₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

غذا بیار ! بوفی ببر!

7324 بازدید، 78 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم

از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

تصویر در دسترس نیست

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

تصویر در دسترس نیست

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی
    ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

10 سپاس: mz56mz، farzane، دلشاد، بندری، ژنرال، مستانه، بهونه، هاچو هاچو، حورا، gilas

• ماهی

ضمن تشکر از دوستان عزیزم به خصوص شرکت کنندگان دوره قبل ( عمو محمود و متی کوچولو ) و همینطور فرزانه خانوم گل که با عکسای غذاهای خوشمزه ، دل علاقمندان این بخش رو شاد کردند :4: منتظر حضور شما در این دوره هستیم.. :buff:
    5 سپاس: mz56mz، farzane، بهونه، gilas، هاچو هاچو

• mz56mz

دست طلا عمو جان
    سعى ميكنم شركت كنم ولى قول نميدم :4:

4 سپاس: ماهی، farzane، بهونه، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    سعى ميكنم شركت كنم ولى قول نميدم

عموووو!! لطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــفا!!!! :100:

منتظریم عمو جون! می دونم که آستینا رو بالا می زنین :4:

4 سپاس: mz56mz، farzane، بهونه، هاچو هاچو

• garfild

من بلد نیستم خوب...همش این مسابقه میزارین من دلم آب میشه :2:
    4 سپاس: farzane، ماهی، بهونه، هاچو هاچو

• farzane

نقل قول: ماهی
    ضمن تشکر از دوستان عزیزم به خصوص شرکت کنندگان دوره قبل ( عمو محمود و متی کوچولو ) و همینطور فرزانه خانوم گل که با عکسای غذاهای خوشمزه ، دل علاقمندان این بخش رو شاد کردند منتظر حضور شما در این دوره هستیم..

824 823
    مرسی عزیزم خسته نباشید هم به شما خواهر گلم کد بانوی عزیزم فرحناز جونم که همیشه این همه زحمت میکشی و مدیریت این بخش عالی دستت هست گلم :8: :6: :11:

دست همگی هم درد نکنهههههههههههههههههه 1007

چشم ماهی جونم مرسی ماهی گل گلی خودمون 826 827 825

3 سپاس: ماهی، بهونه، هاچو هاچو

• دلشاد

آبجی ماهی دستت درد نکنه
    خسته نباشید

3 سپاس: farzane، بهونه، هاچو هاچو

• بندری

عالي مثل هميشه :46: دستت طلا آبجي

• ژنرال

منتظر غذاهای خوشمزه ماهی و سایر دوستان و آشنایان هستیم :4:

• zrnznn

تصویر در دسترس نیست
    7 سپاس: ماهی، مستانه، ژنرال، بهونه، farzane، gilas، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: garfild
    من بلد نیستم خوب...همش این مسابقه میزارین من دلم آب میشه :2:

آخی... :6:
    خب سعی کن یاد بگیری دیگه :37:

نقل قول: farzane
    رسی عزیزم خسته نباشید هم به شما خواهر گلم کد بانوی عزیزم فرحناز جونم که همیشه این همه زحمت میکشی و مدیریت این بخش عالی دستت هست گلم

خواهش می کنم گل گلی :11:
    نقل قول: بندری
    عالي مثل هميشه دستت طلا آبجي

ممنون از همراهی شما خسرو جان!
    همچنان منتظر هستیما :4:
    نقل قول: ژنرال
    نتظر غذاهای خوشمزه ماهی و سایر دوستان و آشنایان هستیم

آشپزخانه ماهی و برادران :83:
    zrnznn,
    عجب تخم مرغای جالبی .خیلی دوس داشتم :93:
    مرسی نجمه جونم مرسی.خیلی مختصر زیبا و خوشمزه بود :6:

4 سپاس: ژنرال، بهونه، farzane، هاچو هاچو

• ماهی

تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای معروف ایتالیاست.که با دستورات مختلفی تهیه میشه..
    من به شکل زیر تیرامیسو رو درست می کنم و خیلی خیلی هم دوست دارم.

