با دیدن این تاپیک یاد اولین روزی که با شما در سایت آشنا شدم و ... افتادم
ولی یک خصوصیت زیبا در شما وجود داره که این تاپیک را بهانه قرار میدم و میگم:
شما یک بانوی اصیل ایرانی هستی که با تغییر محیط و فرهنگ جامعه اطراف خود نه تنها اعتقاد و اصالت خود را از دست نداده بلکه با صمیمیتش اون را به نسل بعد (فرزندانش)به باور رسانده
من از شما تشکر میکنم بابت خوبیهاتون و صداقتتون که در تک تک مطالب نوشتاری و ارسالی شما در این سایت دیدم
هي فاي اي سي سي نوزده هشت هزار، خونت مباح شد! اون قديما يه با به مامان مريم گفتم مريم بانو، اينقده دبام كرد كه نگو!! صبر كن پسستتو ببينه ببين دبات ميكنه
منم از زحمات وحید تشکر میکنم. از آن جمله میتوان به همکاری در برگزاری مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا، مسابقات بوف بوفی و غرفه هدایا اشاره نمود.
امیدوارم هر جا که هست موفق باشه و دوستاش رو فراموش نکنه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
از مدیران عزیزمون هاچو هاچو و Kishe Mehr و ماهی عزیز به خاطر تمام فعالیتهایی که در سمت مدیریت انجمن و از gilas و دلشاد عزیز که در سمت مدیر سایت داشتند تشکر فراوان داریم.
دلشاد و gilas عزیز در مدیریت انجمن کماکان در خدمتشون هستیم و هاچو هاچو و Kishe Mehr و ماهی عزیز در گروه مدیران قبلی.
علیرضا, منم از زحمات همگی تشکر می کنم.از بردباری که شما به خرج دادی تا الان هم ممنونم.زود تر از این باید این اتفاق می افتاد ..جون متاسفانه فرصت ندارم فعالیت خوبی داشته باشم..
AVINAR
هاچو هاچو
aac198000
با دیدن این تاپیک یاد اولین روزی که با شما در سایت آشنا شدم و ... افتادم
ولی یک خصوصیت زیبا در شما وجود داره که این تاپیک را بهانه قرار میدم و میگم:
شما یک بانوی اصیل ایرانی هستی که با تغییر محیط و فرهنگ جامعه اطراف خود نه تنها اعتقاد و اصالت خود را از دست نداده بلکه با صمیمیتش اون را به نسل بعد (فرزندانش)به باور رسانده
من از شما تشکر میکنم بابت خوبیهاتون و صداقتتون که در تک تک مطالب نوشتاری و ارسالی شما در این سایت دیدم
مریم بانو هر جا هستی خوش و سلامت باشی
Life Dream
هي فاي اي سي سي نوزده هشت هزار، خونت مباح شد!
gilas
و 500 بوفی به رسم سپاسگزاری برای قدردانی از زحمتات کشیده شده تقدیم ایشان میشود.
gilas
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392
بچه مثبت
منم از زحمات وحید تشکر میکنم. از آن جمله میتوان به همکاری در برگزاری مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا، مسابقات بوف بوفی و غرفه هدایا اشاره نمود.
امیدوارم هر جا که هست موفق باشه و دوستاش رو فراموش نکنه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
دلشاد
ژنرال
Kishe Mehr
♥Rose♥
ان شاءالله هرجا هستند موفق و شاد باشند
mz56mz
zrnznn
حورا
sib
mojde
علیرضا
دلشاد و gilas عزیز در مدیریت انجمن کماکان در خدمتشون هستیم و هاچو هاچو و Kishe Mehr و ماهی عزیز در گروه مدیران قبلی.
دلشاد
pAshMak
وسپاس ویژه دارم از مجتبی عزیز
بود در یادگیری نحوه فعالیتم توی سایت ..
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
منم از زحمات همگی تشکر می کنم.از بردباری که شما به خرج دادی تا الان هم ممنونم.زود تر از این باید این اتفاق می افتاد ..جون متاسفانه فرصت ندارم فعالیت خوبی داشته باشم..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→