₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

غذا بیار ! بوفی ببر!

7324 بازدید، 78 پست، نویسنده: ماهی

• 4 سپاس: farzane، بهونه، ماهی، mati

• ماهی

farzane,
    وای فرزانه جان! عاشق بادمجونم هر چند دل درد می گیرم وقتی می خورم :93:
    مرسی خانوم گل..عالی بود.. :110:
    الان سرم شلوغه فقط تونستم عکسا رو ببینم.بر می گیردم می آم با دقت می خونمش..
    مرسی :11:

4 سپاس: farzane، بهونه، هاچو هاچو، mati

• farzane

نقل قول: ماهی
    وای فرزانه جان! عاشق بادمجونم هر چند دل درد می گیرم وقتی می خورم

786 1153 منم خیلی دوس دارم ماهی جون جونممممممم 286

مرسی خانوم گل..عالی بود..

مرسی قربونت بشم تصویر در دسترس نیستممنون عزیزم قابل کد بانو هایی مثل شماهارو نداره ] تصویر در دسترس نیست :8: :6: :11:
    و خانم ها و آقایون گل سایت 369
    تصویر در دسترس نیست

مرسی
    مرسی
    مرسی

تصویر در دسترس نیست

824 827 825 826 شرمنده میکنی ماهی گل گلی جونم :11: کد بانوی گلم :11:

3 سپاس: بهونه، هاچو هاچو، ماهی

• هاچو هاچو

:4: باز بوی غذاهاتون تو سایت پیچیده 1252
    واقعا کارت درسته گلی خانوم با این ترامیسو پختنت :77: خیلی زحمت کشیدی ایول :90:

اگه گفتید تا اینجا چی درست کردیم؟ قبلا آموزش داده بودما

فسنجون؟ :37:
    farzane,
    آفرین به آبجی فرزانه کدبانو :65: ....چرا تو تاپیکای قبلی شرکت نمیکردی تو که انقدر هنرمندی؟ 232

2 سپاس: ماهی، farzane

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    فسنجون؟

:83:

خب من داداشم رو پاگشا کردم. یکی نیست بگه آقایون شیرازی به اندازه ی کافی گشوده هستن :4: پا گشا می خوان چیکار؟ :83:
    منتظر این باشید..

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، farzane، gilas، mati

• farzane

آفرین به آبجی فرزانه کدبانو:65:

وای مرسی داداشی مهدی گل این که قاابل شماهارو نداشت 826 827 825

.چرا تو تاپیکای قبلی شرکت نمیکردی تو که انقدر هنرمندی؟232

آی سرم 1206 خوب ببخشید دیگه هاجو ماچویی اخه نه وقتشو دارم نه حوصلم میرسید یا یادم میرفت عکس بندازم 854 الان چند وقته وسایل تیرامیسو رو خریدم به یه روش دیگه ی ماهی جون بلدم اما همه شکلاتاشو که خوردم حوصلمم هنوز نیامده 678

4 سپاس: ماهی، نخبه، هاچو هاچو، بهونه

• نخبه

خب من داداشم رو پاگشا کردم. یکی نیست بگه آقایون شیرازی به اندازه ی کافی گشوده هستن پا گشا می خوان چیکار؟
    منتظر این باشید..

منتظرممممممممممممممم .. من هنوز باید تو نوبت باشم قبل از من بزرگترا پا گشا کنن بعش من
    غذا و خورشت رو تقریبا میدونم چی درست کنم ولی دوست داشتم سالا و دسرهام متفاوت با بقیه باشه البته خوشمزه هم باشه و همه پسند نه یه چیز اجق وجق که کسی نخوره.. به غیر از کیکها اینجا بقیه دسرها که درست شد بلد بودم اون ژله خرده شیشه رو بلد نبودم که از گوگل سرچ کردم فهمیدم چیه.. چند شب پیش برا خودمون درست کردم خیلی خوشمزه بود منتها چون تو خونه بستنی طالبی داشتیم نه وانیلی ژله ها به اون زیبایی که با بستنی سفید رنگ دیده میشن نشد یه بار با وانیلی درست میکنم عکس میزارم
    منتظرم دسرهای جدید یاد بگیرم ازتون این عکسه هم به نظر خیلی خوشمزس زود رو کن ببینم چیا درست کردی کدبانوی شیرازی

5 سپاس: هاچو هاچو، farzane، ماهی، gilas، بهونه

• هاچو هاچو

نقل قول: farzane
    آی سرم

اخه نه وقتشو دارم نه حوصلم میرسید یا یادم میرفت عکس بندازم

:1: بیخود کردی آبجی عزیز :4: 826 ازین به بعد باید هر روز 1 غذا بذاری تو این تاپیک :4:
    گلی خانوم شما یه چیزی بهش بگو 351

5 سپاس: نخبه، farzane، ماهی، gilas، بهونه

• farzane

بیخود کردی آبجی عزیز ازین به بعد باید هر روز 1 غذا بذاری تو این تاپیک

314 391 299
    داداشی جون چیزی گفتی عزیزم 315
    678 :10:

گلی خانوم شما یه چیزی بهش بگو

351

نمایش یا پنهان متن:23: :23:

خب من داداشم رو پاگشا کردم. یکی نیست بگه آقایون شیرازی به اندازه ی کافی گشوده هستن پا گشا می خوان چیکار؟
    منتظر این باشید..

