₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

6359 بازدید، 68 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم

از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

تصویر در دسترس نیست

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

تصویر در دسترس نیست

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی
    ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

12 سپاس: zrnznn، hadi04، gilas، دلشاد، بچه مثبت، mz56mz، farzane، هاچو هاچو، ژنرال، بهونه، Holtek، نخبه

• zrnznn

1 سپاس: ماهی

• ماهی

ضمن پوزش از دوستان علاقمند به این بخش به دلیل تاخیر یک هفته ای در برگزاری دور هفتم این فستیوال ، ازتون دعوت می کنم شرکت کننده این دوره ما باشید و جایزه بگیرید :1:

متاسفانه پدر و مادرم با ازدواج برادرم دچار سندرم خانه خالی شدند و بعد از ظهرا با شنیدن صدای گریه ی مامی باید بلند شم برم سراغشون تا تنها نباشن :20: :2:
    به خاطر همین خیلی وقتم محدود شده و نیاز به یاری گری دارم که توی این بخش منو یاری کنه :4:
    پیشاپیش از همراهی شما دوستان سپاسگزارم :24:
    نمایش یا پنهان متنخدایی پسرا خیلی بی معرفتن...یعنی منم مثل مامانم این همه غصه خواهم خورد؟ :2:

5 سپاس: gilas، mz56mz، maryamlondon1، farzane، هاچو هاچو

• hadi04

آخی حیف شد این دوره رو نمیتونم شرکت کنم دستم تو گچه ( نه اینکه قبلا شرکت کردم والا) :4:
    2 سپاس: ماهی، maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: hadi04
    آخی حیف شد این دوره رو نمیتونم شرکت کنم دستم تو گچه ( نه اینکه قبلا شرکت کردم والا)

به جون خودم اشتباه می کنی.دور قبل هاچو هاچو آش دوغ آموزش داد.که توش دو تا سطل ماست ریخته بود :83:
    آش دوغ هاچو هاچویی
    تازه 50 امتیاز هم گرفت به اضافه یه بوف برنز. :83:
    کلا در مورد آقایونا خیلی سر کیسه رو شل می کنیم...بنابراین هر چی که فکر می کنی می تونی درست کنی با دست شکسته و پای بسته و دل خسته :23: مشکلی نیست امتیاز می گیری اساسی :83:
    نمایش یا پنهان متنبد نباشه.در مورد دستت شوخی می کنی که؟ :22: مگه نه؟ :37:

3 سپاس: gilas، hadi04، هاچو هاچو

• gilas

آخ جون غذااااااااااااا :85:

نقل قول: ماهی
    در مورد دستت شوخی می کنی که؟ مگه نه؟

نخیر ایشون هیچ شوخی ندارن
    هر دفعه میره سکو میاد یه چیزش میشه

یه دفعه پشه میره تو چشمش
    یه دفعه دماغش حسابی چاق میشه
    یه دفعه ملخ گازش میگیره
    یه دفعه حساسیت به نمک دریا پیدا میکنه
    یه دفعه ..... :4:
    گشته همرو با این بی مراقبتیش :101:

5 سپاس: ماهی، hadi04، maryamlondon1، هاچو هاچو، نخبه

• دلشاد

مرسی آبجی ماهی قرمزی
    2 سپاس: ماهی، maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: gilas
    یه دفعه پشه میره تو چشمش

451

451
    یه دفعه ملخ گازش میگیره

451

451
    عحب! :37: پس عادت داره به این جور مسائل:4:
    مردا همه شون بی مواظبتن به خصوص جواتاشون :83:
    نمایش یا پنهان متنآرسام! مواظب خودت باش دیگه! :6:

5 سپاس: hadi04، gilas، mojde، maryamlondon1، هاچو هاچو

• hadi04

بد نباشه.در مورد دستت شوخی می کنی که؟ مگه نه؟

به خدا ایندفعه رفته بودم فوتبال کاری به سکو نداشت سالم برگشته بودم :4:
    نخیر ایشون هیچ شوخی ندارن
    هر دفعه میره سکو میاد یه چیزش میشه

یه دفعه پشه میره تو چشمش
    یه دفعه ملخ گازش میگیره
    یه دفعه .....
    گشته همرو با این بی مراقبتیش

الهی من ذلیل بشم اینهمه شما را ناراحت میکنم دخترم :10:
    آرسام! مواظب خودت باش دیگه!

چشم آبجی به خدا همکارم منو به جای توپ شوت کرد دستم شکست :83:

6 سپاس: gilas، mojde، maryamlondon1، هاچو هاچو، ماهی، نخبه

• gilas

ماهی,
    به جون خودم دفعه اول رفت و برگشت مماخش اندازه هندونه شده بود :83:

الهی من ذلیل بشم اینهمه شما را ناراحت میکنم دخترم

خدا نکنه بابا آرسام 1153

به خدا همکارم منو به جای توپ شوت کرد دستم شکست

یه کم اون مرام توپ بسکتی رو موقع فوتبال بزار سر طاقچه که به جای توپ شوتت نکنن :10:

3 سپاس: hadi04، maryamlondon1، ماهی

• mz56mz

قول ميدم اين بار يه شيرينى درست كنم :70:
    3 سپاس: gilas، maryamlondon1، ماهی

• hadi04

به جون خودم دفعه اول رفت و برگشت مماخش اندازه هندونه شده بود

یادش بخیر اوندفعه آچار خورد :10:
    یه کم اون مرام توپ بسکتی رو موقع فوتبال بزار سر طاقچه که به جای توپ شوتت نکنن

اره راست میگی باید توپ پینگ پونگیه رو ببرم :4:

3 سپاس: gilas، maryamlondon1، ماهی

• gilas

یادش بخیر اوندفعه آچار خورد

یادته :4: طفلک آچاره :74:

اره راست میگی باید توپ پینگ پونگیه رو ببرم

آورین :4:

2 سپاس: maryamlondon1، ماهی

• mojde

ماهي جونم اصلا رو مود آشپزي خاص نيستم رفتم تو خط قيمه و قورمه و لوبيا پلو و مرغ و ماكاروني و ...خلاصه غذاهاي معمولي .نميدونم چرا اينجوري شدم .

شايد تقصير آرسامه كه دستش شيكسته :4: بالاخره تقصير يك چيزي يا يه كسي هست ديگه .
    به محض شروع به پخت غذاهاي خاص ميام و ميشركتم.

اماشيريني چند سالي هست ديگه درست نميكنم . فكرم نميكنم حالا حالا ها ديگه اين كارو انجام بدم . خلاصه كه هنر منري ديگه در كار نيست :2:

6 سپاس: maryamlondon1، gilas، هاچو هاچو، ماهی، hadi04، نخبه

• maryamlondon1

خدایی پسرا خیلی بی معرفتن...یعنی منم مثل مامانم این همه غصه خواهم خورد؟

چشم آبجی به خدا همکارم منو به جای توپ شوت کرد دستم شکست

:83: الهی ارسام باز شیطنتت گل کرد :15: نگرانمون نکن مواظب خودت باش :2:
    ماهی جون من سعی خودم میکنم هر چه جدید باشه تاپیک کنم ..در ضمن تعطیلات هم داره تمام میشه یکهفته دیگه مدارس باز میشه :62:

3 سپاس: ماهی، hadi04، gilas

• mahsa joon

اها که این طور .باشه مرسی 280 280
    2 سپاس: ماهی، gilas

• هاچو هاچو

:4: به به :4: بازم غذا ببر بوفی بیار 1244 مثل دوره قبل حتما میشرکتم :105:
    متاسفانه پدر و مادرم با ازدواج برادرم دچار سندرم خانه خالی شدند و بعد از ظهرا با شنیدن صدای گریه ی مامی باید بلند شم برم سراغشون تا تنها نباشن

آفرین :46:
    به خاطر همین خیلی وقتم محدود شده و نیاز به یاری گری دارم که توی این بخش منو یاری کنه

اگه منظورتون منم که اصن وقت ندارم 804
    نمایش یا پنهان متنخودم یاریتون میکنم 1210

خدایی پسرا خیلی بی معرفتن...یعنی منم مثل مامانم این همه غصه خواهم خورد؟

نمایش یا پنهان متن پسراااااا؟!؟ :22: اون موقع که خودتون رفتین یادتون نمیاد چقدر مادرتون غصه میخورد :22:
    راجع به سوال دوم هم در پاسخ باید بگم شما مثل مادرتون غصه نمخورین بلکه بیشتر غصه میخورین :51: آخه مادرتون یک دختر داشت بیاد پیشش و لی شما ندارین :103:

