بسته به جنس آرد و کیفیت مواد تشکیل دهنده گاهی اوقات خمیر ها به مقدار آرد بیشتر یا آب بیشتر احتیاج پیدا می کنند.آرد و آب باید در حدی باشه که خمیر نرم و لطیف به دست بیاد.ریختن آرد زیادی از لطافت خمیر کم می کنه.
مواد لازم جهت تهیه جوجه خامه ای:
سینه مرغ یک عدد کامل فیله شده
خامه چهار قاشق غذاخوری می توان به جای خامه از نصف استکان روغن زیتون یا همان مقدار سس مایونز استفاده کرد.اما به نظر من خامه خوشمزه تره.
کیوی در صورت تمایل یک عدد بزرگ یا دوعدد کوچک (دلخواه ، من استفاده نکردم )
پیاز بزرگ یک عدد
نمک و زردچوبه ، زعفران آب کرده و در صورت تمایل فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز و کیوی رو در غذا ساز با هم مخلوط می کنیم .در ظرفی به اونها ادویه جات و زعفران به جز نمک اضافه کرده و خامه رو با اون مخلوط می کنیم.گوشتهای فیله شده رو در مواد به مدت حداقل 8 ساعت می خوابونیم.البته گوشت مرغ با 1 ساعت هم آماده میشه.این دیگه به شما بستگیی داره که چقدر دوست داشته باشید اصولی آشپزی کنید و تغییر طعم ها رو با تغییر زمان خوابودند احساس کنید یا نکنید.من معمولا از روز قبل می خوابونم و فردا این غذا رو درست می کنم.
خمیر آماده شده و ور اومده رو روی میز کار به ارتفاع 3 میلی متر باز می کنیم و به شکل نوار هایی با عرض 1 سانت برش می دیم.
ته قالب رو چرب می کنیم.و نوارها رو به شکل زیر می پیچونیم و روی اونها، نمک دریایی، کنجد شاه دانه یا خشخاش یا تخم خرفه می ریزیم
نانها رو در فر 190. درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دیم و بعد از بیرون آوردن از فر حوله تمیزی روی اون قرار می دیم تا خشک نشه و بعد برش داده سرو می کنیم.
جوجه ها رو به سیخ کشیده در این مرحله نمک می زنیم.اونها رو در فر قرار می دیم تا پخته شن.دمای فر حدودا 180 درجه و به مدت 20 دقیقه کافیه.مواظب باشید که جوجه ها خشک نشن و نسوزن.
خوراک ما آماده ست..نوش جان !
می تونید این نون رو در حالت نیمه گرم در فویل پیچیده و در کیسه فریزر قرار بدید و فریز کنید .یک ربع قبل از استفاده اون رو از فریزر خارج کنید.و نوش جان نمایید.
mz56mz
كيتوس , متشكرم , مرسى , ممنون , شكرا , براوو , تنكس , بوت شكرياه , سالامات , دانكه ,
هاچو هاچو
نمیدونم
نمایش یا پنهان متن
اینجا یه غذایی هست توی دروازه اصفهان می فروشن فکر کنم اسمش چغور بغوره.از شش گوسفند و پیاز داغ و یه سری ادویه جات درست میشه منظورت اونه؟اگه اونه بوش که به من می خوره که حالم بد میشه پس درخواست قابل قبول نبود.
پس من برم بررسی کنم ببینم چی هوس کردم بر میگردم
توی پست بعدی توضیح می دم
برم ببینم
هاچو هاچو
اتفاقا میخواستم بگم هوس جوجه خامه ای با نون استیک کردم
چقدر قیافه با حالی داره
اون اجی مجی نو موتو چی هستش؟
فکر کنم شما تویه غذاهاتون اگه کنجد نباشه نمیخورین؟
خیلی خیلی عالی بود،زحمت کشیدین
ماهی
شیرین جون ! متاسفانه به دلیل عوض شدن آپلود سنتر این مشکلات بوجود می آد.
