مریم خانم . شما جزو مدیران و افرادی بوده و هستید که این حقیر ارادت خاصی نسبت به حضرتعالی قایل بوده و هستم شما فردی فهمیده و بسیار متواضع و با فکر و فرهنگ بالا هستید
من همیشه خوشحالم که شما در این محیط حضور دارید و میتوانم از علم و تجربه شما استفاده کنم . امیدوارم همیشه در زندگی واقعی و جای که یک انسان باید بتواند مدیر باشد ،همچون مدیری موفق حضور داشته باشید موفق باشید من همیشه برای خوشبختی و سر بلندی شما و خانواده محترمتان دعا کرده و خواهم کرد
مامی مریم یه جورایی ناراحت شدم بهت عادت کرده بودیم
به نبود من عادت میکنی دنیای مجازی همینه
نقل قول: محسن صائب
شما جزو مدیران و افرادی بوده و هستید که این حقیر ارادت خاصی نسبت به حضرتعالی قایل بوده و هستم شما فردی فهمیده و بسیار متواضع و با فکر و فرهنگ بالا هستید
من همیشه خوشحالم که شما در این محیط حضور دارید و میتوانم از علم و تجربه شما استفاده کنم . امیدوارم همیشه در زندگی واقعی و جای که یک انسان باید بتواند مدیر باشد ،همچون مدیری موفق حضور داشته باشید موفق باشید من همیشه برای خوشبختی و سر بلندی شما و خانواده محترمتان دعا کرده و خواهم کرد
دادش محسن متن شمارا که خواندم اشکم سرازیر شد من لایق این همه محبت نیستم خیلی لطف داری شرمنده ام کردی .من هم ارزوی روزهای خوب وخوش برا شما ودیگر دوستان عزیز دارم
درود و سلام به مامان مریم گل و عزیز به عنوان کوچیک ترین عضو این خانواده از تمامی زحماتی که کشیدی تشکر می کنم ک مامی جان امید وارم روزهای خوب و خوش در کنار خانواده خوبت در پیش رو داشته باشی هر جا باشی بدون به یادت هستم شاید به زبون نمیارم
ضمن عرض خسته نباشید خدمت مامی مریم مهربون و تشکر بابت زحماتی که تو این مدت کشیدی به رسم یادبود این دسته گل زیبا رو بهت تقدیم میکنم و بدون که چه مدیر باشی چه نباشی همیشه تو قلب مایی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اي مامان مريم زبل، ميگم اين همه ستاره چيه داري!! يه دوره در ميون استخدام ميشي و باز نشسته ميشي و ستاره ميگيري! بهت خسته نباشيد ميگم مامان مريم، انرژيتو حسابي براي دوره بعد جمع كن كه بازم قراره مدير بشي پاينده باشي مامي مريمي
sib
sib
sib
بندری
farzane
Kishe Mehr
mati
بهونه
به هر حال مرسی از زحماتت
محسن صائب
.
شما جزو مدیران و افرادی بوده و هستید که این حقیر ارادت خاصی نسبت به حضرتعالی قایل بوده و هستم
شما فردی فهمیده و بسیار متواضع و با فکر و فرهنگ بالا هستید
من همیشه خوشحالم که شما در این محیط حضور دارید و میتوانم از علم و تجربه شما استفاده کنم
.
امیدوارم همیشه در زندگی واقعی و جای که یک انسان باید بتواند مدیر باشد ،همچون مدیری موفق حضور داشته باشید
موفق باشید
من همیشه برای خوشبختی و سر بلندی شما و خانواده محترمتان دعا کرده و خواهم کرد
maryamlondon1
carlos,
بچه مثبت,
هیچی مادری بچه هاش فراموش نمیکنه
ای بابا پس چی شد؟!
نکنه از پا قدم منه؟!
قربون قدمت برم خیلی هم خوش قدم بودی .پیشنهاد خودم بود چند روز پیش مطرح کرده بودم .امروز با استعفای من موافقت شد
baron jon,
sib,
بندری,
مدیر که نه یک کاربر با سابقه
خداییش دوستان خیلی به من لطف دارند دوستون دارم یک دنیا
maryamlondon1
mati,
بهونه,
به نبود من عادت میکنی دنیای مجازی همینه
شما جزو مدیران و افرادی بوده و هستید که این حقیر ارادت خاصی نسبت به حضرتعالی قایل بوده و هستم
شما فردی فهمیده و بسیار متواضع و با فکر و فرهنگ بالا هستید
من همیشه خوشحالم که شما در این محیط حضور دارید و میتوانم از علم و تجربه شما استفاده کنم
.
امیدوارم همیشه در زندگی واقعی و جای که یک انسان باید بتواند مدیر باشد ،همچون مدیری موفق حضور داشته باشید
موفق باشید
من همیشه برای خوشبختی و سر بلندی شما و خانواده محترمتان دعا کرده و خواهم کرد
دادش محسن متن شمارا که خواندم اشکم سرازیر شد من لایق این همه محبت نیستم
kahkeshan
موفق باشی مامان مریم عزیز
و روزگارت سبز و لبت خندون
KuRoSh
به عنوان کوچیک ترین عضو این خانواده از تمامی زحماتی که کشیدی تشکر می کنم ک مامی جان
امید وارم روزهای خوب و خوش در کنار خانواده خوبت در پیش رو داشته باشی
هاچو هاچو
hosseinhn82
موفق و پیروز باشید
تنها
Kishe Mehr
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
با دستور ِ فرمانده ی کل ِ نیروهای بوفی معمار کبـــــــیر ِ سایت جناب علیرضا تا لحظاتی دیگر با شعار ِ زنده باد بوفی آغاز خواهد گردید
Life Dream
بهت خسته نباشيد ميگم مامان مريم، انرژيتو حسابي براي دوره بعد جمع كن كه بازم قراره مدير بشي
پاينده باشي مامي مريمي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→