سلام سلام صدتا سلام مبارک باشه آبجی جون ممنون بابت همه چیز مخصوصاً شکلات های خوشمزه.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به به مامان مریم خونه نو مبارک ان شالله توش علوس بیاری(دنیز ) مهر ماه شد و مامان مریم سخت مشغول درس خوندن میخاد شاگرد اول خارج بشه افرین مامان مریم کوشا و زرنگ اول درس بعد سایت
مهربونم به خاطر دل شما این خانه را درست کردم خیلی دوست دارم شمامهمون خانه محقر من باشی قربون اون دل مهربونت
نقل قول: بچه مثبت
ممنون بابت همه چیز مخصوصاً شکلات های خوشمزه.
نوش جونت امیدوارم انرژیت بالا نزده ومامانت اذیت نکردی .من به احسان شکلات نمیدم تا جنب وجوش زیادی نداشته باشه نوش جونت
نقل قول: محسن صائب
سر ما آستان حضرت دوست *** که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست
سراب را ز جگر تشنگان بادیه نیست
ز میزبانی مردم خجالتی که مراست
به هم، چو شیر و شکر، سنگ و شیشه میجوشد
اگر برون دهم از دل محبتی که مراست
چو غنچه سر به گریبان کشیدهام صائب
سیم راه نیابد به خلوتی که مراست
نقل قول: نخبه
افرین مامان مریم کوشا و زرنگ اول درس بعد سایت
اول که چه عرض کنم
نقل قول: نخبه
ون پاستیل خوشمزه ها هم که قورت دادیم مامان مریم فرستاده بودن دستشون درد نکنه
نوش جونت دلم برا دنیز تنگ شده سعی میکنم همیشه بیام صفحه ات روی ماهش ببینم
نقل قول: arash52
امیدوارم توی خونه تون همیشه شادی و خبرهای خوب باشه
انشالله که همیشه دل شما پر از صفا وشادی باشه
نقل قول: hadi04
به به خوونه مامان مریم ایناست؟ مبارک باشه ایشالا عرووسی بچه ها رو اینجا بگیریم
ارهههههه داشی خونه مامان مریم ایناست جاسم میخواسته یک رفیق جدیدشو به باقی رفقا معرفی کنه، رو به رفقاش میکنه، میگه: بچهها… قاسم. بعد رو به قاسم میکنه، میگه: قاسم جان… بچهها
یارو میره تو یک قهوهخونه، به قهوهچی میگه: داش حال میکنی یک جک عربی بگم؟! قهوهچیه میگه: ببین ولک، من خودم عربم، این یارو هم که کنار دستت نشسته هم عربه، درضمن قهرمان کشتیه. اونی که رو میز سمت چپ نشسته هم عربه، درضمن معمولا با خودش دو تا قمه داره. حالا هنوز میخوای جک عربی تعریف کنی؟! یارو میگه: نه والله، حوصله ندارم سه بار توضیح بدم چی شد
یارو میره تو یک قهوهخونه، به قهوهچی میگه: داش حال میکنی یک جک عربی بگم؟! قهوهچیه میگه: ببین ولک، من خودم عربم، این یارو هم که کنار دستت نشسته هم عربه، درضمن قهرمان کشتیه. اونی که رو میز سمت چپ نشسته هم عربه، درضمن معمولا با خودش دو تا قمه داره. حالا هنوز میخوای جک عربی تعریف کنی؟! یارو میگه: نه والله، حوصله ندارم سه بار توضیح بدم چی شد
روزی عقابی خسته داشت پرواز میکرد که ناگهان گنجشک آبادانی میره طرفش میگه کاکا وسعت پر و حال میکنی عقابه میگه بروحوصلت و ندارم گنجشکه بازم پیله میکنه میگه کاکا وسعت باله رو حال میکنی عقابه بازم میگه بروحوصلت و ندارم وگرنه میام یه کاری میکنم پرات بریزه گنجشکه میگه مردی بیا عقابه میره طرف گنجشکه میزنه پراشو میریزه گنجشکه در حال افتادن میگه کاکا هیکل و حال میکنی
شیرین کدوم پاستیل کدوم شکلات امین تهنا تهنا می خورید امید وارم که بپره تو گلوتون
همونایی که دو لپی خوردی پرو تازشم مدل پاستیلاش گیلاس بود..شکلات هم همون رنگیا بود که هی دست به دست میچرخید و دعوا بود سرش که بقیش رو کی برداره. کسری میگفت از سمت چپ بردارن که اخرش هر چی باقی موند مال اون بشه و توی پرو که کنارش نشسته بودی
نقل قول: hadi04
روزی عقابی خسته داشت پرواز میکرد که ناگهان گنجشک آبادانی میره طرفش میگه کاکا وسعت پر و حال میکنی عقابه میگه بروحوصلت و ندارم گنجشکه بازم پیله میکنه میگه کاکا وسعت باله رو حال میکنی عقابه بازم میگه بروحوصلت و ندارم وگرنه میام یه کاری میکنم پرات بریزه گنجشکه میگه مردی بیا عقابه میره طرف گنجشکه میزنه پراشو میریزه گنجشکه در حال افتادن میگه کاکا هیکل و حال میکنی
maryamlondon1
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
جات خالی بود مامان،یه خبر میدادی قبل رفتنت همیشهmaryamlondon1
نگران نباش من همیشه همراهتون هستم منتها وقت نمیکنم بیام سایت
نمایش یا پنهان متن
شیطون بلا ساعت 02:23 بامداد این تاپیک زدم وشما هنوز پای نت هستیهاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بهونه
حورا
خونه نو مبارک .البته شما خونه اصلیتون , توی دل ماست
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
مبارک باشه آبجی جون
ممنون بابت همه چیز مخصوصاً شکلات های خوشمزه.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
نخبه
مهر ماه شد و مامان مریم سخت مشغول درس خوندن میخاد شاگرد اول خارج بشه
افرین مامان مریم کوشا و زرنگ اول درس بعد سایت
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
اون پاستیل خوشمزه ها هم که قورت دادیم مامان مریم فرستاده بودن
arash52
hadi04
دلشاد
gilas
ایشالا عروسی گل پسراتو توش جشن بگیری
KuRoSh
چه مامانی
چه عروسی
چه دومادی
خونه نو مبارک
شیرین کدوم پاستیل کدوم شکلات امین
تهنا تهنا می خورید امید وارم که بپره تو گلوتون
بازم مبارکه خونه نو عروس نو (دنیز
sib
maryamlondon1
پاسبانی یا نگهبان ؟؟
ممنون وحید جون
الهییییییی هیچوقت نبینم حورای گل ومهربونم غصه بخوره
مهربونم به خاطر دل شما این خانه را درست کردم خیلی دوست دارم شمامهمون خانه محقر من باشی قربون اون دل مهربونت
نوش جونت امیدوارم انرژیت بالا نزده ومامانت اذیت نکردی .من به احسان شکلات نمیدم تا جنب وجوش زیادی نداشته باشه
سراب را ز جگر تشنگان بادیه نیست
ز میزبانی مردم خجالتی که مراست
به هم، چو شیر و شکر، سنگ و شیشه میجوشد
اگر برون دهم از دل محبتی که مراست
چو غنچه سر به گریبان کشیدهام صائب
سیم راه نیابد به خلوتی که مراست
اول که چه عرض کنم
نوش جونت دلم برا دنیز تنگ شده سعی میکنم همیشه بیام صفحه ات روی ماهش ببینم
انشالله که همیشه دل شما پر از صفا وشادی باشه
ارهههههه داشی
جاسم میخواسته یک رفیق جدیدشو به باقی رفقا معرفی کنه، رو به رفقاش میکنه، میگه: بچهها… قاسم. بعد رو به قاسم میکنه، میگه: قاسم جان… بچهها
hadi04
نخبه
تهنا تهنا می خورید امید وارم که بپره تو گلوتون
همونایی که دو لپی خوردی پرو تازشم مدل پاستیلاش گیلاس بود..شکلات هم همون رنگیا بود که هی دست به دست میچرخید و دعوا بود سرش که بقیش رو کی برداره. کسری میگفت از سمت چپ بردارن که اخرش هر چی باقی موند مال اون بشه و توی پرو که کنارش نشسته بودی
نخبه
وای مرم از خنده خیلی باحال بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→