اصلا طعم سیب زمینی رو توش احساس نمی کنی.نه بویی نه طعم خاصی.فقط برای غنی تر شدنش به عنوان عصرانه از سیب زمینی استفاده میشه.فقط اینو بگم بین این چیزایی که درست می کنم و خودم خیلی کم ازشون می خورم از این یکی نمی تونم بگذرم.یه وقتایی هم که دوست چاقالوی پسرم می آد خونمون و براشون می برم تا پای بازی بخورن پسرم با چشاش بهم می گه نیار! این همه رو تموم می کنه
ماه رمضون داره میاد یه غذایی بذارید بشه روی سکو هم درستش کنیم اونجا ماهی فراوونه از اون مدلیا بذارید تا هستم یاد بگیرم کلی ماهی گیری میکنیم جاتون خالی البته هر ماهی که ماهی ما نمیشه ولی خوب دیگه همدممون اونجا هم ماهیه
اونجا ماهی فراوونه از اون مدلیا بذارید تا هستم یاد بگیرم کلی ماهی گیری میکنیم جاتون خالی
بهترین حالتش اینه که ماهی رو بشوری کمی بهش نمک و در صورت امکان آبلیمو بزنی بعد کمی کره بهش بمالی و روی آتیش کبابش کنی بدون کره هم میشه.. حتی با نمک تنها هم میشه.. نمایش یا پنهان متناگه اجاقم نداری ماهی رو بر آفتاب برونزه هم کنی بخوری خیلی خوب میشه این روزا برنزه مُده
نقل قول: hadi04
البته هر ماهی که ماهی ما نمیشه
البته
ولی خوب دیگه همدممون اونجا هم ماهیه
به همه شون گفتم هوای آرسام ما رو داشته باشن نمایش یا پنهان متناگه میشه یه عکس از سکو برامون بذار.من اصلا نمی دونم سکو چه جوریه
آره بابا دیگه اینقده بدبخت نیستیم که آشپزخونه داره
نقل قول: ماهی
بهترین حالتش اینه که ماهی رو بشوری کمی بهش نمک و در صورت امکان آبلیمو بزنی بعد کمی کره بهش بمالی و روی آتیش کبابش کنی بدون کره هم میشه.. حتی با نمک تنها هم میشه..
این میشه کبابی دیگه آره؟ خوب دستت درد نکنه چون من همین طوری روی آتیش بدون آبلیمو کباب میکنم هیچکی غیر از خودم نمیخوره
اگه اجاقم نداری ماهی رو بر آفتاب برونزه هم کنی بخوری خیلی خوب میشه این روزا برنزه مُده
البته توی گرمای اونجا بیشتر آبپز میشه تا برنزه
به همه شون گفتم هوای آرسام ما رو داشته باشن
دستت درد نکنه خودشونم همینو میگن میگن تو پارتی داری
اگه میشه یه عکس از سکو برامون بذار.من اصلا نمی دونم سکو چه جوریه
ماهییییییییییییییییییی جون آخه چرا با احساسات من شکمووووووو بازی میکنی؟! هان ولییییی واقعاااااا دستتتتتتت درد نکنه.....واقعاااااااااا یهکد بانویییییه به تمامممم معنایییی جاییی ستوده خانم خالیه...امیدوارم هر جا هست خوش باشه hadi04, عکساتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عالیییییی بودنننننننننننن
آرسامممممممممم؟؟؟؟!!!! خدا پشت و پناهت باشه که حتما هست .مواظب خودت باش این عکسو به مامانت نشون ندیا
ولی عجب جای بکر و ساکتیه زمستوناش باید قشنگ باشه..
این میشه کبابی دیگه آره؟ خوب دستت درد نکنه چون من همین طوری روی آتیش بدون آبلیمو کباب میکنم هیچکی غیر از خودم نمیخوره
خب ماهی رو یا باید کباب کرد یا سرخ کرد یا قلیه.قلیه که اونجا برات خیلی سخته.فقط می تونی سرخ یا کباب کنی.خب چرا میگو رو امتحان نمی کنی.؟ نمیشه میگو گرفت؟ فکرشو بکن میگوی تازه!!!!
دوستان عزیزم ضمن تشکر از همراهی شما دوستان ، امتیازات آموزشهای آشپزی بر اساس ضوابط مربوطه محاسبه شد.
1- انواع کیک ، شیرینی ، نان و غذاهای محلی یک منطقه خاص 55 بوفی 2- انواع خوراک 50 بوفی 3- انواع دسر ، 25 بوفی 4- تهیه غذاهای آموزش داده شده به وسیله سایر کاربران 5 بوفی
در مورد خوراکها ، اونهایی که خیلی راحت تهیه می شن مثل خوراک تخم مرغ و اسفناجی که خودم تهیه کرده بودم امتیاز کمتری می گیرند.گاهی اوقات تهیه یک دسر به مراتب از تهیه یک خوراک سخت تره.در این جور مواقع قوانین کمی شکسته میشن..
ماهی
از این دونات شکلاتی و خامه ای ها هم بلتی یادم بدی لفطا
بذار سرچ کنم .نباید اساسش با این فرق کنه.ولی پیدا می کنم بهت می گم.
gilas
دستت درد نکنه
طعم سیب زمینی با شکر خوب میشه
باید تستش کنم حتما
ماهی
اصلا طعم سیب زمینی رو توش احساس نمی کنی.نه بویی نه طعم خاصی.فقط برای غنی تر شدنش به عنوان عصرانه از سیب زمینی استفاده میشه.فقط اینو بگم بین این چیزایی که درست می کنم و خودم خیلی کم ازشون می خورم از این یکی نمی تونم بگذرم.یه وقتایی هم که دوست چاقالوی پسرم می آد خونمون
mz56mz
هاچو هاچو
واگذارت کردم به خدا
ماهی
اینقدر دوس دارم یه کار داشته باشم که مال خودم باشه
عمو جونم
واگذارت کردم به خدا
مرسی..
نمایش یا پنهان متن
پنج دقیقه ست دارم می خندم..از دست تو با این پستاتنمایش یا پنهان متن
hadi04
ماهی
خب روی سکو اصلا نمی دونم چی هست چی نیست؟
آتیش میشه درست کرد؟
اجاق دارید؟
بهترین حالتش اینه که ماهی رو بشوری کمی بهش نمک و در صورت امکان آبلیمو بزنی بعد کمی کره بهش بمالی و روی آتیش کبابش کنی
بدون کره هم میشه..
حتی با نمک تنها هم میشه..
نمایش یا پنهان متن
اگه اجاقم نداری ماهی رو بر آفتاب برونزه هم کنی بخوری خیلی خوب میشهالبته
به همه شون گفتم هوای آرسام ما رو داشته باشن
نمایش یا پنهان متن
اگه میشه یه عکس از سکو برامون بذار.من اصلا نمی دونم سکو چه جوریهhadi04
آتیش میشه درست کرد؟
اجاق دارید؟
آره بابا دیگه اینقده بدبخت نیستیم که آشپزخونه داره
بدون کره هم میشه..
حتی با نمک تنها هم میشه..
البته توی گرمای اونجا بیشتر آبپز میشه تا برنزه
دستت درد نکنه خودشونم همینو میگن میگن تو پارتی داری
اونجا عکسبرداری ممنوعه وگرنه خیلی خوب میشد میتونستم بذارم
خوب اینو میذارم البته عکس از اینترنته این سکویی که ما هستیم یه کم چیزه جریان زیاد داره
به این میگن سکو البته این دقیقا همونیه که من توشم
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم عکس دوران جنگشه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نخبه
zrnznn
ولییییی واقعاااااا دستتتتتتت درد نکنه.....واقعاااااااااا یهکد بانویییییه به تمامممم معنایییی
hadi04,
عکساتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عالیییییی بودنننننننننننن
ماهی
آرسامممممممممم؟؟؟؟!!!!
خدا پشت و پناهت باشه که حتما هست .مواظب خودت باش
این عکسو به مامانت نشون ندیا
ولی عجب جای بکر و ساکتیه
خب ماهی رو یا باید کباب کرد یا سرخ کرد یا قلیه.قلیه که اونجا برات خیلی سخته.فقط می تونی سرخ یا کباب کنی.خب چرا میگو رو امتحان نمی کنی.؟ نمیشه میگو گرفت؟ فکرشو بکن میگوی تازه!!!!
اگه درست کردی عکس بذار اینجا امتیاز بگیر.
ماهی
فکر نکنم از خودم شکموتر باشی...ببین من خودم چی می کشم که بوشم زیر دماغمه
واقعا جاش خالیه .خیلی منتظرشم..امیدوارم خوب باشه
hadi04
قربونت برم لطف داری شما
نه بابا، مامانم بنده خدا همیشه میگه سالم باشی هر جا باشی دعات میکنم اینو همیشه میگه دلم براش خیلی تنگ شده
زمستونا آب کبود میشه آسمونش هم صافه خیلی قشنگه ولی هوا که طوفانی میشه اونوقت باید ببینی ساکته یا نه
میگو توی اعماق دریا زندگی میکنه باید با تورهای مخصوص صیدش کرد اینو از یه ملوان پرسیدم اونجایی هم که ما هستیم نزدیک به 60 متر عمق داره
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
hadi04
خدایی ایندفعه دیگه نمیدونم چی میخوای بگی یره
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ماهی
وااااای
خیلی هیجان انگیزه
ببین ! حسودی نکنا..
ماهی
ضمن تشکر از همراهی شما دوستان ، امتیازات آموزشهای آشپزی بر اساس ضوابط مربوطه محاسبه شد.
1- انواع کیک ، شیرینی ، نان و غذاهای محلی یک منطقه خاص 55 بوفی
2- انواع خوراک 50 بوفی
3- انواع دسر ، 25 بوفی
4- تهیه غذاهای آموزش داده شده به وسیله سایر کاربران 5 بوفی
در مورد خوراکها ، اونهایی که خیلی راحت تهیه می شن مثل خوراک تخم مرغ و اسفناجی که خودم تهیه کرده بودم امتیاز کمتری می گیرند.گاهی اوقات تهیه یک دسر به مراتب از تهیه یک خوراک سخت تره.در این جور مواقع قوانین کمی شکسته میشن..
بورک یا فطایر
50 امتیاز
جوجه خامه ای با نان استیک
50 امتیاز
دونات سیب زمینی
50امتیاز
جمعا 150 امتیاز برای ماهی عزیز
به امید دیدار شما در دورهای بعدی فستیوال
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→