واااااااااااااااااااااااای ماهی جونمممممممممممممم 1153 بی صبرانه منتظرسم عزیزم 322 1010

به به چه ناناز هم هست این دسرتون گل گلی جونم 1086

نقل قول: نخبه
    نخبه

شیرین جونم منتظر پاگشا کردن شمام میمونیم ببینیم چیکار میکنی مامانی کد بانو قربون دنیز بشم ببین میزاره چیکارا بکنه مامانش 678

5 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، نخبه، gilas، بهونه

• ماهی

کیک ژله ای میوه ای فرانسوی

مواد لازم :
    کیک اسفنجی به اندازه 30 در چهل سانت یا دایره به قطر 20 سانت
    ( این کیک اسفنجی به سبک فرانسوی تهیه شده .اینو هفته ی قبل تهیه کردم و توی فویل پیچیدم و فریز کردم از مراحلش در حال حاضر عکس ندارم .ولی قول می دم به زودی براتون بگذارم.شما می تونید کیک اسفنجی رو به راحتی تهیه کنید با دستورایی که توی نت وجود داره. از طعم این کیک مطمئن نبودم ولی خیلی عالی بود حتما بازم درستش می کنم.و عکس مراحل تهیه کیک اسفنجی رو می گذارم)
    شیر یک پیمانه و نیم
    شکر چهر قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ یک عدد
    آبلیمو نصف قاشق چایخوری
    آرد نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
    پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
    آگاگار یک دو قاشق مربا خوری
    آب به مقدار لازم
    آب کمپوت یا شربت به مقدار لازم
    کره 25 گرم
    مارمالاد یا انواع مربا یا هر چیز شبیه به اون که دوست داشتید به میزان لازم ( دو سه قاشق )
    میوه جات تازه به مقدار لازم
    خامه فرم گرفته به میزان لازم

تصویر در دسترس نیست

ابتدا شیر و شکر رو در ظرف مناسب به جوش می آریم

تصویر در دسترس نیست

یک قاشق چایخوری آگار آگار رو یک قاشق غذاخوری آب سرد حل می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و دوباره اون رو به جوش می اریم

تصویر در دسترس نیست

این قاشق چوبی خیلی توی سر نرفتن شیر موثره از آقا آرش یاد گرفتم :4:
    حالا سه قاشق آرد نشاسته ی ذزت داریم اون رو در 4 قاشق شیر که از روی شیر قبلا برداشته بودیم حل می کنیم و به شیر در حال جوشیدن اضافه می کنیم.اگر آرد نشاسته ی ذرت رو یکباره اضافه کنیم گلوله گلوله میشه و خراب میشه.

تصویر در دسترس نیست

حالا یک عدد زرده تخم مرغ داشتیم اون رو هم مثل کاری که با نشاسته ذرت کردیم به مواد اضافه می کنیم تا یکدفه زرده نبنده ( کمی از مواد رو در کاسه برگردونده با زرده حل می کنیم بعد مایع رو به موادمون اضافه می کنیم.اینجا یه کمی بوی تخم مرغ در می آد که جالب نیست می تونید از ئانیل با رنده ی پوست لیمو استفاده کنید.اما چون این ماده در یخچال قرار می گیره بوی تخم مرغ احتمالا از بین می ره .من ریسک نکردم و یه کمی وانیل اضافه کردم.نصف قاشق چایخوری آب لیمو هم اضافه می کنیم

تصویر در دسترس نیست

پودر ژلاتین رو در دو قاشق آب سرد حل کرده به روش بن ماری یا با استفاده از مکروویو اون رو ذوب می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

حالا پودر ژلاتین رو اضافه کرده از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دیم خنک شه.
    ( این کرم خیلی خوشمزه ست..من خیلی دوس داشتم)

تصویر در دسترس نیست

حالا در ظرفی 25 گرم کره رو ذوب می کنیم و دو سه قاشق مارمالاد یا مربا یا هر چیزی که خودتون دوس داشتید بهش اضافه می کنیم.من از مارمالاد توت سیاه استفاده کردم..وااااااااای خیلی خوشمزه ست :101:

تصویر در دسترس نیست

جهت حفظ رطوبت کیک اول کمی شربت یا عرق :4: یا مثلا آب کمپوت روی کیک می ریزیم.
    من کیک رو از وسط نصف کردم و بعد از ریختن کمی عرق اترج روی اون مخلوط کره و مارمالاد رو به به سطح کیک مالیدم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

حالا روی یکی از اونها خامه فرم گرفته اضافه می کنم.