به جون خودم اشتباه می کنی.دور قبل هاچو هاچو آش دوغ آموزش داد.که توش دو تا سطل ماست ریخته بود
    آش دوغ هاچو هاچویی
    تازه 50 امتیاز هم گرفت به اضافه یه بوف برنز.
    کلا در مورد آقایونا خیلی سر کیسه رو شل می کنیم...بنابراین هر چی که فکر می کنی می تونی درست کنی با دست شکسته و پای بسته و دل خسته مشکلی نیست امتیاز می گیری اساسی

کلا تکدیب میکنم :4:

2 سپاس: ماهی، gilas

• ماهی

به خدا همکارم منو به جای توپ شوت کرد دستم شکست

:83: عجب همکار شوتی بوده والا :4:
    نقل قول: mz56mz
    قول ميدم اين بار يه شيرينى درست كنم

مرسی عمو محمود! از طرف من جایزه ویژه خواهید داشت ... :93:
    نقل قول: mojde
    ماهي جونم اصلا رو مود آشپزي خاص نيستم رفتم تو خط قيمه و قورمه و لوبيا پلو و مرغ و ماكاروني و ...خلاصه غذاهاي معمولي .نميدونم چرا اينجوري شدم .

خب باشه مژده جونم..حتما لازم نیست شیرینی و کیک باشه.آخ چقدر دلم فرمه سبزی خواست.به خدا من پسرم غذاهای سنتی رو با اون همه زحمتش درست و حسابی نمی خوره.دیگه مدتهاست سبزی قرمه تهیه نکردم .یه وقتایی به مامانم میگم درست کنه اونجا می خورم.اخیرا یه کمی به قیمه علاقمند شده.اما اگر با فاصله درست نکنم بازم نمی خوره.جیگرم خون شده به خدا :101:
    نقل قول: mojde
    اماشيريني چند سالي هست ديگه درست نميكنم . فكرم نميكنم حالا حالا ها ديگه اين كارو انجام بدم . خلاصه كه هنر منري ديگه در كار نيست

اصلا لازم نیست حتما شیرینی باشه.. :5: تازه مگه قرمه سبزی پختن کار هر کسی هست؟ من خودم قرمه سبزیم هر کاری می کنم مثل مامانم نمیشه.البته مامانم میگه به حجمش مربوط میشه.عغذاهای سنتی توی حجمای پایین خوب جواب نمیده باید عیالواری درست شه :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    ماهی جون من سعی خودم میکنم هر چه جدید باشه تاپیک کنم ..در ضمن تعطیلات هم داره تمام میشه یکهفته دیگه مدارس باز میشه

دلم برای غذاهای شما هم تنگ شده مامی جونم :93: غذاهای خوشمزه عربی برامون درست کن.دوست دارم :11:
    نقل قول: هاچو هاچو
    اگه منظورتون منم که اصن وقت ندارم

اگه خواهش کنم چی؟ :2:
    خودم یاریتون میکنم

می دونستم یاریگر خوبی هستی :93: فقط تو رو خدا عیار ها رو درست بگو...هر وقت یادم به دوتا سطل ماستت می افته خنده م میگیره.. :83:

اون موقع که خودتون رفتین یادتون نمیاد چقدر مادرتون غصه میخورد

راس می گی :2:
    ولی آخه الان خونه خالی شده.مامانم عادت نداره. :2:
    آخه مادرتون یک دختر داشت بیاد پیشش و لی شما ندارین

ااااااااااااا 843 843 843
    ولی هر چی فکرشو می کنم دوس ندارم دختر داشته باشم.معلوم نیست گیر چه جلادی بیفته.حالا پسر گیر هر اعجوبه ای هم که بیفته هزار راه براش وجود داره که خودشو نجات بده.بعدشم از لحاظ عاطفی مثل دختر آسیب نمی بینه..پسرا کلا حالیشون نمیشه :4: برا همین راحت تر زندگی می کنن :25:
    دروغ گفتم؟؟؟؟ :22:

5 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، maryamlondon1، gilas، نخبه

• mojde

عغذاهای سنتی توی حجمای پایین خوب جواب نمیده باید عیالواری درست شه

من با اين موافقم البته من براي چهار نفر خورش درست ميكنم جون من و مبينا خوشت رو با پلو ميخوريم نه پلو رو با خورشت .مبينا يه جورايي مثل مردا غذا ميخوره اهل پلو خورشته البته و عاشق فست فود و غذا هاي فرنگي.

3 سپاس: ماهی، gilas، نخبه

• بچه مثبت

دروغ گفتم؟؟؟؟
    دروغ نگفتی! اما اشتباه میکنی :103:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: ماهی، maryamlondon1، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: