ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Aramesh
kheili khoshhalam ke be doste khob va aziz va ghabele etemadi chon shoma to inja ashne shodam
faghat dost daram be lahzehai ke khodavand baraye bodan va hasti behet bakhshide behtarin lezato bebari dadasham.. va hichi vaght hasrate rozhaye rafte ro nakhor .. bazi vaghthha sakhtiha va rozhaye talkhe gozashte tajrobhi mishe baraye dige nakhastan va nazashtane tekrare onha va ta khodet nakhai hichi avaz nemishe .. .. dost daram faghat azat khabrhaye khob beshnavam .. va bedon in tarafe donya khahari hast ke hamishe be yadete ..
ba ehteram va dosti
Aramesh
kamal313
خوب اقا محسن هنوز باورم نمیشه 30 سالت شده باشه از اخرین باری که حدودا 2 سال پیش دیدیم همو یا شما زود بزرگ شدی یا من هنوز بچه هستم
برات بهترین ارزو ها به همراه کلی شادی و دوری از غم ها و... کلا برات زندگی خوبی رو ارزو مندم
موفق باشی در همه نقاط زندگی
ژنرال
چه شغل خفنی داری
mz56mz,
ممنونم محمود جان
Aramesh,
ممنون از این همه محبت و مهر آرامش جان
ژنرال
بزنم به تخته جوون موندم. از بچگی همین جور بودم
ممنونم از لطفت
gilas
امیدوارم زندگی اونتور که دوست داری و به صلاحتت بگذره
ژنرال
ژنرال
والا برای من تا اینجاشم خیلی تند گذشته ! مخصوصاً ده سال اخیر
مخلوط کن
آرزوی بهترینها برات دارم محسن جان
،من کلی تصویر کادو و گًل آماده کرده بودم که بذارم ولی از وقتی تو مدیر شدی کلا همه چی ریخته بهم نمیتونم آپلود کنم ،مسئولین رسیدگی کنن ،
ضمن اینکه از صبح چند بار هم خواستم وارد سایت بشم قبولم نمیکرد بازم از وقتی تو مدیر شودی اینجور نابسامانیها قابل مشاهده هست
کی بشه تولد ۳۰ سالگی منو جشن بگیرم اون موقع تو میشی ۴۰ ساله ،ماهی جونم ۲۸ ساله ..خانوما اکثرا اون موقع نزدیک ۳۰ سالشون میشه کم کم
ژنرال
مرسی
kamal313
این چه حرفیه
موفق باشی
sevin
ژنرال
به به سوین خانومِ کم پیدا
ممنون
mojde
موفق باشي و پيروز .
م.م از تهران
baron jon
تولدتون مبارک
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشین
ژنرال
KuRoSh
از نظرات دوستان فیض بردیم
هاچو هاچو
فقط میتونم یه دو تا حرف کلی بزنم: هیچ وقت ناامید نشو و وقتت رو صرف کارهایی بکن که پایه های زندگیتو بسازه.
توصیه اولتو به لطف خدا انجام میدم همیشه
بهونه
حورا
ژنرال
ممنون وحید جان
خواهش میکنم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→