ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
اون شکلک مال منه یره بذارش زمین
Kishe Mehr
پیامک ها جای خالی شما را پــُــر نمی کنند!
سازمان مرکز فناوری های دیجیتال
راجع به اون حرفاتم باید بگم که در هر برهه ای از زمان که میخوایم به مرحله ی بعدی بریم ما ادما چنین احساسی رو داریم. مثلا کسی که مدرسه رو تموم میکنه و میخواد واسه بعدش تصمیم بگیره، و یا دانشگاه رو تموم میکنه و میخواد وارد جامعه بشه و یا سن 30 رو تموم کرده و.... . که البته این خصلت ادمیزاده که باعث انگیزشی برای پیشرفت میشه که این انگیزش خیلی هم خوبه.. که البته نباید خودتو در این مرحله زیاد متوقف کنی، بلکه باید به سرعت رو به جلو بری
فرهنگستان کیش مهر و باعث و بانیش که امیدوارم خدا ازش بگذره
ژنرال
باشه
Kishe Mehr,
ممنونم مجتبی جان
fgrpmm
ژنرال
ممنونم دوست عزیز
نخبه
یه راهنمایی: کنار مبصر کلاسمون وایسادم
ردیف سوم نفر دوم از سمت راست
تولدت مبارک باشه ان شالله که صد و بیست سال زنده باشی و همیشه شاد و سر زنده زندگی کنی...
یادش بخیر اولین تولدت تو سایت رو من بهت گفتم صفحه شخصی ایجاد کن و اعلام کن که تولدته
( مادر بچه ها از کرج)
ملیکا
نمایش یا پنهان متن
بخاطر تموم شدن کیک گریه کردمااقا محسن توووووووووووووووووووولدت مبارک
ایشالا 9999هزار ساله بشین
اینم واسه شماست ببخشید دیر اومدم
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
مرسی
خسنه نباشی!
ماهی گفت دیگه... رفتی تقلب کردی !
تو که یه فندق بیشتر نداری، چرا بچه ها؟؟!
نکنه خبریه؟
ملیکا,
ایضاً مرسی
ایشالا تولد 9999سالگیم
نخبه
ماهی گفت دیگه... رفتی تقلب کردی
فکر کن من از این به بعد وقت کنم پست بقیه رو بخونم.. تا دیدم فهمیدم توئی خوبه حالا از نزدیک دیدمت شبیه الانتی
نکنه خبریه؟
اینا برنامه 90 سال ایندس
ژنرال
حالا بزنه و دنیز دوتا داداش دوقلو بخواد
zrnznn
ژنرال
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است!
ممنونم از حضورت
Holtek
انشالله جشن صدمين سالگرد تولدتون ، توي همين بوف بوفي
ژنرال
ممون از لطفت
Life Dream
اول از همه بگم تولدت مبارك محسن جان، ايشالله كه 10953024 سال عمر پر بركت از خدا بگيري، هميشه سالم و سلامت باشي، و هر چي از خدا بخوايي بهت بده الا غم
دوم اينكه مساله سي سالگي رو خيلي خوب عنوان كردي، منم يه ماه ديگه ميرم توو 29 سال و باور كن هر وقت بهش فكر ميكنم دلم ميگيره، از اينكه يه سال بعدشم سي ساله ميشم و حتي از اسمشم بدم مياد، شايد به خاطر اينه كه آدما وقتي سي سالشون ميشه به همه چيز رسيدن و عقده چيزي روو دلشون نمونده ولي ما...
بگذريم بازم تولدتو تبريك ميگم و از خدا ميخوام كه آغاز سي ساگيت آغاز موفقيت هاي روز افزون باشه
levrone
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
مگه شما چند سالتونه عمو جان؟!
ژنرال
ممنون از لطفت مازی جان؛ انشالا شما هم همیشه موفق باشی
این همه سال عمر میخوام چیکار ؟
اختیار داری!
از شما بزرگتر تو این سایت وجود نداره!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→