ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
مبارک برنده های عزیز باشه
farzane,
آبجی تو که ترکوندی
اون ژله ها با آدم صحبت میکنن
farzane
این شماره ها رو بهم توضیح بده
1-4-5-7-10-12-13-15-16-22-27-28-29-32-33-34-35-36-42-43-
کیکها هم عالی هستن منتها من اهل کیک درست کردن نیستم خیلی زحمت داره و وقت گیره ترجیح میدم بخرم
میسی میسی عزیزمممممممممممم شرمنده میکنی شیرین جونم
1-4-5-7-10-12-13-15-16-22-27-28-29-32-33-34-35-36-42-43-
فکر کنم مامانم داره صدام میزنه ها
عزیزمی شوخی کردم چشم همرو میگم اینایی رو که خواستی
نه عذاهای سختی نیستن چیزای سختی نیستن غذاها و ژله های معمولیه خودمونن فقط ظاهرشون آدمو گول میزنه و زیبا هستن خواهر گلم چشم برات میگم مطمیا هستم خودتم بلدی ولی کیک ها و بعضی هاشون آره خیلی خیلی وقت گیر و ظرف کثیف کنن
میرم ببینم کدومو رو خواستی بگم ولی به جاش دنیز خاله رو کلی بوس بوسش میکنمو کلی بغلش میکنم وااااااااااااااااااااای
اون ژله ها که خیلی راحت هست چون تمامش با قالب درست میشه و همون ژله ی خودمونه
farzane
که همش همش مواد بیرونش همون کوکوی سیب زمینی خودمون هست و مثل پوره ی سیب زمینی میشه از مواد کامل کوکوی سیب زمینی استفاده میکنی و خیلی خیلی راحت فق توی اولین گزینه مواد داخلش از ، گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ ، قارچ ، کنسرو بلال سبزیجات معطر ، فلفل دلمه های رنگی همه نگینی و سرخ شده با رب و اویه جات هست راحت بهت بگم از مواد ماکارانی و مواد بادنجان شکم پر استفاده میشه داخلش ولی پنجمی که خیلی راخت داخل هر کدوم یه سوسیس گذاشتیم از این کوکتلی کوچیکا و داخل آخری هم مواد گوشت رو گذاشتیم بزار اینجوری بهت بگم که داخلش هر چی که بخواهی میزاری ما تاحالا داخلش خیلی چیز ها سلیقه ایی کن و زیاد کردیم و مواد بیرونش مهمه که همون کوکوی سیب زمینی خودمون هست .
شماره ی 4
دلمه هستش که از بادنجان کدو کوجه پیاز فلفل دلمه ایی استفاده شده برای بیرونش و داخلش رو باز سلیقه ایی هست هم با مواد کوفته که از برنج و لپه و سبزیجات کوفته و به علاوه ی گوشته چرخ کرده و هم با مواد گوشت چرخ کرده پیاز داغ قارچ فلفل دلمه ایی و رب و ادیه جات همه سرخ شده پر میکنی و روشون هم برای اینکه موادش بیرون نریزه پنیر پیتزا ریختیم
و اما تمام ژله ها رو بگم که انتخاب کردی
ببین ژله ها تمام از قالب استفاده شده اون شکل ها و مدل قالب هاش ولی اینکه آمدیم آب رو حذف کردیم و به رنگ کرم در آمده از کارامل استفاده کردیم تویه پودر ژله و ژلاتینش اون که به رنگ سفیده از شیر استفاده کردیم اون که بی رنگه از ژله ی بیرنگ و یا تنها از پودر ژلاتین هست و اون زنگی ها هم که ژله های رنگی هست و اون ژله ی قرمز و سبز تی خوده ژله وقتی ریختیم توو قالب آناناش تیکه ایی یا درستی برای زیباییش گذاشتیم که از هر میوه ایی به جز میوه های که نمیزاره ژله بسته بشه میتونی استفاده کنی
اما زیر بعضی هاش میبینی چیزی گذاشتیم اون برای وقتی هست که ژله بسته و راحت توو قالب میشه جابه جاش کرد و آمدیم از سالاد الویه و هر سالادی که شبیه به الویه هست استفاده کردیم خالا برات میگم توو سالاد هاش چیه و چه سالاد هایی هست ولی تو میتونی تویه ظرفی که سالادی رو هم آماده کردی زوش این ژله رو قرار بدی ولی زیباییش به اینه که سالاد زیری رو هم بتونی مثل ژله ات بزاری
اون ژله چند ردیف ها هم که هر ردیف رو جداگانه میزاری میبنده و ردیف بعد رو میریزی
11 .21 . 22 . 25 .29 . 40 .41
اینا همه سالاد هایز که خودتون هم درست میکنید مثل سالاد الویه و سالاد ماکارانی اما ما اینارو بهش پوره ی سیب زمینی و قارچ و تووشوون خیلی مواد ها اضافه میکنیم ولی بعضی هاشم نه دقیق همون سالاد خودمون هست رووشوون هم با پوره ی سیب زمینی و هر چی که توو خونه داریم استفاده میکنیم
میاییم توی سالاد ماکارانی ی سالاد اولیه از قارچ . فلفل های رنگی نخود فرنگی گوجه ذرت ژامبون مرغ و گوشت و کنسرو بلال و به همون سالاد های معمول خودمون چیزهایی اضافه میکنیم و اما سس هاش از خامه و شیر و سس سفید و سس فرانسوی و سس فلفل و آرد و ادویه جات استفاده میکنیم
و آخرین گزینه ایی که انتخاب کردی کیک پای سیب هست فقط آمدیم روش رو شیب های تیکه تیکه قرار دادیم و خلال پسته ریختیم که ساده نباشه کیکمون اون پودری هم که روش هست دارچین هست چون میدونی که کیک پای سیب یکی از مزه های اصلیش دارچینه
و اون گزینه ی ماکارانی ها عزیزم
اونا همون ماکارامی های خریدنی هست و آماده خریدیم و تووش رو آمدیم به جای مواد گوشت مواد سبزیجات ریختیم و که پایهه اصلیشم اسفناج هست اما اصلا اصلا نژه ی اسفناج نمیده به اون صورت و سبزیجات و فلفل دلمه ایی های رنگی با اودیه جات فراوان رو همرو سرخ میگنیم یکی یکی توو ماکارانی ها میزاریم روشم سس قرمز و سس فلفل ریختیم سس زیرشم از آب و رب و اویه جات و پیاز رنده شده هست
البته ما این ماکارانی رو با مواد خود ماکارانی هم درست میکنیم
35و اما اون که روش قارچ گذاشتیم
اون کیک مرغ هست و از مرغ چرخ شده و ادویه جات و قارچ که همه با هم مخلوط و فشرده شده توو قالب و توو فر رفته هست چیز خیلی راحتی هست یه جورایی مثل کامل کتلت مرغ هست فقط یه قارچ بیشتر داره
و اما 34 که همون لازانیا خودمون میباشد که البته موسکا هم همین شکله و خوشمزه هست بزار موسکا رو برات بگم لازانیا رو حتما بلدی خودت این سس روش هست که یه لایه ضخیم از سس هست که از آرد و شیر و سس سفید و پنیر پیتزا درست میشه
و روی مواد ریختیم اما داخلش از همه چیه لایه لایه شده درست شده از بادنجان و گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ایی و کوشت چرخ کرده با پیاز داغ و رب و اودیه همه ورقه ورقه رویه هم چیده شده و هر لایه هم از این سس و پنیر پیزا ریختیم
و از نخود سبز و کنسرو بلال هم تووش استفاده میشه.
وای شیلین جونم فکر کنم چند تاشو جا انداختم من بلم دوباره میام عزیزم هر کدوم رو جا انداختم و یا سوالی داشتی یا دستور کاملشو خواستی بگو شیرین جونم کلی هم دنیز نانازی منو ببوس برمیگردم
zrnznn
متی جونم دست تو هم درد نکنه من درست کردم اونو خیلی خوشمزه اسسسسسسس
عمو محمودددددددددددددددددددد ماهیی جون دست شما هم درد نکنه عالییییییییییییییی بودن
بهونه
وای اینارو بییییییییییییین
من از اینا عکسا میخوام
کی!!!؟ با تو حرف میزنن ؟
هاچو هاچو
اتفاقا گفتم برو با وحید حرف بزن فی المجلس بالا آورد
ماهی
باشه حتما....پریروز یکی از دسرهامو درست کردم و عکس هم گرفتم.بنده به دلیل شاغل بودن وقتی مهمون دارم دقیقا باید از 2 هفته قبل برنامه ریزی کنم.تصمصم به تهیه منو که چی درست کنم..خرید و بعدش هم آماده کردن اونها.متاسفانه خانواده هم عادت کردند به اینکه هر بار یه چیز تازه درست کنم که هنوز نخوردن
farzane,
وای فرزانه جان! چه غذاهایی
ای کاش تک تک می تونستی توضیح بدی .برای هر کدوم سه تا عکس هم بگذاری کافیه.شما که این همه زحمت کشیدی خب یکی دوتا عکس هم از مراحل کار می گذاشتی کلی بوفی جایزه می گرفتی..به هر حال عالی بودن..مرسی گلم
مرسی گیلاس عزیزم
farzane
عزیزمییییییییییییییییییییییی
شلمنده میتونی شما خواهرتو
من از اینا عکسا میخوام
داداش وحید
من عمرا اگه با روح و روان داداش بهونه ایی بازی بتونم
زن بگیل زنت و خواهر فرزونت بلات دلست میتونن از این عکسا
ای کاش تک تک می تونستی توضیح بدی .برای هر کدوم سه تا عکس هم بگذاری کافیه.شما که این همه زحمت کشیدی خب یکی دوتا عکس هم از مراحل کار می گذاشتی کلی بوفی جایزه می گرفتی..به هر حال عالی بودن..مرسی گلم
چشم حتما عزیزم اگه شد چشم من که از خدامه غذا بیارم بوفی هاتونو ببرم
برای شیرین جونم کمی گفتم مطمینم خودتون همرو هم بلدین اما اگه بخواد دستور کامل هر کدومم براش مینویسم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→