شاید درستش این باشه که عکسا رو آرشیو کنم اما واقعا وقت گیره و نمی تونم قولی بدم روش
دُ غیَن
خواهش می کنم عمو
قابلی نداشت
خواهشن..
تنکس.
براوو
بوت خواهشاه
عمووو؟!!!
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
عمو! کجایی بود این یکی؟
روحت شاد! به خدا کلی می خندم از دست تو
چی می گی؟
mz56mz
gilas
جوجه شو مامان درست میکنه البته به جای خامه ماست میزنه و حسابی هم تندش میکنه
ماماااااااااااااااااااااااان
نخبه
شاید درستش این باشه که عکسا رو آرشیو کنم اما واقعا وقت گیره و نمی تونم قولی بدم روش
اشکالی نداره رفتم سرچ کردم عکسشو ممنون
غذاهاتونم خوشمزس
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
باور کنین همه دلخوشیم در طی روز همین پست گذاشتنا وخندیدنای اینجاستنمایش یا پنهان متن
والا اگه مامان منم هر روز ازین غذاهای متنوع درست میکرد واسش ناز میکردم
ماهی
آره با ماستم خیلی خوشمزه ست.ولی اسمش می شه جوجه لاری.البته لاریها کبابش می کنن.ولی سرخ کرده یا توی فر گذاشته ش هم خیلی خوب میشه
مرسی مامان شیرین
آهان!..گفتم خدایا چی می گی تو؟
اون نمک دریایی هست دیگه..اسم مارکشه
منتظر تهیه دونات سیب زمینی باشید
ژنرال
انصافاً کارت درسته ! البته تو آشپزی!
بهترین زن خاورمیانه هستی
ماهی
مواد لازم :
شکر 3/4 پیمانه
سیب زمینی پخته شده یک عدد متوسط رو به بزرگ
دو عدد تخم مرغ
روغن مایع 1/2 پیمانه یا معادل آن کره آب شده
ماست نصف پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری سر خالی
آرد سفید 3 پیمانه
پودر قند مقداری
▧ تصویر در دسترس نیست
سیب زمینی رو پوره کرده با شکر و روغن می زنیم تا مخلوط صافی بدست بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
تخم مرغها رو اضافه و مخلوط می کنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
ماست رو که بهتره آبکی نباشه اضافه می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
خمیر مایه رو در 3 قاشق آب ولرم حل کرده به مدت 5 دقیقه در جای نسبتا گرم قرار می دیم و بعد به مواد اضافه می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم.تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خمیر رو به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه استراحت می دیم تا ور بیاد.
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد خمیر رو روی سطح مار باز می کنیم به قطر حدودا 1 سانت.
▧ تصویر در دسترس نیست
با قالب گرد ( من از لیوان استفاده کردم) خمیر رو برش می دیم و با یه قالب کوچک گرد دیگه به قطر حدودا 1 و نیم سانت وسط دایره ها رو در می آریم ( من قالب نداشتم از نی آیس پک استفاده کردم )
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دوباره مابقی خمیر رو پهن کرده همین کارو تکرار می کنیم تا همه ی خمیر رو به دونات تبدیل کنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
دونات ها رو در روغن حسابی داغ شده سرخ می کنیم.اونهایی که می خوان دایتی رفتار کنن می تونن خمیر ها رو در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدن .اما خب سرخ شده ش خیلی خوشمزه تره.
دونات های سرخ شده رو در سبدی قرار می دیم تا خنک شه.بهد مقداری پودر قند در صورت دلخواه بهش اضافه می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
من بهترین خانومِ متشخص خونه ی خودمم.
نمایش یا پنهان متن
مرسی لطف داریgilas
آهان پس اینه که مامانم درست میکنه فامیلشونه
دونات باشه سیب زمینی هم باشه رسما من مُردم دیگه
از این دونات شکلاتی و خامه ای ها هم بلتی یادم بدی لفطا
ژنرال
نکن این کارارو با من !
آخرین ورود: