می دونستم یاریگر خوبی هستی فقط تو رو خدا عیار ها رو درست بگو...هر وقت یادم به دوتا سطل ماستت می افته خنده م میگیره..
این معیار ها همه تحت لیسانس سازمان بین المللی آشپزی جهانی (سباج) هستش،تازه من واسه این گفتم تو سطل ماست بریزین که اگه ماستی ته ظرف مونده با این کار به داخل قابلمه منتقل بشه اسراف نشه
نقل قول: ماهی
ولی هر چی فکرشو می کنم دوس ندارم دختر داشته باشم.معلوم نیست گیر چه جلادی بیفته.حالا پسر گیر هر اعجوبه ای هم که بیفته هزار راه براش وجود داره که خودشو نجات بده.بعدشم از لحاظ عاطفی مثل دختر آسیب نمی بینه..پسرا کلا حالیشون نمیشه برا همین راحت تر زندگی می کنن
مواد لازم : برنج 2 پیمانه شکر یک تا یک و نیم پیمانه زعفران آب کرده به مقدار لازم نمک و آب به مقدار لازم پودر پسته و خلال بادام به میزان دلخواه خلال پوست نارنگی در صورت تمایل به مقدار لازم
من شیرین پلو خیلی شیرین دوست ندارم برای همین از یک پیمانه شکر بیشتر استفاده نکردم درصورت تمایل می تونید از شکر بیشتر استفاده کنید.غلظت شهد شکر تا حدی باید باشه که وقتی یک قطره از اون رو روی انگشت شصتتون می ریزید و با انگشت اشاره اون رو لمس می کنید و دستتون رو بر می دارید بین دو انگشت نخ بده
برنج رو در قابلمه که کف اون با روغن چرب شده می ریزیم و نصف شهد شکر اضافه می کنیم.و برنج رو دم می کنیم.بعد از 15 دقیقه مابقی شهد شکر رو اضافه می کنیم و مجددا اجازه می دیم برنج دم بکشه.
اگر خواستید خلال پوست نارنگی هم به برنج اضافه کنید که به شدت خوش عطر و خوشمزه ترش م یکنه باید اول خلال نارنگی رو در آب و شکر جوشانده تا تلخی اون گرفته بشه و بعد خلال پوست نارنگی رو به برنجی که درون صافی ریختید اضافه و همراه برنج دم کنید..من خلال پوست نارنگی نداشتم و استفاده نکردم.
▧ تصویر در دسترس نیست
این برنج بسیار لذیذ رو می تونید با خورشت قیمه یا مرغ سرخ کرده سرو کنید.
سلام و صد سلام بعد از شکر پلو ماهى عزيز بفرماييد بيسكويت خامه اى
مواد لازم:
750 گرم سر شير 75 گرم پنير فلادلفيا (philadelphia) 1پاكت پودر كرم كارامل + 1پاكت پودر دريم ويب 2 عدد كاكائو Aero و 2 عدد Snicers و 2 عدد Flake 6 بيسكويت Betit Beurre بيسكويت خشك 1 ليوان شير
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله اول درست كردن خامه مخصوص
پودرهاى كرم كارامل و دريم ويب رو با 750 گرم سرشير مخلوط كرده و با هم زن برقى به مدت 10 دقيقه به هم ميزنيم.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستسپس پنير فلادلفيا و مقدارى قهوه يا نسكافه به اون اضافه ميكنيم و دوباره به مدت 5 دقيقه به هم ميزنيم تا اينكه خوب مخلوط بشه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخامه مخصوص آماده است
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله دوم آب كردن كاكائو
2 عدد كاكائو Aero و 2 عدد Snicers و 1عدد Flake رو با مقدارى شير مخلوط كرده و با حرارت كم آنها رو مايع يا ذوب كرده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمرحله سوم و آخر
1 ليوان شير رو درون بشقاب ريخته و به مدت 2 ثانيه بيسكويتها رو درون آن قرار ميدهيم
▧ تصویر در دسترس نیست
دستم تميزهااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس بيسكويتها رو درون ظرف مناسب قرار ميدهيم و لايه به لايه خامه و كاكائوهاى مذاب رو به اونها اضافه ميكنيم
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست1 عدد كاكائو Flake باقى مانده روى به صورت خرده شده به روى لايه آخر ميريزيم
▧ تصویر در دسترس نیست
به مدت 4 تا 5 ساعت اين شيرينى رو در يخچال نگه ميدارى و بعد نوش جان ميفرماييم
وای عمو جونم یه جورایی شبیه تیرامیسو هست..باید خیلی خوشمزه باشه فقط در مورد موادی که به کار بردید برای دوستان ایرانی کمی توضیح می دم.اگر اشتباه بود یا نیاز به تکمیل داشت عموجونم! ممنون میشم توضیح بدید و اصلاح بفرمایید.
نقل قول: mz56mz
دريم ويب
دریم ویپ را می توان به عنوان طعم دهنده در انواع کیک، دسر، شیرینی، خامه و انواع نوشیدنی ها استفاده کرد که باعث خوش طعمی و دلپذیر شدن کیک ها و دسرها می شود. و می توان از مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشند تهیه کرد. توی شیراز فکر کنم توی خیابون انوری پیدا بشه
Snicers و 2 عدد Flake 6 بيسكويت Betit Beurre بيسكويت خشك
بیسکوییت پتی بور خودمون که فکر کنم با لیدی فینگر هم قابل جایگزین شدن باشه.توی همه سوپرها و هایپر مارکت ها یافت میشه.
Snicers هم که شکلاتی هست که توی سوپر ها یافت میشه.
منظور از پنیر فیلا دلفیا پنیر خامه ای بی نمک هست توی ایران پنیر خامه ای بی نمک ماسکارپونه ( که شرکت کاله زده) و در بازار یافت میشه..( توی سوپرهای بزرگ و هاپیر مارکتهایی مثل سروش )
فقط Flake رو ندیدم و توی ذهنم نیست ..عمو جونم ! شکلات خاصی هست؟ میشه در موردش توضیح بدید؟
خیلی عالی بود عمو! اصلا انتظار چنین چیز خوشمزه ای رو نداشتم.در اولین فرصت درستش می کنم.باید خیلی خوشمزه باشه شما یه جایزه از من طلب دارید عمو!
منم شیرین دوست ندارم!!! نمایش یا پنهان متناما فندق رو دوست دارم
فقط در مورد موادی که به کار بردید برای دوستان ایرانی کمی توضیح می دم
با اجازه منم یه توضیح کوچیک بدم! :
لیدی فینگر
ماسکارپونه
به جای همه مواد میشه از « لیدی پونه » استفاده کرد مواظب فینگرتونم باشید که نره تو چشم پونه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اتفاقا چند وقت پیش درست کرده بودم.وعکس هم گرفته بودم ولی یه تعدادی از عکسا رو گم کردم.نمی دونم چه بلایی سرشون اومد...وگرنه چندتا شیرینی آماده کرده بودم البته الان داداش جون درخواست دادن براشون درست کنم.خواستم درست کنم دوباره عکس می گیرم و می گذارم...
نقل قول: بچه مثبت
ممنون محمود جان که روی این آشپزنماهارو کم کردی
هم مدرسه ای بی ادبیات!
نقل قول: بچه مثبت
مواظب فینگرتونم باشید که نره تو چشم پونه
فینگر لیدی ها تو چشم و چار کسی نمیره.این فینگر سِر (Sir) هاست که هر میره توی چشم وچار مردم
نقل قول: هاچو هاچو
((لیدی گاگا))
اَه اَه ..چه شود.. mz56mz, عمو جونم ممنون از توضیحتون.
اول اينكه شيرين كو كجاست ؟ دوم ,حمله به كجا عمو جون ؟؟اين رو ديشب درست كردم الان هم ظرفشو شستيم
راستی شیرین کجاست؟ حسابی درگیر بچه شده ها.. ایشالله هر جا هست خوب باشه عمووووو!!!! همه شو خوردین؟ نوش جان
2 روز پیش باهاش حرف زدم اسباب کشی داشته و رفته خونه خودشون مشغول کارتون باز کردن نگهداری از فندق می باشید خونه هم اینترنت وصل نیست آخر هفته میاد خونه مامانش از اونجا میاد سایت
دوم ,حمله به كجا عمو جون ؟؟
خوب حمله به شیرینی خوشمزه که درست کرده بودید دیگه
اين رو ديشب درست كردم الان هم ظرفشو شستيم
عقب نشینی می کنیم
راستی شیرین کجاست؟
با قسمت اول همین پست مراجعه شود
حسابی درگیر بچه شده ها..
اون شیطون بلا که تازه یاد گرفته که شب بیداری و روز خوابیدن چقدر خوبه
سلام خله جون ماهی من با یه غذا اومدم خودم با همین دستای توشمولم درستش کردم اسمش کرپ هستش کرپ
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنمواد لازم گوشت (جایگزین: مرغ , سوسیس, ژامبون ) ,قارچ , پیاز سرخ شده , پنیر پیتزا, آرد سفید , پکینگ پودر , شیر , تخم مرغ , اول قارچ و گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ شده رو میریزیم توی قابلمه و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم روی حرارت قرار میدیم تا آب بندازه در قابلمه رو میزاریم تا گوشت خوب بپزه بعد از پختن درش رو برمیداریم تا آبش چیده بشه خوبه پنیر پیتزا میریزیم حالا مواد داخل کرپ آمادس
▧ تصویر در دسترس نیست
اون رو کنار میزاریم میریم سراغ کرپ
شیر آرد سفید و کمی پکینگ پودر و تخم مرغ کمی دارچین کمی نمک رو با هم مخلوط میکنیم تا یک مخلوط مثل ماست همزده بدست بیاد بعد مخلوط رو ذره ذره توی تابه ی داغی که با روغن چرب شده میریزیم اینطوری
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد میزاریم خوب بپزه برعکسش میکنیم تا هر ۲ طرفش طلایی بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
در حالی که کرپ بعدی رو آماده میکنید داره میپزه کرپ آماده شده ی قبلی رو روش میزاریم
▧ تصویر در دسترس نیست
و رول میکنیم اینطوری
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرش رولتها رو میزاریم توی تابه وقتی همشونو پیچیدیم تا گرم بشن و طلایی تر بشن
ماهی
نوش حونش
شایدم اشتباه می کنم.چه می دونم والله
هاچو هاچو
حرف حق جواب نداره
آآآآآآآره
ماهی
مواد لازم :
برنج 2 پیمانه
شکر یک تا یک و نیم پیمانه
زعفران آب کرده به مقدار لازم
نمک و آب به مقدار لازم
پودر پسته و خلال بادام به میزان دلخواه
خلال پوست نارنگی در صورت تمایل به مقدار لازم
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه :
ابتدا برنج رو با اب و نمک حدود 2 ساعت خیس می کنیم.( بسته به نوع برنج دمای آبی که با اون برنج رو خیس می کنیم و مدت زمان خیسوندن فرق می کنه )
شهد شکر رو آماده می کنیم.به این ترتیب که حدود یک پیمانه شکر رو با نصف پیمانه آب مخلوط می کنیم و روی شعله خیلی کم م یجوشونیم تا شکر در آب حل شه.
من شیرین پلو خیلی شیرین دوست ندارم برای همین از یک پیمانه شکر بیشتر استفاده نکردم درصورت تمایل می تونید از شکر بیشتر استفاده کنید.غلظت شهد شکر تا حدی باید باشه که وقتی یک قطره از اون رو روی انگشت شصتتون می ریزید و با انگشت اشاره اون رو لمس می کنید و دستتون رو بر می دارید بین دو انگشت نخ بده
برنج رو طبق معمول همیشه در آب جوش و نمک ریخته تا پخته شه و بعد از صافی رد می کنیم.حدود دو قاشق شهد شکر رو با زعفرون آب کرده اضافه می کنیم.
برنج رو در قابلمه که کف اون با روغن چرب شده می ریزیم و نصف شهد شکر اضافه می کنیم.و برنج رو دم می کنیم.بعد از 15 دقیقه مابقی شهد شکر رو اضافه می کنیم و مجددا اجازه می دیم برنج دم بکشه.
برنج ما بعد از 40 دقیقه آماده سرو هست.برنج رو با پودر پسته و خلال بادام تزئین کرده و مقداری روغن آب کرده داغ روی برنج می ریزیم.
اگر خواستید خلال پوست نارنگی هم به برنج اضافه کنید که به شدت خوش عطر و خوشمزه ترش م یکنه باید اول خلال نارنگی رو در آب و شکر جوشانده تا تلخی اون گرفته بشه و بعد خلال پوست نارنگی رو به برنجی که درون صافی ریختید اضافه و همراه برنج دم کنید..من خلال پوست نارنگی نداشتم و استفاده نکردم.
این برنج بسیار لذیذ رو می تونید با خورشت قیمه یا مرغ سرخ کرده سرو کنید.
نوش جان !
نمایش یا پنهان متن
عکسها کم رنگ افتاده باید ببخشیدmz56mz
مواد لازم:
750 گرم سر شير
75 گرم پنير فلادلفيا (philadelphia)
1پاكت پودر كرم كارامل + 1پاكت پودر دريم ويب
2 عدد كاكائو Aero و 2 عدد Snicers و 2 عدد Flake
6 بيسكويت Betit Beurre بيسكويت خشك
1 ليوان شير
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله اول درست كردن خامه مخصوص
پودرهاى كرم كارامل و دريم ويب رو با 750 گرم سرشير مخلوط كرده و با هم زن برقى به مدت 10 دقيقه به هم ميزنيم.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستسپس پنير فلادلفيا و مقدارى قهوه يا نسكافه به اون اضافه ميكنيم و دوباره به مدت 5 دقيقه به هم ميزنيم تا اينكه خوب مخلوط بشه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخامه مخصوص آماده است
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله دوم آب كردن كاكائو
2 عدد كاكائو Aero و 2 عدد Snicers و 1عدد Flake رو با مقدارى شير مخلوط كرده و با حرارت كم آنها رو مايع يا ذوب كرده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمرحله سوم و آخر
1 ليوان شير رو درون بشقاب ريخته و به مدت 2 ثانيه بيسكويتها رو درون آن قرار ميدهيم
▧ تصویر در دسترس نیست
دستم تميزهااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس بيسكويتها رو درون ظرف مناسب قرار ميدهيم و لايه به لايه خامه و كاكائوهاى مذاب رو به اونها اضافه ميكنيم
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست1 عدد كاكائو Flake باقى مانده روى به صورت خرده شده به روى لايه آخر ميريزيم
▧ تصویر در دسترس نیست
به مدت 4 تا 5 ساعت اين شيرينى رو در يخچال نگه ميدارى و بعد نوش جان ميفرماييم
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
فقط در مورد موادی که به کار بردید برای دوستان ایرانی کمی توضیح می دم.اگر اشتباه بود یا نیاز به تکمیل داشت عموجونم! ممنون میشم توضیح بدید و اصلاح بفرمایید.
دریم ویپ را می توان به عنوان طعم دهنده در انواع کیک، دسر، شیرینی، خامه و انواع نوشیدنی ها استفاده کرد که باعث خوش طعمی و دلپذیر شدن کیک ها و دسرها می شود.
و می توان از مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشند تهیه کرد.
توی شیراز فکر کنم توی خیابون انوری پیدا بشه
6 بيسكويت Betit Beurre بيسكويت خشك
بیسکوییت پتی بور خودمون که فکر کنم با لیدی فینگر هم قابل جایگزین شدن باشه.توی همه سوپرها و هایپر مارکت ها یافت میشه.
Snicers هم که شکلاتی هست که توی سوپر ها یافت میشه.
منظور از پنیر فیلا دلفیا پنیر خامه ای بی نمک هست توی ایران پنیر خامه ای بی نمک ماسکارپونه ( که شرکت کاله زده) و در بازار یافت میشه..( توی سوپرهای بزرگ و هاپیر مارکتهایی مثل سروش )
فقط Flake رو ندیدم و توی ذهنم نیست ..عمو جونم ! شکلات خاصی هست؟ میشه در موردش توضیح بدید؟
خیلی عالی بود عمو! اصلا انتظار چنین چیز خوشمزه ای رو نداشتم.در اولین فرصت درستش می کنم.باید خیلی خوشمزه باشه
شما یه جایزه از من طلب دارید عمو!
hadi04
عامو سی کو اییییییییییییی خعلی کار درستیا دمت گرم قناری کف بر شدم کاکو بیویم پیشت آموزشمون بده
هاچو هاچو
ماهی خانوم شما هم که مثل همیشه عالی
این اسم دایناسور نبود؟
نمایش یا پنهان متن
ممنون بابت ترجمه مواد لازمبچه مثبت
ممنون محمود جان که روی این آشپزنماهارو کم کردی
نمایش یا پنهان متن
اما فندق رو دوست دارممیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
میون کلامتون امین جان در مواردی هم استفاده از ((لیدی گاگا)) گزارش شده
mz56mz
طعم دهنده و حجم دهنده خامه
كاكائو خاصى نيست مثل بقيه است تو گوگل سرچ كنيد نمى دونم تو ايران هست يا نه؟!!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
gilas
فقط شرمنده ها خیلی خامه نداره ؟؟؟
عمو بخش شکلاتاش از همه بهتره
عالی بود عمو جونم خسته نباشید
mz56mz
نه نداره عمو جان
gilas
حالا که نداره و شیرین هم نیست حملــــــــــــــــــــــــه
mz56mz
اول اينكه شيرين كو كجاست ؟ دوم ,حمله به كجا عمو جون ؟؟اين رو ديشب درست كردم الان هم ظرفشو شستيم
ماهی
اتفاقا چند وقت پیش درست کرده بودم.وعکس هم گرفته بودم ولی یه تعدادی از عکسا رو گم کردم.نمی دونم چه بلایی سرشون اومد...وگرنه چندتا شیرینی آماده کرده بودم
البته الان داداش جون درخواست دادن براشون درست کنم.خواستم درست کنم دوباره عکس می گیرم و می گذارم...
هم مدرسه ای بی ادبیات!
mz56mz,
عمو جونم ممنون از توضیحتون.
راستی شیرین کجاست؟
عمووووو!!!! همه شو خوردین؟
gilas
2 روز پیش باهاش حرف زدم
اسباب کشی داشته و رفته خونه خودشون مشغول کارتون باز کردن نگهداری از فندق می باشید
خونه هم اینترنت وصل نیست آخر هفته میاد خونه مامانش از اونجا میاد سایت
خوب حمله به شیرینی خوشمزه که درست کرده بودید دیگه
عقب نشینی می کنیم
با قسمت اول همین پست مراجعه شود
اون شیطون بلا که تازه یاد گرفته که شب بیداری و روز خوابیدن چقدر خوبه
هاچو هاچو
اتفاقا چند وقت پیش درست کرده بودم.وعکس هم گرفته بودم ولی یه تعدادی از عکسا رو گم کردم.نمی دونم چه بلایی سرشون اومد...
وای اگه عکساتون تو اینترنت پخش بشه چی؟!؟
خوبه که
mati
من با یه غذا اومدم خودم با همین دستای توشمولم درستش کردم
کرپ
نمایش یا پنهان متن
مواد لازمگوشت (جایگزین: مرغ , سوسیس, ژامبون ) ,قارچ , پیاز سرخ شده , پنیر پیتزا, آرد سفید , پکینگ پودر , شیر , تخم مرغ ,
اول قارچ و گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ شده رو میریزیم توی قابلمه و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم روی حرارت قرار میدیم تا آب بندازه در قابلمه رو میزاریم تا گوشت خوب بپزه بعد از پختن درش رو برمیداریم تا آبش چیده بشه خوبه پنیر پیتزا میریزیم حالا مواد داخل کرپ آمادس
اون رو کنار میزاریم میریم سراغ کرپ
شیر آرد سفید و کمی پکینگ پودر و تخم مرغ کمی دارچین کمی نمک رو با هم مخلوط میکنیم تا یک مخلوط مثل ماست همزده بدست بیاد بعد مخلوط رو ذره ذره توی تابه ی داغی که با روغن چرب شده میریزیم اینطوری
بعد میزاریم خوب بپزه برعکسش میکنیم تا هر ۲ طرفش طلایی بشه
در حالی که کرپ بعدی رو آماده میکنید داره میپزه کرپ آماده شده ی قبلی رو روش میزاریم
و رول میکنیم اینطوری
آخرش رولتها رو میزاریم توی تابه وقتی همشونو پیچیدیم تا گرم بشن و طلایی تر بشن
وغذا آمادس نوش جون
mz56mz
بايد خوشمزه باشه
عمو دستاتو شستى تميزه؟؟؟؟؟
mati
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→