و سطح دوم رو روی اون می گذارم و اطراف کیک رو به کرمی که درست کردم آغشته می کنم.
    اطراف کیک رو با فویل (بهتره کمی ضخیم باشه مال من نازک بود) محدود می کنیم.چون می خوایم کرم نشاسته و بقیه مواد رو روی سطح کیک بریزیم.
    ]
    تصویر در دسترس نیست

کرم نشاسته رو روی اون می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خودش رو بگیره

تصویر در دسترس نیست

در این فاصله میوه جات رو خرد می کنیم.کیک رو از یخچال در آورده ( 10 دقیقه کافیه توی یخچال باشه شایدم کمتر) و میوه جات رو روی اون می ریزیم

تصویر در دسترس نیست

در ظرف مناسبی حدود یک پیمانه و نیم آب و 3 قاشق شکر و یک قاشق چایخوری آگار آگار رو می جوشونیم و در صورت دلخواه رنگ خوراکی اضافه می کنیم( شاید با پودر ژلاتین هم جواب بده..من امتحان نکردم) بعد اجازه می دیم تا خنک شه..توی این فاصله کیک رو در یخجال قرار می دیم

تصویر در دسترس نیست

بعد از خنک شدن اون مایع رو به روی میوه جات آهسته آهسته می ریزیم.بهتره دقت کنید کرم نشاسته ای که روی کیک ریخته بودیم مثل درز گیر عمل کنه و جای بار نداشته باشیم که این مایع ازش بیرون بریزه.البته آگار آگار باعث میشه خیلی زود مایع خودشو می گیره و شر نمی کنه.

تصویر در دسترس نیست

کیک رو 10 دقیقه ای توی یخچال می گذارم و بعد کاغذ آلومینیوم رو ازش جدا می کنم.

تصویر در دسترس نیست

و به شکل دلخواه تزئین می کنم.
    اگر گلای طبیعی رنگی کوچولو مثل میخک اطرافش میذاشتم خیلی خوشگل میشد.ولی از روبان استفاده کردم..

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

یه دسر دیگه هم درست کردم که خیلی از این راحت تره و اصلا پختن لازم نداره با پودر نارگیل و شیر خشک و ... تهیه میشه..عکس کرفته م .به زودی وقت کنم اضافه می کنم.
    غذای اصلی هم میگو بود با ماهی شکم پر..
    از مراحل عکس گرفتم اما تا اومدم بجنبم از نتیجه کارم موقع سرو غذا عکس بگیرم این خانواده ی آبرو بر ریختن روی غذاها :4: و موفق نشدم با تزئیناتش عکس بگیرم.اینها رو هم اضافه خواهم کرد..

9 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، farzane، حورا، garfild، mz56mz، gilas، mojde، بهونه

• هاچو هاچو

:23:
    منتظر این باشید..

:20: ای دیگه چیه :101:
    باز دستتون درد نکنه اول یک دمو ازش نشون دادین آمادگیشو پیدا کنیم 967

مثل این که آماده شده برم ببینم باز برمیگردم 351

5 سپاس: نخبه، farzane، ماهی، gilas، بهونه

• نخبه

یه دسر دیگه هم درست کردم که خیلی از این راحت تره و اصلا پختن لازم نداره با پودر نارگیل و شیر خشک و ... تهیه میشه..عکس کرفته م .به زودی وقت کنم اضافه می کنم.
    غذای اصلی هم میگو بود با ماهی شکم پر..
    از مراحل عکس گرفتم اما تا اومدم بجنبم از نتیجه کارم موقع سرو غذا عکس بگیرم این خانواده ی آبرو بر ریختن روی غذاها و موفق نشدم با تزئیناتش عکس بگیرم.اینها رو هم اضافه خواهم کرد..

به به منتظر اون یکی دسر هم میمانم .. بزار برم این یکی رو بخونم ببینم موادش چیه و چغونه درست میشود چیزایی که اینجا درست میکنید خوشم میاد تو یه دفتر یادداشت میکنم
    ممنون کدبانو

4 سپاس: هاچو هاچو، farzane، ماهی، بهونه

• هاچو هاچو

852 باز که ترکوندین گلی خانوم 843 چرا اینقدر خوشگله این؟! 242 من ازتون شکایت میکنم 232 فوق العاده است گلی خانوم 391
    فکر کنم گذاشتن دستور پختش تو این تاپیک زحمتش از پختنش بیشتر بود؟! :38:

دقت کنید کرم نشاسته ای که روی کیک ریخته بودیم مثل درز گیر عمل کنه

یه ساعت عین این اُسکلا میگم آخه کرم نشاسته به دزدگیر چه ربطی داره؟! :83: :9:

4 سپاس: farzane، ماهی، بهونه، Ahora Quien

• نخبه

آگار آگار

این دیگه چیه ؟ نشنیدم تا حالا

4 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، farzane، بهونه

• farzane

کیک ژله ای میوه ای فرانسوی

322 مرسیییییییییییییییییی ماهی گل گلی کد بانوووووووووووو عالییییییییییییییی بود عزیزم 1010 من عاشق دسر و ژله هستم عزیزم خسته نباشی منتظر بعدی و بعدی ها میمونم گل گلی جونم 1252 کد بانو خانم 953 عالی بود :8: :6: :11:

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، بهونه

• حورا

مرسی ماهی خانم حتما خوشمزه ست :46:
    4 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، farzane، بهونه

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    فکر کنم گذاشتن دستور پختش تو این تاپیک زحمتش از پختنش بیشتر بود؟!

اوه خیلی سخت بود.40 دقیقه وقت گرفت پرا از غلط املایی هم بود.شکر رو هم از قلم انداخته بودم الان اضافه کردم :10:
    نقل قول: هاچو هاچو
    یه ساعت عین این اُسکلا میگم آخه کرم نشاسته به دزدگیر چه ربطی داره؟!

نقل قول: نخبه
    این دیگه چیه ؟ نشنیدم تا حالا

آگار آگار یه ماده گیاهی هست که مثل ژلاتین عمل می کنه.ولی ژلاتین ، حیوانی هست.آگار آگار خیلی سریعتر از پودر ژلاتین خاصیت ژله ای پیدا می کنه.نمی دونم آیا عوارض داره یا نه.امروز سعی می کنم در موردش تحقیقات کنم.ولی یک ماده ای هست که توی صنایع غذایی و دارویی ازش استفاده میشه.توی لوازم قنادی فروشی ها یافت میشه. :3:

عالی بود

مرسی نازنینم :11:
    نقل قول: حورا
    مرسی ماهی خانم حتما خوشمزه ست

آره خیلی خوشمزه ست.وقتی یه چیزی رو درست می کنم اگر از مزه ش خوشم نیاد یا به زحمتش نیرزه دیگه درستش نمی کنم ولی این خیلی خوشمزه بود.اگر کیکش رو از قبل آماده کنیم زیاد هم پر زحمت نیست.برای درست کردن شیرینی و کیک دفعه اول خب یه کمی سخته اما به مرور زمان آدم یاد می گیره کار رو مدیریت کنه و خیلی سریعتر انجام بده. این شیرینی یکبار کرمش خراب شد و آرد نشاسته گلوله گلوله شد.اما من از اول سعی کردم و اشتباهم رو تکرار نکردم و یه کرم خیلی خوبی برای بار دوم به دست آوردم. :1:

5 سپاس: هاچو هاچو، farzane، حورا، بهونه، نخبه

• ماهی

در مورد آگار آگار :

به عنوان یک ملیّن مخصوصاً در یبوست‌های مزمن، بکار می‌رود و بدون جذب شدن از روده می‌گذرد. همچنین ضد زخم معده و دوازدهه است. بصورت کپسول یا محلول معلّق در آب و یا ژله به مقدار ۴ تا ۱۶ گرم از راه دهان بکار می‌رود. آگار عمدتاً برای تهیهٔ محیط کشت در میکروب‌شناسی آزمایشگاهی مصرف می‌شود.

هشدار:ژلوز یک مادهٔ سمی نیست و به مقدار کم در قنادی‌ها، خوراک پزی‌ها مصرف می‌شود اما استعمال آن به مقدار زیاد و یا مکرر در اشخاص مسن اولاً باعث بالا رفتن کلسترول خون شده و ثانیاً انسداد حقیقی روده خواهد شد.

5 سپاس: هاچو هاچو، farzane، gilas، بهونه، نخبه

• garfild

چرا اخه با من همچین میکنین :44: ......شما ها انصاف ندارین :2: ....من باهمتون قهرم :32:

من میام اینجا دلم میخواد خوب806......همش باید عکس ببینم... :85: قیافشونم همه خوشمزه...خوشرنگ ....وااااااایییی فکنم دارم بوشونم حس میکنم .... 299

یعنی میشه یروز من از این خوشمزه ها بخورم 805

5 سپاس: هاچو هاچو، farzane، ماهی، بهونه، نخبه

• ماهی

نقل قول: garfild
    یعنی میشه یروز من از این خوشمزه ها بخورم

چرا که نه؟ ایشالله ایشالله ایشالله :24:

5 سپاس: حورا، هاچو هاچو، garfild، farzane، بهونه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: