₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » ایرانی بودن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » ایرانی بودن
1 2 3

بدون عکس

ایرانی بودن

773 بازدید، 50 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

نقل قول: دیااکو
    ن نمی دونم آیا اگه ما هویت تاریخی خودمون رو منکر بشیم آیا مشکلات شخصیتیمون حل میشه به خدا هیچ ملتی مثل ما نامهربان با فرهنگ و هویت و تاریخش نیست،

ما مشکلات زیادی داریم ولی چرا باید به خاطر مشکلاتمون غیرت ملیمون رو هم از دست بدیم، آیا اگه بذاریم یک کشور دیگه هویت تاریخیمون رو، اسم خلیجمون رو، شاعرمون رو بگیره آیا مشکلاتمون حل میشه؟ چرا داریم تیشه به ریشه تنها چیزهایی می زنیم که هنوز می تونه ما رو دور هم جمع بکنه و به عنوان یک ملت واحد به ما هویت و حس غرور بده؟
    ما اگه این احساس هویت و حس غرور رو از دست بدیم دیگه چی داریم؟

من کی گفتم داشته هامون رو انکار کنیم ؟!

هویت تاریخی یه ملت جزو شناسنامه و تمدن اون ملت محسوب میشه و واسه همین هست که کشورهای بی هویت عربی میخان به هر قیمتی شده با پول و جعل حقایق واسه خودشون هویتی دست و پا کنن .

من گفتم از خلیج پارس برای ما فقط اسمش مونده ! چرا ؟
    چون ما فقط رو اسمش حساسیت داریم نه روی موجودیتش ... وقتی میری شمال یا جنوب لب دریا حالت به هم میخوره از بس که کثیفه و آشغال ریختن توش . مگه میشه کسی عاشق چیزی باشه اما در حفظ و نگهداریش کوشا نباشه ؟؟!!
    تخت جمشید هم همین طور . باقی آثار ملیمون هم همینطور . وقتی میری به بازدید از بس یادگاری و کنده کاری کردن رو آثار آدم حالش یه جوری میشه

واسه همین میگم فقط رو اسمشون حساسیت داریم نه روی موجودیتشون

ما خودمون اصلا تو فکر داشته هامون نیستیم و برامون دغدغه نیس

گیرم حکومت , اسم پادشاهان رو به هر دلیلی از کتب درسی حذف کرد . چند نفر تو این مملکت واسشون مهمه که برن مطالعه کنن و این داشته هاشون رو به نسل های بعدیشون منتقل کنن ؟

نقل قول: مامي
    به دلیل اینک تمام افکار مرا در رابطه با این تاپیک دزدیدند و به نام خودشان پست گذاشته اندو برای من هیچ حرفی نگذاشته اند

من از جوابهای ایشان به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم

3 سپاس: دیااکو، ماهی، Kishe Mehr

• دیااکو

نقل قول: مامي
    همین طرز فکر شما سه نفر بس که من به ایرانی بودنم در این سایت افتخار کنم

نقل قول: Cyrus66
    من از جوابهای ایشان به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم

من بعضی وقتها واقعأ به خودم شک می کنم، می دونید چرا؟ چون چیزهایی رو که می خونم و می نویسم و می شنوم و می گویم رو من یه برداشت خاص ازش دارم و دیگران یک برداشت دیگه.
    بذارید یه مرور بکنیم (البته برداشت من از حرفا)
    آرش و کیش مهر معتقدند که ایران پیش از اسلام دانشمندان و بزرگان خاصی نداشته و با حمله یک قوم بیگانه به ایران و اشغال ایران بوده که فرهنگ و دینشون به ما انتقال پیدا کرده و ما از اون زمان تونستیم در سایه اون فرهنگ و دین دانشمندان و بزرگانی داشته باشیم،
    من معتقدم که ایران و ایرانی از روز اول فرهنگ غنی و بزرگان و دانشمندان معتبری داشته و در حمله اعراب به ایران ما بودیم که تونستیم رو فرهنگ بدوی اونا تأثیر بذاریم و حتی دینی رو که برامون به ارمغان آوردند رو شبیه فرهنگ خودمون بکنیم (تنها کشور شیعه در جهان)
    حالا از درستی و نادرستی هر برداشت که بگذریم به نظر شما کدوم یکی از این دو نظریه به ملی گرایی و وطن دوستی نزدیک تره؟
    شما اگه می گفتید با بودن اینا من به مسلمونی خودم افتخار می کنم به نظر من درست تر بود.
    آیا برداشت من از اون چیزی که گفته شده غلط بوده یا شما؟

4 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، مامي، Cyrus66

• دیااکو

من گفتم از خلیج پارس برای ما فقط اسمش مونده ! چرا ؟
    چون ما فقط رو اسمش حساسیت داریم نه روی موجودیتش ... وقتی میری شمال یا جنوب لب دریا حالت به هم میخوره از بس که کثیفه و آشغال ریختن توش . مگه میشه کسی عاشق چیزی باشه اما در حفظ و نگهداریش کوشا نباشه ؟؟!!
    تخت جمشید هم همین طور . باقی آثار ملیمون هم همینطور . وقتی میری به بازدید از بس یادگاری و کنده کاری کردن رو آثار آدم حالش یه جوری میشه

واسه همین میگم فقط رو اسمشون حساسیت داریم نه روی موجودیتشون

من حرف شما رو کاملأ قبول دارم ولی معتقدم ما باید برای حل این مشکل روی هویت و غرور ملی بیشتر سرمایه گذاری کنیم،
    شما چرا روی اعضای خانواده خودت تعصب داری؟ چون مشترکات زیادی با هم دارید به طور نمونه پدر و مادر مشترک،
    توجه کردید وقتی در خانواده ای پدر و مادر فوت می کنند اعضای خانواده از هم دور می شند.
    تاریخ یک ملتم مثل پدر و مادره که یک ملت رو دارای مشترکاتی می کنه و هر چقدر تأکید روی این مشترکات زیادتر باشه اون آدمها به هم نزذیک تر می شند.
    اگه کسی روی آثار باستانی یادگاری کنده کاری می کنه و در ساحل آشغال می ریزه حس تعلق به اون مکان و حس نزدیکی به آدمهایی که بعدأ میخاند از اونجا استفاده کنند رو نداره، یعنی از روز اول با تحریف تاریخ ملی خودش و خوراندن یک تاریخ دیگه بهش، حس هویت و تعلقش به کشور و هم میهناشو ازش گرفتند،
    اگه شما به کشورت افتخار کنی و حس کنی با هم میهنات اشترکات تاریخی و معاصر زیادی داری اونا رو به چشم یک آشنا نگاه می کنی و همون طور که در خونت آشغال نمی ریزی تو خیابون هم نمی ریزی.

3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، Cyrus66

• ماهی

این بحث تمومی نداره و کسی حاضر نیست از حرفش بگذره :83:

نقل قول: Kishe Mehr
    اومدن اسلام باعث شد که این فاصله ها برداشته بشه.

همشهری گلو ! گیریم که حرف شما درست و متین.اسلام اصلا اومد و ایران رو به اوج قدرت از دید شما رسوند اما حالا با گذشت 1400 سال بعد نه عدالتی وجود داره نه تساوی حقوق بشر.دیروز مجلس ختمی بودم که حدود 100تا تاج گل 400 ، 500 هزار تومنی برای یه خانوم 70 ساله فوت شده آورده بودند.در حالیکه بر می گشتم بچه های کارتن جمع کنی رو دیدم که توی جوش آفتاب توی آشغالا دنبال کارتن می گشتند بچه هایی که بین 6 تا 10 سال سن داشتن.
    پس عدالت شما هم تموم شده.شما هم دارید به داشته های قبلی تون می نازید.ما که از این همه برکتی که ادعا می کنید توی زندگیمون چیزی ندیدیم..پس هر دو داریم اشتباه می کنیم :3:
    به قول شما: حـــــــــــــــــــــــــــــالا از حکومت اسلامی چی داریم؟

نقل قول: Kishe Mehr
    هرچند بنای تاریخی خود به تنهایی مهم نیستند.

بخشی از شعر خودم رو می گذارم به اسم اشک کورش
    .....
    کاخ کوروش ، نمیده از اشک است....
    اشک کوروش لمیده بر هر سنگ
    از چه اینگونه ویران شدیم ویران
    کاخ من نه ؛ کجاست آن ایران؟
    اشک من از خرابی کاخم نیست.
    غرور هم زاییده از بنایم نیست.....
    کین بنا تخته سنگی بیش نیست.....
    شاد بودیم ومغرور از کرده ی خویش
    سر ایران بلند و قامت راست
    کو کجاست ؟ ایران من این نیست....

کورش فقط به خاطر این تخته سنگها نشد کورش... :3:

هاچو هاچو,
    می دونم چی می گی هاچو جان...یادمه وقتی خیلی بچه بودم یه بار از مامانم پرسیدم : مامان ! شما که می گید خدا خیلی بزرگه و توی آسمونها ست پس چرا سقف آسمون پاره نمیشه ؟ :83: فکر می کردم خدا یه موجود خیلی خیلی بزرگ از لحاظ جثه ست..برا همین الان به پسرم می گم خدا توی دلمونه..آدمی که دلش خیلی بزرگه سهم بیشتری از خدا توی دلشه ... :8:

برادر من ! اینجا یه توضیحاتی در مورد خرابی تخت جمشید داده ...نمونه دیگه این مشکلات همون دریاچه ارومیه و ... هست..
    وقتی می خوایم بریم زیارت امام رضا از هزارتا مسیر ردت می کنند و همه چیز تحت مراقبت و کنترله .به نظر شما اگر سواحلی که می فرمایید سر و سامون داده بشه و شهرداری از سواحل مراقبت کنه و قانون داشته باشیم برای تمیز نگه داشتنش این مسائل که می گید کم رنگ نمیشن؟
    دولت ما بسیار دولت توانمندی هست.اگر بخواد هر چیزی رو تحت کنترلش در بیاره می تونه ..فقط باید بخواد :3:

3 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، Cyrus66

• هاچو هاچو

نقل قول: ماهی

من حاضرم 20 بوفی بگیرم از حرفم بگذرم :83:

شما هم ماشالله خوب شعر میگینا :46:

2 سپاس: Kishe Mehr، Cyrus66

• Kishe Mehr

دیااکو,

من یک خصلتی که دارم اینه که وقتی با کسی حرف میزنم سعی میکنم در حیطه ی سلایق و علایق و سطح دانش و غیره اش باهاش حرف بزنم. بهمین دلیل این مثال رو میزنم؛ شما الان خودت یک تولید کننده هستید. اینو خوب میدونید که مملکتی که خودش تولید کننده است بسیار بهترتر از مملکتیه که صرفأ مصرف کننده است! و یا الان برای تولید انرژی هسته ای توی کشورمون از روسیه کمک میگیریم. حالا به نظر شما اگر خود ما ایرانی ها بیفتیم دنبال این فناوری و خودمون بدستش بیاریم بهتره یا اینکه یه کشور اجنبی بیاد برامون درست کنه ( حتی با کمک خودمون ) ؟ هرچند اینم هست که هر کشوری هم این کار رو نمیکنه ، بلکه بایستی هم علاقه داشته باشه و هم به قول شما مدیریت داشته باشه که این کار رو بکنه.
    البته منکر این نمیشم که ایرانیان در طول تاریخ مردمی فرهنگ دوست و فرهنک پرور بودند و تا الان هم این علاقه وجود داشته
    نمایش یا پنهان متنو نمونه ی کوچکی از اون در سایت هست که فرهنگستانش رو بنده ی حقیر سراپا تقصیر تأسیس کردم :83:

علوم در کشورهای اسلامی

محتویات
    ۱ فهرست ریاضی‌دانان و ستاره‌شناسان و نورشناسان در کشورهای اسلامی
    ۲ فهرست کتاب‌های مربوط به ریاضی و نجوم و نورشناسی
    ۳ فهرست اصطلاحات ستاره‌شناسی و ریاضی
    ۴ فهرست کتاب‌های چنددانشی و فهرست‌ها
    ۵ فهرست شیمی‌دانان و گیاه‌شناسان
    ۶ فهرست کتاب‌های مربوط به شیمی و گیاه‌شناسی
    ۷ فهرست پزشکان و داروشناسان
    ۸ فهرست کتاب‌های پزشکی و داروسازی
    ۹ فهرست علوم و موضوع‌های مختلف

هزار و یک اختراع مسلمانان

اینها اسامی دهها نفر از دانشمندان و نویسندگان و کتب پس از اسلام بود ، شما لطف کنید اسم دو سه تا دانشمند مثل ابوعلی سینا و ابوریحان و یا چندتا کتاب قبل از اسلام رو نام ببرید! من با این مطالعاتی که داشتم و تعداد دفعاتی که به تخت جمشید رفتم حتی نام یک معمار برجسته ی ایرانی ِ سازنده ی تخت جمشید رو نتوانستم بیابم.

قبل از اسلام، دانشمندان و هنرمندان و کتب از سایر نقاط جهان به ایران و کشورهای مجاور وارد می شد ولی پس از اسلام قضیه عکس شد و این دفعه از اینطرف بود که علم و کتب دانشمندان ِ مسلمان به سایر کشورها ارسال میشد ( به قول اون یارو اسنادشم موجوده ) !

3 سپاس: هاچو هاچو، مامي، Cyrus66

• Cyrus66

حـــــــــــــــــــــــــــــالا از حکومت اسلامی چی داریم؟

احیانا این حرف براتون آشنا نیس ؟!
    همون که 1400 سال پیش پیامبر فرمودند مبادا روزی برسه که از اسلام فقط اسمش بمونه ؟؟!!!

برادر من !
    وقتی می خوایم بریم زیارت امام رضا از هزارتا مسیر ردت می کنند و همه چیز تحت مراقبت و کنترله .

خواهر من !
    اولا که تا قبل بمب گذاری کسی رو نمی گشت
    دوما مگه حتما باید بگردنمون ؟ ما که ادعا داریم فرهنگ و تمدن غنی داریم دیگه چرا عینه وحشی های غار نشین باید رفتار کنیم ؟

1 سپاس: Kishe Mehr

• Cyrus66

ایران پیش از اسلام دانشمندان و بزرگان خاصی نداشته و با حمله یک قوم بیگانه به ایران و اشغال ایران بوده که فرهنگ و دینشون به ما انتقال پیدا کرده و ما از اون زمان تونستیم در سایه اون فرهنگ و دین دانشمندان و بزرگانی داشته باشیم،

دانشمند داشته ولی فرهنگ رو چی معنی کنیم ؟
    عربهای بعد از اسلام کسانی هستن که دیگه اون روحیه غارتگری رو ندارن و برعکس کاملا رفتارهای انسان دوستانه داشتن.
    چطور ؟
    بعد از مهاجرت پیامبر به مدینه تمام سکنه اونجا خونه ها و زمین هاشون رو با مهاجرین مکی قسمت کردن !
    آیا این جور روحیات در قبل اسلام وجود داشت ؟ در ایران اون زمان چطور ؟ مردم ما این همه از خود گذشتگی داشتن که از اموالشون بگذرن ؟

نمی دونم ولی به نظرم باید جدای از احساسات ناسیونالیستی یه کمی هم منصف باشیم

به نظر شما کدوم یکی از این دو نظریه به ملی گرایی و وطن دوستی نزدیک تره؟
    شما اگه می گفتید با بودن اینا من به مسلمونی خودم افتخار می کنم به نظر من درست تر بود.

بنده به هیچ وجه ایران پرستی صرف بدون نگاه دینی رو قبول ندارم !

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

:83: دین بایستی شخصی باشه و در درون هر فرد باشه... حالا یکی حرفی رو قبول میکنه و دیگری....

دوست داشتم یکی این حرفهای شما رو میزد تا جوابشو بدم.ببینید معلم سر کلاس درس وظیفه داره تا به دانش اموزاش تا جایی که می تونه درس بده و از اونها درس بخواد. اما اگر دانش اموز درس نخونه و تکالیفی که معلم مشخص کرده رو انجام نده، به نظر شما عیب از معلم هست یا از دانش اموز؟ اسلام همینطوره. قوانین و دستورها و باید و نبایدها رو مشخص میکنه، تشویق و تنبیه هم میکنه، اما اگر مسلمانی از انجام این کارها عدول کنه دیگه تقصیر خودشه نه اسلام! یه حرف معروفی هست میگه اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر چه هست از مسلمانی ماست!

امام علی (ع) می فرمایند که هر مدیری که بداند فرد بهتری از او وجود دارد که بر مسند بنشیند و این کار رو نکند ، هم به خدا، هم به پیغمبر و هم به مردم خیانت کرده! حالا شما برو بگرد در همین مملکت اسلامی و شیعی یک نفر ، حتی یک نفر رو پیدا کن که به این سخن مولا عمل کنه!

نمایش یا پنهان متنبا ما گفتن زمانی توی کربلا آب رو از امام حسین (ع) میگیرن ولی دفعه ی بعد آب رو امام حسین (ع) بدست میگیرن.. زمانی که اب به دست دشمنان ایشون می افته به امام حسین (ع) اب نمیدن ولی وقتی آب به دست امام حسین (ع) می افته آب رو به طرف دشمنانشون باز میکنن! این یعنی چی؟ یعنی گذشت!

بذارید نمونه ی بارز و روشنی که جلوی چشمای خودم افتاد رو مثال بزنم. ماه محرم بود و هیئت زنجیر زنی در حال حرکت بود و چند قدم نگذشته بود که دیدیم سر و صدایی میاد و هیئت متوقف شد. رفتم دیدم بر سر اینکه چه کسی اول صف وایسه دعوا شده و هیئت خوابیده!!!!! یعنی این همه سال به مراسم امام حسین (ع) اومدن و رفتن ولی یک کلمه از ایشون درس یاد نگرفتند! امام حسین (ع) آب رو به سوی دشمناشون باز کردن ولی اینا سر اول صف ایستادن گذشت نمیکنن!

:39:
    کورش فقط به خاطر این تخته سنگها نشد کورش...

برمنکرش لعنت :3:
    نمایش یا پنهان متنالبته منظور من از جمله ی بالا ، این نبود که بنای تاریخی مهم نیستند، بلکه در زمانی که سایر کشورها بدنبال علم هستند، مهمتر از بنای تاریخی "بنای علمی" هست.

3 سپاس: مامي، ماهی، Cyrus66

• Kishe Mehr

مامي,
    متشکرم از لطف شما خواهر گرامی 1189

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: