ممنونم از تمام مدیران بزودی منم میام ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
از همین میترسیدم پیرم کردن تا وصل کنن اینترنت رو یک هفته رفتم مرخصی اصفهان داشتم سِمتم رو از دست میدادم تعجبی نداره چندین ماه نباشم مدیریتم رو از دست بدم ببخشید که خیلی مفید نبودم به عنوان مدیر واستون ..ازدواج و خدمت سربازی واقعا مشغولم کرد..دلتنگتون بودم واقعا...خب دیگه از ماهی و مجی عزیز هم متشکرم از گیلاس و داداش بهروز هم کماکان ممنونم از امین و علیرضا عزیز هم مرسی نمایش یا پنهان متنمُرِ دوبارِ مدیر کنین
علیرضا, این مدتی که در پست مدیریت در خدمت بوفی و بوفیان بودم خوشحالم و از یه طرف ناراحتم که چرا نتوانستم بیشتر وقت بذارم و در خدمت باشم. ولی خب منم مثل همه ی بوفیان ِ عزیز هرموقع وقت داشته باشم سرگرم بوفی گردی هستم و خواهم بود.
نقل قول: pAshMak
وسپاس ویژه دارم از مجتبی عزیز (Kishe Mehr)که ازهمون بدو ورودم همیشه کمک ویارویاورم
بود در یادگیری نحوه فعالیتم توی سایت ..
خواهش میکنم فامیل جان. کاری نکردم اگرم بوده وظیفه بوده. شما ماشالله حودت استادی و ایشالله همیشه همینطور فعال و پرانرژی باشی...
ماهی
بچه مثبت
بزودی منم میام ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
امیدوارم بتونم مثل اونها به خوبی از پس مسئولیتی که بر عهده گرفتم بر بیام...خوشحال میشم اگر نقصی یا کم کاری دیدن بهم بگن
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
مُرِ دوبارِ مدیر کنینzrnznn
هاچو از من تشکر به عمل نیوردی
بیا این تو رو نیگاه کن یه لحظه کارت دارم:
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
بدینوسیله از zrnznn هم تشکر به عمل میارم
Kishe Mehr
این مدتی که در پست مدیریت در خدمت بوفی و بوفیان بودم خوشحالم و از یه طرف ناراحتم که چرا نتوانستم بیشتر وقت بذارم و در خدمت باشم. ولی خب منم مثل همه ی بوفیان ِ عزیز هرموقع وقت داشته باشم سرگرم بوفی گردی هستم و خواهم بود.
بود در یادگیری نحوه فعالیتم توی سایت ..
خواهش میکنم فامیل جان. کاری نکردم اگرم بوده وظیفه بوده. شما ماشالله حودت استادی و ایشالله همیشه همینطور فعال و پرانرژی باشی...
jaj
Kishe Mehr
pAshMak
شیخ مصلح الدین مجتبی شیرازی ب. ب
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
جمیعا خسته نباشی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→