مواد لازم :
    خامه صبحانه دو عدد
    بیسکویت کاکائویی پتی بور دو بسته
    پنیر خامه ای ماسکارپونه ( بدون نمک) یک بسته و نصف حدود 300 گرم
    پودر قند یک قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو به میزان لازم
    شکلات شیری 200 گرم
    عرقیات از هر نوعی دوست داشتید مجاز یا غیر مجاز :4: 2 قاشق خوراکی
    قهوه بهتره اسپرسو باشه ولی قهوه فوری هم جواب میده 3 قاشق
    آب جوش نصف لیوان

تصویر در دسترس نیست

یک بسته از خامه رو درظرفی ریخته روی حرارت ملایم به جوش می آریم

تصویر در دسترس نیست

سه قاشق قهوه رو در آب جوش ریخته یک قاشق از عرقیاتی که داشتیم اضافه می کنیم اجازه می دیم تا از جوش بیفته .عرق شما بهتره کمی طعم تند داشته باشه من از عرق اترج استفاده می کنم.

تصویر در دسترس نیست

ظرف رو از روی حرارت برداشته شکلات ها رو در اون می ریزیم تا ذوب شه.و با چنگال هم میزینم ( اگه گفتید تا اینجا چی درست کردیم؟ قبلا آموزش داده بودما :3: )
    یک قاشق از عرق رو هم اینجا اضافه می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

در ظرف دیگه ای یک عدد خامه دیگه رو ریخته با هم زن هم می زنیم.

تصویر در دسترس نیست

پنیر خامه ای رو هم اضافه کرده می زنیم.

تصویر در دسترس نیست

حالا نوبت پودر قند هست.پودر قند رو هم افزوده کمی می زنیم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

قالب دلخواه رو با سلفون می پوشونیم.

تصویر در دسترس نیست

لایه اول رو با شکلات سفید شروع می کنم.چون قراره در نهایت برگردونده شه و می خوام قسمت سفیدش رو باشه تا بتونم با پودر کاکاعو تزئین کنم.شما می تونید این کارو نکنید در ظرفی که قراره سرو شه مواد رو روی هم بریزید.در این صورت از یک لایه بیسکویت شروع می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

بیسکویت ها رو دونه دونه در قهوه غلطونده و روی لایه زیری می گذاریم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

حالا یک لایه شکلات قهوه ای

تصویر در دسترس نیست

این روند رو تا آخر ادامه می دیم

تصویر در دسترس نیست

شرف رو حدود ده دقیقه در یخچال می گذارم تا شکلات رویی خودش رو بگیذه بهد روی اون رو می پوشونم و در یخچال به مدت حداقل 6 ساعت قرار می دم.

تصویر در دسترس نیست

تیرامیسوی ما آماده ست .اون رو در ظرف برگردونه و با شابلون روی اون به هر شکلی که خواستیم با پودر کاکائو تزئین می کنیم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

نوش جان.بسیار بسیار لذیذه :3:

8 سپاس: ژنرال، بهونه، mz56mz، farzane، gilas، هاچو هاچو، نخبه، garfild

• ژنرال

ماهی,
    غذاها و دسرهایی که خیلی شیرین باشه دوس ندارم ولی ظاهرش فریبنده س ! :4:
    تمیزی و سلیقه ت در آشپزی واقعاً قابل تحسینه :110:

تیرامیسو یکی از دسرهای معروف ایتالیاست

اسمش شبیه اصطلاحات گیلکیه ! :104:

4 سپاس: بهونه، ماهی، farzane، هاچو هاچو

• ژنرال

آشپزخانه ماهی و برادران :83:

پس خواهرات چی؟ :22: :4:

4 سپاس: بهونه، ماهی، farzane، هاچو هاچو

• بهونه

بازم آشپز خونه 1086 مرسی ماهی 826

تیرامیسو میخوره خوش مزه باشه باید تست کنیم :4:

3 سپاس: ماهی، farzane، mati

• ماهی

ژنرال,
    مرسی شرمنده می کنی :9:
    در مورد میزان شیرینیش باید بگم اصلا توی ذوق نمی زنه .در ضمن می تونی پودر قند رو حذف کنی.اونها یی هم که دوست دارند دایتی رفتار کنند می تونند از خامه کم چربتر استفاده کنند.
    این خامه کمتر از 30 درصد چربی داره با اینکه روش نوشته 30 درصد.
    ( به این دلیل که با زدن فرم نمی گیره این نشون میده چربیش کمتر از 30 درصد هست )
    خامه 15 درصد یا 18 درصد هم اومده توی بازار.
    به خاطر تلخی قهوه و پودر کاکائو و میزان کم نمک توی پنیر خامه ای طعم شیرینیش گرفته میشه..
    نکته ی دیگه این که استاندارد مصرف شیرینی یا دسر اصولا برای هر نفر 50 تا 80 گرم در هر وعده هست.بنابراین با مصرف درست نگران سلامتیتون نباشید.
    که البته 50 گرم تیرامیسو جلوی ما ایرانیها بگذارن گریه می کنیم :4:
    نمایش یا پنهان متنداداشم همه ی این بشقاب رو یکجا می خوره پا میشه :83:

نقل قول: بهونه
    تیرامیسو میخوره خوش مزه باشه

تیرامیسو خورده میشه نمی خوره :10:
    آره خوشمزه ست :3:

4 سپاس: farzane، بهونه، هاچو هاچو، mati

• farzane

1010 مرسی ماهی گل گلی جونم 953 921 904 953 1244

مرسی عزیز دلم عالی بود ماهی جونم یکی از چیز های مورد علاقه ی من تیرامیسو هست که البته به شکل های مختلفی درست میشه اما من عاشق همش هستم حالا برم وسایلشو بخرم یه مدلشو که خیلی دوست دارم درست میکنم میزارم قربونت بشم عالی بود مرسیییییییییییییییییی 979 1018 786 282 1153 خسته هم نباشی گل گلی جونم 1189

4 سپاس: بهونه، ماهی، هاچو هاچو، mati

• farzane

و حالا بعد از دسر خوشمزه ی ماهی جونم بفرمایید غذا دوستای گلم 369

فقط اولش قبل از هر چیزی یه توضیحاتی بدم اینکه توو این غذا باید از فلفل دلمه ایی هایی رنگی استفاده بشه که من فقط سبزش رو داشتم و باید از پنیر استفاده بشه که من نداشتم و برای تزیین روش از هر چی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و درضمن رب زیادتری میخواست که باز ما ته ربمون بود :23: 824 823
    خوب من تنها بودم و نمیتونستم هم برم خرید هم آشپزی کنم دوستم رو دعوت کردم و دو مدل غذایی که دوست داره رو براش درست کردم درضمن داشتم دو مدل غذا میپختم تنهایی 368 391

خوب اسم غذا هست
    بادمجان بقچه پیچ

مواد لازم برای بادمجان بقچه پیچ :

بادمجان قد بلند و کشیده 678 به میزان لازم و به تعداد
    گوشت چرخ کرده به میزان لازم
    پیاز بزرگ 1دانه
    سیر 7.8 تا حبه
    فلفل دلمه ایی های رنگی 2 عدد 1 عدد برای مواد داخل و 1 عدد برای روی بادمجان ها
    قارچ 7.8 تا
    گوجه به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی به میزان لازم
    اودیه نمک ، فلفل ، هم مشکی هم قرمز ، زردچوبه ، پورد آویشن به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    خلال دندان به تعداد لازم
    و پنیر پیتزا مقداری که من نداشتم دیروز :9:

خوب من از تمام مواد و تمام مراحل اصلا وقت نکردم عکس بندازم تعدادی عکس انداختم همراه با پخت میزارم که به قوانین این بخش هم عمل کرده باشم و ماهی جونم گفته چند تا عکس هم بسه :8: :6: :11:

اول بادمجان ها رو لایه لایه کرده و سرخ کرده لایه ها نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک
    به خدا عکس گرفته بودم از بادمجان ها نیستش 2 تا عکس هام :17:

بعد مواد داخل بادمجان ها که گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر ها رو را رنده کرده و فلفل دلمه ایی ها و قارچ هارو نگینی خورد کرده با مقداری رب و نمک و فلفل و زردچونه و پودر آویشن با مقداری روغن سرخ میکنیم
    تقریبا مثل مایع ماکارانی هست

بعد بادمجان های لایه لایه و سرخ شده را دو تا دو تا برداشته و به صورت یه + گذاشته و یک یا دو عدد قاشق از مواد را وسط این بادمجانی که به صورت مثبت گذاشتیم میزاریم و دنباله ی لایه ها رو برمیگردونیم روشون و میبندیمش و با یک عدد خلال دندان مثل سوزن وسط این بادمجانی که به صورت بقچه پیچیده شده میزنیم

و بعد برای تزیین موادی که باید همراه این غذا باشه گوجه و فلفل دلمه ایی هارو لایه لایه به شکل دلخواه برش داده و روی این خلال دندان ها فرو میکنین :4:

و از قارچ ، گوجه ، فلفل دلمه ایی یا چیلی ، زیتون و..... برای تزیین روش میتوانید استفاده کنید و در آخر از پنیر پیتزاتون روی این مواد کمی میگذارید که من نداشتم دیروز 678

قبل و بعد از داخل فر گذاشتن

و حالا برای سس این غذا که اینارو باید تووش بزارید و داخل فر بذارین
    از مقداری آب مثلا یک لیوان آب 2 قاشق رب گوجه و مقداری روغن و نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر آویشن را با هم مخلوط کرده و توی ظرف دلبخواه ریخته و این بادمجان های بقچه پیج شده را درون ظرف چیده
    آخی تمام شد بفرمایید نوش جان 453

و گفتم که داشتم دو تا غذا میپختم اما یکیش رو گذاشتم چون اون یکی هم کبه بود که مامان مریم جون قبلا آموزش داده بودن و دیگه امتیاز و آموزشی نداشت 678 منم اصلا یادم رفت از تزیین شده ی آخرش عکس بندازم این در حین سرخ کردن بود 806
    نمایش یا پنهان متن

شرمنده دیگه از عیب هاش دوستم یه دفعه ایی گفت میخوام منم تنها بودم و اصلا هم وقت نداشتم تا آمدنش خودمم باید درست میکردم 678 که بیشتر از این دو تا غذا زمان میبره :23: با کمترین امکانات وقت خرید هم نداشتم جاتون خالی بازم خیلی خوشمزه بودن و تا صبح هم نخوابیدیم از بس خورده بودیم حالا خوبه منم لاغر هستم :23: نمیدونم این همه میخورم چی میشه 678

نمایش یا پنهان متناین هم عکسی که قبلا درست کرده بودم :1:
    تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: بهونه، gilas، ماهی، هاچو هاچو، mz56mz، نخبه، garfild

• بهونه

بادمجان بقچه پیچ

چه اسم باحالی داره 247
    فرزون دوباره داری مارو از حال میبری 299 چه خوش مزه باید باشه ها 322 :4:

این عکسا هی میگه بیاید منو بخورید:83:
    چون اون یکی هم کبه بود

کبه دیگه چیه؟:4:
    این بادمجان های بقچه پیج شده را درون ظرف چیده

حالا بقچشو چرا پیچیده قهر کرده؟:23:
    و پنیر پیتزا مقداری که من ندارشتم دیروز

ندارشتی؟:4:خوب میرفتی میخریدی میدارشتی:83:

4 سپاس: farzane، ماهی، هاچو هاچو، mati

• farzane

چه اسم باحالی داره

315 نخند اما آره خودمم میدونم خیلی باحاله داداش بهونه ایی 247 :10:

فرزون دوباره داری مارو از حال میبری چه خوش مزه باید باشه ها

:15: خیلی خوشمزه هستتتتتتتتتتت به خانم آینده ات بعد ها یا خواهر فرزونت بگو برات درست کنه 957
    :4: 678 678

این عکسا هی میگه بیاید منو بخورید

هه هه هه اما ما خولدیمشون بقیه اش رو هم دادم به دوستم ببره سرکارش که ناهار میدن شب بخوله :74:

کبه دیگه چیه؟

میخواستم آموزش این غذا رو هم بدم که من عاشقشم اما مامان مریم جون تویه یکی از بخش ها آموزش داده خیلی کامل و قشنگ و خوشمزه 1153

حالا بقچشو چرا پیچیده قهر کرده؟

آماده کرده خودشو پیچیده برای اینکه قوورتش بدی دیگه 678

ندارشتی؟خوب میرفتی میخریدی میدارشتی

1030 رفتم اصلاحش کردم 968

و در آخر مرسی داداش وحیددددددددددددددددددد 280

3 سپاس: بهونه، ماهی، mati
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: