مجدداً مبارک باشه چه کادوهای بزرگی پس عروس خانوم کو؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اگه گفتی هاچو تو کادوها چه هستند به خودت فشار نیار برات عکس میزارم ببینی
نقل قول: ماهی
چقدر بچه ها خوشحال میشن با جشن تولد
ای بابا ماهی بچه ها دیوانه ام کردند .4 تاشون ایران دنیا امدند .وقتی امدیم لندن تاریخ تولد میلادی شد البته کمی با تاریخ تولد ایران یک ماه دوماه فرق میکنه .مثلا حسن متولد16 اسفند انجا میشه 3 مارچ .دومی هم مهر ماه انجا میشه 5 می .وداستان همچنین ادامه داره این اقایون محترم دوبار جشن تولد میگیرند فقط احسان تاریخ تولد ش لندن یک بار میگیره وتولدش میترکونه
maryamlondon1, ای جون دلم ایشالا زنده باشه تولد 120 سالگیشو بگیری مامان مریم چقدر نازه این احسان بذار بزنم به تخته آها خوب ادامه میدم هر وقت میبینمش دوست دارم بگیرمش یه سیر ماچش کنم داداش کوچیکمو
ای جون دلم ایشالا زنده باشه تولد 120 سالگیشو بگیری مامان مریم چقدر نازه این احسان بذار بزنم به تخته آها خوب ادامه میدم هر وقت میبینمش دوست دارم بگیرمش یه سیر ماچش کنم داداش کوچیکمو
زنده باشی ارسام جا ن انشالله عروسی یاسی جونم تو سایت میگیریم
وای وحید جان داغ دلم تازه نکن یک روز قبل قنادی رفتم سفارش کیک بدم .بهش گفتم کیک اسپانج پو پ برا تولد پسرم میخواهم .. بیچاره تا حالا کارتون اسپانج ندیده بود به من گفت چه شکلی هست ؟؟قنادی لبنانی بود ومن هر سال سفارش کیک احسان انجا میدم . زبان عربی من وزبان عربی او کمی با هم تفاوت داره من زبان اونارا میفهمیم منتها اونا زبان ما چون ساده است نمیفهمند اونا خیلی غلیظ حرف میزنند ..از تو انترنت موبایلم عکس کیک اسپانج پوپ سرج کردم واین عکس در اوردم وبهش گفتم عین این کیک برام درست کن ▧ تصویر در دسترس نیست
وسفارشهای دیگه .خاک تو سر وبه جای درست کردند همون کیک عکس کیک که بهش داده بودم رو کیک احسان چسبوند روز بعد من خونه را اماده کردم وعازم قنادی شدم دیدم ای داد بی داد چکار کرده کلی با او جر وبحث کردم او هم با اشبزش دعوا کرد واخرش از من عذر خواهی کرد ومن هم مجبببببببببببور شدم کیک بردارم بیارم خونه
بلاخره بعد از 5 ماه جشن فارغ التحصیلی حسن برگزار کردند حسن مدتی دوماه که اسکاتلند هستند ،برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس رشته پتروشیمی دیروز برا جشن فارغ التحصیلی در مقطع لیسانس مهندس میکانیک رفته بودیم بعد از مراسم فارغ التحصیلی رفتیم رستوران پرشین پالانس برا صرف شام که صد البته خانواده تینا نامزاد حسن هم دعوت کرده بودیم .ومن هم از یک روز قبل سفارش کیک داده بودم بعد از اماده شدند کیک دست مسول روستوران سپردیم تا بعد از صرف شام کیک بیارن شمارا با چند تا عکس از این مراسم میزارم چون که خیلی خسته ام وتوان نوشتند ندارم
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستاشتباه نکنید اینها خانواده تینا ▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
خونه مستضعفي خيلي باحاله مامان مريم، الهي كه خونه دلت هميشه آباد باشه فارغ تحصيلي حسن رو هم بهتون تبريك ميگم، انشالله كه هميشه در همه مراحل زندگي موفق باشه
بچه مثبت
چه کادوهای بزرگی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
اگه گفتی هاچو تو کادوها چه هستند
ای بابا ماهی بچه ها دیوانه ام کردند .4 تاشون ایران دنیا امدند .وقتی امدیم لندن تاریخ تولد میلادی شد البته کمی با تاریخ تولد ایران یک ماه دوماه فرق میکنه .مثلا حسن متولد16 اسفند انجا میشه 3 مارچ .دومی هم مهر ماه انجا میشه 5 می .وداستان همچنین ادامه داره این اقایون محترم دوبار جشن تولد میگیرند
رفته گل بچینه
hadi04
ای جون دلم ایشالا زنده باشه تولد 120 سالگیشو بگیری مامان مریم چقدر نازه این احسان بذار بزنم به تخته آها خوب ادامه میدم هر وقت میبینمش دوست دارم بگیرمش یه سیر ماچش کنم داداش کوچیکمو
هاچو هاچو
maryamlondon1
زنده باشی ارسام جا ن انشالله عروسی یاسی
وای از دست منظورم به مغزت فشار نیار
بندری
بهونه
میبینم که عاشق باب اسفنجی هم هست
maryamlondon1
ممنون دادش خسرو
وای وحید جان داغ دلم تازه نکن
▧ تصویر در دسترس نیست
وسفارشهای دیگه .خاک تو سر وبه جای درست کردند همون کیک عکس کیک که بهش داده بودم رو کیک احسان چسبوند
دلشاد
مامان مریم ببخشد دیر اومدم خونتون تولد گل پسرتون و موفقیت شماره 2 را بهتون تبریک میگم
حالا لطفا از اون کیک تولد اگه مونده بیارید منم بخورم
maryamlondon1
ممنون بهروز جان خوش امدی ..شرمنده کیک تمام شد
دلشاد
maryamlondon1
arash52
سوغاتی ها رو گرفتم
حورا
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردما. سوغاتیهای اون دفعه که فرستادین حسابی شرمندم کرد مامانیدلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1
دفعه دیگه شماره تلفن درست بده مستقیم دست میرسه
مبارک شیعیان علی (ع) باشه
مبارکه بلاخره تحویل گرفتی
maryamlondon1
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
پرهام
Life Dream
فارغ تحصيلي حسن رو هم بهتون تبريك ميگم، انشالله كه هميشه در همه مراحل زندگي موفق باشه
ژنرال
بسیار عالی
تبریک میگم
خودت تو عکسا نیستی مامان؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→