₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » ایرانی بودن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » ایرانی بودن
1 2 3

بدون عکس

ایرانی بودن

773 بازدید، 50 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

اپیزود اول :

استاد من افتخار می کنم که شاگرد شما هستم آخرین شاگردی که در قید حیات است .
    نه اشتباه می کنى . من باید به تو افتخار کنم و می کنم .
    چرا ؟
    زمانی که تو در کشورت ، بوعلی سینا را داشتی ، مردم من یک زندگی بدوی داشتند .

« گفتگوی آلبرت انیشتین و پروفسور حسابی »

· اولین مردمانی که مس را کشف کردند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که آتش را در جهان کشف کردند ایرانیان نمودند .
    · اولین مردمانی که حیوانات خانگی را تربیت کردند و از آن ها بهره مند شدند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که ذوب فلزات را آغاز کردند ،ایرانیان ، در اطراف شهر کاشان بودند .
    · اولین مردمانی که کشاورزی را برای کاشت و برداشت کشف کردند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که نخ را کشف کردند و موفق به ریسیدن شدند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که سکه را ضرب کردند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که عطر را برای خوش بو شدن بدن ساختند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که کشتی یا زوروق را ساختند ایرانیان بودند ( به فرمان یکی از پادشاهان زن ایرانی)
    · اولین مردمانی که حروف الفبا را (در 7000سال پیش در جنوب ایران) ساختند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که شیشه را کشف کردند و از آن برای منازل استفاده کردند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که زغال سنگ را کشف کردند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که مقیاس سنجش اجسام را کشف کردند ایرانیان بودند .
    · اولین مردمانی که به کرویت زمین پی بردند ايرانيان بودند .
    · اولین مردمانی که قاره آمریکا را کشف کردند ایرانیان بودند و کریستف کلمب و واسکودو گاما بر اثر خواندن کتاب ها ی ایرانی کهدر کتابخانه واتیکان بوده به فکر قاره پیمایی افتادند .
    · اولین راه شوسه در جهان توسط یکی از حکام ایرانی ساخته شد .
    · اولین ارتش سواره نظام در دنیا توسط سام ایرانی اختراع شد . (با 115 سرباز)

iran

اپیزود دوم :

يک استاد ايران دوست آلماني: شما ايراني ها هميشه به تاريخ تان مي نازيد بي آنکه پاسخگوي امروزتان باشيد !

امروز يک استاد آلماني ام که بيش از 70 سال عمر دارد مرا زيادي به فکر انداخت.مي گويد پيش از انقلاب بسيار به ايران سفر کرده است و بعد از انقلاب يک بار که براي هميشه اش بس بوده! شيفته ي عمر خيام و حافظ و اصفهان و طبيعت کردستان است.امروز بعد از ساعتي حرف از خاورميانه و اعراب و تاريخ و پرسپوليس شد و بلاخره رو به من وعصبانيتهايم نسبت به اعراب گفت:شما ايراني ها هميشه به تاريخ تان مي باليد و اين واقعن حق شماست اما هرگز با هيچ کدام از شما آشنا نشده ام که براي يک بار هم که شده از خودتان حرف بزنيد و بگوييد حداقل در همين 100 سال اخير چه کرده ايد؟ هميشه ناراضي هستيد و هميشه مي ناليد.هميشه مقصرهايي وجود دارند که شما را از پيشرفت بازداشته اند و هميشه اعراب 1400 سال پيش مقصرهاي اصلي اين بازي هستند. اگر تمام اين 1400 سال شما به اين حال گذشته باشد دليل حال و روز امروزتان را مي فهمم.با هر کدام از شما ايراني ها که آشنا مي شوم از تاريخ تان حرف ميزنيد بي آنکه پاسخگوي امروزتان باشيد و هميشه مي اندازيد گردن ديگران يا پدرانتان. هميشه از حمله اعراب حرف مي زنيد و گويي همين ديروز اتفاق افتاده است و طي اين 1400 سال دست و پاي ما براي تغيير بسته بوده است اگرچه يادتان مي رود اينطور نبوده و حتا بعد از اسلام شما هنرمند و دانشمند و فيلسوفهايي که مي بايست باشيد بوده ايد.کمي به اوضاع خودتان چه قبل از انقلاب رضا خان چه قبل از انقلاب خميني و چه حالا نگاه کنيد .. هرگز راضي نيستيد بلاخره کي مي خواهيد از خودتان حرفي بزنيد؟مي گفت: پيش از انقلاب که به ايران مي آمدم همه به نظر خوشبخت مير سيدند و اين را مي شد حداقل از سر و وضع و خانه زندگي ها و رقص و پايکوبي ها فهميد.ولي باز هم همه ناراضي از شاه بد مي گفتند.بعد از انقلاب که آمدم اثرات مخرب جنگ را ديدم و نمي توانستم درک کنم چرا دست به کار ساختن نمي شويد.برايت متاسفم پريساي عزيز که نمي توانم در اين زمينه همراهت شوم!! تو را نمي گويم ولي اين عقايد نژاد پرستانه درباره ي اعراب را بسيار شنيده ام. اعراب امروز در دنيا پيشرفته تر، آبرودارتر، دوست تر، همراه تر و موفق تر هستند و من براي آن بيشتر ارزش قائل هستم تا براي مردماني که هميشه شاکي از همگان و مغرور به آنچه که ديگر نيست يعني تاريخ. من خوب مي دانم حکومت شما خوب نيست اما خوب تر مي دانم که آنها متعلق به يک کشور ديگر نيستند و جزئي از کل همان مردمان هستند.در آن کشور هيچکس به فکر ساختن نيست.

شما اگر نخبه باشيد فراري ،اگر بي پول باشيد جنايتکار،اگر معمولي باشيد سکوت کنندگان بزرگ،اگر بي سواد باشيد دين دار و انقلابي و اگر ثروتمند باشيد فراري از هويت واقعي تان هستيد.

وقتي از اينکه اعراب پر رويي مي کنند و سن کشورشان به سن پدربزرگ من قد نمي دهد حرف زدم،گفت:در جلسه اي بودم که استاد جغرافيايي اهل پرتغال مي خواست درباره ي هويت اصلي اعراب حوزه خليج فارس صحبت کند.در ميان حرفهايش مي گويد: آنها 70 سال پيش وجود نداشتند! ناگهان همه اعضاي جلسه استاد جغرافيا را به سکوت وا مي دارند و مي گويند: اتفاقن همين نکته ي قوت است و نشان دهنده ي اينکه:اعرابي که وجود نداشتند امروز سرمايه هاي غرب را به هر شکل ممکن به سمت خودشان جذب مي کنند و در حال سازندگي و کسب رضايت بيشتر مردمشان هستند اين اتفاقن مي تواند مايه ي افتخارشان باشد.يادتان نرود که بشر هميشه در حال فتح کردن است.اگر نتوانيد دفاع کنيد و خودتان را نشان بدهيد ديگراني هستند که داشته هاي شما را ببرند و اين قانون طبيعت است که حالا با پروتوکولها و کتابهاي قانون بين المللي رنگ و لعاب شده! ربطي به ايراني بودن يا عرب و غربي ندارد.

276

14 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، تنها، ماهی، Holtek، mojde، نخبه، arash52، ژنرال، farzane، Kishe Mehr، gilas، مامي، zab2m

• fgrpmm

چیزی نمیشه گفت :25:
    1 سپاس: Cyrus66

• 1 سپاس: Cyrus66

• بابک

syrus66 عزیز : مطالبت درسته ازت سپاسگزارم :58:

آره دوست عزیز ( هویت ، هویت ) واز کجا آمدیمو بکجا داریم میریم . وقتی ما پشت یکدیگر نیستیم و هممون میخوایم شاه بشیم و خدمون به خدمون خیانت میکنیم دیگه چه توقعی میتوان داشت . از ماست که بر ماست درست گفتن و دنیا اینو در مورد ما میدونه .ما فقط بلدیم حدیث بگیم بقولی معروف میگه : حدیث را برای تفکر کردن بیاموز ، نه برای نقل کردن ، که راویان حدیث بسیارندو انجام دهندگان اندک . یا بقول اشو زرتشت : هر کس باید بداند که از کجا آمده ، چرا به دنیاست و باز به کجا باید شدن و از او چه خواهند خواست . به امید آنروز ؟؟؟؟؟

3 سپاس: Cyrus66، Kishe Mehr، gilas

• تنها

به کشورم افتخار میکنم

iran درود بر ایران

2 سپاس: Cyrus66، مامي

• ماهی

ببخشید ممکنه صحبتهام منحر به بسته شدن تاپیک بشه.با عرض معذرت نمی تونم نظرم رو نگم.
    نقل قول: Cyrus66
    يک استاد ايران دوست آلماني: شما ايراني ها هميشه به تاريخ تان مي نازيد بي آنکه پاسخگوي امروزتان باشيد !

والله یادمه یه سریال یانگوم از تلوزیون پخش میشد که سالها سر مردم ما رو گرم کرده بود و تخصص این خانوم هم مثل بنده :4: شکم و آشپزی بود و در نهایت به پزشکی و علم پزشکی رسید.خب اگر کره ای ها یک خانوم به اسم یانگوم داشتن که توی تاریخشون براشون کار مهمی کرده ازش تصویر ساختن و سعی کردند تاریخشون رو و افتخاراتشون رو به دیگران نشون بدن.این به نظرم اشکالی نداره.ما چند تا فیلم از آریو برزن یا آرش کمانگیر یا رستم و سهراب یا....ساختیم؟ مشکلات الان ما ربطی به افتخاراتمون نداره..
    مشکل ما اینه که حکومت ما قوانین ما و ...به دست غیر ایرانی افتاد و همچنان باقی موند.
    تا اینکه خودم با گوش خودم شنیدم کسی که از نسل همون مهاجمان بود در بازدیدش از تخت جمشید گفت : این تخته سنگها چیزی جز بنای ظلم و جور پادشاهان گذشته نیست.. :25: همه جای دنیا می گردند دنبال یه چیز کوچیک از گذشته شون که بهش افتخار کنند بعد ما می شینم به بنایی که همه ی دنیا بهش افتخار می کنند اینجوری صحبت می کنیم...
    کتاب تاریخ دبستان رو بردار یه نگاه بنداز از شبه جزیره عربستان شروع کرده و از تاریخ عربستان و اینکه عمر که بود ...ابوبکر که بود و چه کرد و ...به قول دوستان و قس علیهذا
    ولی نسلها عوض میشن..و همیشه اینجوری نخواهد موند.
    من این تغییرات رو در پسرم نسبت به خودم به وضوح می بینم و به نسلهای بعدی امیدوارم..ممکنه خیلی دور باشه ولی روزی فرزندی از نسل کاوه آهنگر دودمان نسل ضحاک رو به باد خواهد داد 351

8 سپاس: Holtek، mojde، نخبه، Cyrus66، هاچو هاچو، محسن صائب، ژنرال، gilas

• Holtek

ماهی,
    نظر من اين مثل معروفه:
    داشتم داشتم مهم نيست ، دارم دارم مهمه
    نمایش یا پنهان متن اما کاش وطنم قدر داشته اش را می دانست تا به امروزش افتخار کند

4 سپاس: ماهی، mojde، Cyrus66، ژنرال

• ماهی

نقل قول: Holtek
    داشتم داشتم مهم نيست ، دارم دارم مهمه

ولی نظر من اینه که هر ضرب المثلی رو نمیشه هر جا بکار برد.
    وقتی می خوای بری جایی استخدام شی ازت می پرسن سوابق؟ نمی تونیم بگیم داشتم داشتم مهم نيست ، دارم دارم مهمه.اینجاست که سوابق به در دمون می خوره ..
    متاسفانه این داستان رو که آقا سیروس مطرح کردند ، توسط سیاستمداران جدیدا مد شده و توی دهن ملت انداختن برا این که بیش از این جوونها ندونن ضحاک که بود و چه کرد و عاقبتش چی شد..ندونن ما ایرانیها آتش پرست نبودیم.ایرانیها مردمی بودند که هرگز در هیچ دوره ای بت پرستی نکردند و همیشه یکتا پرست بودند.در کتابهای ما نوشته شده بود که وقتی نامه ی پیامبر به دست پادشاه ایران رسید اون رو پاره کرد اما ننوشته بود چرا؟ پادشاه ایران بهش برخورده بود و گفته بود ما که یکتا پرست هستیم چرا ما رو دعوت به یکتا پرستی می کنی؟
    اینها چیز هایی هست که ما نباید بفهمیم..
    تا حمله اعراب توسط ایرانیها توجیه داشته باشه و همچنان بتونن حکومت کنن...

6 سپاس: Holtek، نخبه، Cyrus66، هاچو هاچو، محسن صائب، ژنرال

• Holtek

ماهی,
    فرحناز جان ، گفته هاي شما كاملا درسته ، ولي چون اينجا بحث بين دو نفر دانشمند ( علمي ) بوده ، من اينو گفتم وگرنه بحث فرهنگي فرق فوكوله .

3 سپاس: ماهی، Cyrus66، ژنرال

• ماهی

رضا جون! :4: فرمایش شما متین ولی از تعارف که بگذریم، :
    بين دو نفر دانشمند

کدوم دو نفر دانشمند؟
    از کجا معلوم که راوی این داستان اصلا کی باشه؟ از دانشمندانی که دکترای افتخاری دارن و می رن کشورهای خارجی؟ :3:
    در ضمن مثلا اون آقای آلمانی دلش به حال ما سوخته که راه کار ارائه کرده به یک مثلا دانشمند ایرانی؟
    سیاست خیلی پیچیده تر از این حرفاست.. :3:
    اگر من هم الان حاکم ایران بودم و با همه ی دنیا مشکل داشتم و بعد توی تاریخ کشورم در مورد کورش می خوندم و سوابقش و اینکه بابلی ها اون رو پرستش کردند به واسطه جوانمردیش نه به زور شمشیر و اسلحه ش ،...اونوقت خوشم نمی اومد کسی در مورد کورش چیزی بدونه یا بگه..به این می گن حسادت :4: اون هم از نوع زنانه ش :4:

5 سپاس: Holtek، نخبه، Cyrus66، ژنرال، مامي

• دیااکو

نقل قول: ماهی
    وقتی می خوای بری جایی استخدام شی ازت می پرسن سوابق؟ نمی تونیم بگیم داشتم داشتم مهم نيست ، دارم دارم مهمه.اینجاست که سوابق به در دمون می خوره ..

بعضی جاها هم این سوابق به درد آدم نمی خوره
    جایی خوندم جوانی که مدرک لیسانس داره برا استخدام به عنوان سرایدار مراجعه می کنه و صاحبکار وقتی می بینه لیسانس داره استخدامش نمی کنه.
    سابقه و تاریخ زمانی به درد می خوره که به عنوان تجربه و برا پیشرفت استفاده بشه نه برا فخر فروشی.
    جوانی که لیسانس گرفته و میخاد سرایدار بشه به دید صاحبکار نتونسته از 16 سال درس خوندن نتیجه مفیدی در بیاره و از تجربیات این همه سالش استفاده کنه پس لیاقت سرایدارم نداره.
    چرا ما که
    اولین مردمانی که کشاورزی را برای کاشت و برداشت کشف کردند ایرانیان بودند .

الان یکی از کمترین بازده ها رو در سطح دنیا از زمین زیر کشت داریم
    چرا ما که
    اولین مردمانی که نخ را کشف کردند و موفق به ریسیدن شدند ایرانیان بودند .

الان بالای 99 در صد پارچه های مصرفیمون خارجیه و اون چند تا پارچه بافی باقی مونده هم در حال ورشکستگیند
    اگه ما به دنبال جواب این سئوالها بریم و به جوابی برسیم که باعث پیشرفت ما باشه می تونیم بگیم از تاریخ درست استفاده کردیم ولی اگه بخواهیم فقط بگیم ما تاریخ چند هزار ساله داریم و فلان کشور تاریخ 70 ساله می شیم مثل یکی از دوستای من که چند روز پیش بعد از سالها دیدمش، این پسر از خانواده بسیار مرفهی بود و وقتی این شازده بنز داشت آرزوی اکثر آدما داشتن یه پیکان بود، وقتی تو خیابون اومد طرفم فکر کردم یه نفر برا گدایی داره میاد جلو، داغون بود و معتاد، چند ساعتی با هم صحبت کردیم و نود درصد حرفاش این بود که یارو (دوستای مشترک) الان فکر می کنه آدم شده زمانی که من فلان بودم اون بهمان بود و...
    توی گذشتش گم شده بود و می خواست وضعیت نکبت بار حالش رو پشت گذشتش پنهان کنه.

7 سپاس: ماهی، mojde، نخبه، Cyrus66، محسن صائب، ژنرال، Kishe Mehr

• ماهی

نقل قول: دیااکو
    سابقه و تاریخ زمانی به درد می خوره که به عنوان تجربه و برا پیشرفت استفاده بشه نه برا فخر فروشی.

این فخر فروشی نیست..باید از یکجا شروع میشد.باید دروغهایی که توی این سالها به خوردمون داده شده روشن شه..
    الان زمانش رسیده.قبول دارم که افرادی به صورت افراط گرایی به این مسئله می پردازن.اما به نظرم لازمه..و اشکالی نداره..
    توی گذشتش گم شده بود و می خواست وضعیت نکبت بار حالش رو پشت گذشتش پنهان کنه.

وضعیت نکبت بار امروز ما یکی از دلیل هاش عدم آگاهی نسل گذشته ما هست که روزی نسل جوان دوره خودشون بودن اونها با تبعیت کور کورانه کردن از هر دستوری از ترس عذاب الهی و انتقال این حس ترس و وحشت از خدا هم خودشون فکر نکردند هم قدرت فکر کردن رو از ما گرفتند.
    دوست شما اشتباه کرده ولی اگر فرزندش یا فرزندانش به گذشته پدرشون نگاه کنن و اشتباه پدرشون رو تکرار نکنن شاید بتونن خودشون رو نجات بدن..تا پدر از گذشته ش نگه بچه ها نمی فهمن اشتباه نسل گذشته شون توی چی بوده..اصلا فلسفه تاریخ همینه ..عبرت گرفتن از گذشته

6 سپاس: دیااکو، Holtek، mojde، نخبه، Cyrus66، ژنرال

• دیااکو

.اصلا فلسفه تاریخ همینه ..عبرت گرفتن از گذشته

فکر می کنم هر دو داریم یه حرف مشترک می زنیم.

6 سپاس: ماهی، mojde، نخبه، Cyrus66، ژنرال، مامي

• Holtek

کدوم دو نفر دانشمند؟

منظورم اينا بودن وكرنه من وقت نكردم قسمت دوم رو بخونم « گفتگوی آلبرت انیشتین و پروفسور حسابی »
    اصلا فلسفه تاریخ همینه ..عبرت گرفتن از گذشته

قوربون آدم چيز فهم :1:

4 سپاس: ماهی، mojde، Cyrus66، ژنرال

• ماهی

فکر می کنم هر دو داریم یه حرف مشترک می زنیم.

قوربون آدم چيز فهم

:3:

از مدیران عزیز می خوام اگر پستهام خلاف قوانین سایت هست از نمایش مخفیش کنن... :1:
    اعتراف می کنم یه وقتایی نمی تونم دهنمو ببندم :3:

3 سپاس: mojde، Cyrus66، ژنرال

• mojde

از مدیران عزیز می خوام اگر پستهام خلاف قوانین سایت هست از نمایش مخفیش کنن.

:37:

2 سپاس: Cyrus66، ماهی

• mahsa joon

من اصلا از ایران خوشم نمیاد در اولین فرصت حتما فرار میکنم 351 351 351 371 371 371 371 371 371 344 344 344
    2 سپاس: Cyrus66، ماهی

• بچه مثبت

استاد من افتخار می کنم که شاگرد شما هستم آخرین شاگردی که در قید حیات است .
    نه اشتباه می کنى . من باید به تو افتخار کنم و می کنم .
    چرا ؟
    زمانی که تو در کشورت ، بوعلی سینا را داشتی ، مردم من یک زندگی بدوی داشتند .

« گفتگوی آلبرت انیشتین و پروفسور حسابی »
    این داستان هم احتمالاً از داستان پردازیهای فردی به نام ایرج حسابی هست!!!! :4:

حسابي هيچ‌گاه ادعا نکرده است که شاگرد انيشتين بوده است و اين ادعاي مطرح‌شده در رسانه‌ها هم پايه و اساسي ندارد.
    منبع
    ----------------------------------
    مطالب این تاپیک، داستان است یا واقعیت نمیدونم!!!
    اما زنده باد ایران و ایرانی iran

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    7 سپاس: Cyrus66، mojde، محسن صائب، ماهی، ژنرال، gilas، مامي

• Cyrus66

توسط سیاستمداران جدیدا مد شده

من خوب مي دانم حکومت شما خوب نيست اما خوب تر مي دانم که آنها متعلق به يک کشور ديگر نيستند و جزئي از کل همان مردمان هستند.در آن کشور هيچکس به فکر ساختن نيست.

چرا ما که ...

با هر کدام از شما ايراني ها که آشنا مي شوم از تاريخ تان حرف ميزنيد بي آنکه پاسخگوي امروزتان باشيد و هميشه مي اندازيد گردن ديگران يا پدرانتان.

نقل قول: بچه مثبت
    این داستان هم احتمالاً از داستان پردازیهای فردی به نام ایرج حسابی هست!!!!
    حسابي هيچ‌گاه ادعا نکرده است که شاگرد انيشتين بوده است و اين ادعاي مطرح‌شده در رسانه‌ها هم پايه و اساسي ندارد.

http://aram.ut.ac.ir/en/main-links/dr-hessaby.htm
    http://festival.roshd.ir/en/index.php?option=com_content&view=article&id=63:et-elit-ipsum-convallis&catid=38:hockey
    http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=73500

5 سپاس: بچه مثبت، mojde، ماهی، ژنرال، مامي

• بچه مثبت

Cyrus66,
    اینکه پرفسورحسابی مرد بزرگی بود، حرفی نیست. اما این سایتها که آوردی همشون داخلی هستند! اولی مربوط به دانشگاه تهران است و دومی و سومی هم زیاد معتبر نیستند! لینک معتبری از سایت های علمی بین المللی داری؟

عکس زیر در لینکی که دادی بود! یعنی میگی این پرفسور حسابی هست؟؟؟؟؟

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    5 سپاس: هاچو هاچو، mojde، ماهی، ژنرال، مامي
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: